Kızlar, sevgilim uyurken oral yaptım ve uyandı sonra seviştik ve sabah biz seviştik mi? diye sordu gerçekten hatırlamıyor muydu acaba?
yoksa masustanmı dedi bunu size yapılsa unuturmusunuz seviştiğinizi?*
yoksa masustanmı dedi bunu size yapılsa unuturmusunuz seviştiğinizi?*
unuturum rüya gibi bir seks yaşadı herhalde
unutmam seks unutulmaz çok azgınım l*n ::)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Oyle uyandirilmak gibisi yok beee
ama vajina dudağındaki bir kıl beni kıl etti yalarken :)
Agzi kokmuyor muydu?
öğlen uykusunda idi :) kokmuyordu sabahları kokar ama :)
Bende çok isterdim yaa :)
istemek başarmanın yarısıdır :) ama güzel iste bakiremisin kız yoksa?
Bakireyim :)
o zaman isteme bekle sabırlı ol azdırma kendini burada kaybol şimdi !:) ya da gel bana isteklerini yerine getirmene yardımcı olayım yok l*n şeytan dürtyor gelme ya da gel :)
Azdim bile :)
mast yap rahatla o zaman sonra duş al cenabet dolaşma emi canım hadi hadi
Off zevk alamiyorum :+
:( ..
gizliden çık emin ol seni defalarca boşaltacak kadar zevk verir sana sevgili mavi üyelerimiz :)
gözlerini kapat ve hayal et klitorisini okşa yeterli olur orgazmın için
Yeterli olmuyor :(
ne yapabilirm senin için -*?
elimden ne gelir ki? dilim den ne gelsin :)
Senin sevgilin var ama :(
olsun senin yok ama :)
Seninkine yazik degil mi :( çok sulandimm :(
benimkine bir şey olmaz merak etme sularını iççirt
* dudaklarını ayırıp dilimi klitorisne değdirsem zevk alırmısın?
Kime içirteyim :)
bana :) içirt sularını akıt ağzıma ham yaparım dudaklarını :)
Hemde nasill :)
Immm :)
peki penisimle hem içinde olayım hemde gögüs uçlarını okşayayım ve klitorisini okşuyayaım bu zevk veririmi?
Biterimm :)
penisim ile klitorisine masaj yaparsam ne olursun :)
Cildiririmm :)
peki dilim içinde dolaşıp dairler çizse :) boşalmazmısın?
offfff :) :p
ve doggyde arkandan sert sert girip çıkarsam aynı anda makatını okşasam ne yaparsın saçlarını tutup iyice kendimi sana doğru çeksem abansam yürüsem sana doğru :) ve içine doğru en derine girince ne olur sana hissedermisin en derinde?
ohhhh fena inlerimm :) süpersin :*
gelmeddinmi hala ben gelecem bak çabuk gel :)
Nereye :)
gögüslerine :)
Gel bebegimm :*
sen orgazm olmadınmı hala?:)
sende gel :) birlikte gelelim :)
Oluyor gibi oluyorum sonra geciyor :(
ıslanmadınmı hiç? sırılsıklam olmuş olman lazımdı şimdiye boşalman lazımdı :) tamam azım otur o zaman gel :) otur ::) azıma kucağıma al içine benide sende gel bende :)
Islandim ama o kadarda degil :)
hım neyse buradan anca bu kadar oluyor üzgünüm darısı başka sefere önmüzüdeki maçlara bakıcaz artık :) gol atamadık bu sefer desene :)
öpüşürken alt dudağını emsem, sonra dilimle azının içinde dolaşsam ve aynı anda elimlede klitorisini okşsama vajinanı okşasam orgazm olmazmısın?
Yaa :( gitme :)
sakın ol sen gitmeden gitmem sen gelmden gitmem seni getirmeden gitmem :)
işimi yarım bırakmayı sevmem sonra arkamdan ağlar beni yemdein diye :) vajinan
Ohh :p
masada yemek artığı bırakmam tabağımı temizlerim silerim yalarım iyice :) bir damla su ziyan etmem :) ama tüysüz ve temiz şeftali severim :) sen nasıl hıyar seviyon :)
Kalin esmer kilsiz :)
hım zevklerimiz ortak noktalarımız çok :) hadi yiyişek :)
Dayanamiyorum parmagimi vajinana sokmak istiyorum :)
dur yapma beni bekle ben sokacam vajinana sen sadece klitorisini okşa ben gerisini halledecem :) merak etme sen sonra bakireliğin gider vebalı bana kalır :) sokmadan da getiririm ben seni ama gizliden çık az :) ya da neyse buradan takılalaım :) meme uçlarını emsem ısırsam ne olur :)
Ohh ayni anda penisini amima sürt
meme uçlarını emerken zaten içindeyim ve hafifçe gidip geliyorum :) içinde gidip gelirkende klitorisini elliyorum okşuyorum :)
Ohhh
sen unuturmuydun soruda ki gibi bir seksi uyandığında?
Unutmazdimm :*
oda uykulu uykulu sanırım rüyada sandı kendini :) adın ne senin? okuyormusun? sohbet yapalım az seks yoruyor adamı biraz sohbet yine seks olmazmı? :)
Olur :) ismim eda calisiyorum sen? :)
bende mert çalışıyorum yaş kaç eda eda lar hep mi azgın oluyor ya :) nerdensin?
Yas 20 konyadan :)
gögüslerinin uçlarına çikolata mı sürüp yalayım yoksa krem şantimi :) ?
Cikolata sosu :*
biliyon sen işi :) peki vajinanın dudaklarına ne süreyim emerken yalarken dilimle içinde dairler çizerken klitorisini emerken :)
Bal sür :) inim inim inlet benniiii :* :*
bal mı yapış yapış olur ama haklısın galiba yapış yapış olması daha iyi çünkü dil o yapış yapışları çıkarmak için daha fazla darbe atar ve daha fazla dil kullanmak lazım gelir :) bal dökücem :) yaşasın dondurma denesek :) buz gibi dodnurma sıcacık vajinaya iyi gelmezmi dilin sıcaklığı ile eritir hem dodnurmayı hem vajinanı vajina dudaklarını öpüşür gibi azımın içine almak istiyorum hepsini hüp diye içime çekmek :)
Imm :*
gizlilikten çıkar mısın? bir süreliğine? seni daha fazla mutlu etmek istiyorum ama bu doğrumu bilmiyorum :)
Bilemedim simdi :)
bencede boşver zaten çıkma böyle daha iyi ve daha gizemli :)
gögüslerin nasıl anlatırmısın biraz memelerini bana kaç beden uçları sivrimi? penisimi meme uçlarına sürtsem sonrada oral yaparmısın bana 69 da oluruz :)
Evet :* :*
Goguslerin dik 85 B isterdimm :* :)
85 yeter bence de avuç içi kadar mutluluk yeter bana :) isterdim derken kaçki gögüslerin şu an?
şimdi nerdesin çalışıyorum dedin işyerindemisin? yani?
Goguslerim söyledigim gibi. :) penisini goguslerim arasina almak isterdim demek istediydim :*
Su an evdeyim :)
hım evet bende çok seviyorum sen adetli iken gögüslerinin arasında olmayı hak ederdim sanırım :) yani öyle iken beni boşaltmak ister misin? gögüs aranda sonrada ağzına akıtmak isterdim ağzına akıtmak ve döllerimi yutmanı istiyorum sorun olmaz umarım :)
evdesin ne yapıyorsun şu an ne ile meşgulsun :) gittin beni bırakıp
amimla ilgileniyodum :* sorun olmazdi gibi :)
orgazm oldunmu? peki? nasıl başardın bunu bensiz :) uyuz sularını akıttınmı vajinanın azıma akıtcaktın hani gıcık
oldum :) senin sayende oldu ama sen azdirdin benii :)
suçlu benim yani :) neyse bir daha olmasın... bari ama sevindim orgazm olmana çok fazla azma emi sonra yanlış şeyler yaparsın bekle biraz kocanı onunla doya doya sevişirsin yüzünü görmk isterim aslında ama neyse zor iş :) ne işinde çalışıyorsun evde kimse yokmu?
yarın işe gitcenmi?
Gidecegim :) sen? :) :*
işteyim bende sen nerdesin?