- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılöyle demeyeydin iyiydi izin alıp eve gidecem şimdi :) roll-on dönerker küçük titreşimler oluşturmuz herhaldeki birde doğru noktayı bulmuşsun bayılana kadar yapsaydın keşke artık sürekli yaparsın :)
28 Yorumla
Soran+1 yılO küçük titreşimler su ile yapınca oluyor. Su değdiği anda irkiliyorum resmen.🙈 Ama bayılırdım sonunda ya yapamadım😊
- +1 yıl
sanslısın kendini en iyi şekilde tatmin etmemnin yolunu bulmuşsun şu diğer garibanlarada bir brifing verde sevinsinler sorup duruyorlar :)
Soran+1 yılHakaret de yedim arada😂😂 ne yapayım ama. Çok hoşlanmıyorum bu durumdan ama engel olamıyorum da
- +1 yıl
engel olma işte bende onu diyorum kim hakaret ediyor
Soran+1 yılAşağıda bir kız😛
- +1 yıl
sen takma onu kıskanıyor seni kendisi yapamadığı için :)
Soran+1 yılBence de.☺️ Onu ne ilgilendiriyorsa artık.
- +1 yıl
çekemiyor kız ondan boşver.
En İyi Cevaplar
+1 yılroll-onla boyle oluyorsan dılımle emsem nasıl olur dusun...
010 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki. Ama devam edemedim ya dayanamadım.
- +1 yıl
bak rollon u dılım olarak dusun bırazda oyle devam et... ya da rollon un basını ben sana surtuyor musum gıbı dusun... gorsen zaten hosuna gıdecegıne emınım...
Soran+1 yılAma o dile göre daha sert seğil mi? Yani hiç ilişki yaşamadım ama yapay sonuçta. Çatlarım ya yapamam tekrar.
- +1 yıl
evet kesınlıkle dıle gore daha sert... ama bence devam et hayal et dusun dılımı bastırdıgımıı veya basını bastırıp surttugumuu hangısını ısterdın
Soran+1 yılBiriyle ilişki yaşamak tabi ki daha güzel olur ama o da evlenmeden olmaz.
- +1 yıl
yasayalım demedım sadece hayal et dedım... ve sadece 1 mesaj at ıstersen sonra engelle
Soran+1 yılYok. Yaşayalım dedin demedim. Farklı anlamadım☺️
- +1 yıl
mesaj atabılecek mısın?
Soran+1 yılAtmasam daha iyi.
- +1 yıl
sorun olmaz ıstersen dırek engellersın
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllahım ne biçim sorular soruyolar Allah ıslah etsin
13 Yorumla
Soran+1 yılOnunla bununla yattım desem daha mı masum olacaktı. Sana ne?
Cevap sahibi+1 yılne alaka? bak lafı istediğin yerden anlıyorsun. sanane diyemezsin çünkü soruyu görüyorum ve cevaplama hakkım var istediğimi söylerim. azgınlığın yüz karası ve hala konusuyorsun. acizsin :) allah kolaylık versin
Soran+1 yılİyi ki de böyle😊 Allah'ın verdiği bir şeyin neyi yüz karası olabilir ki? Asıl sana yazık. Acı kendine. Aciz insan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
İşi zirvede bırakayım demişsin ama yanlış yapmışsın (;
014 Yorumla
Soran+1 yılÖlürdüm ama😊
Soran+1 yılO daha mı fena?
Soran+1 yılHaklısın aslında.
Soran+1 yılÖyle olursa yine bırakırım ki.😐
Soran+1 yılBak aynı şeyi söyleyip duruyorum ama gerçekten dayanamadım. Çok fena oldum.
Soran+1 yılTeşekkür ederim. ☺️ Ne çıkarsa artık😁
Soran+1 yılYok daha neler😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok pisliksin insanın durduk yere canını çektiriyorsun :D
015 Yorumla
Soran+1 yılNapim ya sormam lazımdı😃
Cevap sahibi+1 yılSor tabi ona birşey demiyorum da ne bileyim böyle bizi de düşünerek daha üstü kapalı sor :D
Soran+1 yılBunu nasıl kapalı sorabilirdim?😆
Cevap sahibi+1 yılHakikaten zaten üstü kapalı sormuşsun :D ama ama ama ağlayacak en son :D resmen işkence bu :D cinsel ilişkiden çok sarılıp uyuma isteği var bende şu an :D kızlar böyle anlatıyor ya böyle bir gidip sarılasım akşama kadar öpesim geliyor :D
Cevap sahibi+1 yılAğlayacam en son yazacaktım yanlış olmuş :D
Soran+1 yılYok ağlamam da😊 Niye ki bence çok kötü bir durum aslında.😌
Cevap sahibi+1 yılKötü bir durum olan ne ki :D
Cevap sahibi+1 yılHe anladım kızların böyle birşey anlatması kötü bir durum neden canın çekiyor demek istemişsin :D evet normalde böyle durumlar hoşuma gitmez ama şimdi yapınca sıcacık oluyorsunuz ya işte benim hoşuma giden o :D sarılıp öpesim geliyor :D herkes farklı şeyi sever benim de sıcaklığa karşı zaafım var :D öpesim geldi ya yanaktan öpebilir miyim bir kere :D
Soran+1 yılTamam yanaktan olur.😄 Ama ne yapayım sormam lazımdı. Açıkca soramam. Hem anlatmak değil bence yapmak da kötü ama.😕
Cevap sahibi+1 yılOlur mu cidden :D milli piyango bana vurmuş gibi hissettim kendimi :D ben sadece şaka yapıyorum sor tabiki sitenin amacı yok :D haklısın yapmak da çok doğru değil ama bir erkekle birşeyler yaşayacağına senin yaptığın kesinlikle daha doğru :D seni de çok sevdim ve tanışmayı çok isterim :D çünkü çok dürüst ve tatlısın :D
Soran+1 yılOlsun yapmamak daha iyi ama. Kendimden soğuyorum sonra.😓 Neyse yapmamaya çalışcam ya.😐😌 Teşekkür ederim.😊 Ama mesaj atmaya utanırın.😖
Cevap sahibi+1 yılAman bir erkekle yakınlaşma da yapmaya devam et önemli değil. Kendinden soğumana da gerek yok çünkü başkaları gibi erkeklerle yapmıyorsun. Ama fazla yapınca ileride sorunlar oluşabiliyormuş evlenince. Asıl ben teşekkür ederim :D madem utanıyorsunuz atmayın o zaman :D zaten ben de sizi sıcak kanlı bulduğum için tanışmak istedim kesinlikle cinsellikle ilgili birşey sormazdım ama utanıyorsanız birşey diyemem :D zaten illaki başka bir soruda yine karşılaşırız :D baktım kanım kaynıyor siz olduğunuzu anlarım :D
Soran+1 yılAllah korusun zaten ya. İstemem öyle bir şey. İşte hem o ileride olabilecek sorunları önlemek için hem de nefsime hakim olabilmeyi öğrenmem için yapmamam daha iyi.😊 İnşAllah karşılırız o zaman. Ne diyeyim.😊
Cevap sahibi+1 yılÇok düşüncelisin :D hayran kaldım sana cidden :D aynen inşallah karşılaşırız :D
Soran+1 yılAy teşekkür ederim.😊inşAllah😊
Haydaa en güzel yerinde bıraktın sanırım. Zirvedee :)
013 Yorumla
Soran+1 yıl😊😊😊
Ama devam etsem ölürdüm☺️
Soran+1 yılTekrardan denerim😄😄😄
Soran+1 yılYarın okulum var😑
Soran+1 yılDaha 1😊
Soran+1 yılAma gecede olmuştu
Soran+1 yılAy sağol😂😂
Soran+1 yılHep dürüstümdür o konuda sıkıntı yok😊 tamam😁
+1 yılartık roll on değil sprey alıcam la, tiksindirdiniz yeminle
03 Yorumla
Soran+1 yılSizin yaptıklarınızın yanında gayet masum. O zaman sprey de alma. Ona da sürtünüyoruz.
- +1 yıl
koltuk altı foraaaa
Soran+1 yılKullanmıyorum oraya.
+1 yılAllah akil versin yakinda beton vibratorude sokarsiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya içeri girmedi. Yüzeysel yaptım.
- +1 yıl
Kek cirpacagini dene o da zevk verir sana
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun?
tam boşalacak ken bırakmışsın tadında bırakırmı insan ne garipsin devem edek mi
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok tuhaf oldum ama. Dayanamadım.
Soran+1 yılYerimde duramadım ki. Kıvranıp durdum.
Soran+1 yılO an çok değişik oldum ama. Kalbim duracak gibi oldu.
Soran+1 yılAma anlattım işte.
zevk noktalarını bulmuşsun devam etseydin orgazmın doruklarına çıkardın.
09 Yorumla
Soran+1 yılEdemedim işte.
Soran+1 yılÇok tuhaf oldum. Böyle huylandım. Devam ettikçe kıvranıp durdum. Kendimi parçalayacaktım.
Soran+1 yılElimle masaj yaptığımda ya da sürtündüğümde hiç olmuyordu öyle.
Soran+1 yılEvet elimle çok zevk alamıyorum. Yüz üstü dönüp sürtününce çok zevk alıyorum ama. Sürekli ıslaklık oluşuyor o zaman. Ama salatalığı kullanamam ya günah.
+1 yılSen bunu zevk almak için yapmıyor musun?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Öyle tabi.
- +1 yıl
E tamam işte bu da sana çok zevk vermiş işte daha neden sorguladığını almadım... Aradığını roll on da bulmuşsun...
Soran+1 yılYa devam edemedim. Bir tuhaf oldum.
- +1 yıl
alışırsın... ilk defa yaptın ondandır... sonra roll on kesmez scholl topuk bonza makinesi ile yapmaya başlarsın...
Soran+1 yılDaha önce de yaptım ama bu kadar zevk almamıştım ve 2-3 dakikada orgazm olmuştum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen roll - off olmuşsun :))
16 Yorumla
Soran+1 yılBiraz öyle oldu.😄😄
Cevap sahibi+1 yılCok yapma derim ablacim sikinti olur sonra
Soran+1 yılÇok yapmıyorum ya. Haftada 1 ya da 2 gün. 10 günde bir bile olduğu oluyor.
Cevap sahibi+1 yılOyleyse iyi ama. Cidden problem oluyor. Arkadasim yasadi bu sorunu
Soran+1 yılNe oldu?😐
Cevap sahibi+1 yılDevamlı vibratör ile orgazm olduğu için eşi bir türlü tatmin edememiş. Çok sorun yaşamışlar. Sonuçta erkek doğasından fiziksel olarak penis titretme gibi bir ihtimali yok :)
titreşimli diş fırçası dene bir de
02 Yorumla
Soran+1 yılO zevk verir mi ki?
- +1 yıl
şu şekilde yapabilirsin;
kendince uygun bir pozisyon al önce. Bulunduğun ortama göre, klozeti kapatıp üzerine oturabilirsin, küvete uzanabilirsin ya da yatağa geçebilirsin.. Titreşimli diş fırçasını çalıştır. İç çamaşırı üzerinden veya direkt klitorise, fırçanın arka yüzü hafifçe değdir. Fırça yüzeyi sert ise çamaşırın dışından yapabilirsin.
Yumuşak uçlu fırçaya sahipse, klitorisine çok hafifçe değdirebilirsin.
+1 yılG noktasina dokunmus olabilirsin
018 Yorumla
Soran+1 yılKlitorisime uyguladım.
- +1 yıl
Kadin vajinasindaki en onemli yer orasi vajinal orgazmdan cok klitoris orgazmi kuvvtlidir ve squirt dedigimiz olay onunla olur
Soran+1 yılVajinal orgazm daha kuvvetli diyorlar ama.
- +1 yıl
Kisiye gorede degisebilir herkesin haz noktasi farkli ama sen klitoristeki cevheri bulmussun bilgin var mi bundan bilmiyorum
Soran+1 yılBilmem ki. Zevk alındığını, vajinal orgazm olamayan kadınların klitoral yolla olduğunu biliyorum.
- +1 yıl
Vajina icinde dogru yere dokunmazsan olmaz ama klitorisi oksaman yetiyor bir de cevhere dokundun mu ayni senin gibi oluyor kadin ayaklari tutmuyor
Soran+1 yılEvet o doğru yeri bulmak zor olur herhalde. Yaşamadım bilmiyorum. Ama klitoriste aşağı yukarı hareket ettirdikçe çok zevk verdi.
- +1 yıl
Simdi o küçük bir et arcasi ya onun icindeki ince dokuya cok hassas bir sekilde dokunup oksa daha fazla haz alacaksin
Soran+1 yılNasıl ya?😐
- +1 yıl
Nasil gostereyim burdan :) klitorisin ici varya bildin mi
Soran+1 yılEvet bildim😊
- +1 yıl
O incecik, dokunuldugunda genelde aci veren doku var onu bildin mi
Soran+1 yılEvet☺️
- +1 yıl
Orayi kendi suyunla ya da iyi bir kayganlastiriciyla cok yavasca bastirmadan oksa ama dairesel olarak yap bir ..
Soran+1 yılO zaman da orgazm oluyorum ama çok kısa sürüyor ve çok aşırı da zevk alamıyorum.
- +1 yıl
Ne yapmayi tercih ediyorsun peki?
Soran+1 yılHayır yani öyle yapıyorum da çok zevkli değil
- +1 yıl
Ben mast yaptigim donemlerde kendimi oksarken tam bosalmadan once birakirdim azcik ara verip devamederdim 5-6 kez boyle yapip bosaldigimda asiri haz alip cok daha ileriye fiskirtabiliyordum :)
ara sıra olur öyle.. :)
08 Yorumla
Soran+1 yılOldu😊
Soran+1 yılOnu bilmem😊
Soran+1 yılGir😊
Soran+1 yılOlur olur.☺️
G noktasi diye bisey var :)
014 Yorumla
Soran+1 yılKlitoris de g noktası olur mu?
Soran+1 yılEvlendikten sonra değilsin onun yeri
Soran+1 yılEvlenince öğrenirim artık şimdi ne desem boş.☺️
Soran+1 yılYani nasıl anlayacak ki? İlişki sonuçta değişik bir şey beklenemez.😊
Soran+1 yılRomantizm olursa daha farklı olur☺️ Haklısın zaten bu durum çok hoş değil
Soran+1 yılHayır ya aslında çok saçma ama ne yapalım☺️
Soran+1 yılPekii. Teşekkür ederim😊
+1 yılBirde o rolonla yaparkn msjlaş bakk ımmmh
06 Yorumla
Soran+1 yılYok daha neler?
- +1 yıl
Neden ki n oldu çok mu abes bir şey dedim
Soran+1 yılÖyle bir şey yapmam
- +1 yıl
Nedem düşünsene msjlaşırkn tahrik edildiğinii
Soran+1 yılİstemem
- +1 yıl
tamam tamam sustum bili demedim.
+1 yıloluşan ıslaklıktan dolayıdır
03 Yorumla
Soran+1 yılArtık bilmiyorum da devam edemedim onunla.
- +1 yıl
işte devam etseydin doyum noktasına ulaşıp amacına varacaktın
Soran+1 yılHmm...😌
+1 yılAtın bu ergeni dışarı
010 Yorumla
Soran+1 yılSorumu okumaya kimse zorlamadı seni. Sen çık dışarı.
- +1 yıl
Kaybol ergen seni sen git önce vajinanin nerde olduğunu bul
Soran+1 yılAtarlı ergen.😊
- +1 yıl
Yastan belli kimin ergen olduğu yapmadgnz şeyleri yapmisinz gibi anlatmayn
Soran+1 yılSen miyim?☺️
- +1 yıl
Benim söyle yaptığım dediğim birsey oldumu goster bakjm ergen bak laf yarısına giriyor
Soran+1 yılAsıl ergen sensin ya. Ergen ergen deyip duruyorsun. Senden küçüğüm doğru da beyin yaşın benden küçük.😊
- +1 yıl
Belli beyin yaşının kaç oldugu sorduğun sorudan belli
Soran+1 yılBeyin yaşımı sırgulayabilecek kadar akıllı değilsin.
- +1 yıl
O kadar alt seviyeyi sorgulamadan anliya biliyorum
Zevke gelmişsin ondan
04 Yorumla
Soran+1 yılAma devam edemedim.
Soran+1 yılHayır orgazm olsam hissetmez miydim?😊 Elimle devam ettim. Elimle de yapınca hemen orgazm oldum zaten.
Kendini keşfetmişsüb oyle zevk alıyorsun
026 Yorumla
Soran+1 yılZevk aldım ama orgazm olamadım. İçim bir hoş oldu. Ölecekmişim gibi hissettim. Yüzeysel yaptım bu arada. Bakireyim.
Soran+1 yılOral daha mı farklı olur?
Soran+1 yılDil daha yumuşaktır. Tabi bir olamaz.
Soran+1 yılEvlenince eşimle yaşarım zaten her şeyi😊
Soran+1 yılTabi ki😊
Soran+1 yılSanki ben farklıyım😁
Soran+1 yılDövecek misin beni?😄
Soran+1 yılBilemem 😄
Soran+1 yılDövme ya😄
Soran+1 yılYaa😌 keşke başka soruda karşılaşsaydık
Soran+1 yılKendine iyi bak😄
Soran+1 yılSağol☺️ Çok uslu değilsin gibi😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasil yaptin? Yani surtnme yoluyla mi?
02 Yorumla- +1 yıl
Vobratoru biliyor musun onun gibi
Soran+1 yılEvet. Islak ya o da zaten aşağı yuları hareket ettireceksin.
+1 yıldemek ki zevkin dorukları
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşırı zevke dayanıklı değilsin
08 Yorumla
Soran+1 yılDayanamadım ya. Çatlayacakmışım gibi hissettim.
Cevap sahibi+1 yılişte diyorum ya :)
Soran+1 yılEe ne yapayım o zaman.😑🙈
Cevap sahibi+1 yılPek fazla zorlama derim, belli ki fazla huylanmışsın, kararında yap, ben mesela ileri geri yapamıyorum elimle huylanıyorum
Soran+1 yılÇok huylandımm.
Cevap sahibi+1 yılVücudun dayanamamış ki, elini çekmişsin
Soran+1 yılÖyle oldu ya.
Cevap sahibi+1 yılyapma o zaman artık, iğrenirsin sonra
he he başka?
022 Yorumla
Soran+1 yılNeden inanmıyorsun?
Soran+1 yılCanım kusura bakma da biz de insanız. Sizin gibi kimseye asılmıyorum. Kendi kendime kimseye zararım yok.
Soran+1 yılBunu ben de kimseye söylemiyorum çevremdeki tabi ki ama yapıyorum. Onunla bununla anal-oral ilişki yaşayacağıma ya da sürtünerek ilişkiye girip bakireyim diyeceğime kendi kendime yaparım. En azından sevdiğim adamın yüzüne bakarken utanmam.
Soran+1 yılYok ya düşüncelerin senin.☺️ Öyle olsan ne olacak. Bence de ya baya güzel. Burada bir kız söylemişti😄
Soran+1 yılYooo muhabbet edemem ki. Utanırım vallahi🙈😃
Soran+1 yılOlsun. Sonuçta kim olduğumu bileceksin☺️
Soran+1 yılAnlarsın sen ya😁😁
Soran+1 yılAy aşk olsun ya. Neyim ki ben de o gözle dedin?
Soran+1 yılYa ne için dedin ki?
Soran+1 yılAma o zaman da beni yanlış anlayabilirsin😊 kimseye mesaj atmadım hiç siteden.
Soran+1 yılTamam☺️
:)) kokusundan mi
04 Yorumla
Soran+1 yılNe?
Soran+1 yılÇok önemli değil.
+1 yılçok zevk almışsın
04 Yorumla
Soran+1 yılBaya aldım.
- +1 yıl
telde yap
Soran+1 yılYapmam
- +1 yıl
keyfin bilir
+1 yılzevkte taşmışsın
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok zevk aldım ama devam edemedim.
- +1 yıl
etme ara verr
Soran+1 yılBir dakika kadar durdum tekrar başlayınca başa sarmış gibi oldum. Dayanamam daha fazla diye elimle devam ettim.
- +1 yıl
tamam ara verr
Soran+1 yılBitti zaten.😊
- +1 yıl
güzelll
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası