Erkek yatakta başarısız olursa bir kadın nasıl davranmalı?

Arkadaşlar lütfen soruma ciddi cevap verirseniz çok mutlu olacağım.

Uzun süreli bir ilişkim var bilerek ve isteyerek sevgilimle cinsellik yaşıyorum . Zamanı gelince de evleneceğiz herhalde.

Sevgilim ile geçen gün beraber olduk ilk seferinde sorunsuz birlikte olduk. Genelde en az iki kere beraber olduğumuz için maalesef ikincide çok istekli olmasına rağmen ereksiyon problemi oldu. Hava oldukça sıcaktı yani buna bağladık sonuçta ki gerçekten sıcaktı.

Şimdi bu kadar uzun zamandan sonra bunu ilk defa benle başarısız olan bir erkek ne hisseder ? Uzaklaşır mı benden. Ben şimdi ne yapmalıyım. İşlerimiz dolayısıyla fazla sık beraber olamıyoruz bu aralar. Şimdiden teşekkürler.

Güncellemeler
+1 yıl
Ben zaten üsütünde durmuyorum da acaba 4 yıldan sonra ilk defa bu durmu yaşayan birinde sıkıntı olur mu? Ogünden sonra o başka şehire gitti ve sanki knuşmalarında hem üzgün hem biraz soğuktu. İki gündür de sık aramadı bende bu olaya bagladım. Acaba kafaya takarsa ne olur diye.

Güncellemeler
+1 yıl
herkese teşekkür ederim. ben zaten onu herhangı bırşekilde yargılamadım Onun bu olaydan rahatsızlıgı ve ilk defa bu başarısızlığı dert etmesinden endişelendim.

Hepiinize artı.. Gizli kullanacı bayan arkadaş dışında. gerçekten düşüncesi bana çok ters.
Erkek yatakta başarısız olursa bir kadın nasıl davranmalı?