Tabiki kabul etmem böyle birseyi
Esim cok genis bir insan oldu cikti? Nasil basedicem?
Tabiki kabul etmem böyle birseyi
daha önce bu tarz bir konsuam gectimi ilişki yasarken fantazi ya da hayalini kurdunuzmu ilk bunu soylersen ayrıca o tarz clublerde sen ayda esşin baska birileri ile birlikte oluyorsunuz ve biribinizi izliyorsunuz ya da siz esşiizle birlikte olurken sizi izliyorlar size kalmıs birilerini izlemek ya da katılmasını saglamak
Onu başkasının karısını yaparken seyrederken o kadının kocası da seni yapıyor olacak.. Geri de tek hangisi daha iyi yapıyor gibi bir düşüncenin aklın da kalması olacak.. Bir erkeğin karısını başka erkeğe onun karısı karşılığı vermesinin mantığını anlamak oldukça güç.. Allah bile utanıyordur her halde..
bu teklif benim için boşanma sebebi. bana saygısı ve sevgisi kalmamış bir adamla evli kalmak istemem.
sizlerin arasında ki bir durum bu genişlikle alakası da yok bu durumun bence...
bravo bir ergenlerin cevaplarına bak bir de olgun kadının cevabına +1
ben öyle bir düşüncede kişi değilm ayrıca aldatmıyorumda heee... ama sorsan hangisi daha iğrenç aldatmamk daha iğrenç değilmi... yaa okadar fazlaki aldatan kadınlar ben hem cinsimden utanıyorum...
Cevap
57Cevap
bir numara ayrilmaya sebeb bir olay bu, ben senin yerinde olsam degil Yurt disina cikmak derhal bosanma davasini baslatir ve gizli kadin siginma evine müracat yapardim, esin seni harcamayi göze almis, belliki onun gözünde bile yoksun, aklini basina al ya kirmizi cizgilerini bildir ya ardina bakmadan terket gitsin on para etmez
Swinger cluba değil de, bir an önce adliyeye gitmeni öneririm..
Seni şu an 3 erkeğin arasında kalmış düşündüm. :D hadi hazırlan bakalım ona göre. :))))) sen kocandan başkasıyla yatabilecek misin? Oraya gidersende %95 yatacaksın. Hiç oldun mu başkasıyla? Benim için iğrenç bir durum. Ama sizin mideniz kaldırıyorsa yapcak bişey yok.
Böyle şeyler türkiye de yayıldığına göre artık sonumuz geliyor zıvanadan çıktık iyice. Zaten şu batının her bokunu aldık ama bir türlü ilmini ve teknolojilerini alamadık.
kanada'da da oldukca yaygin oldugunu duydugum bir cesit kulup. yaninizda bir bayan ile giderseniz size %50 indirim uygularlar. kadinlardan ise giriste para almazlar. iceri girmeden once kiyafetlerinizi cikarirsiniz ve size verdikleri bornozu giyersiniz. sonra ya koltuklarda takilip gozunuze kestirdiginizi duduklemeye calisirsiniz, ya da bol kopuklu jakuziye girip onun bunun karisini, sevgilisini caktirmadan ya da caktirarak ellersiniz :) :)
abooowww derhal ayrıl, terk etk, kafına teflon tavayla vur :D ağzına azğına tokat at :D o ne konuşuyor ya? o partilerde işin olmasın, vallaha eş değiştirmeli seks şeyleri onlar :D çok sakat hiç gitme derim :D ne tür mü sapık bu arkadaş. d
Ben olsam boşardım. Bugün swinger clupte seni başkasıyla paylaşan yarın senin satıp parayı cebine bile koyar.
Yurt dışında kim kime dum duma. İçinde en ufacık böyle bir şey varsa deneyimleyebilirsin. Çok heyecanlı olur.
İçinde varsa yasa ha yoksa boyle bir dusuncen ozaman telkini koy buda var swing ilişki yasayipta tadını alan kimse cabuk cabuk uzaklasamaz bu ortamdan bunu da unutma katıldığın çiftlerden biliyorum bunu
nasil bir evlilik anlayisiniz var her ikinizin anlamadim
Abla bence ayrı namus gozetmiyen adamdan sana Hayır gelmez
eşini kıskanmayan erkek...
fazla eteğiniz varsa uzatın eşinize...
ve karakterinizden ödün vermeden ayrılın..
Bu nasıl birliktelik :'( Senin yerinde olsam o adamı döverek öldürürdüm
sende de merak uyandırmıs ıstek uyandırmıs anlasılan haksızmıyım?
eşin sana değer verseydi seni gerçekten sevseydi böyle bir şey istemezdi sapkınlıktan insanlar ne yapacağını şaşırdı
Avrupayi abartmaya gerek yok İstanbul gibi dusun ama insanlari yabanci
swinger ne demek umarım anlamını biliyorsundur. zira eş değiştirmeli seks partilerine verilen isimdir. O adamdan sana bir hayır gelmez gibi geliyor bana tabi yine senin seçimin.
esin baskasini baskasida seni yapicak sanirim swinger ole visey ama evli insanlarin ole yerlere gitmemesi gerektigini dusunuyrum o insan piskolojik olarak çöker berbat bisey dusunmesi bile kotu
Uzaga gitmenize gerek yok adanaya gitmeniz yeterli ;)
oralar iyi de senin eşin pek iyi değil gidin adam gibi tatil yapın
yurd dışına gitmenize gerek yok türkiyede de nette katılabilirsiniz bu tarz aktivitelere.
eşin seni başka erkeklerin dürtmesini izlemek istiyor
gidersin eşin başkasının karısını yapar o yaptığı kadının kocası gelir seni yapar ya da çok karışık olursa da kime denk gelirse gerisini sen düşün.
esin biraz da baska erkeklerin tadina bakmasini istiyor
düşüncen ne eşin senden istese düşüste ne derdin
Bunu teklif edebildiğine göre sendede bir yamukluk görmüş ki haklı bak ne güzel gelmiş sakin sakin sorup araştırıyosun
Bugün eşini veren yarin g. tünü verir kisiliksiz insan
Ozelden yaz sana nasilbi kotu bisi oldunu gosterm anlatm
kabul etsen bıle evlılıgın laçka olurrr bır duzen tutmaz saygısı sevgısı nerde kaldı o zaman evlılıgın esın senı nasıl paylaşmayı kabul eder kı
Bişey bilmeye gerek yok adı üstünde zaten es değiştirme olayı tanımadığın biriyle cinsellik yaşayacaksın
herkes birbiriyle seks yapabiliyor, ama disko şeklindeyse daha rahat bir ortam diyebiliriz. herkes grup sekse açık ve tanışma ortamı gibi. seksi bence :)
pezevenkliğin zengin hobisi şekline swinger diyosunuz
Sapitmis arkadas es degistirme furyasi aldi gidiyo bu başı bir psikolojidir yapma guzelim
Yakında grup ister es değiştirme falan ister başkasına becerttirir seni sasirma
Farklı bir heyecan ve deneyim olabilir. Denenebilir.
Kocan seni başka bir sürü herife ikram etsin! Sende bir sürü kadına kocanı ikram et! Tabi miden kaldırırsa.
amaç başkasına seni vermek
madem bunu düşünüyor benle tanışın güvenilir olsun
sende isityormusun böyle brişey hiç itiraz etmiyorsun
kocan seni otobanda mı buldu
Seni başkasına sktirecek. Hala oralar nasıl diyorsun.
Keske benim de olsa oyle esim
gel beraber gidelim illa eş şartmı?
başka yabancı kadınların tadını almak ıcın kocan senı feda ediyor p. zvenk
bak sana şunu diyim
o hıyarın pipisini kes köpeklere yedir
sonra da şutla
sen başka erkeklere verirken o izleyecek yani öylemi
bu adam seni dışarda s-----tirecek haberin olsun sende
bu duruma pek yadırgamamış gibisin
genıslıkle alakası yok fantazı ıstıyor sonucta ımkanlar el verse bende giderdim esımde ister
:) ooo heyecanlısın dark sende
Ciddiysen yol yakınken kurtar kendini
Allah sonumuzu hayretsin..
rezillik insanlık dışı bence
Başkasına cakasi varsa bosancan ablacim ;)
başkası değilki olay sadece
kadında güme gidiyo
Sen buna eş demişsin ama bu gavatmış
kesin bir dille uyar yoksa direk boşanmayi düşün.
gidin bizede anlat sonra
1 hafta kıcının üstüne oturamazsın :D
kocandan başka erkekle yattınmı hiç
Oralarda buralar gibi #D
yok artık eş değiştirme mi yapacakmış
bildigin eş degiştirme işte
Bu dünyada her boktan bir parmak alacaksın
Boşanma sebebi
Sitede sorun mu var 1 yıllık sorular cikiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar