4 yasinda bir oglumuz var ve cok mutluyuz ama nedenini bilmiyorum artik evlilik rutin geliyor hergun ayni kisiyle uyuyorum hicbi tat yok tam 8 kisiyle aldattim kocami halen daha aldatiyorum sevgililerim evli oldugumu bilmiyor oglumla bile ilgilenemiyorum bazen gecen gun altina yapmis 5 saat oyle durmus pisik olmus artik kafam yerinde degil kocami da seviyorum ama sizce ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim gibi olan kadinlar oldugu icin sevindim ben sadece böyle oldugumu düsünürdüm..
Kocami cok seviyorum ama aldatmadan da duramiyorum inanin ben yataga girince 3 4 kere istiyen birisiyim o 1 dakika icinde icime gelip birakiyor bende insanim illaki canim istiyor esim yapmayinca bende baskalariyla yapiyorum defalarca dedim anlamiyor153 Yorumla- +1 yıl
Bence halka aç kendini, delikanlılar da sevinsin
En İyi Cevaplar
+1 yılO koca senin annenin bacini geçerse hakli bence
Zavallı adam kimbilir ne is yapıyordur seni doyurmak için
Birde kim bilir kimler aldatiyon babasıyla mi kardeşiyle mi
Akrabasiylami
Senin gibiler yüzünden kadına şiddet oluyor
Karisini dovmeyen dizini dovr ahlaksiz86 Yorumla- +1 yıl
Ağzına saglik
Soran+1 yılYakin arkadasiyla aldattim 1 kere ve internetten baskalariyla aldattm
- +1 yıl
Niye la yazik değil mi kocana
Git öl sen öl... Beni ilerde aldatacak kadına sesleniyorum beni aldatma birinden hoşlandığın zaman bunu bana söyle sonra git ne halin varsa gör! Ne pislik insanlarsiniz siz yaw birde 8 kişi diyor yaşında küçük desene ölene kadar üstünden daha çok erkek geçecek!
64 Yorumla
Soran+1 yılSoylemesi kolay tabi ne yasadigimi ben bilirim kimse bu duruma bilerek dusmez
- +1 yıl
Lan ne yaşıyo olabilirsin a mına kodumun gerize kalısı inşallah yaptığının 1000 katı başına gelir iki yakan bir araya gelmez
- +1 yıl
Ya işte azginlik yapmissin bide ne yasadigimi bilmiyorsunuz diyo azmissin aldatmissin 1 defada değil defalarca kocana yazik resmen bari küçük çocuğunu dusunseydin biraz
+1 yılEşini hadi düşünmedin 4 yaşındaki bebenin ne suçu var. 5 saat pislik içinde kalmış çocuk.
İlk defa birine söylüyorum ve hiç tarzım da değil ama aklıma gelen ilk şey şu;
Allah senin belanı versin.35 Yorumla
Soran+1 yılYardim etceginize hakaret ediosunuz insanliginiz olmus ya
- +1 yıl
4 yaşında çocuğun ne suçu var. Zaten onu okuyunca sinirden ne diyeceğimi şaşırdım.
1. Sen o adamı hak etmiyorsun
2. Sen o çocuğa layık değilsin.
3. kendine bir iyilik yap ve eşinden ayrıl. İnan senin yaptıklarını hak etmiyor. Çocuğun ise hiç hak etmiyor.
Aldatmayı bile bir yere kadar anlarımda 4 yaşındaki çocuk gerçekten benim bile ağrıma gitti. - +1 yıl
İnsanlıktan bahsedene bak a.. töbe ya. or.. luk ruhuna işlemiş ne kadar da normal geliyor yaptığı.
- +1 yıl
Valla ağır küfür edicem site düzeltiyo edemiyorum sen o kadar iğrenç bir insansın ki kimsenin hayatı boyunca sen ve senin gibilerle tanışmaması için dua edicem güzel kardeşim
- +1 yıl
Lan gerizekali aptal sen insanliktan bahsetcek en son insansin kitapsiz kalpsiz
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
119Cevap
aldatma derken kamerada mı canlı mı telefonda mı? Evlerine mi gidip saatlerce sevişme hatta cinsel ilişki mi yaşıyorsun? Sen onların evlerine gidip cinsel ilişki filan mı yaşıyorsun? Eğer cinsel ilişki ise çok çok kötü,
Eğer sevişme ise çok kötü,
Eğer kamerada ya da telefonlaysa sadece yine kötü,
Eğer sadece yüzyüze görüşmeler ve buluşmalar, gezmelerse sadece kötü,
Eğer sadece whatsapp ise kötü boşver yapma,
Bunlardan hangileri acaba?20 Yorumla
+1 yıloha. oha oha. bana burda tepki gösterip ahkam kesersin belki ama haklıyım ve sende biliyorsun bunu. 8 kişi mi kocan ayakta uyuyor herhalde nası fark etmemiş bunu. en çok çocuğunuza üzülüyorum allah sizin gibi eş vermesin kimseye yok evlilik rutin geliyomuş oymuş buymuş. başkası elalem aldatsa burda 'aaaa bak ne ayıp yazık rezillik' demeyi bilirsin ama. Allah eşine sabır oğluna iyi bir gelecek versin. Umarım tez zamanda ya sen söylersin ya da eşin fark eder aldatıldığını.
10 Yorumla
+1 yılÇok sağlıklı bir ilişki değil. Belli ki bir hata yapmışsın bu insanla evlenerek, bu şekilde hayat devam eder mi? Adam öğrense yıkılır belki. Boşanmanızı tavsiye ederim, mutluca istediğinizle birlikte olur ve sevecek başka birini bulursunuz. Çünkü kocanız öğrenince hayatının en büyük acısını çekecek.
00 Yorumla
+1 yılUlan 4 yaşındaki masum evladına yazik amina koyayim. Git intihar et. Benim babam da bir nevi aynı şeyi anneme yapmıştı. Yıllardır gece rahat uyuyamam ben. Git kendini sike sike öldür. Daha da bir şey demiyorum
32 Yorumla
Soran+1 yılYazik size agziniz bozuk aile terbiyesi alamamissin utan ya karsinda 5 yas buyugun var terbiyesiz seni
- +1 yıl
l*n sen 4 yaşındaki çocuğuna bakmayip başka heriflerin altında yattığın için asıl SEN utan
Yaptığın irençliğin devamının burada geleceğini bildiğinden burada anlatıyorsun... Senin gibiler yüzenden "kızların hepsi orosp*dr" diye erkeklerin gözüne batmışız. Ne diyeyim hem o çocuğa hem o kocana acıyorum. Bir de gelip utanmadan anlatıyorsun burada. Yazık...
20 YorumlaAllah akil fikir wersin seni hidayet erdirsin... siZin gibi dusunce de olanlar kafa yapisi bozukluk olunca baska larina da guwenmek de zorluj ceker insan haliyle... sewiorsan once herseyi soylemekle basla sonrasi ni Allah bilir...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. bizi trollüyor musun, bana kalırsa intihar et, çocuğun bile sana öğrenirse şiddet gösterir, onları günaha sokma kendini öldür
15 Yorumla
Soran+1 yılSoylemesi kolay tabi ne yasadigimi ben bilirim
- +1 yıl
sana hak vereceğimi mi düşünüyorsun, bir katilin kendini acındırmasından farkı yok senin kendini acındırmanın. ben 20 yaşında sağ elim ile idare ediyorum sen bana utanmadan ben bilirim diyorsun 9 kocalı olmuşsun gariban adama takmışsın boynuzu, peydahladığın çocuğa yazık, anası bir 0*rsqu olmuş çıkmış, kim ister anası bir peynir türü olup çıksın, öğrendiğinde senin için "keşke ölseymiş" diyeceğine eminim
Soran+1 yılDurduk yere kimse aldatmaz benim psikolojik sorunlarim var bunalimdayim hayat bos geliyor zevk almiyorum yeni heyecanlar aradim ilk basta evliligim iyidi esim halen daha ilgileniyo ama yasak olan ilgimi cekti hep kocami yakin arkadasiyla aldattim once sonra hersey devam etti kina ama basina gelirse beni hatirla bigun tamam mi
- +1 yıl
sanki bizim ilgimizi çekmiyor, benim hormonlarım sende olsa donunu indirir taksim meydanında gelen geçenle ilişkiye girerdin, senin yaptığının doğal olduğunu söylememi mi bekliyorsun?
@Yıldız45 , trolleme olayı kitleyi kandırmak amaçlı yapılan paylaşım, kargaşa çıkartmak, boş bir tartışma ortamı oluşturmak için ortaya laf atma
Sorun kocada arkadaşlar adam pısırık ve tek amacı evlenip ölene kadar çalışmak bok uğruna. Kadın güç ister eğlence ister. Kadının hatası ise milletin aklına uyup iyi çocukla evlenip hayatını en önemlisi bebeğin hayatını karartması. Kadın doğasına göre davrandı kadın mutluluk ister erkek güç ister güçlü erkek kadın bakımından sorun çekmez ancak mutsuz kadın asla bir erkek bulamaz.
