Kalabalığın önünde sevişmek?

Yardım edebilmeniz için biraz ayrıbtıya girmek zorubdayım, rahatsız olacak, eleştirecek olanlar okumasın lütfen.

Cinselliğe düşkün biriyim ama yine de çevreden vesaireden dolayı dozunda yaşarım, sadece bikaç kişiyle yattım. Ama bir fantazim var, sevişirken, seks konuşurken ya da mastürbasyon yaparken hep bunu hayal ediyorun; kalabalığın içinde çıplak olmak.
Mesela sınıfta herkesin içinde soyunduğumu, öğretmen masasının üzerine yatıp bacaklarımı açtığımı ve isteyenin gelip benimle seviştiğini hayal ediyorum. bir kişi üzerimde, diğerleri de fermuarlarını açmış mastübasyon yapıyo olsun istiyorum mesela.
Ya da ne bileyim sevgilim beni açık pencereden dışarı doğru eğsin, arkama geçsin, göğüslerim sokağa doğru sallanırken ben de yoldan geçen insanların yüzlerine bakarak inleyeyim. Bu bir hastalık mı?
Psikolojide falan bir adı var mı biliyor musunuz? Gerçekten takıntı halinr getirdim bu durumu. bir gün dayanamayıp kalabalık bir grupla seks yapmaya kalkarım da birileri başıma bela açar diye korkuyorum resmen. Ya da ne biliyim hiç grup sekse cesaret edemesem bile bu kez de hayatım boyunca asla tatmin olmayacağım. Ne yapabilirim?
Düzgün yorum yapın lütfen.
Kalabalığın önünde sevişmek?