Evli oldugumu bılıyor ama komşumun karısı sizce ne yapmak istiyor?

Arkadaslar kınamayın gulmeyın sızınde basınıza gelebılır ben evlıyım komsunun karısı evlı oldugumu bılıyor esımle de konusuyor herkesın ıcınde bana abı dıyor ama dukkanımın penceresı tam onların yatak odasını goruyor dun perde acıktı ve o ıcerde sadece camasırlarla pencereden bakıyordu tesadufen gördüm ve ona dogru baktım gözgöze geldık ama hıc bısey yapmadı hanı yanlıslıkla falan olsa ıcerı kacar vs gıbı hala bakmaya devam ettı bu arada onun kocası da sureklı sehır dısında ısı geregı sanırım kadın cınsel anlamda tatmın olmuyor ama ben hayatta bu sekılde bısey yapmam hem esıme hem de onun kocasına karsı ve o kadın yapmayacagımı da cok ıyı bılıyor ama benı tahrık etmeye mı calısıyor anlamadım sızce kocasına soylemelı mıyım? ya da ne yapmalıyım ? gercekten kafam alt ust oldu ya soktayım hala dun gece esım bıle sordu nıye durgunsun dıye bısey dıyemedım ustelık kadın sabah dukkana geldı hıc bısey olmamıs gıbı alısverıs yaptı gıttı kocasını sordum evde yok o Antalya da zaten ne zaman evde kı dedı?
Evli oldugumu bılıyor ama komşumun karısı sizce ne yapmak istiyor?