İyi akşamlar KS, sizlere sorm var. Belkide sorudan çok fikirlerinize ihtiyacım var. Yedi yaşında bir kızımız var odası yatak odamızla yanyana. Eşimle ne zaman beraber olsak hep kapıyı çalar , illaki gelmek ister, zamanlamamı, öylemi denk geliyor çözemedik hala. Dünde bana, ''babamı artık sevmeyeceğim, onun kötü birisi olduğunu düşünmeye başladım, sen neden bağırıyorsun? Senin canınımı acıtıyor babam? Artık kaç haftadır demiyeyim diyorum dayanamadım en sonunda ''dedi. Eşimle ne yapacağımızı şaşırdık, müzik açmadan yatmayızda hani ses duyulmasın diye dikkatliyizde ama bizimki sürekli odamızın etrafında dolaştığındanmı ne bilemedik. Eşim ''annene masaj yapıyordum sanırım ondan acıdı'' dedi. Bu sefer ''sen sus baba seni anneanneme diycem annemi hep bağırtıyor ''demesinmi? Nerden tutacağımızı şaşırdık. O değil ailem beni dövdüğünü sanıcak, hadi tenbih ettik deme kızım masajdı yaptığı diye, bu seferde garip bir duruma düştük. Ne yapalım şimdi? Nutkumuz dondu. O değil ablası var ''ona deme kızım sakın'' dedik o büyük olduğu için anlar inanmaz diye:( Yani ne denir böyle bir duruma. Dşkkat edin demeyin müzik açıyoruz anlaşılmasın diye daha ne yapılabilirki? Evimizde beraber olmayacakmıyız yani? O değil sanki gayri meşru ilişki yaşıyor gibi suçluluk hissine sokulduk.. Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bu konuda, şimdiden teşekkürler.
Cevabın nedir?
Cinsellik konusunda 322 cevap paylaştı. evet ciddi bir sorun bence bende evliyim ve 3 kizim var 9-6-3 yasinda 3 yasindaki hic olmadik saatlerde damlar yataga ya korktum der ya üsüdüm der halbuki ev yerden isitmali ve cok sicak ve yataga girer girmez yorgani kaldirir bana bakar ciplak miyim degil mi ama cok üc kagitci o uyumayana kadar bize rahat yok bizde bagirma olmaz zaten o imkansiz bagirsak yandaki bosnali kosar ne oldu diye bizim binada 84 ev var 3 blokta 144 ev bir duyuldumu o otomatikmen 144 eve rezil oluruz o yüzden yorganin altinda isimizi görüyoruz cocuk fark etmis durumu ama tam algiyamamis evde sizi o durumda kesin yakalamis ve izlemis cünkü siz yataga girdiginizde geldigine göre pedagoglarin aciklamasi genelde öyle dikkat etmenizi tavsiye ederim hic olmadik yerde söylerse kimse dayaga da inanmaz cünkü erkegin ve kadinin günlük hayatinin yüzde 70 i cinselikle alakali benim hanimin amcasinin oglu hanimiyla iliskideyken kizi yakalamis gelmis bize diyordu evde misafirlige geldiklerinde annemle babam yatakta salincaga biniyorlar diye umarim yardimci olmusumdur
24 Yorumla
Soran+1 yılHayır yakalamadı Allahtan, kapıyı vuruyor ama kitli tabi. Ama haklı olabilrisiniz inanmayabilirlerde derse annemlere o daha bir rezil durum yani, içinden çık çıkabilirsen şimdi.
Soran+1 yılÇok zor. Bizde çocuk olduk ama hiç annemlerin kapısına dayanıpda içeri gircem dediğimi hatırlamıyorum. Birde sessiz ruh gibi hiç nefes almadan işkence olur ya.
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılEvli çiftlerde eğer mümkünatı var ise, çocuğunuzu haftada bir kere eşinizin ailesinin (anne babasının) yanına, bir kerede kendi anne babanınızın yanına bırakın. O gün boyunca bol bol sevişin ve tüm ihtiyaçlarınızı giderin.
Yalnız bu bırakma olayını asla abartmayın yani bir hafta iki ayleye birden bırakıyorsanız diğer hafta en fazla birine bırakın. Üçüncü hafta ve daha çok o haftayı da regil yani adet gününüze dek getirin ve o hafta çocuğunuzu yanınızdan hiç ayırmayın. Böylece çocuğunuz eğlenecek olanlarda rahatsızlık duymayacak, büyükleriniz torun hasreti giderecek ve sizde eşinizle mutlu bir şekilde ilişkiye gireceksiniz.25 Yorumla
Soran+1 yılher iki tarafda farklı şehirde maalesef.
- +1 yıl
O zaman işiniz çok daha zor ama imkansız değil. Sevişmelerinizi çocuğunuz evde olmadığı zamanlara deg getirmelisiniz veya uyuduğundan emin olduğunuz anlara deg getirmelisiniz.
Son çara ama bunu fazla tasvip etmiyorum; çok güvendiğiniz bir akrabanıza iki veya üç haftada bir geceliğine yatılı bırakmalısınız. Bunu da çocuğunuzun ve çocuklarıyla iyi anlaştığı bir akrabanız olmasına dikkat etmelisiniz. Çünkü günümüzde özelliklede konu çocuk olunca kime güvenileceği belli olmuyor.
Soran+1 yılböyle bir ortamımız yok bırakma gibi. Evlilikte ilşkile neden monotonlaşıyor deniliyor ya, alın işte ne yapılabilinir bu ortamda?
- +1 yıl
Her zaman için bir çözüm vardır ve sizin durumunuzda yani çocuğu olan kişilerin çözüm ararken dikkat edilmesi gereken öncelikli konu. Çocuğun emanet edileceği yer veya kişidir. Önce çocuğun güvenliği, sağlığı, psikolojik etkileri iyi hesaplanıp. Mutlaka bir çözüm yolu her zaman için vardır ve asla unutmayın hayatta iki iş birden asla olmaz. Her zaman için, Bir şeylerden fedakarlık edilmek zorunda.
Soran+1 yılöyle tabi,Aman evladımızın canı sağolsında gerisi hiç önemli değil. Zaten hadi bir gün bıraktın bu çözüm olmazki rutin olmayacağına göre. Hayırlısı diyelim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılöncelikle odasını uzak bir odaya taşıma şansınız varsa bunu yapın.böyle davranıyor olmasının 2 açıklaması olabilir
1.gerçekten zarar görebileceğinizi düşünüyordur.bunun için gün içerisinde onunla beraberken birbirinizi çok sevdiğinizi gösteren hareketlerde bulunun,ona sorun olmadığını hissettirin
2.o yaşlardaki kız çocuklarında babaya aşık olma görülebilir. sizin yalnıız kalmanızı kıskanıyor olabilir.
bir pedagogtan yardım almanızı öneririm01 Yorumla
Soran+1 yılKıskançlık sanırım, biz ne zaman babasıyla yalnız kalsak yanımıza geliyor hemen.
Mimar bir arkadaşım var özellikle 2+1 dairelerde yatak odası ve çocuk odasının yanyana yapıldığını ama kendisinin yanyana olmayacak şekilde proje hazırladığını söylemişti :) çocuk psikolojisi için iyi değil tabii de seslerden rahatsız olacak kadar sesli mi yapıyorsunuz veya nasıl desem eşin içine girip çıkarken vajinandan fazla mı ses geliyor .
Biraz daha dikkatli yapın demek düşer bize .013 Yorumla
Soran+1 yılbizim kız odamızın etrafında sürekli tavaf halinde, gecede uyusa seslenseniz anında cevap verebiliyor, odasını değiştirme şansımızda yok maalesef. Psikolojisi bozulmasın etkilenmesin diye hemde öyle olması daha uygun diye müzik açarız sesinide yükseltiriz ama nasıl duyuyor buna rağmen bilemedikki.Sürekli kapıyı çaldığına göre hep etrafda sanırım.
Soran+1 yılMüziği kapatsak naklen yayın olur. Şaka gibi ya düştüğümüz durum.Yukarı tükürsen bıyık aşşağı tükürsen sakal.İşin ucunda anneme söyleme ihtimali var birde. O değil inaandıramamda kimselere şüphe girdimi akıllarına, kızımızı dövüyormu damat diye ya:( Eşimden ummazlar ama insan oğlu işte kurt düşse yeter akılllarına.
Soran+1 yılbu çok özel olucak cevaplayamıyorum.
Soran+1 yılEşimin boyutuyla alakalıda olabilir hani özellikle sesimin çıkdığının farkında bile olmuyorum açıkcası.
Soran+1 yılÖyle tabi, özel olucak ama eşiminki 18 cm acıması normalmi sizce? Yoksa ortalama boy zaten acımamasımı gerekiyor?
Soran+1 yılyani, normalde zaten ortalama bu değilmi ? Belkide benim canım acıyor. Acıtacak bir boy değil yani?
Soran+1 yıldemekki benim hala alışmamış.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
sex sadece yatak odasında yapılmaz.ordan duyuyosa salon uzaktır.banyoda duş sesi ile olabilir.uykusunun o kadar hassas olması normal değil.
kızından önce sen paylaş bu konuyu annenle madem.böyle böyle bi durum var diye.onlar zamanında size nasıl tedbir aldıysa rehberlik edecektir bu konuda.
cok dikkatini cekiyosa muhtemelen birleşme esnasında vajen dudaklarına carpmadan dolayı gelen ses aşırı ıslanmadan dolayı.orgazm çığlığının önüne gecemezsiniz ama bunun önüne pozisyon değişimi ile gecebilirsiniz..
çocuk işte...133 Yorumla
Soran+1 yılbırakın başka odaları salonu kendi odamızda, salondayken olsak bile geliyor. Sürekli göz hapsindeyiz. Anneme hadi dedim babamada diyebilir. Bilmiyor daha algılayamıyorki, çarpmadan dolayı gelen sesede önlem alınsa ne kadar alınabilir müzik açık bunun içinde. Birde canıda yanabiliyor insanın zaman zaman. Burda cevaplayan arkadaşlar oldu hani eşimin boyutu normal diye ama canım yanıyor ıslanma problemimde yok, Eşimin boyutu 18 ve buda acıtmaz dedi bazı arkadaşlar sorumda, demek benim canım acıyor.
- +1 yıl
-Annene söylersen o babana uygun dil ile kızından önce anlatır
-Elbette farkındalığı cinsel konuda oturmamıştır daha ama özel bişeyler oldugunu bilecek bir düzeyde yası bence.ama yine de bilmemeli.
-ses çıkartacak kadar tam kasıga kadar olan birleşmeler belli pozisyonlardadır.o pozisyonları bırakırsanız bi süre hem acı hissine hemde çarpma sesine çözüm bulursunuz.
-penis boyutu normal,uzunluktan ziyade kalınlığı acı hissine neden olabilir 3 günden fazla ara veriyosanız.
Soran+1 yılnormalde boyu acı verecek ölçüde değilmi eşiminki?
Soran+1 yılpeki 4 cm çap incemi kalınmıdır?
- +1 yıl
idealdir.ama 18 boya göre ince.çocugun olduguna göre yeni ewli değilsin.zorlanmaman lazım alırken aslında.yani acı veren eşinin penisi değil bence.doğumu sezaryen yaptın sanırım.senin vajen şeklinde önemli tabi.bence acı hissin cocugundan dolayı konsatre olamaman olabilir.ama o boyuttaki penis ile anal yapıyosanız asıl sebep odur.
Soran+1 yılevet sezeryan, öyle olunca darmı kalır sizce? Mantıken evet gibi. Çapda dediğim gibi, 4, 4.5 civarı.
Soran+1 yılsezaryande vajen genişlemez bence tam tersi, vajinal değilki doğum o kanal genişlesin. Size yazdığım ölçü kalın gurubuna girermi? 4, 4.5 çapı
Soran+1 yılnormal yapınca genişler diye biliyorum benim sezeryan olduğundan farklı düşünüyordunm, yani sezeryandadamı genişler size göre?
Soran+1 yılBende şaşırdım ne diyor bu bey diye:) Mantıken genişlememsi lazım çünkü.
Soran+1 yılvarda ben yokum:) Çalışmıyorum.
Soran+1 yılEvet doğru öğretmenim ama çalışmıyorum.
Soran+1 yılgörevde değilim demek.
Soran+1 yılGörevde olmamam mesleğimi değiştirmez.Sonuçta alanım eğitim:) Evet kıyafet konusu tartışmalı, benim fikrim önceden olması gerektiğiydi geç bile kalındı.
Soran+1 yılsizdemi meslektensiniz?
Soran+1 yılbense pasiv diycem yanlış anlaşılacak şu kategoride hocam.
Soran+1 yıltürkçenin azizliği hocam:) Hiç alakası olmasada söylenemiyor işte bağlamdan ötürü.
Soran+1 yılyoo aslında hiç yakınlığı bile yok branşımla, genel bir değerlendirme oldu.
Soran+1 yılDil evet ama türkçe değil:)
+1 yılçocuk vardır göz doldurur çocuk vardır sucluluk hıssettırır, sızınkı bıraz degısık mıs. oncelkle uykusunun derın oldgu zamanı secın, 2. cok ınlememeye calıs, 3. kapıyı calnca hemn acın uyuyor aygna yatın oyle bır ses yok falan dıyn hala evam edıosa odasını degıstırın yınemı oldu uyku ılacını bas bıdaha duymasn sızı sızde rahat rahat ısınıze bakın
013 Yorumla
Soran+1 yılBirde evlilikte ilişkiler neden monotonlaşıyor denir alın işte ne yapabilirsiniz bu durumda?
- +1 yıl
ya bak ben ıs guvenlıgı uzmanıyım bıldgm bır sey var tehlıke kaynagında yok edılır, kaynaga ınelım,
Senın bagrmana sebep olan ne?
1= vajınan dar mı?
2=vajınan ıslanmıyor mu?
3=esının penısı mı buyuk?
4= onsevısme olmadan dırekt atlıomu ılıskıye
5= asırı zevkten mı bagrıyorsun?
6=ve bu ses zevkten cıkan ınlemeler mı bedenlern bırbırıne teması mı?
bunlara verecegn cevapla daha dıkktlı yol harıtası belrlenır sana, ancak kız ozllkle sızı dınlemıyordur daha once sızı gorduyse bılınc altnda o
Soran+1 yıliş güvenliği uzmanı derken nasıl bir meslek açarmısınız, aşama aşama gidelim.
Soran+1 yıl? Siz cevaplasanız bende tek tek yazıcam sorularınızın karşılığını.
- +1 yıl
iş saglıgı ve guvenlıgı uzmanı :D sanayıde yenı bır sektor ıscıler olmasn dıye hapse gırılıcek bır meslek ıste de sen sorulara cevap ver ben sana yazıcam yapmn gerekenlerı
Soran+1 yılok. cevaplayayım sırasıyla sorularınızı;
1= sanırım tam olarak genişliğin ölçütü nedir net olarak bilemediğim için kanaatte oluşturamıyorum, siz yazarsanız on agöre daha somut cevap verebilirim. evt sorun yok
3= büyük derken kaç cm büyük olarak algılanır? 18 cm hangi kategoriye girer?
4= hayır akış normal
5= olabilir
6= her ikiside ama ilişkinin sonunda belki bağırma yoğun olabiliyor bütününde değil.
Bu arada görmedi kapımız hep kitlidir.
2=
Soran+1 yılsomut cevap verebilirimden sonraki cevap 2' nindi.
- +1 yıl
18 cm buyuk degıl ancak vajına kısa olblr doggy pozısyonunda vajına son duvarına ulasabılıyor ve bu canını yakıyor mu?
aynı zevk cıglkları mastrbsyn sırasndada oluyormu? yoksa sadece sex sırasında mı bu kdr yogun ses cıkartyorsun? yanı bu zevk mı acı mı? zevkse sex sırasnda mı mastrbsynndada mı cıkyor aynı ton?
Cocuga gelnce hıc aranzda bır tartısmaya fızıksel mudahaleye sahıt oldu mu?
Soran+1 yılbazı pozisyonlarda oluyor evet. Eşiminki normal ortalama mı boy olarak? Genel böylemidir yani, acı olmaz dediniz, ıslanma sorunu olmasa bile. Mastür. yapma gereği duymuyorum, hem acı hem zevk, çocukda hayır fiziksel bir müdahaleye şahit olmadı, yok öyle bir diyaloğumuz eşimle.
- +1 yıl
bgrman zevk acı karısımı gıbı duruyor, ancak cocugun uykusunun hafıf olması ılgınc, uykununen agr oldgu saat 4 5 gıbı dır o saatlrde uyndrmayı bı denermsn ne tepkı verıcek, ayrıca baban benı dovmuyor oyunoynuyorz falan de gerceklerı algılyck yasta degıl yada baban ruyasnda konuyor de kabus gorms de uykuda konsyor de uyurgezer falan de... olene kadar sızı boyle hatrlıcak yoksa :D
Soran+1 yılbuna yakın dedik hocam bizde hatta eşim ona masaj yapıyıor ''bak kızım böyle işte arada sıkınca cıyor ya sanırım anneninde canı ondan acımıştır daha hafif yaparım masaj'' diyor. Eşimin boyu genel ortalamada hep buna yakınmıdır? Eğer normalse ve acı olmuyorsa bu boyutu böyle olanların partnerlerinde ona göre çıkarımda bulunucam. Çapı 4 cm buda kalınmı incemidir?
- +1 yıl
ınce derm vajına dardır kalın hıssedersın kaln derm vajınan genstr hısssetmezsn adamı, onu kendıne sor ıcımdyken tum duvarları etrafnad hısssedıomsn yoksa boslukta gıdıp gelıo gıbımısın de verdıgı cevap ele verıcek tı :D
Soran+1 yıltabiki hissediyorum boşlukta hayır hşssetmiyorum. Ben genel anlamda sordum 4, 4.5 cm çap hangş kategoriye girer diye, hani kendim ölçdüm etrafı 13 felan acıyınca, merakımdan değil.
Cinsellik konusunda 658 cevap paylaştı. Çocugunuz belki de geceleri neden annem bagırıyor,müzik çalıyorlar diye kapı dinliyordur,en güzeli sizin biraz sessiz ve sesi azaltıcı önlemler almalısınız,gerekiyorsa ev değiştirip çocuk odasını ona göre ayarlayın,yada bir süre ara verin,duvarlarınız ince de olabilir,
06 Yorumla
Soran+1 yılev değişimi en mantıklısı.
Soran+1 yılSiz işin neresindesiniz ya:) Tarkan'ın ''acımıyacak '' şarkısıda olur günün anlam ve önemine dair.
Soran+1 yılteşekkürler dikkate alırım.
+1 yılmüzik açtığınız halde duyuyorsa muhtemelen kapı önünde sizi dinliyordur. sana bişey olacak korkusuyla da kapıyı çalıyor olabilir. gerçekten durmunuz zormuş. allah yardım etsin. yedi yaşındaymış ona uygun bir dille anlatın bunu. her karı koca akşamları bazen böyle bağırabilir. yapmaları gereken bişeydir gibisinden anlatın.
110 Yorumla
Soran+1 yılonun gitmesinden emn olana dek bekliyoruz zaten ama sürekli geliyor bizde şaşırıdk ne yapacağımızı. İnanın zina yapıyormuşuz gibi bir algı oluşturdu ikimizde.
- +1 yıl
evet dediklerinizi hayal edebiliyorum da zor gerçekten. hem ayrıca sanırım sizi ilişki esnasında görmüş olmalı ki senin bağırman da çocukta babasına karşı bir algı oluşturmuş. babasıyla arası nasıl mesela. soğuk mu davranıyor yoksa?
ayrıca büyük kız kardeşine anlatmaya çalışsın belki böyle daha iyi anlar. sonuçta ablasının durumu iyi karşılamasını görmesi onu da rahatlatabilir.