13 Yorumla- +1 yıl
Senin allahiniskmrfimmmm KADİN DURMAKSİZİN ALDATMİS SİZİN ALLAHİNİZİ
- +1 yıl
Oğlum allah belani yazdim allhinizi fiye çevirdi bu jiye
Kocandan boşan, çocuğun velayetini de babaya ver hatta babaya tazminat falan da öde hatta çocuğun nafakasını da sen öde sonra s*ktir git.
10 Yorumla
+1 yılEvlilik rutin geliyorsa ayrıl madem kocanın da o sevgililerinin de oğlunun da hakkına giriyorsun. Olan çocuğa oluyor genelde, yazık ne diyelim Allah ıslah etsin.
10 Yorumla
+1 yılKocanı kendini bırak oğlunun şerefini düşün. Böyle bir annesi olduğu için ne kadar şanssız bir çocuk!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocandan cuckold olmasını istemelisin. Hem seks hayatın özgür olur, hem de tüm ev işleri ve çocuğa kocanın bakmasını emredersin herşey yoluna girer. Tabi bunun için kocanın penisine kilit takman da şart.
21 Yorumla- +1 yıl
Malmısin ya evladı
+1 yılHic asagilamdan birşey soracam
Kocanın yapmadığı vermediği ne verdi o 8 erkek sana
Erkekler karsina kiyamaz başka seks yaptığı kadına o gözüyle bakar
Ve oral anal gurup vs ne varsa o onların üstünde dener sen ne buldun yaz Allah aşkına03 Yorumla
Soran+1 yılHayattan bisey zevk alamiyodum ve once kocamin yakin arkadasiyla aldattim ve bundan zevk aldim cunku yasakti ve yeni heyecan aradim bu sekilde bir sure yeni seyler yaparak internetten erkeklerle tanisip bulustum yani psikolojik tamamen ama kurtulmak istiyorum artik
- +1 yıl
Kocanlada yeni şey yapabilirdin bana ulas
- +1 yıl
Onlara kocana yapmadığını yaptinmi
Anal oral veya başka fantazi
+1 yılÖf ya kızım işin yok mu senin, hayatın tröll, milleti bu kadar tahrik etmenin sonucunda site seni sitecek sevecek bigün🤣
00 Yorumlatrollse helal olsun 150 kişi yazmış sghjkg trol değilse beşiktaşın rekorunu tazelemişsin yine helal olsun ak
00 YorumlaHala kocani seviyor olman gozlerimi yasartti 8 kisiyle de aldatiyorsun senin gibi eş aransa bulunmaz hedef 2023 helal :))
00 Yorumla
+1 yılInsallah troldur bu soru yoksa fena seyler yazacagim.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaz yaz icinde kalmasin dusene bir tekme de sen at zaten digerleri gibi yqzik sorduguma pisman oldm
- +1 yıl
Mutlu bir evliligi olan bir insan niye düşer? Kendini boşuna acındırma işine bak.
bu tür olaylar çok oluyorkişi kendinden sorumludur hadi eşini geçtik diyelim çocuğun var onun hürmetine yapma bir düşün öğrense idrak etse büyüdüğünde neredeyse engelli hasta gibi hayatı olacak belkide
00 YorumlaKocanı seviyosun ama 8 kişiyle de aldatıyosun bu ne biçim bir tezatlık. Bunları yaparken hiç mi çocuğun aklına gelmiyo ; çocuğunun pişik olduğunu görünce üzül ama teselleyi farklı kollarda ara bu ne biçim bir annelik !!!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKusura bakmayın ama o... diye hitap edilen bayanlara sizden daha çok saygı duyuyorum.. inşaAllah ne yaptığınızın farkına varırsınız
24 Yorumla
Soran+1 yılHakaret etmek yerine keske duzgun tavsiye verseniz siz dusen insana boyle mi yardim ediosunuz yazik size yazik bide allahi buyuk harfle yazmissin utan kendinden kinama bigun basina gelirse beni hatirla tamam mi
Cevap sahibi+1 yılaçık açık hakaret etmedim size kınamıyorumda görüşümü belirttim ve dua ettim farkettiyseniz.. büyük konuşmam başımada gelebilir. ama bir bakın söylediklerinize insanlığın neresine yakışır. inanın evlenesim gelmiyo artık. kocanızın halini bir düşünün duysa kimbilir napar. hadi boşandınız ya çocuk ne olcak onun ilersini düşünün. geçici heveslerin peşini bırakın yemeğin tadı bile yutana kadar.
Cevap sahibi+1 yılBiz napabilirizki gelip sizi yapma diye tutamayız sende biliyosun yaptığının ahlaksızlık olduğunu kendinize hakim olup bırakcak olanda sizsiniz. benim tavsiyem tövbe edip tövbenizde sebat etmeniz yani işiniz Allah a kalmış artık dermisiniz eşinize yoksa saklarmısınız oda vijdanınıza kalmış
Gizli Üye(36-45)+1 yılRutin konularda cok haklisin, her zaman ayni partner bunaltiyor fakat farkli farkli degil en azindan kafa dengi farkli tek partnerin olusn ki kafa dagitmak veya kacamak icin adres beli olur, sen de hayatindan daha iyi verim alirsin..
Neredensin bu arada03 Yorumla- +1 yıl
Yok artık !!!
- +1 yıl
Annasını satayım millet annesini arkadan görse ona bile şeyini kaldırıcak siz ne hale geldiniz be ne haysiyetsiz kişilikler oldunuz. Şeref yok annasını satim millete.
Cevap sahibi+1 yılMilletin derdi, bos beles adamlarin tasasi, elalemin ozel hayati olmus, baska isleri kalmamis..
+1 yılFarkli farkli insanlarda seks fantezisi ariyorsun ya da bir arayis icerisindesin gibi geldi bana, yaniliyormuyum?
00 Yorumlasallıyor bu karı :D yakında muge anlıda görürüz:D seni ahahaha
10 Yorumla
+1 yılkaç yaşındasın sen? kendini bu şekilde düşürmenin nedeni ne
02 Yorumla
Soran+1 yıl24 yasindaym kocamdan bunaldim evlilikten rutin hayattan bunaldm hicbisi zevk vemiyo
- +1 yıl
bu saydıkların... karakterin bozuk senin ve hiç bir şey bu yaptıklarını haklı veya doğru çıkartamaz. aldatmanın hiç bir bahanesi olamaz. umarım kocan tarafından kısa sürede bu yaptıkların anlaşılır ve cezanı çekersin
Birincisi okadar adamla birlikte olacak vakti zamani yeri nasıl buluyorsun?
Birak allah askina ya senaryo.
Eger değilse zaten yakinda manşet olursun gazetelere haberlere..10 YorumlaSana tek soru sorcam esın senı yakalasa ve oldurde sen buna kadın sıddetı dermısın. sevıyorum dıyosun altına yatmadıgın kımse kalmamıs cocuga yazık degılmı
02 Yorumla
Soran+1 yılArtik alismisim napiyim iste birakmak istedim ama olmuyor kendime yeni heyecanlar ariyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah ıslah etsin seni. Bide utanmadan ne yapmalıyım diyosun. Yatıcak yerin yok senin. Kocana da oğluna da yazık
20 Yorumla
+1 yılAgzımdan kotu soz cıkmaması icin kendimi tutuyorum. Neyse kınamayayım Affet Allahım.
03 Yorumla
Soran+1 yılAhlak yoksunu
- +1 yıl
Evet öylesin farkında olman ne güzel :)
- +1 yıl
Kodumun orosbusu bı benim altıma yatmadigi kalmış bide millete ahlak yoksunu diyor
Kendine gel evlisin evlilik sadakatin bagliligin sembolü bosan ne yapıyorsan yap ve ne guzelde cocugun var nasil kiyiyorsun ona
10 Yorumla
+1 yılGerçekten yapar mısın? Kendini öldür nasıl bakıyosun oğlunun ve kocanın yüzüne.. Umarım trolsündür böylesine bir hamam böceğinden midem bulanırdı bide simdi senden.
