Eşinizin ya da sevgilinizin penis boyundan memnun musunuz ?
Ya da
Ya da
Evet memnunum
Keşke daha büyükolsaydı
Keşke daha küçük olsaydı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
önce insan olduğu için seven ya... Aşkta kriter boyumu erkeğinkinin? Böyle olduğu içinmi dejenere her şey? Dejnere aşklar? Ne alakası varki şimdi erkeğinkinin nasıl olduğunu bilmenin? Küçük olunca sevmeyecekmiyiz? Böyle sorular olduğu sürece erkeklerdeki büyük olma kompleksi bitmez... Sevgilim olasaydı biilmezdim boyunu kocam olmadığı için, kocamınkini biliyorum ve küçükde olsa idi hiç dert etmezdim.
boyundan memnunum ama bi tık daha kalın olabilirdi. Zaten boy önemli değil.
Bi tık derken nasıl yani ? =)
İnsan oğlu işte kimi kalın ister, kimi uzun, kimi ince, kimi kısa ister.
Kimi dar vajina ister, kimi geniş ister. İnsanlar genelde elinde var olanının tam tersini ister.
sabah sabah rüyanda mı gördün arakdaş
Cevap
15Cevap
büyük olunca ne oluyor küçük olunca ne oluyor. biride bana bunu anlatsın. ya büyük olsa daha çok acıtmazmı. ben şahsen tırsarım
Arkadaşım sana açık ve net kendimden örnek vereyim benim penisim 15cm ve aslına bakarsan ergenlik dönemim hariç bunu hiç kafaya takmadım. Ve Hayatım boyunca 4 kızla birlikte oldum 4üde uzun soluklu ilişkilerdi biri hala devam etmekte.. Konu olarak şuraya geleceğim ilk sevgilim çok büyük diyip korkmuştu.. İkinci sevgilim kısa ama kalın diyerek kendini avutmuştu.. 3.sü ne kısası ne uzunu en ideali böylesi demişti ve herşeyiyle tatmin oluyordu.. Ve sonuncusu işte evleneceğim kadın dediğim ise;
Sen benim sevdiğim adamsın nasıl olsa umrumda değil gözüm senden başkasını görmüyor diyor.. Ve halimizden oldukça fazlasıyla memnunuz.. Herşeyi yapabiliyoruz ve her türlü karşılıklı tatmin olabiliyoruz.. Yani uzun kısa kalın iyi kötü vs bunlar göreceli şeyler. Ama bence tek gerçek sevgi.. Bundan öncekilerin beni bu kadar sevdğine inanmıyorum artık..
işte budur. bncede mantıklı olan bu
boyutu değil işlevi önemli şu durumu saçma sapan hale getirmeyin sonra bizim ergenler çok takıyor bu durumu :S
ne uzunluğu ne kalınlığı önemli olan içinde ne kadar kaldığı :D
gülme krizine girdim :D :D erkekler C şıkkı Keşke daha küçük olsaydı işaretlemiş :D
sen memnun değilsin galiba sıkıntımı var gardaş :))
Kızlara soruyor yaa bırakın kızlar cevaplasın ne oluyo hemcinlerim hayirdir
Kizlar macalari yiyipte yazamamis bari yer dolsun, keske daha buyuk olsaydi soylemeyede cekiniyorum ona ama :)))
sorun yok memnunum :)
evet memnunum :D büyük kücük fark etmez^^
ben halimden memnunum yeterli
olmadğı için memnunum
sen memnunmusun onu de bakalım? :)
soru bayanlara dağılın beyler
Memnunum. Penisi yok en azından.
penisi olmazsa memnun olurum
Bu soruya kaç tane cevap almayı bekliyorsun? :)
Memnuneyim. Mutlu musun ?
insan olsun
insan o insannn
benden memnun sevgilim
Sen memnunmusun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar