Hepiinize artı.. Gizli kullanacı bayan arkadaş dışında. gerçekten düşüncesi bana çok ters.
Erkek yatakta başarısız olursa bir kadın nasıl davranmalı?
Hepiinize artı.. Gizli kullanacı bayan arkadaş dışında. gerçekten düşüncesi bana çok ters.
olabilir sonuçta ilk birleşmede sorun yoktu herhalde herkezin başına gelebilir herzaman çok iyi olacak diye birşey yok o an psikolojik birşey belkide başka sorunları vardı da oldu bide aslında kadınlar bu tür olaylarda erkeye biraz yardım ederse daha çabuk düzellir çünkü her erkek 2 birleşmede fazla etkili olamıyor bazıları 1 birleşme bittikten sonra 2 birleşmeye için hareket bile etmiyo herkezin yapısı aynı deyil sen keyfinin çıkarmaya çalış boş ver o nun da kalbini kırma öyle durumlarda hemen aslında bayanlar daha yatakta aktif olmalılar
Arkadaşım zaten şimdiye kadar böyle sorunlarımız yok bizim. olmadı Gecemizi 3 kere ılede 5 kere ılede tamaladıgımız oldu bızım. Sorun şu bu problemı ilk defa yaşadık. O kendini kötüü hisseti muhtelemen benden sogurmu dye endıslendım.
Bildiğimiz kadarı ile biraz da psikoljik bir sorun, bir yakınım eşenin doğum yapmasından sonraki bir yıl arzu rağmen etmesine kafasındaki "hamile anne" imajını silemediğinden başarılı olamadı. Senin arkadaşın da belki yorgundu, belki senden önce masturbasyon yaptı, belki arada yeterince zaman vermediniz... Bu nedenle senden uzaklaşmayı düşüneceğini tahmin etmiyorum. Daha çok kendisi için bir telaş olacaktır. O na yardımcı ol. Nasıl mı? Sen ilişkiye hazır olduğunu hep hissettir. O kendi hazır oluncaya kadar bekle...
İşte kenddisi ilk defa yaşadıgı için sorun etmesini istemem bende teşekkür ederım.
Cevap
12Cevap
Önemli bişi değildir, anlayışlı olduğunuz takdirde problem olmaz..Her erkeğin başına gelebilir stres, alkol, sigara, uykusuzluk, yorgunluk herşey olabilir.. Ayrıca ikincisi demişsiniz gayet normal bir durum..
gayet normal oldugunu biliyorum Onun hayatında ilk defa bunu yaşaması etkilermi diye endişelendim okadar. teşekkür ederım yorum için
birşey yapmamalısın. doğal bir durum. arasıra istesekte istemesekte hem erkekte hem bayanda böyle sorunlar olabiliyor. doğal görmek lazım. anlayış, kırıcı olmamak...
ben zaten üsütünde durmuyorum da acaba 4 yıldan sonra ilk defa bu durmu yaşayan birinde sıkıntı olur mu? Ogünden sonra o başka şehire gitti ve sanki knuşmalarında hem üzgün hem biraz soğuktu. İki gündür de sık aramadı bende bu olaya bagladım. Acaba kafaya takarsa ne olur diye.
Bu olay dışında başka bir sorunumuz yoktu. İlk defa bu başarısızlık oldugu için kafasına takarsa korkum. Bunu il kez yaşayan biri o. Çünkü ikimizde birbirmizin ilk partneriyiz.
kafasına felan takmamıştır... sana öyle gelmiştir... hem ikincide diyorsun erkek için biraz zaman geçmeliydi. erkek boşalınca sanki herşeyi boşalıyor duyguları düşünceleri libidosu sevgisi, ereksiyonu ...sonra hepsini tkrar topluyor..:D
Bence sen ondan önce -onun yerine- sen takıntı yapmışssın.. . bi sorun yokkkk dert etme salıver gitsin..
hava sıcakmış birinciyi yapmışsınız zaten...sorun yok gibi.bazen sağlıklı erkeklerde bile strese iklim koşullarına göre ereksiyon olamayabiliyor...bunlar sorun değil...
teşekkür ederım zaten ben sorunyapmadım o il kez yaşadıgı için sorun yapar mı diye düşündüm. eh bende ilk defa bunu gördüm.
bir sebeb arama anlayışlı ol ikinci kez yaptığında birinciye göre istek kaybı normaldir.ve ilki uzun sürüyorsa aslında ikinciye hiççç gerek yok diyerek yatıp dinlenilmelidir
ben zaten sebep aramadım. İlk defa bunu yaşadığımız için ki o bundan kötü etkiner mi endişem buydu.
yanlız bu başka bir sorununda habercisi olabilir dikkatli ol.. adamı bukadar doyurma
Ürkütme beni...
ben sıcakta daha güzel yapıyorum,sıcak bahane kafa şahane
gerksiz bir cevap olmuş. bahane değil. Gecede 4 beş kere bunu başaran bir erkegünn ilk defa 2. birleşmede yaşadıgından bahsedıyorum farkındaysan. soruyu ıyı oku..
başarısız erkeklerin yüzde 90 nı. alkol ve sigara bağımlısı. benden tavsiye erkeklere ağzınıza bile sürmeyin. yoksa ele güne maskara olursunuz...
gercekten sevıyosan bu tur seylerı problem etme ereksıyon problemlerı ıcın haplar falan var ama bunada gerek oldugunu dusunmuyorum psıkolojık felanda olabılır
onu kırmaman lazım canım.bu konuyu onun eksiğiymiş gibi yüzüne vurma bence
Kamasutra derslerine gönder.Bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp
üstüne gitme yüzüne vurma anlayışlı yaklaş.
o na belli etmemli yüzüne vurma olayları
o na belli etmemli yüzüne vurma olayları
sen sogursun bence :S
hayır ben soğumadım. neden soğucam ki. ama o sanki telde falan biraz uzgunle soğuk arası konuştu benle. anlamadığım bu.
ne bliym gozunden dusmedi mi:/ o acaip mahcup olmustur , ondandr o halleri. cunku erkekler icin yataktakı performansları cok oonemlidir.. ona yatakta mukemmelsın demek en buyuk iltifattır mesela.. o yuzden bu duruma o cok bozulmustur.. ama bu tekrarlarsa ssogucaksın bence sen... gozumden duser benm yani.. erkek dedigin sonucta fırtına gibi esmeli yatakta :D
hayır gözümden neden hemen düisün ki. Sadce ikimizde ilk defa bu durumu yaşadık.
Zaten o bu konuda ıyı sorumu okursan aynı gecede ki ikinci birleşmede sorun oldu.
Gözümden düşecek bri durum yok. Sadce cinsellik değil onla paylaşımım. Ama o ilk kez bunu yaşadığı için fazlaca kafasına takarsa ve aramız bundan bozulrusa diye endişem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar