+1 yılSonra erkekler neden bize cinsel objeymiş gibi bakıyorlar!
Bakarız tabi siz herşeyinizi sergileyin bizi taciz edip durun ve hatta tahrik edin sonraa
Erkekler abaza erkekler şöyle böyle!
Kukunuzu bilr göstermekten çekinmeyenler özgürlük adı altında ahlak dışı davranarak bizleri taciz ediyorlar.
Mahkeme de bir yasa olsa da şu tip giyinen insancıklara yapılan her türlü muameleden dolayı ceza alacak erkek veya kadının hafifletici sebepleri görünse bu tahrik olayı.
galeri2.uludagsozluk.com/.../...enç-kız_318782.jpg
lh6.googleusercontent.com/.../tsrmNGb66wvT70E8MjyNX9nwCAfI4ssw26UxUkvmU85JQLp0EEZmUiyJUj0G8EOVHPU_3IdNb8v1dyYDhiJt6_OKCBl0uoz9iHrLpckzrYQ3Rv7UeIWhG5wht-Or7k8Llcsu4JB7RfAUrCWiHzunN-e6YA=w321-h458-nc
lh5.googleusercontent.com/.../Ro8zgibDuA9gQ6Tc-OVMgRhUl97OGspoMurzAZchvVdzWyK8sSCbPof4uz0VG9-nK_KKMzK088c7DJAOQu_Ymdz62x38O_m6DKGHWiEs_lirZdvepRwP_fDDurn-fzTt2LWGOWZwL9pYCsCvhcEDtcnyGQlcbNasIaXtU7P5DFx54uwIwbizamwuE5-hZOJUuOhPd_VL=w396-h372-nc
https://i.hizliresim.com/LoMVXa.jpg
galeri7.uludagsozluk.com/.../...n-bayan_503807.jpg
lh4.googleusercontent.com/.../WAFldmYZoGJU0Qf9Qqfnf0Bir1jJNdFDH518WOaImvJOV084nGHqVFuOCflkkDzogBrsQvAh_0uB1RDSlbiwGSqgX-p8SbIyrt2Y=w313-h470-nc
Bunlar e edeplileri
Yabancı demeyin Türkiye de daha beterleri var.42 Yorumla- +1 yıl
Sanane kardeşim SANANEE!!! Sonra ülke niye gelişmiyor niye şey olmuyor kadın erkek esittir o zaman siz de denizde üstünüz açık gezmeyin
- +1 yıl
@zeynooo5454 ülke vücut sergilemeylemi gelişiyomuş yoksa ilimlemi, ayrıca bu dönemde kadın erkek eşit değil. Kadınlar daha baskın planda
En İyi Cevaplar
Ön taraflarında oluşturdukları üçgen ile illimünatiye hizmet ediyorlar. Hep Israil' in oyunu bu 😆
146 Yorumla
Soran+1 yılanladim bilinc altina mesaj gonderiyolar demek en mantiklisi bu eig hakettin.
- +1 yıl
hakkaten en iyi görüş bu :) önlerini anladık arkaları neye hizmet ediyor
- +1 yıl
@devilish_humanity
@_Hımmm_
@Raidboss
Eyvallah 😆
neden başkasının vajinası sizi bu kadar ilgilendiriyo ve rahatsız ediyo ki bende bunu anlamış değilim acaba komleksten mi hadsizlikten mi ya dasevgilisinin ya da eşinin hep gözünün o kızlara kaymasından mı? cidden bir bırakın daha önemli sorunlar varken bu tayt biraz gereksiz bir konu değil mi? ben baş örtüsüne laf etsem hhhepiniz ayaklanırsınız özgürlük diye taytta özgürlük
619 Yorumla
Soran+1 yılsana biri giyme demis galiba :) sen hic sormuyo musun bu kadinlar neden basortusu takiyor diye. ben soramaz miyim neden bu kizlar vajinalarini belli ediyolar acaba
- +1 yıl
bos konusup bos ıslerı karıstırma sımdı basortusu konumus degıl haklı bence ne o öyle gel buyur der gıbı bıraz adaplı gıyınmeyı bılın bence yanı abrtı buda demıyorum kapalı gıyın ama adaplı olsun ok adaplıı
- +1 yıl
kimse bana nasıl giymem gerektiğini söyleyemez söylemezde annem babam bile 18 yaşını geçmiş özgür bir bireyim kimsenin aklına ihtiyacım yok. adaplı giyinin falan diyosunuzda bakmayın görmeyin arkadaşım. neden kapanıyolarmış erkekleri tahrik etmemek için di mi şimdi hiç o konuya girmek istemiyorum ama giymesinler o zaman dar pantolan sürmesin kırmızı ruj ki ben ilgilenmiyorum ne yaparsa yapsınlar ama banada karışmasınlar isterse başını örtsün miine etek giysin banane o Allahla onun arasında. Neyzen Tevfik bir şiiri var onu geldi aklıma
Ne ararsın Tanrı ile aramda,
Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda
Başı açığa neden türban sorarsın?
Rakı, şarap içiyorsam sana ne,
Yoksa sana bir zararı, içerim.
İkimiz de gelsek kıldan köprüye,
Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Esir iken mümkün müdür ibadet,
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et...
Senin gibi dürzülerin yüzünden,
Dininden de soğuyacak bu millet.
İşgaldeki hali sakın unutma,
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.
SEN ANANDAN YİNE ÇIKARDIN AMMA !!!
BABAN KİMDİ BİLEMEZDİN ŞEREFSİZ... - +1 yıl
Senin baban kim?
Senin atan kim?
Benim gözlerimi taciz etmeye hakkın yok!
@free_blue - +1 yıl
Sen ve senin gibilerin tek derdi,
Rahatlık özgürlük değil bunu bilen biliyor.
Sen kukunu gösterince özgür olduğun anlamına gelmiyor. Bunı sende gayet iyi biliyorsun!
Bir söz vardır çok severim;
Alma camla taharet yırtarsın, etme cahille muhabbet fırtırırsın.
Bu muhabbeti burada kesiyorum çünkü cahille muhabbet edemem. - +1 yıl
Napalım bizde bir kukusu sevmek istiyoruz helede ben çok sert sevmek istiyorum aşırı azıyorum günde 5-10 defa p*rno izliyorum internet dayanmıyor
- +1 yıl
- +1 yıl
Aynen kardeşim yaşa be
- +1 yıl
@derman3430 Susun kız haklı
+1 yılErkeklerin yol ortasinda kendi organlarini elleriyle duzeltmesinden birde yoldan gecen karsi cinse okuz gibi bakmalarindan daha itici olamaz sanirim?
147 Yorumla
Soran+1 yılitici bisey oldugunu soylememistim sence itici galiba :)
- +1 yıl
sende gıyenlerdensın sanırım sen hıc kıcını kasımadınmı ıllakı kasımısındır buda öyle bısey duzeltmek ok ama tayt farklı bısey konuyu saptyırma ok
- +1 yıl
Bos muhabbet bunlar herkes istedigi gibi giyer ozgur bu karsi cinsin ona tecavuz etmesini vs gerektirmez. Ki soruyu soran sende kizsin emin ne giyersen giy erkeklerin bakislarina magdur kalacagiz :)
- +1 yıl
Bence iki cins birbiriyle Evlenip mutlu Mesut yasamalı sonuçta ikisi de ayni insan tiplemesi
- +1 yıl
Napalım erkeklerde bir * görünce sikleri kocaman olup sertlesiyor helede ben günde 10 defa p*rno izliyorum internet dayanmıyor keşke sert bir şekilde sikilmek isteyen kızlar olsa çok aşırı derecede azıyorum seveyim kocaman oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence tayt giyen kızlar çekici oluyor (sapıklık olarak değil). Çok hoş duruyor ama o ön ve arka bölgeyi kapatmak için uzun şey giydiklerinde tabi.
Bir kaç hafta önce ardı ardına şöyle bir olay yaşadım. Spor salonunda çalışıyordum gene kendi halimde benden uzun boylu bir kız giymiş tayt iyi güzel giydin ama aynadan ben seni fark edince giydiğin iç çamaşırdan tut çamaşırın rengine kadar görüyorum. Bakirim zaten haliyle diğer erkeklere göre cinsel isteğim biraz daha fazla ister istemez gözüm kayıyor dikkatim dağılıyor. Üst kata çıkarak farklı hareket yapayım diye ayrıldım oradan tahrik olmaya başlayacaktım yoksa (dik dik bakmadım ama anlık bakışlar yaptım).
Ertesi gün çarşıdan lor almış eve doğru gidecektim minibüs durağına giderken liseli bir kız gördüm siyat tayt giymiş iç çamaşırı olarak tanga giymiş resmen belli oluyor. Baktım mı evet baktım sebebi tahrik etmesidir. Sonra kızlar tavır yapıyor erkeklerin aklı orada diye. Normal giyimli bir kıza benim böyle düşüncelerim olmuyor ama sen oranı buranı açarsan ben senin giydiğin iç çamaşırla beraber kalçanın yanaklarınıda görürsem tahrik olurum kaçamakta olsa bakarım yani. Ben tecavüz edecek kadar iradesiz değilim ama tahrik olduğumdan dolayı bakarım. Zaten böyle giyinen kızlar tahrik ediyor sonra tecavüze uğradık ülkede tecavüz sayısı arttı diyorlar. Önce kişi kusuru kendinde aramalı sen öyle giyinirsen başkalarını tahrik edersin. Şimdi Avrupa ülkelerini örnek veren çıkacaklar oralarda tecavüz sayısı daha fazla fakat orada şu durumda var orada bekarete ve namusa önem veren bir millet aile yok. O ülkelerde dışarıda iç çamaşırla gezip spor yapan kızlar bile görebilirsiniz ama böyle bir kızı Türkiye de görmek ender olan bir şeydir haliyle herkes ona bakar ve tahrik olur. Diyecekseniz bakma diye iyide ben Avrupada yaşamıyorum ki her gün bu vaziyette kız göreyim. Her gün böyle kız görsem zaten doymuşluk olur bakmazdım ama ender gördüğüm için + karşı tarafın herkesi tahrik etmesinden dolayı bakarım yani.03 Yorumla
Soran+1 yıltahrik olmaniza kimsenin busey demeye hakki yok bence. ben de dar bir kot giymis erkek gorunce tahrik oluyorum. ama ne olursa olsun tecavuz isini giyinisle iliskilendirmek dogru degil. ayrica avrupayla ilgili soylediklerinde de haklisin:)
Cevap sahibi+1 yılYani her iki cins için geçerli bu durum :) Giyinişle alakalandırmak pek doğru değil ancak arada şu fark var evet tecavüz edecek olan gene eder ama benim dediğim giyinişte şu var tahrik. Taciz etmeyecek adamı bile yoldan çıkartacak şekilde tahriktir iradesini kaybeden bu yola başvurabilir. Ben taciz etmek gibi düşüncem yok ama herkes böyle olmayabilir belki benim gibi binlerce kişi var ülkede bunlardan elbet biri iradesini kaybedip kötü yola başvurabilir.
- +1 yıl
Diyelimki annen bacın giydi tecavüze uğradı yine böyle dermiydin
+1 yılKusura bakmayin ama bu tarz giyinen insanların ailesinden şüpe duyarım bazı mallar yazmış bakasım geliyor tehsir oluyorum diye iyi o zaman ananda giysin altına bizde tehsir olalım bu tarz kişilik düzeyi sapkinlanmis insanları benzin dokup yakacaksın toplumun huzurunu kimse bozamaz özgürmü yasiycaksin s... olup gideceksin avrupaya o zaman bu toprakların hepsi şehitlerin kanlariyla sulanmış zaten yeni nesilden 1 skm olmaz yarısı peynir olmuş yarısı güzel kardeşim ALLAHTAN KORKMUYAN INSAN GIYSIN BUNU NASILSA CEHENNEME ODUN LAZIM ANNANIZI S... ORADA
10 Yorumla
+1 yılburada ki amaç çok belli. vücudunun seksiliğine dayanarak dikkat çekmeye ve daha tatlıyım daha güzelim daha seksiyim her erkeği köpeğim yaparım ve herkezden üstünüm havasını yakalamak için vücudunu kullanıp arkasından motor , kaşar gibi kelimelerle hitap edilen
anne baba ve ya aile namusunu kalitesini düşüren egolu emo kendini zeki ve kurnaz sana cıvık aptal hayatı toz pembe gören insanalardır :]20 YorumlaHerkes istediğini giymekte özgürdür.. Neden karışıyorsunuz anlayamıyorum..
53 Yorumla
Soran+1 yılkimse kimseye giyme diyemez ama bunun normal bir durum olmadigini da kabul etmek lazim. bilerek mi giyiyorlar yoksa farkinda mi degiller bilmek istiyorum :)
- +1 yıl
kasıtlı gıyenler var ve bunlara halk arasında yollu dıyoruz ama dıger bayanları lekelemeye hakları yok bence
+1 yılben bir kadın tanıyorum 47 yaşında aşırı zayıf kuru mu kuru yarın bir gün ölür dersiniz o derece zayıftı eşi evde kızıyormuş çalıştığı yerde tayt giyiyordu ve resmen önce belli oluyordu biri löp et resmen dedi bu duydu ve adamla konuşmuştu sonra onunla defalarca yattığını öğrendim. yani bazılarının amacı belli
00 YorumlaHerkes istediğini giyer bunun hakkında fikir üretmemize gerek yok senin çevrende biri olursa uyarırsın madem.
421 Yorumla
Soran+1 yıliste eger bilerek yapiyolarsa uyarmiyim. ayrica burada giysinler giymesinler tartismasi yapmiyoruz, bilerek mi giyiyorlar farkinda degiller mi tartismasi yapiyoruz. okudugumuzu anlayalim lutfen :)
- +1 yıl
genıs ınsansınız bellı
- +1 yıl
senın hakkında degıl zaten gıyenler hakkında dedım ben onu ok genıs ınsanlarr yanı sende gıyyosan ustune alınabılırsın ok sana bı kastım olmamıstııı bızım toplumumuzda ters böle seylerrr adap denen bısey var sonra erkeklerı suclamaktan vazgecın ozaman tamam mı
Soran+1 yıltabiki biliyorum o yuzden buraya sordum. bilerek giyenler de yazsin farkinda olmayanlar da yazsin diye :) eger olur mu oyle sey kimse bilerek giymiyordur gibi tepkiler cogunlukta olsaydi benim kendi gozlerimle gorduklerimi de farkinda olmadan giyenler kategorisinde degerlendirecektim. ama goruyorum ki durum oyle degil:)
Soran+1 yılamac birseyler degistirmek degil. yaptigim ve yapacagim degerlendirmeler benim fikirlerimle alakalidir.
kimsenin kimseye ne giyecegini soylemeye hakki olmadigi gibi senin de bana ne yapacagimi soylemeye hakkin yok tatlim :) bildigimi de okurum degerlendirmemi de yaparim :)
Soran+1 yılaferin sana demesen yapmicaktim ha ha ha ha ha :D
Soran+1 yılne yapacagini soylemeye hakkim yok tabi ama tavsiyede bulunabilirim bence kitap okumani mesela. okudugunu anlamana yardimci oluyor biliyo musun bende cok ise yaradi :) icimden bir ses ne dedigimi ne sordugumu anlamiyorsun diyor cunku :)
Soran+1 yılyaradi tatlim belgeli okumayan anlamiyor tabi :)
Soran+1 yılyok olur mu oyle sey ben biliyorum kendimi benden ne bilgililer ne kulturluler var ben hic biseyim onlarin yaninda :) allah herkese kendini bilmeyi nasip etsin. amin:D
+1 yılBazı tay giyenleri gördüğüm zaman midem kalkıyor abartmıyorum. Yemin ediyorum en abazayı bile cinsellikten soğutacak ön görüntüleri oluyor bazılarının.
00 Yorumlaerkekler sevdıklerıne neden gıydırmıyor sanıyordunuzki.. benım anlamadıgım nokta bır kız bunu neden bıle bıle gıyıp topluma karısmak ısterkı!
05 Yorumla
Soran+1 yılher tayt giyende olmuyor ama o. kafasina kadar cekince tayti belli oluyor.
Soran+1 yılaynen kalitelileri var onlarin git zaradan al bak bakalim belli ediyormu :)
Soran+1 yılbenim bahsettigim bacak arasina yapismasi. bacaga vs yapisanlara artik alisti insanlar, apis arasina yapismasini henuz sindiremedik ama:)
Bilerek yapıyorlar sende göz varda onlarda yok mu :) ama çok çirkin durduğunu söyleyebilirm.. Kilotlu çorapla geziyor gibi :D
00 Yorumla
+1 yılSadece spor salonunda giyerim o da birçok eşofman ve sorttan saha rahat olmasi sebebiyle onun dışında giydigim birsey değil
01 Yorumla
+1 yılinsan kendisine yakışanı giymeli
icinde mutlu olduktan sonra sorun yok bence00 YorumlaKalçanın belli olduğunu farkettim de ön tarafın belli olduğunu hiç farketmemiştim. Sen de kız alinle maşallah ne inceliyormuşsun :D
03 Yorumla
Soran+1 yılben burdayim diyorlar. altta biri foto paylasti bak sen de:)
Soran+1 yılneresi kotu be:D hem fizigi mukemmel olsa ne olacak arasina girecek kadar cekersen herkesinki belli olur ki
+1 yılHarbi ya amının dudakları belli oluyor böyle kabarık :) :) bizi günaha sokuyorlar farkındalar
10 Yorumla
+1 yılbenim arkadaşım öyle giyinse ben şahsen uyarmam, uyarırsam sen benim orama mı bakıyorsun veya herkesin ne giydiği seni neden bu kadar ilgileniyor deme ihtimali var.
00 Yorumla
+1 yılBende burdan kızlara soruyorum neden dapdar tayt giyiyorsunuz ya bizde insaniz yemin ederim geçen gün bi cafeye gittim kız dar tayt giymiş bide kısa penye giymis poposu ful meydanda göbeği meydanda sırti açık nasıl tahrik olmasın insan
00 Yorumla
+1 yılTayt daha rahat diye giyiyorlar heralde çünkü ben ne rahatsa onu giyerim :))
00 Yorumla
+1 yılBilerek yaptıklarını düşünmüyorum. Kalitesiz taytlardan oluyor sanırım.
00 Yorumlasanane kardeşim sen tipsizsin giyemiyosun diye yakısan giyer giyer
30 YorumlaBilerek yapmayanlar da olur. Fark edince düzeltir zaten. Kimileri bilerek yapıyor.
00 Yorumla
+1 yılOnlar herşeyin farkındadır bence.
Sonuçta aynaya bakıp çıkıyorlar.
Onlar için sorun değilse, isterse çıplak gezsinler umrumda değil.10 Yorumlabazılarınki bide yapışmış resmen belli çok hoş görünce bakıyorum ben qnq :( :(
11 Yorumla
Soran+1 yılknk bak diye yapiyolarmis zaten oyle diyolar. bak gitsin sen de
+1 yılItici bence hem önden hem arkadan giydiklerini iç çamaşırına kadar belli oluyor
12 Yorumla- +1 yıl
+++1
+1 yılHerkes istedigini giysin elbette ama medeniyet adi altinda insanin orasini burasini acmasi sacma
00 Yorumla
+1 yılGüneş gözlüğü ve tayt. Kızlar da nefret ettiğim 2 şey.
Abi kim güzel kim çirkin anlayamıyoruz ya ikisi de feyk atıyor.00 YorumlaBu ülkede insan at eşek ördek kedi köpek olmaniz fark etmiyor akli apiş arasına kaçmış bir milletle yaşadıklarını unutmaması gerek o arkadaşların...
00 YorumlaBazen bende bilerek yaptıklarını düşünüyorum.
Biz erkekler öyle bariz belli eden birşey giysek sapık diye yaftalanırız. Kadınlar yapınca özgürlük oluyor.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılTeşhir seven ve bakılmasından hoşlanan öne çıkarır.
00 Yorumla
+1 yılKızlar " yiğidin malı ortada olur" sözünü çok yanlış anlamış :D
10 Yorumla
+1 yılBilerek yapiyorlar tabi baska niye yapsinlar milletin gozu bende olsun diye
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİllüminati demişler ama bazıları illumemati oluyor haberleri yok.
00 Yorumlafarkinda degillerdir bence oyle giyebilceklerini dusunuyorlar ama tabii yanlis
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDün arkadaşım diyor anaları babaları yok mu bunların? 😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılAcayip itici ve iğrenç bir görüntü oluyor
20 YorumlaBence giymemeli sakiz oluyolar millete
31 Yorumla- +1 yıl
super tsk ederım harıka bı dusunce
+1 yılHerkes halinden memnun bosversene
31 Yorumla- +1 yıl
sapıkım seden bu cevap gelmesıne sasırmadım zaten :))
+1 yılAllah !!! Onları !!! Islah !!! Etsin !!!
00 Yorumlaİstediklerini yaparlar sanane
21 Yorumla
Soran+1 yılyapmasinlar mi dedik oyle bir moda varsa ben de giyicem ondan sordum :/
+1 yılBilerek yapiyolar ya uzun tişort giymek çok mu zor
10 Yorumla
+1 yılİsteyen istediğini giysin o onun bileceği iş.
00 YorumlaBunu bende çok merak ediyorum amaç ne bunda yani
10 Yorumla
+1 yılAtesleri baslarina vurmus...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher şeye dikkat ediyorum merak etme
24 Yorumla
Soran+1 yılbilerek mi yani?
Cevap sahibi+1 yılhayır dediğimden onumu anladın
- +1 yıl
gıyerken adaplı gıyınmekten kastı tbrk ederım tasımak lazım bence gıyerken
Soran+1 yıloyle anladim napim. neye dikkat ediyosun o zaman oyle gorunmemesine mi?
:) illüminati tespit komisyonu :D :)))
00 YorumlaSaçmalamışsın
32 Yorumla- +1 yıl
bence sen bu cevapla sacmalamıssın
Belki teşhirci?
53 Yorumla- +1 yıl
ölede olsa bızım toplumumuza ters yakısmıcak bısey bence
- +1 yıl
tbrk ederım katılıyorum snaa
Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bilerek yapıyorlar bence
00 Yorumlatabak gibi duruyo , farkındalar tabi ya...
00 Yorumlahoşlanıyorlar demek ki
00 Yorumla
+1 yılCok itici duruyor
21 Yorumla- +1 yıl
aynen tbrkler
Gizli Üye(30-35)+1 yıltayt araya kaçınca vajina şekli belli oluyor :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D biz de onu konusuyorduk
+1 yılnesilleri daha tükenmedimi onların
00 Yorumla
+1 yılBelkide belirtmek istiyorlardır
00 Yorumla
+1 yılBenim önüm belli olmadığı halde giymiyorum.
10 Yorumla
+1 yılBende anlamış değilim
00 YorumlaFarkında olmasalardı giymezlerdii
00 Yorumla
+1 yılOnlar mutlu ise bizede bbakmak kalır
00 Yorumla
+1 yılIrenc duruyor aynen
22 Yorumla- +1 yıl
ıkıncı aynı yorum tbrklerrr bayanlardan bu yorumların gelmesı harıka bence
Soran+1 yılderman sana noluyo knk bu benim sorum:D @derman3430
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısınız gerçekten
10 Yorumlabu yüzden giymiyorum