Soran+1 yılhayır görmedi kapımız hep kilitlidir ama hiç rahat bırakmıyor normaldir ses duyması.
- +1 yıl
şu sıralar babasıyla arası nasıl peki?
Soran+1 yılbabası sürekli ona masaj yapıyor olayı öyle sansında unutsun diye :) Komedi gibi...
- +1 yıl
:) gerçekten trajikomik bir haliniz var. bunu söylemeden edemeyeceğim.
birkaç gün aralıklarla yanınızda yatsın. uzunca bir süre belki ilişkiden mahrum kalmanız gerekecek ama kızınız sizin iyi anlaştığınızı görmeli.
Soran+1 yılhemde ne trajedi:) uyuyana kadar babsı masj yapıyor ufaklığa yok böyle bir şey, birde aklamak için durumumuzu ''anennede böyle yapıyorum kızım ama sana daha hafif yapıyorum küçüksün diye'' diyor.Gülersiniz ağlanacak halimize:)
- +1 yıl
başıma gelmesinden korkarım doğrusu. hani yaşı büyük olsa anlar da kimseye söylemez diyecem ama kızınız tam da anlayıp anlamama çağlarında. tutup da dedesine anneannesine falan söylerse dayılarına falan... allah muhafaza. :)
Soran+1 yılHangi yönden ele alırlarsa alsuınlar zor bşr durum.Kotarmaya çalışsakda her türlü fena yani. Zaten geçende gitmiş babama ''bak babam anneme neler almış'' diye bana aldığı iç çmaşırları göstermiş, neden dedin kızım dediğimde ''anne neden babam bana kalem alıncada gösteriyorum'' demezmi algılayamıyor daha.
- +1 yıl
yaşı itibaariyle bu davranışları geride bırakmış olması gerek ama... yardım almanız gerekebilir. çocuk psikologlarından.
+1 yılAhahaha ne şeker şeymiş sizin kız öyle.
Uzmandan tavsiye alın. Ufaklığa saçma sapan şeyler söylemek, telkin etmek ileride hoş olmayan sonuçlara neden olabilir. Bir pedagog ile görüşün muhakkak.35 Yorumla
Soran+1 yılsaçma sapan şeyler demedik, masaj biraz sert yapınca acıdı annenin canı dedi babası sonra onun yanında koluma masaj yaptı kendimizi kanıtlamak için:( Düştüğümüz şu hallere bakın ya.
- +1 yıl
Ahahaha çocuk değil canavar.
Yok yahu, saçma sapan şeyler dediniz demedim. Dikkatli olmak lazım, söylenecek her şey önemli. Sizi ailecek bi' pedagog paklar. Ya da çocuk psikolojisi üzerine iyi bir psikolog.
Soran+1 yılEşimde bende kısmende olsa lisansda psikoloji eğitimi aldık. Ama bu kızımıza yetmiyor:)
- +1 yıl
Siz komple psikoloji ya da pedagoji eğitimini almış birini bulun. Yoksa çocuk büyüyene kadar sevişmeyi unutun ahahah
Soran+1 yılöyle kısmen yeterli olmadı komple alana gitmek lazım.
soru : kirpiler nasıl sevişir
cevap : son derece dikkatli bir şekilde.
yani son derece dikkatli yapmanız gerekecek gizli ve sessizce. ve bu şekle alışın çünkü artık böyle olacak.03 Yorumla
Soran+1 yılAma bunun dikkatlisi nasıl olurki ruh gibi sessiz ? Hni kısmen tamamda tamamen su gibide olmazki? Ses diyelimki duyulmadı ama kapıyı en az beş kere vuruyor içeri girmek için.
Soran+1 yılgece 4 te kalkIşsak sesleniyoruz bakalım ne tepki verecek sanki hiç uyumamış gibi anında cevap veriyor.
gerçekten zor durumdasınız okurkan biraz tebessüm ettim ama bu linki okuyun belki faydalı olur
link02 Yorumla
Soran+1 yılokuyorum teşekkrler.
+1 yılaslında cevap basit gibi çoçuk yapmanımn getirdiği sorumlulukla çocuk yapmadan önceki halinizdeki gibi beraber olmıcaksınız açtınız mzik etki etmemişki yanınıza gelmiş cocuk
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğun algısı bu kadar kuvvetliyse, mecburen odanıza ses izolasyonu yaptıracaksınız.
31 Yorumla
Soran+1 yılo izalasyonu bile ekarte edecek yollar bulur:)
çocuğun odasını uzaklaştırabilirsiniz biraz yada çocuğu biraz daha erken yatırıp uyuduğundan emin olun derim bendede 14 yaşında var odasıda yakın ama başımıza gelmedi sahsen bu durum
03 Yorumla
Soran+1 yılbizim çocuğun uykusunu hala anlayamadık babasıyla kan uykuda seslenin fısıltıyla anında cevap verebiliyor? Bu nasıl mümkün olucak?
- +1 yıl
35-14= ergen ken mı evlneden be abı snde yaa bu kdr erkn evlnlrmı hıc? Allah bagıslasn ama kocaman adamms sennkıde gorse acıklamada yapılmaz ona
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunun çok basit bi yolu var tabi maddi durumunuz iyi ise kapıyı ve kızın odasının bitişik olduğu duvarı ses geçirmez sistemle izole etmek şimdi bu sistem düyün salonlarında var dışardan gel tık yok içerde milet bayram yapıyo
13 Yorumla
Soran+1 yılson çare o kaldı artık. Yada taşınmak. Ama şunu anladık çocukla bitişik olmamalı yatak odası.
Cevap sahibi+1 yılevet katılıyorum ama sizde biraz sessiz yapsanız iyi olur yada çocuk acı çektiğinizi sanmasın gülerekte tepki verebilirsiniz
Soran+1 yılhaklısınız ama zaman zaman olabiliyor demekki.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende niye bağırıyorsunkı onu anlamadım ben abartmadığım kendim istemediğim sürece öyle bağırmam
05 Yorumla
Soran+1 yılölü gibimi yatayım yani? İster istemez oluyor.
Cevap sahibi+1 yılben vajinal ilişkide öyle bağırmıyorum yani bende olmuyo hemde rahat oldumuz halde kendim istemessem bağırmıyorum siz birde rahat değilsiniz dikkat etmen lazım
Soran+1 yıldikkat ediyorum ama illaki ses çıkar yani ağzımı tamamen kapatamamki. Acıda oluyor bazen bunun etkiside olabilir.
- +1 yıl
istemeden bagrmak mı? sen sex yasamamıssın bıde kadncagza ne yorum yazıosn ya, sex te bagrmıcaksan o sex degıldır kı hadı bosal cık dusa gır yat uyu ıhtyacmı gordm bugun senle yarn baskasyla mısalı senınkı
hahaha çok oluyor böyle kalıcı birşey değil. sürekli konuşun ayı şeyi söyleyin zamanla ikna olur. siz de az gürültü yapın canım biraz :)
00 Yorumlayok bunu bi çocuk psikologuyla görüşün o size ve çocuğa yardımcı olcaktır.ev değiştirseniz bile o çocuk hep kapının önüne gelecektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyatılı okula verin desem yüz eksi alır mıyım diye denemek istiyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılaman Allah korusun olurmu hiç.
+1 yılGerçekden çok zor bir durum yaşadiğiniz açık açık söyleseniz anlayacak yaşda değil yan odaya duyulacak kadar bağiriyormusunuz peki daha sesssiz olmayı deneseniz ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşin ağzını kapatsın ozaman niye bağrıosun ki öldürmüyorlar yani sonuçta
10 YorumlaCinsellik konusunda 414 cevap paylaştı. Bir çocuk doktoruna da başvurulabilir gibi.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevişken bir aile olduğunuzu düşünüyorum:D
30 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri