Selam, arkadaşlar garip bir durumla karşı karşıyayım.

İyi akşamlar KS, sizlere sorm var. Belkide sorudan çok fikirlerinize ihtiyacım var. Yedi yaşında bir kızımız var odası yatak odamızla yanyana. Eşimle ne zaman beraber olsak hep kapıyı çalar , illaki gelmek ister, zamanlamamı, öylemi denk geliyor çözemedik hala. Dünde bana, ''babamı artık sevmeyeceğim, onun kötü birisi olduğunu düşünmeye başladım, sen neden bağırıyorsun? Senin canınımı acıtıyor babam? Artık kaç haftadır demiyeyim diyorum dayanamadım en sonunda ''dedi. Eşimle ne yapacağımızı şaşırdık, müzik açmadan yatmayızda hani ses duyulmasın diye dikkatliyizde ama bizimki sürekli odamızın etrafında dolaştığındanmı ne bilemedik. Eşim ''annene masaj yapıyordum sanırım ondan acıdı'' dedi. Bu sefer ''sen sus baba seni anneanneme diycem annemi hep bağırtıyor ''demesinmi? Nerden tutacağımızı şaşırdık. O değil ailem beni dövdüğünü sanıcak, hadi tenbih ettik deme kızım masajdı yaptığı diye, bu seferde garip bir duruma düştük. Ne yapalım şimdi? Nutkumuz dondu. O değil ablası var ''ona deme kızım sakın'' dedik o büyük olduğu için anlar inanmaz diye:( Yani ne denir böyle bir duruma. Dşkkat edin demeyin müzik açıyoruz anlaşılmasın diye daha ne yapılabilirki? Evimizde beraber olmayacakmıyız yani? O değil sanki gayri meşru ilişki yaşıyor gibi suçluluk hissine sokulduk.. Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bu konuda, şimdiden teşekkürler.
Selam, arkadaşlar garip bir durumla karşı karşıyayım.