Nisanlim coştu galiba yardım?

Arkadaşlar nisanliym 1 ay sonra düğnum war dini resmi nikah kıyıldı sorum su nisanlimla bakireligmi bozmadan ilişki yaşıyoruz onun nharici herşey oluyor yani. gcen gün opustuk sonra tayt wardi üzerine oturdm sürtünme oldu onda pantolon vardı bn bunu yapınca coştu heryerimi resmen mincikladi vücudum mosmor oldu canımı yakıyodu ve farkında değidi kendini kaybetti heryerimi öpmeye başladı en son ayaklarımı yalayacak oldu ypma hijjennik degl dedm farketmez yawrm flan dedi hic böyle degldi yaklaşık 30 dk ön sevsme oldu ama kendini kaybetti sokcam şimdi diyo ama bnim gelinliği bakire gymek istediğimi bildiği için ypmadi... baya hircinlasti flan sonra ters ilişki yaşadk çok sertti snra bsaldi üstünü giydi flan bianda sarıldı bna seni canımdan çok seviyorum herşey senle güzel karicm falan dedi kollarimi farketti kizariklari canını yaktım özür dilerim kendimi kaybettim senin herşeyin tahrik ediyor bni senden başkasında ilişki iğrenç geliyor dedi sonra aksam oldu gündüz ki sert davranışın için moralim çok bozuldu dedm ewe geldi odama geçtik ağladı özür dilerim dedi ağladı senin moralin bozuk olunca bnim olesm geliyor dedi ağladı konuştuk sonra alnimdan öptü seni bir zevk için kaybedemem söz kendime hakim olcam dedi ya sizce seven erkek o halde bile olsa sevdiği kızın canını yakar mi kendimi kybettim diyor aksamki davranışı farklı gündüz ki farkli nden böyle davrandı.
Nisanlim coştu galiba yardım?