İlk ilişki olduktan sonra 2. de zevk almaya başlıyor muyuz ya da daha sonraları mı almaya başlıyoruz.. Bir de erkek her sokuşunda zevk mi alıyoruz?
Cevabın nedir?
+1 yılKızlık yuzunden ılkınde acı duyabılırsın tahrıs oldugu ıcın hemen ıkıncıye gıtme bır kac gun veya bır hafta ılıskıye gırme tekrar acı duymamak ıcın. Elbettekı bayan ıstegı oldugu surece zevk alır neden almasın ama bu iş biraz karşı tarafa da bakıyor karşı tarafın penısı en azından normal standartlarda olması gerekır aşırı kısa veya aşırı ınce olması senın zevkını olumsuz etkıler. Evli olanlar nıye mutsuz demıssın karşındakı kısının erken bosalma problemı varsa ılıskın 3-5 dk suruyorsa sen de mutsuz olursun.
04 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun ya cidden çok büyük sorun bbunlar.. Düşünsene sırf bu yüzden boşanmak istersen uçkur düşkünü bile koyarlar adını. Evlenmekten de korkuyor insan..
- +1 yıl
Evet dediğin gibi dert eden için büyük sorunlar ancak insanlar her daim bir şey söyler. Bu sonuç olarak insanın ihtiyacı olan bir şey dinde bile bu sebepten ayrılmak hak görülmüştür. Evlenmeye gelince severek evleniyorsan pek bu konuları o zaman düşünmezsin gibi ama ilerde de sorun olabilir
Soran+1 yılHaklısın..
- +1 yıl
Umarım yardımcı olabilmişimdir.. Aklına takılan veya konuşmak sormak istediğin bir şey olursa yine buradan veya mesajdan yazabilirsin
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. siz basit görüyorsunuz ama öyle soru sordun ki nasıl örneklesem.
bir toz bulutu patladı... uzaya insan uydu gönderdi. bu iki şey arasındaki olan biteni sormak ile senin sorun aynı.
yani iki satıra sığmaz. hele etraftan duyduğunuz tabuları silerek gerçekleri anlatmak öğretmek 3 kat olayın zahmetini artırır00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
24Cevap
+1 yılerkek kibar olmalı. ilk önce oral seks yapmalı yalamalı öpmeli iyice ıslatmalı orayı kız rahatlayınca içine sokmalı kanı görünce çıkarmalı ve önce şeyini sonra kızınkini silmeli bir 15 dk kadar aradan sonra geri girmeli bu sefer girip biraz neredeyse 30 saniye 1 dk beklemeli vajina penisi sarmalı sonra yapmaya yavaş yavaş başlamalı ve 10 15 sekse kadar kibar olmalılar sonra zamanla hızlanmalı.
04 Yorumla
Soran+1 yıl15 dakika erken değil mi bazıları 2,3 gün bekliyormuş...
- +1 yıl
o duruma göre değişir ama 2 3 gün abartı 15 dk ya da bilemedin yarım saat yeter yeterki erkek deneyimli olsun kadının dilinden anlasın
Soran+1 yılPeki, teşekkürler.
- +1 yıl
rica ederim
acıkcası ilişki sonrası bumuymuş l*n diyorsun boşa günaha girdik diyorsun kadını bilmemde ben cok asırı zevk almıyorum
10 Yorumlaher seferinde zevk alıyosun fark etmiyo yeterki sulansın ıslak olsun seninki erkegin sokmasına gerek kalmadanda zevk alırsın öper yalar oynar parmagıyla öylede zevk alırsın
12 Yorumla
Soran+1 yılOoo biz kadınlar çok şanslıymışız :)
Daha kucuksun, soyle 30'u bir devir bir omur daha istersin o esnada...
00 Yorumla
+1 yılHayatı boyunca orgazm olamayan kadınlar var. Sayılarla olmuyor yani
05 Yorumla
Soran+1 yılİş erkekte mi bitiyor.
- +1 yıl
Hayır, ailede başlıyor önce. Baskıcı ve biraz geri kafalı bir ailede büyüyen ve cinselliğe korkuyla, yasak duygusuyla, tedirgin bir şekilde bakan bir çok kız bu sorunu yaşar. İşte o evreden sonra anlayışlı ve bilgili bir eş/partner tabii ki daha verimli bir şekilde yardımcı olacaktır. Ama önce aile tabii.
Soran+1 yılO halde benim orgazm olmam daha kolay.. Çünkü baskıcı bir ortamda büyümedim...
- +1 yıl
Evet ama bu değil sadece. Özellikle "acır mı" düşüncesinin seni germesine izin verme ve ilk deneyimini mutlaka rahat bir ortamda, kendini yanında rahat hissettiğin, kibar bir insanla yaşa.
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim.
zevk heyecan yaşanır anlatyması çok zor sevgiyi anlat açıkla bende Seksi
00 YorumlaHepsinde zevk alırsın fakat zamanla bilinçleneceğin için tam olarak harika şekilde orgazm olma durumu daha sonralarda gerçekleşir evet
00 Yorumla
+1 yıl2. ci iliskide zevk alacagini hic sanmiyorum
daha sonradan rahatlayinca vajina zevk alacaksin
evet erkekte kizda her snkusta zevk aliyor
sen daha ilk mi yasadind00 YorumlaAslında ilk ilişkide zevk alırsın. Ancak sonraları işi çözünce ve kendini tanıdıkça aldığın zevk te artar.
00 Yorumla
+1 yılkızlarınki neredeyse sonsuzdur orgazm olsanda zevk alman devam ediyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya.
- +1 yıl
aynen canım onun için dayanıklı ortalama 1.5 2 saat devam edebilen erkege bayılır kızlar
sokarken tadini cikariyorum ben zevke getiriyor en son bardak tasiyor bosaliyorum cok tatli oluyor 5 dk snra yine yapiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek günde kaç defa kaldırabilir şeyini en fazla?
+1 yılilk ilişkide de ve sonrakilerde de hep zevk alirsin canim (biz cok kez bozdum) , biz her soktuğumuzda ve sürttüğümüzde de zevk alırsınız
02 Yorumla
Soran+1 yılİyiymiş. Bazıları ilk ilişkilerde başlarda girerken acı duyuyorsun diyor doğru m?
- +1 yıl
evet hafif de olsa acı duyulabilir, zar yırtılması ama öyle cok korkulacak bir durum değil . kendini sıkmaman gerek rahat olmalisin ilk ilşkide
ilkinde zevk almayabilirsin ikincide zevk almaya başlarsın ve devam eder git gide
00 Yorumla
+1 yılHer bir seferinde bir öncekine göre daha zevk alırsın.
00 YorumlaTabiki zevk almasa sokmayız ki. Kadında her girdiğinde sürtündüğünde zevk alır
04 Yorumla
Soran+1 yılYani almama gibi bir durum yok.
Soran+1 yılGirmedim ki soruyorum.. Peki bu evli kadınlar neden mutsuz o zaman ı kadar zevk alıyoorlarsa...
Gizli Üye(30-35)+1 yılen çok zevk boşalma esnasından önce geliyo ve her defasında zevk alınmaz öyle :) . sizde öyle degil
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani biz her zaman zevkalmıyor mmuyuz?
Cevap sahibi+1 yılbiz almıyoz siz alıyonuz . tabi karsındaki adamın önsevişme süresinide baglı. beyinde de bitiyo iş
Soran+1 yılHıtamam şimdi anladım
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 3 farketmez karşındakinin oerformasına ve isteğine baglı
02 Yorumla
Soran+1 yılYani erkek iyiyse ilkinde de alırım öyle mi?
Cevap sahibi+1 yılSenin vajinanın sulanmış haline bağlı istersen kayganlaştırıcı krem kullan faydalı olur
+1 yılgizli sormasan daha iyi olur
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
çok alaka
+1 yılTabiki alırsın yeter ki kendini ver kocana.
00 YorumlaIlk iliskiden 3 gun snra dene zevkten cildracaksn.
00 Yorumla
+1 yılİlk ilişki hafif acılı olur
00 Yorumlahiç yaşamadın mi
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşamadım ki soruyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Ne içtin sen ya 😃
06 Yorumla
Soran+1 yılSu.
Soran+1 yıl21 yaşındayım o kadar da küçük değilim :D
Soran+1 yılSordum işte cevapla :))
+1 yılözel mesaj at ;)
00 Yorumla