Mesafe epey uzak bir günlük için değmez gidiyorsan birkaç gün kal.
Ayrıca kızın gerçek olduğundan emin ol kamera ile görüş hatta telefonunu al başta ister sen oraya gidip iş ciddiye binince gelmezse sap gibi o kadar yol gittiğin ile kalırsın.
Kızı kesinleştir bir oda tutun 3-4 gün çıkmayın odadan :)00 Yorumla
Kanka 300 e 400 e sabaha kadar super bir kızla otelde istediğini yaparsın geri kalan parada sana kalır o kadar zametw girme ne biliyon belki oraya gidince bobreklerini alıp seni birakmicaklarini
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki ne biliyorsun 300 e 400 e sabahlayacağım kadında hastalık olmadığını benim arkadaşım hastalığa yakalandı şimdi ölene kadar hastalıkla yaşamalı. ve günde 100 kişiyle yaşmış biri mi sana zevk verdirir yoksa hiç yapmamış biri mi soruyorum. böbrek riski varsa gitmem olur biter
Değmez ya bir uckurun için taa oralara gidip gururunu, onurunu yerle bir etmeye değmez.
Sevgilini bekle zamanı gelince yaparsın zaten yapmazsan da ölmüyorsun rahat ol01 Yorumla
Soran+1 yılkızın okulu bitmeliymiş yani okul bitecek evlenicez yoksa elimi tutturmam diyor 27 yaşındayım 5 6 yıl okul bitecek 1 2 yılda evlilik şeyleri diye bekle oldu mu 7 8 yıl nasıl bekliyecem ve en verimli çağlarım yok oluyor cinsel gücüm 30 35 ten sonra yok olursa ne yapıcam ben ki eskiye göre bayaaa da azaldı
Gizli Üye(30-35)+1 yılbnce aldatma çok büyük günaha gidiyosun farkında değilsin zina çok büyük günah kardeşim. ısrarlıysanda sevgilinden ayrıl o kızın bir suçu yok
01 Yorumla
Soran+1 yılyapamadım zaten sevgilimi aldatmayı göze alamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılSeni trolluyorsa o para başka yerine girer bence internet üzeri hiçbir şeye kanma
010 Yorumla
Soran+1 yıltrollese çıplak 40 fotoğrafını yollamazdı ama
- +1 yıl
Onun oldugunu nerden biliyorsun. İti kopuğu var şu yorum yapan srkn gibi.
Soran+1 yılşu yüzden inandım elini çek dedim çekti ayağını çek dedim çekti saçlarını istedim çekti çıplak istedim çekti
- +1 yıl
O kız salak baya ya
Soran+1 yılgidiyim mi gitmeyeyim mi sence. kız 2 gün boyunca aralıksız yapalım ve geri dön daha sonra yine gel diyor
- +1 yıl
Iyi de seni kandırıyor bence onca erkek var Etrafında sanaldan sana nasıl tapsın bu kadar
Soran+1 yılardahanda kimseler pek yok ama sohbet sitelerine bile girdim Ankara İstanbul yaz sayısız kişi var ardahan yaz 1 kişi yok
- +1 yıl
Onun gibisi sadece sana mi resim atar sanıyorsun :D abi benim içimde olsa ben bile burdan 2/3 insani fake resim ile trollarim
Soran+1 yılpeki sağol tavsiyeler için
+1 yılAlacağın yol 1 günlük yol , alacağın zevk 5 dakika
Skor peşinde diye bir film var tam senlik kesinlikle izle ve kararını ver00 Yorumla
+1 yılAllah islah etsin yazik iki gunluk dunya icin bu dunyanin oyununa kaniyorsunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka illa seks yapmak istiyorsan oralara ne diye gidiyorsun.. Ayrıca bu senin suçun değil sevgilinin suçu.. Madem öyle işte böyle hesabı git yap abi.. Hem faydalı hem zevkli :)
00 Yorumla
+1 yılAl işte bir uçkur sevdalısı daha , abi madem sevgiliniz var yapmayın şöyle şeyler , az biraz nefsinize hakim olmayı öğrenin..
00 YorumlaGünaha gireceğine evlen sevdiğinle yaşa
02 Yorumla
Soran+1 yılokulu bitecekmiş beni 7 yıl bekletme çabasında kendisi
+1 yılaşk yoksa böyle zor gelir işte
08 Yorumla- +1 yıl
senin nick adın nedir?
Soran+1 yılonu malesef söyleyemem ama aşk varda bekletilmek hoş olmuyor.
- +1 yıl
bana mesajdan yazan sen değilmisin
Soran+1 yılhayır ben sana hiç yazmadım
- +1 yıl
hadi beeee
Soran+1 yılvallahi billahi ben yazmadım sanaa hatta konuştuğum hiç kimseye mesaj atmadım hayatımda hep gelen mesaja cevap verdim ben kimseyi rahatsız etmeme ki yapıma ters
- +1 yıl
açsana gizliyi bakıcam
Soran+1 yılmesaj yolladım
+1 yılSen fazla yaşamazsın ha ben sana diyim
00 Yorumla
+1 yılkaraköye git daha ucuz :)
00 YorumlaOraya vercegin parayı.. Neyse naparsan yap
01 Yorumla
+1 yılMesafe uzak.. deplasman için sıkıntılı bir il..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLa yok bir şey uğruna yazık
00 Yorumla
+1 yılSevgilin var ne diye aldatıyon
00 Yorumla
+1 yılOrgan mafyası.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 942 cevap paylaştı. gitmeye değmez
00 Yorumla
+1 yılkeyfin bilir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri