Pembe değil de koyu renk. Erkeklerin bu şekilde sevmediğini biliyorum, ilerde eşim de sevmez büyük bir ihtimalle. Ne yapabilirim? Çok üzülüyorum.
Tavsiye ve telkinlerinizi bekliyorum.
Tavsiye ve telkinlerinizi bekliyorum.
Vajina iç dudaklarının koyu renk olması veya açık renk olması takılacak bir problem değil. Ayrıca problemde değil zaten. Bazı vajinalar deri yapısının kalınlığından veya derinin ust bölgelerine kılcal damarların daha yakın olmasından dolayı pembemsi veya daha koyumsu olabiliyorlar. Bir zencinin vajinası pembe renkli olabilirken, bir sarısının vajinası koyu buğday renginde olabiliyor.
Seni her halinle beğenecek bir erkek illaki çıkacaktır. Dilimizde "her malın bir alıcısı vardır" diye bir söz vardır. Ben sana mal demiyorum tabii sadece duruma uygun bir atasözü... Konuyu özetliyor sonuç olarak. Benim fikimi merak edersen, ben açık pembe veya kırmızıya yakın vajina sevmem... Aslında sevmem değilde tercih etmem... Tercihim koyu renklerden yanadır. ;)
Teşekkürler detaylı açıklama için
erkekler ne zamandan beri rengi kötü diye kızlarla ilişkiye girmekten vazgeçmeye başladı ?:)
yok öyle bir dünya
yaşamaya devam :))
bu arada çok üzülüyorum dedin de umarım Allah gerçekten üzücü olaylar yaşatmaz sana...
amin doctorhouse
:)
Genelde bunun için ürünler satılır.Vajinanın koyu olması bazı insanlarda genetik olsada bazılarında sonradan olur.Çünkü ağda vb şeylerle alnıır tüyler ve orası sürekli kapalı havasız olduğu için koyulaşma olabilir.Bunun için satılan ürünler ama iyi bir ürün al araştır veya dermatoloji uzamanına görün renk açıcı bir şey önerebilir sana.
erkeklerin ne sevdiginden sanane bebegim :D kendini oldugun gibi sev. her kadin ve her insan gibi her vajinada farklidir.
seni seven erkek senle sevisirken inan bana vajina rengine bakmayacaktir. senin vajinanin ona veridigi hise bakacktir.
hic bu tür seylere takma.
Cevap
20Cevap
bence boşuna takıntı yapıyorsun senin elinde olan bişey değil,sırf bu yüzden sevmiycek erkekte zaten sevmesin.
Haklısın ıtır27 ama bi yandan da takıyorum elimde olmadan, hoş görünmesini isterdim.
Değiştiremeyeceğin şeyleri sevmeye çalış. Eğer sevmez ve kendine güvenmez isen yatakta ne kendin memnun olursun ne de kocanı memnun edebilirsin.
Tüm vucudumu bronzlaştırırsam pek de dikkar çekmez sanırım :) sevmeye çalışcağım.
Tavsiye yok bu konuda :) Hiç böle takıntısı olanda duymamıstım :) Sizinkiler biraz fazla kavurmus soganı pembeleşinye kadar değil yanana kadar :)) Yaww kardeşim taktıgın konuya bak bee hiç bir erkek bunu umursamazzzz
Bu güne kadar birlikte olduğum kadınlardan kimileri pembe kimileri de daha koyu renkliydi. Ama ben hiçbirisini vajinasının rengini hatırlamıyorum. Demek ki önemsememişim! Sen de kafana takma bence. Önemli olan kalbinin güzel olması...
galiba başka kusurların yok bula bula onu bulmuşsun.
Üzülmeye gerek yok bence.Cilt rengin nasıl koyu mu biraz.
beyaz tenliyim
Bence dudakların estetik olması önemli iç kısım ve dış dudaklar koyu olabilir zaten.Hiç takma.
hiç bir kadının vajina rengini hatırlamıyorum. vajinayla uzun süre ilgilenmeme rağmen hatırlamıyorum.
vajina iç dudakları dışa doğru sarkık dışta duruyorsa hiç takılma bence rengine ama bazıları dışa doğru çok çıkmış sarkmış oluyo pek etkileyici olmuyo bana göre
bırakta rengi başkası beğensin,bende penisim çok büyük olmasını isterdim ama bir çok bayan arkasını arıyor seninkinin rengi yeşil olsa ne olcak gri olsa ne olcak bana zevk versin rengini boşver
severken zevkten hic birseyi gormez merak etme
endiselenme
onuda takıntı eden bir erkek olursa ayrıl gitsin zaten : )
yavru kuşum ister ne renk olursa olsun erkek sever vajinayı iş cinselliğe geldinmi erkek hiç bir rengi gözü görmez bir an önce vajinayı öpüp koklamak ve içine girmek ister. Bu konuda hiç bir endişen olmasın
Allah seni öyle yaratmış. Zaten bu konuda seçme ve seçilme şansımız yok dur bakayım falan diye takılma bu kadar :)
:) delisin sen :):):):)
takma kafan be tatlim sen esa kendini iy apar yatakda cilveli siveli ol yeter
iç dudak rengi genelde öyle olur kafana takacağın bir durum diil
o kendine göre zaten ayrı bi güzellik taşır.dert etme canım.düşünsene koyu renkli iç dudakları olan nadir insanlardansın :))
Y saçma sapan sorular sormayın Allah aşkına . Bu ne böyle ya. Evleneceğin adama da bunu soracak mısın acaba?
valla bende erkeğim ama böyle bir derdim olmadı hiç kendini sev dert etme
Küçük olsun biçimli olsun rengi önemli degil.Önemli olan patanaj çekmeyelim.
onemlı degıl ya esımı sevdıkten sonra rengıne takmam karakterı ıyı olsunyeter
hımm güzel olabilir.içeride ki et rengi pembeyse harika hatta :)
bence o kadar takılma yeterki tadı ve kokusu güzel olsun.
onu bulduğuna şükret et bnce =)
yoo ne münasebet... bn vajinası alınmak zorunda olan insanları da göz önünde bulundurması gerektiğini dile getirmek istemiştim.
sen anlayabilesin diye hepsini açıklayıcı yazamam yha !
Şükrediyorum tabi ki sağlıklı bir organım var.. Teşekkürler esrarengizzz
onemlı degıl ya esımı sevdıkten sonra rengıne takmam karakterı ıyı olsunyeter
Sende sıkıntı ettiğin şeye bak .
Bence rengine mengine bakmaz bulduğuna şükreder:)
Ne dertler var ama yaa peahhh.
filli boya var şimdi sorun olmaz bence ...
boyuyalım ozaman bizde :D olmazmı bebişim :)
sorun olacağını düşünmüyorum
filli boya...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar