erkek arkadaşmın yaz için rusyaya gitmesi gerekiyor büyük ihtimallede nisan ayında gider ama bu rus kadın olaylarından dolayı içim rahatsız sizce korkmalı mıyım?
Cevabın nedir?
Hiç kimsenin aldatmaya, pisliğe bulaştırdığı vücuduyla sevdiğine geri dönmeye hakkı yoktur. Erkek nasıl kadınının temiz olmasını isterse, kadın da erkeğinin temiz olmasını ister. Rusyaya giden her erkek pisliğe bulaşır mı? Eğer ilk cümledeki fikre katılıyorsa yapmaz diye düşünüyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
yok yahu. yok öyle bir şey. bir kaç abazan rus kadınlarına bayılıyor diye, tüm erkekler bayılacak gibi bir durum söz konusu değil. 60ların türkiyesinde değiliz. Çoğu türk kadını, rus kadınlardan daha güzeldir. Mesela benim için benim sevgilim, bin rus kadınına bedeldir.
40 Yorumla
+1 yılBir erkek rusyaya gidecek o ilişkiyi yaşamayacak öyle mı. Çok zor.morelini bozmak istemem gercekler bu.. Ancak sana çok duskun olması gerek çok ama çok..
26 Yorumla
Soran+1 yılsürekli arıyor sürekli yanında istiyor beni ve bu güne dek aldatır mı diye şüphem olmadı tek kaybım ülkemizdeki dönen rus kadın muhabbeti
- +1 yıl
Üzülme onunla konuş bi söz vermesini iste
Soran+1 yılbunu yapmak eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak olur :D
- +1 yıl
Sende haklısın :D
- +1 yıl
demi yani yapar :D
- +1 yıl
oldumu bu şimdi :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi ''adam'' yapmak isterse afganistanda da yapar suudi arapistanda da yapar
rusyayla falan alakasi yok ;)50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
33Cevap
+1 yılateşle barutu yanyana koymak gibi birşey
tam yerine gidiyormuş
orda kız-kadın bolluğu var
100 dolara bir kadın sana evinde bir ay bakıyor.buna yeme ,içme , kalma,seks dahil
sen olsan gitmez misin ?42 Yorumla
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
eyvallah
Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. her erkek aynı değildir bi tanıdığım var 5 senedir gurbette ama yapmadı götürdük içirdik ama yinede yapmam demişti :)
30 YorumlaKadınlar heryerdeler sadece rusya da değil. bence benim ülkemin kadını rus kadınlarından daha güzel en azından birer ruha sahipler... Bu Sebeple Erkek arkadaşına ya güveneceksin ya güveneceksin. hı güvenmiyorsan onun için yapabilecek bir şey yok..
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılitalyaya gittiğini ve dört bir yanının yakışıklı, sempatik, komplekssiz ve kesinlikle çoooook çekici erkeklerle dolu olduğunu düşün. anladın sen onuuu ;)
42 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. Orda yasamıs bır erkegın anlattıgına gore orfakı kadınlar azgınmıs yanı adam bıde ıradesı zayıfsa vay basına gelenler
11 Yorumla
+1 yılAllah korkusu olan yapmaz... bu kadar... ötesi var mı sence..
212 Yorumla
Soran+1 yılumuyorum.
- +1 yıl
ben sunu bilirim .. aldatmayan erkek yoktur :) vakit bulamayan erkek vardır ( GeNeLe Hitabım istisnalar olabilir canım )
Soran+1 yılben öyle erkeklerin..
- +1 yıl
Soran+1 yılarkadaşlıkla ne ilgisi var
- +1 yıl
sen anladın...
Soran+1 yılhayır anlamadım aynı şey değil
- +1 yıl
yaa bu senin arkadaşın degil mi ...
Soran+1 yılsevgilim.
- +1 yıl
erkek ARKADAŞImın yaz için rusyaya gitmesi gerekiyor ..
BU NE O ZAMAN ...SENİN SORUN
Soran+1 yılerkek arkadaşın anlamını normal arkadaşlık olarak düşüneceğini tahmin edemezdim doğal olarak.
- +1 yıl
Haklısın..
Bence unut sen o çocuğu. Rus kızları çok gevşek Türk erkekleride abaza %0 ihitmal veriyorum bi şey yaşamamasına!
00 YorumlaRusyadaki kızlar bacaklarını açıp "ah bi türk gelse de beni s.kse" diye beklemiyor.
bu türk milletindeki saçma sapan salak düşüncelere gülüyorum10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek Rusya'ya gitse, 1000 güzel kadının arasına da düşse cinsel anlamda bir şey yaşar diye bir genelleme yapmak doğru olmaz. Erkek arkadaşın Türkiye'de de uçkuruna düşkünse orada da yapacaktır.
10 Yorumla
+1 yılsadece rusya değil avrupaya dım atınca her yol mübah =) Düşünsene sadece bir gece barda tanışıp dans ettiğin kız ertesi sabah yatağında oluyo =)
00 YorumlaNe kadar kalacagına göre degişir. ve sana ne kadar baglı olduguna göre de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılrusya ukrayna gürcistan macaristan hollanda ya gittim sevgilim varkenki ziyaretlerimin hiçbirinde bir ilişkim olmadı ama yalan yok insan bakıyor çok güzeller yahu
00 Yorumlaantalyaya gidip de denize havuza girmemek nasıldır sence? rusyayı da sen tamamla işte.
015 Yorumla
Soran+1 yılof ya
Soran+1 yılben kimseyi aldatmam.beni bu güne kadar aldattığına dair hiç şüphem olmadı olay ülkemizdeki rus kızı muhabbeti.
Soran+1 yılgüzellik değil olay zaten çevremde çok beğenilen biriyim sevgilimde biliyor bunu.
Soran+1 yılbu üyeliğim onu aldatmak için değil o yüzden bir problem yok bana özel hiç kimsenin haberi yok aynı şekilde erkek arkadaşımda beni aldatmadığı sürece istediğini yapabilir herşeyi benle paylaşmak zorunda değil
Soran+1 yılben kızmam o niye kızsın?
Soran+1 yılben kızmam aldatmak için mi giriyorum ya
Soran+1 yılneden düşünceleri olduğu için mi
Soran+1 yılher iki tarafında birbirinden gizli şeyleri olması gerektiğine inanıyorum herşey açık olunca birbirlerinin dışında paylaşımları olmayan çiftler sıkılıyor ve ilişkileri bitiyor zaten.iyi geceler.
Temel ile dursun rusyaya gitmiş temel dursuna bi rus kızı göstermiş ula dursun bune demiş dursun,da kari demiş temel ula bunlar kariysa bizim evdekiler ne demiş :))) yapıp yapmıycagını burdan anla
10 YorumlaCinsel anlamda korkuyosan haksız sayılmazsın ama seni gerçekten seviyorsa ve başkasına aşk anlamında bakmıcaksa sorun yoktur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı. Mecburiyet yada zorunluluk yoktur. Yapması gerekmez, her giden de yapmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak ben 24 yaşıma kadar bakirdim sadece masturbasyon yapıyordum, dini inancımda gayet yerinde, ama kıbrısa bir gittim ukraynalı bir kız adeta büyüledi beni ondan sonrası malum, kızlar alınmayın ama ukraynalı, rus hatunlar dünyada 1 numara
21 Yorumla
Soran+1 yılgüzellikle ilgili bir sorunum yok.
kork tabi yapar diyede kork yapmaz diyede kork o kadınlara bişey yapmayan sana hiçbişey yapamaz mesela..
01 Yorumla
Soran+1 yılniyeki
bence
büyük ihtimal korktuğun başına gelecektir...
iyi tarafı yine buraya gelecek nasıl olsa...07 Yorumla
Soran+1 yıleğer böyle bir şey senin kız arkadaşın için geçerli olsa nasıl olsa buraya geri dönücek dermiydin
- +1 yıl
benim kız arkadaşomın durumu seni kurtarırmı.. yada oh nasıl olsa filan arkadaşın kız arkadaşının da başına geldi huzur içinde yaşamıma kaldığım yerden devam edeyim diyebilirmisin?maalesef sıkıntı ve problemler kişiye özel...birisinin ağlanacak haline başka birisinin gülmesi çok normal...belkide benim ağladığım zaman sen kahkaha atıyordun...kimbilir...
Soran+1 yılişte bu yüzden burda empati yapmak gerek.
Soran+1 yılnasıl olsa geri dönücek demeseydin o zaman anlayışla karşılardım teselli beklemedim
Soran+1 yılsizede.
+1 yılOrada ruslar teklif ediyormuş
"ben istiyor duj, sana verecek 100 dolar" O.o01 Yorumla
+1 yılo yana gidipte sağlam dönen çok azdır günahlarını almayayımda %80ni dadına bakmıştır
00 Yorumlaasla yapmaz dediğim arkadaşlarım yaptı onlar yapınca kendimden tırstım gitmedim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladanaya giderken yanında kebab getirir misin ?bu sorunun cevabı sana sorunun cevabı olacak..çok güzeller.karşı konulamazlar.
118 Yorumla
Soran+1 yılya güzellik önemli değil ben o bakımdan güveniyorum kendime
Cevap sahibi+1 yılrusyaya hiç gitmediğin belli :D
Soran+1 yılrus yengem ve kuzenim var çok iç içeyim merak etme.
Cevap sahibi+1 yılolabilir.gitmediğin sürece o kızların güzelliğini bilemezsin :D hemde yaz için gidiyor uhuuu
Soran+1 yılrusyaya gitmediğimi nerden biliyorsun?ayrıca sende görmeden beni bilemezsin onların sahip olmayıpta benim olduğum çok şey var.
Cevap sahibi+1 yılbir erkeğin karşısına gel sevişelim mi diyen bir kız çıkarsa karşı koyma şansını pek görmüyorum.hadi ben karşı koyarım.ama herkes ben değil :DD
Soran+1 yıliyi.
Cevap sahibi+1 yılrastgele
Soran+1 yılne
Cevap sahibi+1 yılyaban tv de duyduğum .av yakalamak için bol şansın olsun anlamında kullanılan bir terim.
Soran+1 yıliyi
Cevap sahibi+1 yılrastgele.
Soran+1 yılsanada
Cevap sahibi+1 yılben damada söyledim :D
Soran+1 yılgerek yok sağol ben avcı değilim
Cevap sahibi+1 yılavcı olan enişte :D
Soran+1 yılava giden avlanırmış.
Cevap sahibi+1 yılgözüme girdin şimdi.
yani adam madenine gidiyor.umarım korunur da çoluk çocuğa karışıp dönmez :(
10 YorumlaBen gitsem çok şey yaşarım ama hem bekarım hem sevgilim yok
00 Yorumlababamda gitmişt vakti zamanında yemin ettirmiştim yapmadım demişti :d
00 Yorumlaesmer bir ırk olan türk erkeği sarışın mavi gözlü bir ırka asla karşı koyamaz sandımca:D
01 Yorumla
Soran+1 yılbeyaz tenli siyah saçlı kadınlarada karşı koyamıyorsunuz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkorkmakta kesinlikle haklısın.ben bile yaşadım orada bişeyler
00 Yorumlaben gitsem kesin yaşarım.
00 Yorumla
+1 yılDondugunde erkek arkadasin yuzune bile bakmayacak
02 Yorumla
Soran+1 yıliyide ben çok güzel bir kızım ve rusların sahip olmadığı çok fazla şeye sahibim.
- +1 yıl
O zaman panik yapma
Gizli Üye(36-45)+1 yılrus kızları çok çekici
030 Yorumla
Soran+1 yılgüzellik olarak sevgilisi daha güzel olsada mı
Cevap sahibi+1 yılgüzellik görecelidir
Soran+1 yılbeğenmediği biriyle kimse sevgili olmaz
Cevap sahibi+1 yılinsanoğlu hep daha iyisini ister.bugün eni beğenir yarın daa güzeli çıkar
Soran+1 yılbu güne kadar fiziği benim kadar güzel olan bir kız görmedim.eğer varsa bende görmek isterim.