00 YorumlaHaci sen naptn ya yazik cocuga bari cocuga eziyet etme ne halin varsa gor ayrica yanlis yoldasin biliyosun umarim bu huyunu en yakinda terk edip duzelirsin
00 Yorumla
+1 yılMadem evlilik sana gore degildi niye evlendin. Madem evlendin niye cocuk yapiyosun cocuk oyuncagi mi bu
12 Yorumla
Soran+1 yılIlk baslarda guzeldi psikolojik olarak cok zordaym 1 yildir
- +1 yıl
Zorda oldugunu niye kocanla paylasmiyosun
+1 yılbizim iş yerinde vardı bir bayan senin gibi hatta ii tanede birisi sözde aşk yaşayarak devamlı değiştirirdi diğeri ise senin gibi kim çağırırsa hemen mağazada uygun bir yerde halledip gelirdi bence o kadarı bir hastalık
10 YorumlaBunu sallayıp yazdıysan hoş değil, gerçekse hiç değil
00 Yorumlacocugundan utan nasil onun yüzüne bakabiliyon?😡 cocunu kocana birak ve bosan sonra kiminle ne yapmak istiyossn yap ayip denilen bisey var !
00 YorumlaHep diyorum sitede sazan çok. Biri telefonunu vermiş, diğeri psikoloji eğitimim var konuşalım demiş...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle konuları gördükçe evlilikten soğuyorum Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir insan
30 YorumlaDiyecek bir sey bulamıyorum resmen...
https://i.hizliresim.com/8g53RQ.jpg00 Yorumla
+1 yılSana degil kocana ve cocuguna uzuldum. Ayrilman en iyisi
00 Yorumla
+1 yılpeki doymadın mı farklı şeylere içinden artık tamam yeter gibi bir duygu gelmiyor mu ?
00 Yorumlasokak hayvanları bile yavrusuna bakıp başka bir erkek hayvanla ilgilenmiyor acaba sen hayvanda olamadıysan nesin cevabını bekliyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSEVİYOR MUSUN? ULAN SİZ AŞKI SEVGİYİ NE SANİYORSUNUZ BEYNİNİZE SIÇAYIM!!!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir film var adı müptela. izle lütfen yaşadıklarının aynısı
10 YorumlaSenin yerinde ben olsam o insanlarin suratina bakamazdim be insan degilsin.. Okurken midem bulandi😷
10 Yorumla
+1 yılCocuga acırım. Yazık, ne diyeyim. Madem macera arıyosun hızlı yaşıyorsun niye evlendin hanımabla.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik hayatını daha renkli hale getir sürekli aynı şeyleri yaşamayın biraz değişiklik yapın
21 Yorumla- +1 yıl
😳😳😳😳
- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılSeni güzelce temiz dövmek lazım. .. :@ yazık o adama... :(
00 Yorumla
+1 yılNe yap biliyomusun al bıçağı üstüne otur belki yeni zevkler alırsın.
10 Yorumlahadi al bir cevapda ben yazdım sevin.. xperin arttı
00 Yorumla
+1 yılMacera pesindeysen neden evlendin allah katinda sorumlulugun buyuk
00 Yorumla
+1 yılKafana * marifetmis gibi anlatmissin senin sevginde hayır mi gelir
10 YorumlaBu yazdığın doğru ise o çocuğa yaptığın için Allah senin belanı versin
Trol soru gibi geldi ama bı kadar vicdanaız insan olamaz00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aldattım ve çok pişmanım... sen pişman olmadın mı hiç?
42 Yorumla- +1 yıl
Mecbur olmuşsun demekki kimse bilerek yapmaz
+1 yılkomik bişey ne yazsam bilemedim tüm kum taneleri kelime olsa yıldızlar noktayla virgül olsa sana az gelir bence...
00 YorumlaNeden böyle bişey yapmak istiyorsun peki kocanın eksik tarafı ne veya diğerlerinde ne buldun. İstersen özeldende anlatabilirsin mahsuru yoksa tabi
00 Yorumla
+1 yılHoşgeldin gerçek dünyaya :-) normal evliliklerde zamanla bu olur ama sen biraz abartmışsın sanırım :-)
00 Yorumla
+1 yılsana birşey diyecem bacım kendine dürüst ol bu yaptığın şey sana yapılsa ne hissedersin iç dünyanın şeytanlığına köle olmuşssun bacım nolur ypma kocandan helallik al nasıl böle birşey yparsın
00 YorumlaSenin gibi karının ALLAH belasını versin, ateşlerde yanıcaksın
10 Yorumla
+1 yılPsikolojik sorunların var uzmana git. Şaka yapmıyorum ciddiyim.
00 Yorumla
+1 yılküfür ettim ama içimden hesabıma ihtiyacım var çünkü.. psikopat seni
10 Yorumla- Devamını Gör (118)
Devamını Gör(163)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri