Swinger olayına karşı olumlu ya da olumsuz düşüncelerini medeni bir biçimde söyleyebilen kaç kişi var? Gördüğüm kadarıyla herkes ahlak bekçiliğine soyunmuş bir şekilde ateş püskürerek hakaretler ediyor. Elbette böyle bir şeyi yaşamak veya buna olumlu bakmak zorunda değil kimse, fakat bu toplumda neden insanlar bu kadar medeniyetten uzak bir şekilde, sürekli birbirine hakaret ederek saldırıyor? Her şey olduğu gibi bu da bir tercih meselesidir ve herkesin hayatı kendinedir diye düşünüyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılHeyecanlı arkadaşım dünyanın neresine gidersen git "ahlak" denilen olgu mutlaka vardır bence var olmasıda gerekir. Swinger denilen olay eş değişimi ile seks partilerine katılmak olarak tanımlanır. Bunu normal olarak karşılayabilen bir toplum örneği yokur tek bir örnek gösteremezsin.
Avrupa/amerikan gibi toplumlarda Swinger denilen partiler zevk için yapılmaktadır buna rağmen suç teşkil eden bir durumdur. Ancak haberlerde gördüğümüz durum tamamen farklıdır Swinger konseptinde fuhuş yapılmakta eşlerine borcumuz var gibi bahaneler sürülerek bu iş yapılmaktadır her ne kadar "özel hayat" desekte açıkçası bunun pekte savunulacak bir tarafı yoktur.
Sen eş değiştirme esasına dayalı seks partilerini medeniyet olarak yorumluyorsan bence medeniyet kelimesinin tam olarak anlamını bilmiyorsun demektir.
Medeniyet sözlük anlamı olarak "Uygarlık" anlamını taşır.
bir ülke veya toplumun, maddi ve manevi varlıklarının, düşünce, sanat, bilim, teknoloji ürünlerinin tamamını ifade eder. Uygar kelimesi, yerleşik hayata ilk geçen Türk kavimi olan Uygurlardan gelmektedir.
Medeniyetin, belirli bir insan topluluğu veya topluluklarının belirli bir coğrafya üzerinde ve belirli bir zaman içinde ortaya koydukları değerlerle sınırlı olmasına karşı; uygarlık kavramının, binlerce yıl devam eden gelişmeler sonunda, insan aklının, bilim ve teknolojisinin katkısı ile ortaya çıkan ve tüm insanlığın eseri ve malı olan evrenselliği sözkonusudur.
Bu açıklamada anlayacağımız üzre Medeniyet veya uygarlık bir toplumun binlerce yıl devam eden gelişmelerinden edinilen bir nevi alışkanlıklarına verilen isimdir.
Sorarım sana; Swinger türk toplumunun hangi döneminde olmuştur, uygarlığımıza katkıda bulunmuştur?
Lütfen anlamları saptırmayınız. Swinger senin için uygun bir davranış biçimi olabilir ancak dünyanın büyük bir çoğunluğu için bu sapkınlıktır.25 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca Ahlak, kelimenin en dar anlamıyla, neyin doğru veya yanlış sayıldığı (sayılması gerektiği) ile ilgilenir. Terim genellikle kültürel, dinî, seküler ve felsefi topluluklar tarafından, insanların (subjektif olarak) çeşitli davranışlarının yanlış veya doğru oluşunu belirleyen bir yargı ve ilkeler sistemi kavramı ve/veya inancı için kullanılır.
Mesela alışverişe çıplak halde çıkmak ne kadar doğru bir davranışsa senin davunduğun olgu'da bir o kadar doğrudur.
Soran+1 yılKendin mi yazdın, yoksa bir yerden mi kopyaladın bilemiyorum. Ama madem bu kadar uzun uzun ders vermek istedin, ondan önce soruyu doğru şekilde okusaydın keşke. Ben "swinger" medeniyettir demiyorum. Bu konuya karşı olumlu ya da olumsuz bakış açınız neyse, bunu insanca dile getirmek ve karşıdakine hakaret etmemek medeni şekilde davranmaktır diyorum.
- +1 yıl
hepsini tek tek yazdım, kopyalarsam ne yazdığımı bilemem. Ahlak bekçiliği yapmak bana düşmez ancak ahlak nedir medeniyet nedir bunların anlamlarını iyi bilmeli ona göre cümle içerisinde kullanmalıyız. Bütün aşırılıklar bugünlerde ülkemizde medeni olma, modern olma olarak yorumlanıyor. Bu toplumun ne kültüründe ne medeniyetinde bu tarz aşırılıklara yer yok.
Genel olarak Swinger olayuna olumlu/olumsuz yorumun ne diyecek olursan; onayladığım bir davranış değil lakin kişisel tercihlerdir o kişilerin temel ahlak kurallarına uygun demektir yapsınlar saygı duyarım tercihlere ama bu onayladığım anlamına gelmez. Kaldı ki ülkemizde haberlere konu olan Swinger olayı tamamen fuhuş olayından ibaret. hani derler ya konulu film diye tam olarak ondan :)
Soran+1 yılDikkat edersen yorumda swinger'ın doğru olduğunu söyleyen ya da bunu öven yok. Dediğin gibi tercih meselesidir. Sadece dile getirirken insanların nefret söylemi taşımaları ve saldırganlık göstermelerine yönelik eleştiri var. Hepsi bu. Bunun olduğu toplumların da medeni olduğunu kimse söyleyemez.
- +1 yıl
bizler zamanında çok asimile olmuş nereden geldiğmizi ne olduğumuzu unutmuş bir milletiz. Avrupa veya amerika kıtasına göç eden avrupalılar gibi köklü 1000 yıllık bir gerçmişimiz yok olanında yok saymışız. bu yok sayıştan dolayı kalplerimizde artık boşalan saygı, sevgi, anlayış, hoşgörü empati gibi kavramları unutmuşuz kimsede bize anlatmamış. Senin söylediğin durum tamamen kültürü olmayan bir geçmişi olmayan toplulukların davranış biçimidir. Peki bunlar bahanemidir insan kendini geliştiremez mi gibi sorular akla gelebilir. Tabiki geliştirebilir ama bunun için bile uygun ortam veya kişide farkındalık olmalıdır.
Senin değinmek istediğin konulardan bir çok kişi şikayetçi ama sanırım senin ifade biçimin biraz yanlış olmuş. Bende algıda seçici davranmamış olabilirim ama durum tam olarak bundan ibaret Sayın heyecanlı ve meraklı arkadaşım :)
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Kesinlikle, toplumumuzda ki düzensizliğin sebebide bu zaten insanlar sürekli eleştirmek için birilerini bir şeyleri hedef alıyor saygı duymak hiç bir zaman seçenek olmuyor. swinger olayı genellikle mutsuz ve bitmeye yüz tutmuş ilişkilerin canlanmasını sağlamaktadır, insanlar birbirlerini aldatıp salak yerine koymak yerine bunu eğlenceye dönüştürüyorlar, şahsen ben de işe gittiğimde eve başka bir adamın geldiğinden bir haber yaşamaktansa gözümün önünde yaşanmasını tercih ederim... Ama şu da var Evlilik aşamasında bir fantezi olarak sevdiğim kadını paylaşmak pek bana göre olmasa da sevgiliyken deneyebileceğim bir şey. Eminim ilişkimizde ki tutkuyu arttıracaktır.
10 Yorumla
+1 yılahir zaman alameti yemin ediyorum! ben açık ve net söyleyeyim swinger denen şey DOMUZLUK ! Kimin zoruna giderse gitsin DOMUZLUK ! Evdeki muhabbet kuşu bile eşini paylaşmazken eşini kıskanmadan paylaşan insan yine eşini kıskanmadan paylaşan DOMUZ la eşdeğerdir açık ve net. Sıçayım sizin fantezinize.. Özgürlük diye diye anasını pazarlayacak millet biz de ay çok normal dicez yakında dimi.. H.. r ordan
200 Yorumla
+1 yılKimin kime verdiği bizi ilgilendirmez ki. Seven var sevmeyen var. Ona bakarsan oral ya da anala da karşı olan çok kisi var. Herkes kendine bakmalı. her koyun kendi bacağından asılır zevkler ve renkler tartışılmaz
171 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum söylediklerine canım.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
71Cevap
+1 yılDogru düşünüyorsun. Ben de ayni gorusteyim. swinger olayi bana tamamen ters olsa da bu insanlar kimseyle zorla birlikte olmuyorlar. sonucta karsilikli rizaya dayali fantazilerini yasayan insanlara kim ne diyebilir?
Tecavuz ve istismar hatic insanlarin fantazilerini yasamalari gerektigine inaniyorum. sonra bastirilmis duygulat daha guclu sekilde ve dizginlenemeyecek olcude aciga cikacaktir.85 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsın, katılıyorum canım, teşekkürler görüşünü insanca paylaştığın için.
- +1 yıl
Freud varya hep o cikarti bu bastirilmis duygulari
- +1 yıl
Turkiyede bastirilmis duygular tecavuz olarak ortaya cikmiyormu sayin @kralciplakkk038
Ozgecanlar i unutmadan yor yapmanizi rica ederim. ya da kendi oz kizina yaklasanlari. subyancilari saymiyorum bile.
Tecavuz ve istismar haric yani rizaya dayali her fantazinin yasanmasini savunuyirum
Soran+1 yılO zaman aç da oku Freud'u, çürütebilecek bilimsel dayanakların varsa da çürüt kralciplakkk038
- +1 yıl
Yok ben aksini iddia etmiyorum ya adam tek basina dogruyu savunmus ve dunyaya kabul ettirdi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBekarım ve swinger çiftlerle çok görüştüm görüşüyorum. Onların yaşam felsefesi budur ve kimsenin karışmaya ve yargılamaya hakkı yoktur. Onlar yapmayanlara siz neden yapmıyorsunuz diyor mu? Hayır.. Bu durumda sevmeyen tasvip etmeyen kendine baksın yoluna gitsin. En azından onlarda aldatma yok yalan yok. Görüştüğüm bütün çiftler keyifli neşeli dost canlısı insanlardı. Onlarla zevk kenara dursun sohbet edip çay içmek bile yeterli bana göre. Bu nedenle seviyorum onları ve olumlu bakan bir partnerim olursa beraber yapmaya açığım...
30 Yorumla
+1 yılben cıftlere tek bay olarak katıldım, gorusmek ısteyenle yıne gorusuyorum zevkler cok farklı.. burada serefszlık vs dıyenlerın cogu baskalarıyla beraber oluyor sonra bırakıp gıdıyor buda bı nevı serefsızlık... O yuzden swıng cıftlere de sygı duyulmalı... grup yapanı var tek gecelık yasayanı var gay var lezbıyen var nasıl onlar ıstedıgı gıbı yasıyorsa swıng cıftlerde ıstedıgı gıbı yasamalı.
12 Yorumla
Soran+1 yılİnsanların özgür olduğuna inanıyorum ben de, herkesin kendi tercihi.
- +1 yıl
kesınlıkle kım ne ısterse onu yasamalı... isteyen dınıne butun yasar ısteyen ıstedıgı gıbı acık yasar... kımse kımsenın hayatında mudahele etmemelı
- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılswingi yasmayan kınar yasayan vaz gecemez özellikle bayanlar ben bu ortamlarda uzun süre bulkundum bir cok tanıdıgım cift arkadasım vardır ve eşini gizli gizli aldatmak ya da sevgilisini normal ama eşleriyle birşeyleri yasamak paylasmak bir brilerine dürst olmak sacmalık sa ben bu sacmalıgı savunurum ve bu herkesin kendi tercihidir kimse zorla yapmaz bu olayı artı olarak ben bu olay yüzünden kurtulkan bir cok evlilik biliyorum
10 Yorumla Valla herkesin farklı bir cinsel anlayış tarzı vardır bana göre yapabilirler zevk meselesi iki tarafta isterkli olup zevk alıyorsa yapsınlar ama yok bizim toplum herşeyi eleştiricek ya kendileri birtane partner bulamadıkları için ondan böyle saldırganlar ama öyle bir şans verseler emin ol hepsi yapmak ister yurt dışında millet açık açık dile getiriyor şu an ben kıbrıstayım kıbrıstada dogal bişey yani bu
30 YorumlaMedeniyet swinger ile olmaz.
Evlendiğin kişiyi gözlerinin önünde başka kişilerinin kucağında görmek ne kadar aptal ve sapkınlıkca. Böyle bir şey olabilir mi olamaz. Bu tercih değildir bana göre. Bu Aptallık, Cahillik, Sapıklık, Namussuzluk'dur ama tercih değildir.30 Yorumlarıza varsa başkalarına mok yemek düşüyor, karışmam ben insanların hayatına... ama şunu diyim, fantazisi ne kadar tahrik etse de eyleme dökmek oldukça zor olmalı, ki mff threesome yaşayan biriyim. swinger olayı çok daha farklı, zor yani, ama fantazi olarak tahrik edici böyle bir şey işte
10 Yorumla
+1 yılBu hayatta herkesin bir tercihi seçimi var kimseyi yaşam tarzından dolayı yargılamamak Lazım saygı duyup kendi yaşamımıza bakmak gerek swinger çiftlerin birbirini giziden aldatmayıp açık yüreklilikle istediğini yapabilmesidir bu durum Eşler Arasında ki uyuma göre farklılık gösterecektir
10 Yorumla
+1 yılGerçekten seven bir insanın eşini paylaşabileceğini düşünmüyorum. Mümkün değil. Başkasının kucağına hangi düşünceyle eşini atarki insan. Mutlu olsun diye mi? Mutlu edemiyorsa eşini boşanır olur biter. Yok eğer mutlu ediyorsa başka erkek/kadın neden alınır araya.
Bu sapkınlığa girer. Böyle insanların gtünü skeyim ben.30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Zevkler herkese göre değişir. Herkesin kendine göre bir anlayışı olur. Dediğiniz gibi eleştirilerin medenice dile getirilip seviyeli yanıtlanmasıdır. Sonuçta herkesin özelidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum. Ama diğer yorumlarda da gördüğünüz gibi, gerçekten kaba ve anlayışsız insanların çoğunlukta olduğu bir toplumda yaşıyoruz.
+1 yılMedeniyet degil bu. O zaman neden evleniyosun ki? Takil hergun bir kadinla degisiklik olur. İnsan sevdigini kiskanir kimseyle paylasmaz. Buna ahlak bekciligi denmez. Mide bulandirici bir soru. Bu bir tercih degil, sapkinlik. Kendi hayatin kendineyse bu dusuncelerini kendine sakla!!!
10 Yorumla
+1 yılOLUMSUZ YANI;
Ben sevdiğim kadını kimseyle paylaşacak kadar karaktersiz, şeref yoksunu bir insan değilim.
OLUMLU YANI;
Bence yok...
Yapanlara da saygı duyarım, beni ilgilendirmez, eleştirmek haddim değildir.30 Yorumlacuckold hayır. swinger evet. ama eşim hayır. zaten oda kabul etmez.
dipnot.: insanların tercihlerini ve özgürlük alanlarını kimse yargılayamaz. herkes önündekinden ve arkasındakinden sorumludur. başkasından değil.10 Yorumlabenim olayım şu: ben swinger mwinger anlamam... ben kadınımı bir kadın ile bile paylaşmam...
kadınım varsa sadece benimdir. gerisini ne dinlerim ne de anlarım. NOKTA22 Yorumla
Soran+1 yılTebrikler, çok büyük, çok orjinal bir laf ettin gerçekten. Bir de nokta koydun sonuna tam oldu.
Herkes yaşantısında özgür bazıları hayatında değişiklik arıyor bu çiftlerin kendi tercihi kimse karışamaz
40 Yorumla
+1 yılMedeni biçimde öyle gavatların am'k diyorum..
Medeni şekilde ama60 YorumlaSizin bu düşünceniz var mı.. Bu konuda ne düşünüyorsunuz tam olarak. Bir bayanın bu konudaki fikirlerini merak ediyorum
00 Yorumlahangi konuya medeni bir şekilde bakabildik ki bu soruna gelirsek bana ters bir durum ve hiç tasvip etmiyeceğim bir olay ama yapanlar var mı illaki vardır onlara da saygı duyarım sadece bu kadar
00 Yorumla
+1 yılherkesin hayatına kimse karışamaz tabi :D
kimin ne pok yediği de umrumda değil olmadı da hiç bir zaman :)00 Yorumla
+1 yılİsteyen istediğini yapabilir beni ilgilendirmez. Bunu gözler önüne sermenin anlamı yok.. Hic işim olmaz.. Öyle bir düşünce yapısına sahip değilim ve mutluyum böyle.. Ama her tür görüşe saygımız var..
00 Yorumla
+1 yılYa bak, burasi turkiye, burada bu istedigin imkansiz. Cunku namusu vajinadaa arayan insanlarin beyni zarlarla doludur. He ben bunu yapmam ama yapana da karismam. Ilgimi ceken bisey degil bir kere.
00 Yorumlaiki farklı çiftin eş değiştirmesi o 4 kişiden başka kimseyi ilgilendirmez bence. biz onaylarız ya da onaylamayız ama bu olay o 4 kişiden başka hiç kimseyi ilgilendirmez. kapalı kapılar ardında ne olduğunu da kimse bilemez zaten.
00 Yorumla
+1 yılKendini kime ya da kimlere düdükletirsen düdüklet beni ilgilendirmez ama hayvanlar bile eşlerini kıskanıyor ise bu dünyada gelip de burada salak salak swinger bokunu medeniyet olarak gösterme
10 YorumlaBu güzel duyguyu yaşayabileceğim bir çift arıyorum.
00 Yorumla
+1 yılDini hayatından çıkardığın zaman sen haklısın.
Zaten böyle bir şey yapmak suç değil.
Tamamen yasalar, hak ve hürriyetler çerçevesinden bakarsan bu insanlara bir şey diyemezsin.00 Yorumla
+1 yılaçıkça söyleyim grub seks yyaptım ama kimseyle swinger yapmadım zaten evli değilim ne sevgilimi nede eşimi başka birine becerttiririm nede baskaısnın eşini kocası yanında becermem ama evli insanla ilişkim oldu
01 Yorumla- 7 ay
Valla seninde o swingercılardan bir farkın yok.
Sen öyle yapıyorsun herhalde ya da evli olsan yapıcaksın :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Medeni bir şekilde allah hepsinin belasını versin :)
30 Yorumlakonu ne olursa olsun istisnasız her olaya medenice (!) bakabiliyor musun?
30 Yorumla
+1 yılaynen karşılıklı memnuniyet olduktan sonra sorun yok. biz yaşadık ve bazen yaşıyoruz mutluyuz ve kime zorla yapmıyor hatta istekliyiz ikimizde
10 YorumlaZorla yapılmıyorsa ben de karşı değilim.
Ben de evli olsam karım isterse kesinlikle kabul ederdim.
Ama ben söyleyemem belki aramız bozulur diye.00 Yorumla
+1 yılOrtalama Türkiye de on erkekten ucunun fantazisi ve her gecen gün yaygınlaşan bir ilişki turu ve bunu algılamak için gerçekten yasamak gereken bisy
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen açıkca bu fikrimi eşimle paylaştım... Dürüst olmakta fayda var.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeksi eğlence olarak gördüğüm için swinger bana mantıklı geliyor.
10 Yorumla
+1 yılben doğru bulmuyorum ama milletin cinsel hayatına da karışamayız bir nevi alan razı veren razı muhabbeti ve cinsellikte fanteziler her zamna olmalı diye düşünüyorum...
00 Yorumla
+1 yılbence guzel bır sey sonucta herkesın kendı fantezısı eger esım kabul ederse seve seve katılırım swınger cıftlerın arasına esımle bırlıkte tamamen fantezı olayı
00 Yorumla
+1 yılAllah ıslah etsin diyorum başkada birşey demiyorum.
20 Yorumlamy dear bizim kültürümüze bizim anlayışımıza bizim açımıza uygun bir iş değil
10 Yorumla
+1 yılBu toplumun dinine ve ahlakina uymuyor. Hep avrupaya özenenlerin pisligi bence.
10 Yorumla
+1 yılValla bu ülkede ben göremem medeniyeti hoşgörüyü modernliği insanların insanlara karışmasını :-D
03 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum kesinlikle.
- +1 yıl
Tek kelime ile özet şu burada namus ahlak savunuculuğu yapanlara teklif etsen balıklama dalarlar. Herkes çok ahlaklı ama ortalık eskort kaynıyor.
Soran+1 yılAynen öyle. Bu toplumda insanların dedikleriyle yaptıkları arasında uçurum var.
+1 yılherkes başkasına zarar vermediği sürece yapabilir kimse bir şey diyemez ahlak değişir kişiye hayatına göre ama tek bir şey var bence başkasına zararı olmaması onun dışında yargılamak yanlış bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. renkler ve zevkler tartısılmaz çok zevk verdıgıde dogru
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılörf ader ınançlar bızı bazı şeylere karşı sert tutum içinde bırakıyor evet bişeyler bı yere kadar tamam ancak örnek olmaması adına kötü ya da sert tutumda gerekıyor.
00 YorumlaBunun neresi medeniyet allah aşkına sadece şapkınlık başka birşey değil insan eşini nasıl paylaşabilir?
20 Yorumla
+1 yılBen ve eşim fantazi boyutunda düşünüyoruz fakat korkuyoruz. sebebi ise güven problemi
10 Yorumlaben karşıyım ancak karşılıklı riza ile oluyorsa herkes kendi bilir
00 YorumlaTercih meselesi isteyen istediğini yapabilir.
Kimse umrumda değil00 YorumlaBen kız arkadaşımla swinger ilişki ve 3 lü ilişki içerisindeyim. Bence zevki heyecanı paha biçilemez
00 Yorumlasizin düşünceniz nedir bu konu hakkinda tam olark yazarmisiniz?
00 YorumlaAhlak bekçiliğine soyunmıyacağım ama gerçekten sapıkça buluyorum
00 Yorumlaumarım senin gibi swinger dan hoşlanan eşim olur harikasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen söyledim. yatakta güzel oluyor da gerçekte yapmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa tanimadigim bir kadinla sirf bu is icin belki yaparim ama sevdgim bir kadini asla paylasmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herkesin şeysi çarprazlama aman kendine
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ak parti döneminde moda oldu maşallah
20 Yorumla
+1 yılŞimdi de herkes sana hak vericek:))
00 YorumlaÖyle şey mi olurmuş bildiğin gavatlık o
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bence çok yanlış bişey
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSokucam ama swingiriniza yeter l*n
10 YorumlaBurda çok var onlardan
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Swinger olayına karşı düşüncelerini medeni bir biçimde söyleyebilen kaç kişi var?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler