Kocam tir soforu isi geregi her yere gider 10 15 gun sonra gelir ben duydum ki tir soforleri yol kenarlarindaki hayat kadinlariyla beraber oluyolarmis bu dogru mu?
dogru
yanlis
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bunu Genellemek Yanlış Kesinlikle yanlış. Kişilikle karekterle alakalı. Muhakkak çevrenin etkisi vardır. Fakat kendini bilen eşini seven bu tür bir olayın içerisine girmez.
Şüphe insanı içten içe yer bitirir. Vesvese yapmayın Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz öyle değilmi?
Peki geldiğinde size olan ilgi alakası nasıl?
Evet maalesef bu çok doğru.. memleketteki yoksulluk insanları bu yola itmiş bulunuyor. Şehir için de bile bazı yerlerde bekleyenler var yeter ki yanın da dur.. Zaten tırların şöfür bölmesinin arkası yatak oluyor.
Bu is icin mi yatak oluyo yani
O senin eşinin karakterine bağlı onu en iyi sen tanıyorsun bizler değil.
Cevap
47Cevap
Benim dayım tır şöförü ve bir sürü tır
Şöförü cevresi var
Her gittigi ülkede hayat kadınları ile yaptıgını anlatıyodu ve diyoduki tır şöförleri şeyi icin yaşar bacım yanlış anlama ama tırcı şöförü olupta yol kenarındaki kadınlarla yapmayan tır şöförü tüm türkiyeyi arasan bulamazsın zaten tırcılar icin demiyolarmı ne bulursa sker diye yani işin zor senin bacım bu gercegi kabullen artık
yuh artik
Bacım yanlış anlama senin kocan bitek yapar demiyorum kendi evli dayımı örnek verdim benim en cok şaşırdıgım bacım sen böle bişiyi nasıl bilmezsin bunu sokaga cık 100 erkege sor 90 ı bilir tırcıların yol kenarındaki hayat kadınları ile mutlaka yattılklarını asıll senin bunu bilmemen cok tuhaf
5 parmağın 5i bir değildir bn asla bir hayat kadınıyla beraber olmam midem aklım beynim tabiatım almaz bunu
evet dogru bildigim çogu uzun yok tır şoförleri yapıyor tanıdıgım 10 kişi varsa hepsininde yedek telefonu yedek hattı var , ama sizler bunu inanmak istemezsiniz bilsenizde
yol kenarlarında otobanda park yerlerinde kadın çok isteyen anlaşıyor ve birlikte gidiyorlar tabii bunu senin eşin de yapıyor anlamına gelmez.
Eğer sen de tır şoförü karısı isen ben de tankerci kocasıyım.
Bunun cevabını Barack Obama bile biliyor
Ablacım, bu işlerde böyle rezillikler oluyor. Bunu burada sorarak cevaplayamazsın veya kocanı yargılayamazsın eğer karakteri sağlamsa efendi bir insansa yapmaz ona tam güvenebilirsin.
Benim yedi sulalem kamyon şoförü ablacim ama emin ol yapanların sayisi az ama yapanlarda zaten bekar adamlar onun için gönlünü rahat tut
Ben tir soforu deilim ama uzin yola cok cikiyrum günlük yol kenarlarinda bekleyenler oluyo tirlar dizilmis siraya midesiz insanlarrt yaa
Bide olayın diğer yani varki uzun yol soforlerının eşleri koca olmayınca mutluluğu başka kollarda arıyorlar diye
Evet böyle bişey var ama her şöför yapcak diye bişey yok sen kocani taniyosun biz deill
Sadece tır şoförleri değil. Bir keresinde ben de almıştım yol kenarından hatun.
evet çok doğru ve karılarıda evde bekleyemeyip dostlarını çağırır.
doğruda bu her şöför için gecerli dğilki. insanın içinde varsa böle niyet o başka.
kocası tır şöförü olan kadınlar 10 15 gün kocası eve gelmeyince başka erkeklerle birlikte olurlarmış doğru mu?
Yalan
demekki o da yalan
Hayat kadınları olur bir mola yerınde durduklarında tek yolculuk yapan macera arayan kadınlar olur aç kalmazlar
doğru tabiki ama seninkide yapıcak değildir herhalde. eşine güvenmiyo musun?
hepsi degildir herhalde midesi saglam olanlar yapar o işi
Bence doğru hem bitane değil iki tane alıyorlar kamyona işini bitirip yola devam
tır şoförlerının eşlerıde kafalarına göre takılıyo kocaları yokken doğru mu?
Yalan
ama ben gördüm
hepsi değil. her duyduguna inanma. ama kocan tehlikelıyse tam anlamıyla güvenemiyorsan dıyecek bırşey yok
Doğru yoksa o yol nasıl çekilir. Kerhanelerin önü tırlarla dolu bacım
uzun yol şoförlerinin karıları da yoklukta eve erkek alıyormuş ya da dostu oluyormuş? doğru mu yanlış mı?
Bunu senınle yaptıgı seksten anlarsın eve geldıgınde nasıl oluyor kackere yapıyorsunuz
Aradığını sende buluyorsa ve yetebiliyorsan Kişiliği bozuk değilse yapmaz bozuksa herşeyi yapar
dogru olanda var ama bu senin ki yapcak diye bişey yokk
evet doğru. sırf bunun için benimle yatan bir tır şöförü eşi fuckbuddy im vardı
Sadece hayat kadını mı? Oğlanları bile götürüyorlar.
Ciddimisin
Tabi ki ciddiyim
Kadın görseler damperi unutup giderler. Doğru.
Sen esinin bunu yapacağını düşünüyo musun?
sence tırda yatak neden var
Doğru bacım. Troları falanda götürüyorlar.
olanıda vaarr olmayanıda var
vurduruyorlar trolara.
Nasil yaa
travestilere vurdruyorlar.. recep ivedik de mi izlemedin :)
adamına göre değişir adamsa yapmaz böyle bir şey
Abla hanimlari hakkinda söylenenlerde cok
Genelleme yapmak olmaz
doğru ama hepsi değil
Kocna bagli ypnda vr ypmynda
Hepsi birlikte olmuyor, bazıları için geçerli.
Herkes yapar diye bir kaide yok
veriyodur yolda ayarı :D
Karektere bağlı
Hepsi olmaz
karakter meselesi
doğru evet
Doğru
Canı isterse olur
Şoföre göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar