Neden boyle oldu bilmiyorum renkli siradisi bir cinselliginiz vardi 10 gundur bana yaklasmiyor yeni evli sayiliriz sizce neden boyle oldu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacim sende sogumamistir aldatmiyordurda. Aklina bunlaro getirim bosyere esinle aran acilmasin. Yeni evli olunca ilk bir iki ay vok istekli ve atesli gecer sonra duraklar fazla istek olmaz bir iki haftaya kadar buda gecer. Bazende insanlarn skntisi varsa veya stressli dönemde olursalar isteksiz olurlar. Yani kafaya takacak büyük problemler yok. Aklina kötü sey getirip burada bazi sacma seyler yazanlarada inanma.
24 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten inanmadim davranislari normal ilgisiz degil sadece cinsellik yok 10 gun oldu kendisinede soramadim 4 aylik evliyiz cok istekliydi birden kendini cekmesini anlayamadim belki heyecan olsun diye yapıyor bilmiyorum sikintilarinida benimle paylasir ne oldugunu cozemedim konusamiyorumda kendisiyle :(
Cevap sahibi+1 yılDedigim gibi ostedigi kadar istekli ve atesli gecsin bazen o istek bir iki haftaligina yok oluyor. Veya iste cok yoruldugu icin yorgun düsüyordur. Esinle istersen konus icin rahat edeckse. O senin esin cekinme.
Soran+1 yılKonuya nasil gircem peki nasil bir cumle kurcam sence nasil basliyim?
Cevap sahibi+1 yılCilve yaparak sor otur kucagina öp de istemiyormusun neden de. ya da esine smdi mesaj at akşam oturalim konusalim diye..
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsinle otur konuşaana ne oldu işler mi kötü sorun ne diye
21 Yorumla
Soran+1 yılGenelde yorgun isi stresli ama eskidende boyleydi bir anda onu degistircek ne olmus olablir soruyorum hersey stabilmis gbi davraniyo
cdn2.n11.com.tr/.../35555967982400418517.jpg
www.n11.com/merry-see-sik-siyah-gecelik-P28916025
cdn2.n11.com.tr/.../38534219870400692421.jpg
www.n11.com/merry-see-fantazi-liseli-kostumu-P14554967
N11. com gibi siteleri tercih et.
Böyle şeyler al.. 3 4 gün sonra "eşim çok istiyor lütfen yardım" diye soru sorarsın..13 Yorumla
Soran+1 yılBendede var erotik seyler ama o isteksiz oldugu icin cesaret edemiyorum :)
Soran+1 yılCesaret ettim bu sabah ama o istemedi
Evliligin yükü farklidir. Belki baska sorunlar mevcuttur, kafasina taktigi, bu yüzdende cinselliginize etki yapmis olabilir. Sohbet edebiliyor musunuz?
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet sohbet eediyoruz sadece zaten ;)
Soran+1 yılCekiniyorum nasil bir cumle kurcam bilemiyorum hic isteksizlikle karşılaşmadim kendimde kusur arıyorum artik
Soran+1 yılGenelde neseli moreli bozuk oldugunu gormedim bir sorunu olsa anlatiyo zaten ve ben anlardim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
50Cevap
+1 yılRelax olun kasmayın kendinizi fırsat tanıyın eşinize insan her zaman aynı performansı gösteremez performans aynı olsa bile iş hayatı bu canı bir şeylere sıkılmış olabilir rahat değildir henüz çok gençsiniz düzelir.
00 YorumlaIs yerindeki sitresten dolayı oluyor olabilir yorgunluk vs gibi sebebletden aldatiyor denilemez konuşmayı dene o senin kocan sonuçta açık bir şekilde neden isteksiz olduğunu sorabilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılSoramiyorum ki yaklasinca uzaklasiyo sariliyor opuyor ama o girisimi yok iste bende sormaya utaniyorum
Soran+1 yılGunduz mesaisi oldugu gun 8 de evde polis
Soran+1 yılSorcam eninde sonunda ama nasil bir cumle kurcam onu merak ediyorum :)
+1 yılsakin ol yav bitmemiş haftanın 6 günü 4 ay çok zorlamışsın adamı bırak biraz dinlensin kendine gelsin eskisinden daha iyi olur 1-2 haftaya :D
03 Yorumla
Soran+1 yılSon zamanlarda 6 ya dustu sonra bitti oncesinde hergun sabah aksamdi benden sogudugunu dusundum :( ilk aylar aci cekiyordum fazla dardim oyle bir sorunum vardi o gecti belkide genisledim diye beni begenmiyodur :(
- +1 yıl
sen biraz vitesi geri al ki o istekli olsun o yapmaya çalışsın bunları her istediğinde yapma biraz naz yap la başım ağrıyo demeyen kız mı olur :D :D haftanın her günü sabah akşam her istediğinde yaparsan adamın böyle olur tabi :D :D
Soran+1 yılOna hayir diyemiyorum ki ya baska bir sorun daha olablir sevgiliyken nisanliyken mesela cinsellik istemiyodu seninle ask yasamak istiyorum diyodu evlenince birden patladi cok fazla efor harcadi simdide ayni düşüncede mi acaba beni sadece cinsellik olarak gormemek icinmi kendine geri cekti
tecavüz et eşine şaka yollu ;) daha renkli olur inan bana
011 Yorumla
Soran+1 yılYa ustunemi atliyim zorla yapcaksin diye boyle biri olmak istemiyorum :)
Soran+1 yılSabah istekliydim farkettigi halde yaklasmadi bunlarida yapsam fazla aç gorunmezmiyim
Soran+1 yılBirseu daha geldi aklima sevgiliyken mesela cinsellik istemezdi ben seninle ask yasamak istiyorum derdi evlenince patladı 4 ay boyunca cok yogun iliskimiz oldu simdide aynimi acaba mazereti belkide beni sadece cinsellik olarak gormek istemiyor ondan uzak duruyo olablirmi
Soran+1 yılBunaltmak istemiyorum cinselkik konusundada ustune gitmicem once konusmak lazim ama konuya nasil gircem bilmiyorum
Soran+1 yılBuyuk oldugunu kendiside biliyor zaten daha farkli bisey lazim :)
Soran+1 yılOyle degilim zaten siradan bir iliskimiz olsa ara vermesine anlam vereblirdim
Biz bilemeyizki tanimiyoruz ikinizide. Bence uygun bir dille konusmalisin. Fazlada ustune gitme. Kendi haline birak.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendisi ile durumu konuştunuz mu? Neden böyle davrandığı ile ilgili? Diyalog yapın, farklı bir yere gidin kısa süreli, konuşun. Mutlaka derdini paylaşacaktır. Durum psikolojik gibi.
00 Yorumla
+1 yıldemekki hep standart seyler yasıyorsunuz biraz renklendirmeye calıs ya da onunla bu konu hakkında konus nelr istedigini sor fantazilerin ögren ve sende fantazilerini soyle mutlaka ki renklenicektir
00 Yorumla
+1 yılBazı dönemler olur öyle sen direk elimle Konuş seni çok istiyorum bu gece diye mesaj at bakalım ne yazacak cvp?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen eşinle neden konuşamadığını anlamadım? Neden sormuyorsun? Kaçıyormu senden?
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha once hic isteksizlikle karsilasmadim kusur bendeyse diye cekiniyorum soramiyorum
Cevap sahibi+1 yılAcık acık soe bence eşin sonuçta
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 10 günlük uzaklaşma bıtı sayılamaz , canlandırmak senın elınde !!!
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha 4 aylik evliyiz ve baya istekliydi bir anda degisti davranislari normal herzamanki gbi ama cinsel yaklasim yok kahvaltida kucagina oturdum optu yuzumu oksadi sonra gec kaldim hazirlanmam lazim dedi kalkti uff ya
+1 yılYorulmustur be adam hacı baba çeşmesi degilya bu 😉
00 Yorumla
+1 yılBaskasina kursunkari harciyorsa sana atacak kursunu kalmiyirdur
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz oyle sey
Sıra dışı derken? Bence hayatında biri olabilir yoksa cinsellik birakilmaz
08 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin ama davranislarinda degisme yok ayni hep bana karsi sadece cinsellik yok opusmeye basliyoruz uykum geldi diyor kahvaltida kucagina oturdum hazirlanmam lazim dedi optu kisa bir opucuktu yuzumu oksadi sonra indirdi
Soran+1 yılNasil ya onun camasiriyla vajinanin kokusunun ne ilgisi var :) aldatiyorsa öldü kesin ve net
Soran+1 yılBen varken neden p*rno izlesin beni aldatcagini sanmiyorum aldatirsa sonu olur zaten
Soran+1 yılCesaret edemiyorum iste o isteksiz oldugu icin bende cok istekli gorunmek istemiyorum o yaklasmiyosa bende yaklasmam bundan sonra sabah istiyodum karsiligini alamadim napim yani
Erkeklerde olabilir bazen aşırı istekli bazende isteksiz olurlar evlilik hayatında sen adım at seksi giyin olayı sen başlat isteksizliği hemen gider :)
00 Yorumlabence bırak biraz rahatlasın. adam hızlı gitti yoruldu. vardır sebebi. yosa niye bıraksın. o zaman sen yardımcı ol stresi al adamdan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılUzulme hemen olumsuz dusunme belki isiyle ilgili stres altindadir aciklayamadigi durumlar vardir.
02 Yorumla
Soran+1 yılBana herseyini anlatirdi ama niye sakliyor ozaman :(
- +1 yıl
Konus derim
+1 yılBaşka biri olabilir onu soğutacak bir şey yapmış olabilrsin onunla konuş
00 Yorumlabunu eşinle konuştun mu belki sana yansıtamadığı sorunları sıkıntıları vardır
00 Yorumla
+1 yıl4 ayda bitmez gecici bir donemdir kafana takma duzelir
00 Yorumla
+1 yılacaba bıktı mı çok sık yaptınız diye yoksa aldatıyormu seni
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama belki aradığını bulamamıştır. Evlenmeden önce bir şeyler yaşadınız mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılcok az yasadik nisanliyken sonra seninle cinsellik değil ask yasamak istiyorum dedi yasamadik evlenincede patlama oldu hergun her sabah her gece sonra azaldi simdi 10 gundur flan yok belkide sorun aynidie evlenmeden once ask yasamak istiyorum demisti belkide beni cinsellik olarak gormemek icin yasamiyodur olablirmi?
Soran+1 yıl4 aydir evliyiz yeni daha
Cevap sahibi+1 yılYa şimdi şöyle bir şey var biz erkeklerde, maymun iştahlıyız her nekadar hayır ben öyle değilim desede bir erkek. Kadının yüzü çok güzeldir huyu çok güzeldir evlenir, sonra gögüsleri ya da vajina sı ya da kalçası istediği gibi çıkmaz hayalindeki gibi, ondan sonra biraz durur ama sevdiği için belli etmez bunu karısına.
Cevap sahibi+1 yıldaha çok yeni evlisiniz aslında, beni aldatıyordur diye düşünme sakın, ayrıca seks yapmayı o mu istiyor hep yoksa sen de istiyormusun, yani hadi sevişelim diyebiliyor musun?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende yeni evliyim ve belli bir zaman sonra cinsellik yavasliyor is yogunlugu baska stresler falan etken bu durumlara
05 Yorumla
Soran+1 yıl4 ay dolu dizgin olan bir cinsellik bir anda 10 gundur yok olma ihtimali var mı
Cevap sahibi+1 yılVar tabiki belki isinde bir stres yasiyordur belkide gercekten yorulmustur. Baska nedenleride olabilir yani
Soran+1 yılIsinde hep stres yasiyo ve paylasiyoda bumu etkiliyo yani
Cevap sahibi+1 yılOda etkiliyodur tabiki baska nedenleride olabilir bende ayni durumdayim benim farkli olaylar var burdan anlatamam ama bircok nedeni var yani
Cevap sahibi+1 yılİsin zor benim icin problem olan noktalari sana anlatayim istersen ona gore kendine dikkat et bende yeni evliyim ve bahsettigin gibi cinsel iliskimiz problemli. Problem benden oturu.
Fantazi kıyaftler giy tahrik edici konuş delirt onu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeklentilerine cevap alamamış sanırım, biraz gönlüne hitap et, sevdiği pozisyonlar , sevdiği ortam vs, koyun gibi yatma eşinin altında kıvrak ol
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ne koyunu zaten harikalar yaratiyorum 4 ay boyunxa geceli gunduzlu niye oldu saniyosun
Cevap sahibi+1 yılharikalar yaratan bir kadına karşı hiç bir erkek soğumaz, mutlaka bir eksiklik vardır
Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Esini memnun etmiyorsundur ondandir senden uzak duruyordur
00 YorumlaEvlenince böyle oluyor işte.
21 Yorumla
Soran+1 yıl4 aylik evliyiz 4 aydir hic boyle bir sorun yoktu :(
Eşin ne iş yapiyor eve yorgunmu geliyor
06 Yorumla
Soran+1 yılPolis evet yorgun geliyo ama eskidende boyleydi simdi mi yoruldu 10 gundur izin gunleride dahil istek yok
- +1 yıl
Bak kardeşim bende evliyim bende cok istekli oluyorum genelde ama oyle zaman oluyorki istek azaliyor gecici olarak fazla takmamaya calis sen ve burada abuk subuk seyler yazanlar olur onlarada aldurma fazla eşinin illaki bir sorunu vardir veya cani birseye sikilmiş olabilir sen en iyisi onunla bir yolunu bulup konusmaya caliş. konuya basil gitcem diyorsun çok kolay eşin eeve geldiginde şayet evde yanlizsaniz uzerine sexsi kiyafet giy ve yanina gel onunla uğras hareketlendir onu şayet tepki vermezse ve seninle ilgilenmezse konuyu ac ona deki bir sikintinmi bar neden boylesin yok bir sikintim yok falan derse dende tam gir konuya de onaki sonnonceden boyle deyildin cok istekliydin ama son zamanlarda farklisin illaki bir sikintin var ve bana soylemiyorsunn bu sekilde k9n7ya girebilursin kardesim. unutma erkekler isteksuz olduklari zMN ya cok yorgun olurlar ya da kafalari birseye takilmiz olur veya cok sitresli olurlar bunlar yuzunden isteksizde olabiliriz
- +1 yıl
Sana bir abi tafsiyesi şayet almak istersen tafsiyemi eşinin uzerine fazla gitme fazla kafasini şisirme cunku aksama kadar bissuru insanlarla ugrasiyor mesleyi gereyi kafasi dilu oluyor bedene belki yorulmuyor olabilir ama beynen yoruluyordur onun icin fazla varma uzerine zamana birak zMan her seyin ilacixir zamanla hersey duzelecektir inan bana kardeşim
Soran+1 yılBu aksam tekrar denicem ama tam yapicam egerki karsilik bulamazsam sorcam artik mecburum veya gece benimle beraber oldu diyelim bu 10 gunun aciklamasinida yapması lazim 10 gundur olmayipta bugun niye oldu onuda merak ederim
- +1 yıl
Şayet birlikte olursaniz bu gece sorma ona birkacgun sonra sorarsin veya keyfi yerinde olduğu bir zamanda sorarsan şayet bu gece iliskiye girdikten sonra sorarsan ters tepki verebilir ters bir cevap verebilir ve sende ters cevap verirsin sonra işler karisabilir. bak ben 14 yillik evliyim esimle çok tartismalarimiz olmustur ilk zamanlar birbirimize aninda cevap verirdik ve ikimizde uzulurduk şimdiyse fazla uzatmiyoruz bak benim esimde ilk zamanlar cok istekliydi ama zamanla azaldi istek ve ben sormadim ona a ilk zamanlar neden biylesin diye cunki birseyi nekadar karistirirsan okadar kokar onun icin zamana birak bence kardeşim.
milletin işi gücü yatak olmuş...
30 YorumlaSogumustur kac yilkik evlisiniz
24 Yorumla
Soran+1 yıl4 aylik evliyiz hic boyle bisey yoktu aksine benden daha istekliydi adama bisey oldu ya
Soran+1 yılBende oyle dusundum biraz :)
+1 yılAIdatıIdın geçmiş oIsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılaldatmiyor olamazmi
- +1 yıl
gg wp
10 gün kısa bir süre hemen bitti denmez ona
00 Yorumla
+1 yılKocanin numarasini ver bir soralim:))
02 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama :)
- +1 yıl
Sende sacmalamisin biz nerden bilek senin kocani;))
İki medeni insan gibi gidip konuşun
08 Yorumla
Soran+1 yılSoramiyorum ki ya opusmeye basliyoruz sonra uyucam diyor sabah ise giderkende yaklasiyorum yine tik yok kahvaltida kucagina oturdum optu oksadi birakti sadece bu kadar son zamanlarda cok degisik davranislarinda bir tuhaflik yok ama cinsellik yasamiyor anlayamadim
Soran+1 yılSaglik ilemi alakali 24 yasinda birinin ereksiyon bozuklugu olamaz heralde
Soran+1 yılEvet goremiyorum boyle birseymidir yani soylesin ozaman bu kdr basit biseyse :)
Soran+1 yılIlgisi sevgisi ayni sadece cinsellige ara verdik bu degisim var aldatiyor olsa ilgiyide keserdi dimi birde su sorun var ilk aylarda aci cekiyodum dardim o gecti simdi rahat ama bu seferde o kaciyo cok alistim 10 gundur tik yok uzuluyorum sanki biraz belkide genisledim diye ilgisiz bilemiyorum :(
- +1 yıl
Genişlemek demek normal doğum yaparak kocaman olmak demek değildir. En fazla kocanizin ölçülerinde Genişleme söz konusudur o da onun zevk almasını engelleyecek bir durum değil ve evet aldatan insan ilgili tamamen keser. Bu arada iş ile ilgili falan size söyleyemediği bir sorun varsa o da cinsel isteğini bastırıyor olabilir
+1 yılYa adam bir nefes alsın nefes 😡
02 Yorumla
Soran+1 yılAlmasin onun nefesi benim :))
- +1 yıl
:) tamam bak ne güzel seviyosunuz birbirinizi acık da sevişmeyi verin yani :) belli adam yorulmuş zihnen bırak dinlensin
+1 yılBaşka bir i olmasın😯
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Başkası olabilir on gün nasıl sen sevilmezsin 😞
01 Yorumla
Soran+1 yılBaskasi olamaz davranislari ayni sadece cinsellik yok diye suclayamam
+1 yılevliliklerde genel problem bu maalesef...
00 Yorumla
+1 yılBunu konusmadan asla aşamazsınız.
08 Yorumla
Soran+1 yılNasil konusuyum nasil soruyum
- +1 yıl
günlerdir cinsel ilişki yaşayamıyoruz. bir sıkıntın mı var? tarzında sorabilirsin. Hatta sorunları sen çözmeye çalışmalısın.
Soran+1 yılBeni fazla aç bulmazmi dha once hic isteksizlikle karsilasmadim bu yuzden grur meselesi yaptim soramadim
- +1 yıl
Siz karı kocasınız. Her şey olabilir. Aç olabilirsin. eğer konuşmazsan böyle devam eder. Cinsellik yaşamadan mı devam etmek istiyorsun hayata?
Soran+1 yılO beni istemiyosa ben onu hic istemem
- +1 yıl
isteklerini nasıl karşılayacaksın peki?
Soran+1 yılBen inadimdan 1 hafta yemek yememis insanim umrumda bile değil sonra ekmek aş degilki canim cinsellik
- +1 yıl
Haklısın olmazsa olmaz bir şey değil. Fakat eşler arasında sorun büyümemesi gerekiyor. Mazallah ayrılık olabilir..
Gizli Üye(36-45)+1 yıloğlanın mazotu bitmiş
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@06Carisma durum o zaman çok vahim ya
+1 yılCicim ayiniz geçmiş. Geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yıl4 aydami gecicek ya bu kdr kisami suruyo
+1 yılnormalde kaç günde yapardınız
06 Yorumla
Soran+1 yılHaftanin 6 gunu yapardik genelde
- +1 yıl
eşin sana doymuş olabilir mi
Soran+1 yılDoydu demek ha bundan sonra asla asla olmaz ozaman görür o
- +1 yıl
ama haftada 6 gün çok yorar bir erkeği
Soran+1 yılIlk hafta sabah aksamdi sonra 6 ya dustu yoruldumu biktimi sıkıldımı benden :(
- +1 yıl
bu hafta nasıl geçti aranız düzeldi mi
+1 yılSoğumuştur biraz takviye ver olmazsa ben burdayım
04 Yorumla
Soran+1 yıl4 aydir evliyiz nasil sogusun
- +1 yıl
Kısa sureli dandik pilleri biliyormusun oda oyle demekki ! Sana duracell lazım 😏
Soran+1 yılOyle degil hergun sabah aksam efor harciyodu bitmis olamaz ayrica spor yapiyo
- +1 yıl
O zaman başka biri vardır 4 ay seni yedi şimdi göz dışarda
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. doymuş ondan olabılırmı
03 Yorumla
Soran+1 yıl4 aydami doysun 4 ay bozunca fazlasiyla istekliydi bir anda ne olmuş olablir
Soran+1 yılBaskasina gidemez beni gerçekten seviyor
Yapmayin sizde seks niye uzuluyorsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılStres vardır kesinlikle
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya da sen ona istediklerini veremiyorsun
Soran+1 yılIstediklerinden fazlasini verdim
Cevap sahibi+1 yılfazlası derken mesela
Cevap sahibi+1 yılsiz biraz ara verin o arada senin bal kutusuda toparlanır 4 aydır durmadan yapıp genişlettiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇeşme kurumuş olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılOlamaz 24 yasinda daha :)
Cevap sahibi+1 yılNiye la 24 yasindakilerin ölümsüzlüğümü var
+1 yılhmm nyie acaba merk ettim seni bak
00 Yorumla
+1 yılarada ısteksızlık olur gecıcıdır..
00 Yorumlaara ara olur dert etme düzelir herşey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış anlamada başka biri olabilir
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılyorgunmu geliyor
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet yorgun genelde
- +1 yıl
sen hareketlendireceksin önce rahatlat sonra yaptır
Soran+1 yılMasaj yap diyorsan onuda yapiyorum eskiden cok isterdi simdi hic bisi kalmadi :(
- +1 yıl
biraz sabırlı ol sen doymadın ondan o yeniden atağa gecer
+1 yılBırak dinlensin adam
00 Yorumla
+1 yılHergün elma yenmez
00 Yorumlabaşkası olmasın?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi