Neler yapılır sevişirken? Bakire bir kızda sevişebilir mi?
Yüzrysel oluyor dimi partnerinizin içine girmiyorsunuz?
Yüzrysel oluyor dimi partnerinizin içine girmiyorsunuz?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bakire bir kızla sevişmek harika olur. Sevişmek cinsel birliktelik olmayacağı için en derin zevkleri arzuları yaşıyoruz. Sertliğin ve zevkin verdiği haz sabırsızlıkla heryerini yalayıp yutuyoruz. Offf
Ben çok seviştim bakireler ile güzel oluyor sevişirken hissetmek ve hissettirmek lazım yanı sıkıca sarılıp okşamalar emercesine dudakları öpmeler evet karşındakinin içine girmeden de oluyor bu
Daha masum bir şey öncelikle ve için içine sığmama durumunu fiziksel bazı hareketlerle (öpmek, dokunmak, sarılmak) bastırmaya çalışmak sevişmek ama sevişmek doyurmuyor :)
olur tabiki kızın dudakalrını ööperiz göğüsleriniz yalrıız sonra ona oral yaptırırız yani bakirelik engel değil sevişmeye anladın mı
Evet yüzeysel oluyor her şey. Partnerler birbirlerinin cinsel organlarını ya da zevk alacakları noktaları yalıyorlar , öpüşmeler , sürtünmeler vb şeyler oluyor.
Yüzeyselden kastını doğru anladıysam evet öyle oluyo.
sevişmek seksten daha zevkli sevişmenin sonuda cinsel birleşmeyle biter ama burada önemli olan iki tarafında boşalması oral seks yaparak cinsel birleşim olmadan boşalabilirsiniz
villa düşün, villaya girmeden geniş yemyeşil bir bahçe, ve sen yorgunluk atıyorsun bahçede, sonra villaya girip zevk yapıyorsun... sevişmekte böyle bişidir
Çok bakire kizla seviştim.
Sadece surtusup opusup emistik. Bazi taktiklee var icine girmis kadar zevk verio. Hatta kimisnde sutusmek cok daha zevk vericiydi.
Sevişme yüzeysel şekilde emmeli öpüşmeli olan olaylar vücutlarda gezilmedik öpülmedik nokta bırakılmaz. Diğerinde ise fiş prize girer.
öpmek yalamak dokunmak Vs
aynem oyle girmek yasak durr a
Bilmiyorum hiç denemedim
Bakireyse girilmez içine yüzeysel sürtünülür
Müthiş bir şey seksten çok sevişmeyi isterim
Tüm vücudu yalama oral gibi seçenekler var
çok can alıcı soru sormuşsun
Hiç yapmadın mı? öpüşme olmadı mı?
Yoo hic öpüsmedim
Gel özele
Yapmadınmı
Hayir hic.