Cevap sahibi+1 yılkendine nasıl bu kadar güveniyorsun mankenlerdendemi iyi vücudun.abartı
Soran+1 yılkimsenin fiziğini beğenemiyorum zaten bu yüzden sokakta giderken herkesin bana bakmasından arkadaşlarım sevgilim vs.herkes rahatsız oluyor artık ha aldatmakta olay güzellikse eğer çok rahatım ama biliyorum ki değil çünkü eşi çok güzel olan erkekler hep çirkin kadınlarla aldatıyor eşlerini.
Cevap sahibi+1 yıleski sevgilim dünya güzeliydi ama gözümü diğerlerinden alamıyordum
Soran+1 yılinsanın içinde varsa her şekilde aldatıyor işte.
Cevap sahibi+1 yılfiziksel olarak hiç aldatmadım sadece gözüme engel olamıyorum
Soran+1 yılaldatmak beyinde başlar
Cevap sahibi+1 yılgöz laftan anlamıyor.sen çok yakışıklı biri geçince bakmıyormusun
Soran+1 yıletrafımla pek ilgilenmediğim için hayır.ama güzele-yakışıklıya bakmak aldatmak değildir amaç farklı olmadığı sürece estetik olarak güzel olana bakılır evet ama onunla ilgili farklı düşünceler besliyorsan bu aldatmaktır.
Cevap sahibi+1 yılsana inanmıyorum kör olmayan herkes bakar.öküzün trene bakması gibi değil tabiki 1-2 saniyelik olay
Soran+1 yılinanmamakta özgürsün.
Cevap sahibi+1 yılatış serbest sende haklısın
Soran+1 yılhe öyle by
Cevap sahibi+1 yılrusları kıskanmaya devam :)
Soran+1 yıl:D evet küçük göğüslü kızları kıskanmakta üstüme yok
Soran+1 yılgenel olarak böyle rus kızlarının olmadığını gayet iyi biliyorum ki bu kız beyaz tenli bile değil esmer tenli bu resimdeki kıza göre yorum yapıcaksak ruslar esmer tenli büyük göğüslü olur diyebliriz.
Cevap sahibi+1 yılrusyada kaç milyon kı var biliyormusun her bölgedeki farklı siz sadece belli başlılarını biliyorsunuz.mesela doğu rusyada öyle kızlar varki japonda farksız
Soran+1 yılhayır aksine çok bilgiliyim bu konuda sizin rus sandığınız kızların çoğu çerkes kökenli mesela.asıl rus ırkı ise çok çirkin.
Cevap sahibi+1 yılbu konuda az bilgin var belli.9 ay orada yaşadım
Soran+1 yılben çocukluğumdan beri üç ay kalmak için gidiyorum yanılıyorsun.
Cevap sahibi+1 yılgögüsleri küçük diyende sensin korkmalımıyım diyende sensin :)
Soran+1 yılolayın güzellik olmadığının farkınıda olan benim çünkü.
Cevap sahibi+1 yılkız:acaba sevgilim benden güzeline bakarmı
erkek:nefes alsın yeter
Soran+1 yılaynen öyle o yüzden güzellik değil işte mühim olan karakter
Cevap sahibi+1 yılson noktayı koyduk.onun karakterinide en iyi sen bildiğinden en iyi cevap sende
en azından birine bakıp çıkar gibime geliyo :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yıl%1.500.000.000 yapacak...
00 Yorumla
+1 yıltabi yapar.
06 Yorumla
Soran+1 yılsinir bozucu sırf bir şüpe için ilişkimi bitirmek istemiyorum
- +1 yıl
la niye bitiriyorsun. erkek bu ne olacak
Soran+1 yıltabi sizin kız arkadaşınız olsa biter ama demi çünkü siz kıskanırsınız üzülürsünüz ama üzülmek benim için doğal bir eylem o gününü gün etsin diye ben üzüleyim yok öyle!
- +1 yıl
sen bilirsin.
- +1 yıl
yapar :D ama - veriyorum sana erkektir yapar dedğin için. !
maalesef desem
05 Yorumla
Soran+1 yılneden böyle
Soran+1 yılbaşka ülkelerde hatta bizim ükemizdede var bu ihtimal ama nedense rusya denince..
Soran+1 yılben öyle bakmıyorum erkeklerin bakış açısı bu ve tabi her ülkede var o tip durumlar sadece rusyada daha yaygın
+1 yılbence kork:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence affetmez
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?