Arkadaşlar iyi akşamlar bir sorum olacaktı düzenli mastürbasyon yapan bir erkek erken boşalmayı önlermi çünkü her hafta cumartesi duştayken yapıyorum rahat yarım saat sürüyor sonra boşalıyorum Sizce?
Şimdiden teşekkürler..
Şimdiden teşekkürler..
dinimizce masturbasyon uygun değil o zaman bunun bi hikmeti vardır o yüzden yapmamak en mantıklısıdır dolaylı olarakta masturbasyon erken boşalmaya sebep oluyor bende yapıyordum ama yaklaşık 1.5 aydır yapmıyorum ve çok rahatım biraz zor oluyordu alışınca rahatsın bırakın bu işleri :)
Zaten içimden gelmiyor bende bırakmayı düşünüyorum Saol en iyi cevap bende 2 hafta oldu yapma istegi yok...
suyun altında herkes geç boşalır.
denize gidersen bi dene :)
Denizdeyken herkes mayo filan giyiyordu gep ayaktaydı benimdi yorumun için saol deniyecegim ilk defa duydum..
bilmem ama erken boşalma çok ciddi bir sorun bence doktora danışmalı
Cevap
3Cevap
kardeş düzenli mastürbasyon değil düzenli ilişki erken boşalmayı ortadan kaldırıyo
teşekkür kardeşim ..:) de kız nerden bulacagız sorun orada..
valla o senin yeteneğin dostum :))
mast . hemen boşalmak için hızlı yaparsan erken boşalmaya sebep olur ve gün lük hayatta herşeyde açele edersen panik ataklık varsa erken erken boşalma olur ...
benim bildiğim mastürbasyon erken boşalmaya neden oluyor
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar