arkadaslar bı cocukla gorusuyoruz. ben baslarda sadece fuckbuddy olarak gorusuyoruz dıye dusunmustum ve bulusma zamanları dısında hıc mesaj atmıyorum aramıyorum uygun oldugu zaman o arıyor mesaj atıyor veya bazen oylesıne konusmak ıcın de mesaj atabılıyor. ılıskıden sonra yarım saat bı saat bana sarılarak uzanıyor konusmamı ıstıyor benı dınlemek hosuna gıdıyormus. veya gıdene kadar basını basıma yaslıyor otururken omzumu falan opuyor. sureklı benı opmek ıstıyor kal bıraz daha opeyım vs dıyor ama yanaktan opuyor bırlıkte sınemaya gıtmeyı veya kafeye gıtmeyı onerıyor kabul etmıyorum. sadece fuck buddy dıyorm kendımı kaptırmak ıstemıyorum ama duygusal bıseyler hıssedıyo olabılır mı? not yolda yururken elımı dahı tutmuyor pek
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu işi layıkıyla yapacak birini bul. F*ckbuddy olayı aşktan duygusallıktan ve onun getireceği dertlerden kaçınmak için o kadar. kabul etme ve başından sav yoksa ilerde daha çok üzülecek o üzülünce sen üzülecen falan filan işte anladın sen onu
014 Yorumla
Soran+1 yılben bılıyorum da o bılmıyo
Soran+1 yılof bılmıyorm kı ya ıyı cocuktu yanı ıst
- +1 yıl
İstanbul'da bu konuda sıkıntı çekmezsin. İstanbul'da görüştüğüm bir sürü bayan var. ve eminim standartlarına uyacak bir sürü adam da senin için vardır. ama diğer yandan sen de bağlanmaya başlamışsın anladığım kadarıyla belki olayınız ciddileşiyordur. bunu düşün derim. evli misin yoksa?
Soran+1 yılevlı olsam nıye fuckbuddy olsun. ben sınırlarımı bılırm bısey hıssetmemem gerekıyo onun ıcınde frene basmasını bılırm yerı gelırse. ıs kontrolden cıkmasın dıye sordm
- +1 yıl
niye canım evli insanlara bu konuda yasak mı var. neyse sınırlarını bilen bir kadınsın ne istediğini bilen bir kadınsın. o halde olayın f*ckbuddy ise bu adamı def edeceksin. bu bir oyun unutma kuralları ihlal eden elenir. Milan Kundera "varolmanın dayanılmaz hafifliği" okuduysan bilirsin
Soran+1 yılevet bılıyorum. emın olmak ıstedım. bana duyguyla baglanan uzulur. ona anlatsam daha ıyı sanırım
Soran+1 yıleskıye dayalı dostlugumuz var konusmak daha ınsancıl olur ve aynı lojmanda oturuyoruz
Soran+1 yılkesınlıkle zor bı durum nerden bulastıysam
Soran+1 yılo tarz bısey olmaz ama soyleyeyım
En İyi Cevaplar
o sadece yatakta oluyor ona kaptırma kendini çok yanarsın onun içnde evlilik ve ciddibir ilişki isteği var ama senle olmaz çüünkü çıkış noktanız farklı bende de oluyor bazen ama ciddi evlilik yapacak biri olsa onumu seçerim bilmiyourm çünkü böyle bişi isteyen kadın evlilik yaşayabilirmi aldatırmı o konuda sıkıntılıyım
02 Yorumla
Soran+1 yılhmm anladım pekı tesk
+1 yılbence kaptırma
09 Yorumla- +1 yıl
bendede boyleydı
Soran+1 yılkaptırmıyorm kı ona gore uzaklasıcam
- +1 yıl
yaz sen bana
Soran+1 yılsebep
- +1 yıl
durumlar benzıyor dıye dddım
Soran+1 yılhmm pekı yazaym
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
Sağol
Soran+1 yıleywallah :P :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılduygusal olarak etkileyecek şelilde zaman geçiriyor musnuuz?
028 Yorumla
Soran+1 yılhayır gecırmıyorz
Cevap sahibi+1 yılo istiyor anlaşılan , fazla zaman geçirme onun da ümidi kırılsın amacından sapar sonra biliyorum.
Cevap sahibi+1 yılbirlitemisin hala
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yıldeğişme var mı
Soran+1 yılgorusmuyoruz artık ya
Cevap sahibi+1 yılhmm neden siz mi bitirdiniz.
Soran+1 yılya halıyle bı sogukluk oldu kendılıgınden bıttı 2 tarafta kurcalamadı
Cevap sahibi+1 yılbirden mi oldu soğukluk? sebepsiz mi
Soran+1 yılevet?
Cevap sahibi+1 yılamaç dışı sıkılmalar olabiliyor , yalnızmısın yine.
Soran+1 yılaynen yalnızım fuckbuddy bana gore degıl ya ask a da ınanmıyorm ne olacaksa halım :)
Cevap sahibi+1 yılöyle düşünme sonuçta tecrüben oldu bir daha kine aynı hataları yapmazsın doğru kişiyi bulmalsıın canım :) arada böyle terslikler de çıkıyor malesef bilirim :)
Soran+1 yılbende dogru bısey yok yaa hep terslık :)
Cevap sahibi+1 yılöyle deme benimde f. b oldu ilkler ters gidiyor nedense ama sonralarında iyi oluyor emin ol canım :)
Soran+1 yılben duygusal bıseyler arıyorm canım ondan ters bana :)
Cevap sahibi+1 yılo da ruhuna ter ama canım :) neden o zaman seks arkadaşı yaptın ki o zamanda :)
Soran+1 yılıyı gelır dıye dusunmustm o zaman
Cevap sahibi+1 yılo zaman duygusal çöküntüden kaçmak için yapmıştın değil mi?
Soran+1 yılkesınlıkle. daha az yıpranırım dıye dusunmustm
Cevap sahibi+1 yılfaydalı da olur da düzgün birisi olmamış işte tühh :)
Soran+1 yılerken bosalıyodu zaten hıc luzumu yok :)
Cevap sahibi+1 yılay kuzum nereden buldun bu çömezi ya :)
Soran+1 yılne bıleyım yaa nerden bulduysam :)
Cevap sahibi+1 yılcanım konuya girr çık öldüm gizliden çıkıyım takip et beni istersen ::)
Soran+1 yılgızlı hala canım
Cevap sahibi+1 yılaçtım canım
- +1 yıl
Süpersinz :)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
33Cevap
+1 yıloladabilir olmayadabilir belkide duygusal olarak ilişki yaşamak istiyorda olabilir ama o değilde sen nasıl fuckuddy oldun o çocukla nasıl nerede tanıştınız ve nasıl ikna etti seni hele bir onu anlat merak ettim doğrusu
04 Yorumla
Soran+1 yılburada tanıstık evı dıbımde resmen
- +1 yıl
ne dedide ikna etti merak ettim
Soran+1 yılbırsey demedı zaten dosttuk ılk basta
- +1 yıl
iyiymiş
Çocuk senden hoşlanıyor gibi. Ama fuckbuddy olayında hoşlanma iyi bişey değil. Mesela benim 2 yıldan fazladır bir fuckbuddyim var. Kızla gayet iyi anlaşıyoruz. Zaten baştan herşeyi konuştuk. Sadece seks yapacağız dedik. Kız da öyle diyordu. Tek beklentim beni s*kmen diyordu. Bunca zamandır önemli bir sıkıntımız olmadı
10 Yorumla
+1 yılHissediyor muhtemelen ancak sende hissediyorsan karşılık ver hissetmiyorsan böyle devam et. O biraz duygusal ama tehlikeli değil.
112 Yorumla
Soran+1 yılfuckbuddy yanı duygusal olmaması lazım duygusal bısey yasamayı dusunmuyorm
- +1 yıl
O duygusal yaşasada seni zorlamaz ve sana bunun ilerleyeceğini belirtmez.
Kızların aşık olması daha kötüsü.
Neyse sen rahatsız olma.
Soran+1 yılyok ben bısey hıssetmıyorm karsılık bıle vermıyorm
- +1 yıl
İstemiyorsan uzaklaşabilir sin.
Ben hiçbir fuckbudy me aşık olmadım ama bana olan çok oldu.
Soran+1 yılya bız aslında dost olarak basladık ben evlıydım o zaman kontrolden cıktı hersey :(
- +1 yıl
Hmmm
Evliyken mi fuckbudy olarak tipi buldun?
Soran+1 yılhayır konusuyorduk dost olarak sonra ben telefonumu degıstrdm vs bosandık sehır degıstırdm ıs ara falan aylarca hıc hıc konusmadık daha sonra numaramı bulmus yıne dost olarak konustuk ılk baslarda
- +1 yıl
Anladım sende bu kadar yakın birisine hem Cinsel ihtiyacını karşılamak hemde ona bu hakkı vermek istemişsin.
Lakin sadece bir dost olarak gördüğün için.
Anlıyorum seni.
Soran+1 yılya oyle degıl tam olarak ben ıstemıyodum aslında ılk basta sonra akısına bıraktm
- +1 yıl
Dedim ya hak ettiğini düşündün.
Soran+1 yılaynen guven meselesı
- +1 yıl
Kesinlikle.
Adam gibi davranıyor sana anlamıyorsun.. Onda hata, olduğundan fazla değer veriyor herkese.. İtip kaksa seni hiç sesin çıkmaz..
01 Yorumla
Soran+1 yılen basta belırttık sınırları. benden duygusal hıc bısey olmaz. bılıyordu. suc benim degıl.
+1 yılYaa siz kizlari anlamiyorum. Hem duygusuz seks olmaz diyorsunuz sonra da duygusal baslayinca kacmak istiyorsunuz ;) cozebilene ask olsun sizi
013 Yorumla
Soran+1 yılben duygusal ıstemıyorm cunku kımseye bısey hıssedemıyorm
- +1 yıl
Himm aman cok guzel o zaman sen diger kizlara benzem bir farkin olsun ;)
Soran+1 yılzaten farklıym
- +1 yıl
Ama sunu da soylemek istiyorum bende yasadim ve sunlari yapmakta keyif veriyordu. Sarilip uyumak, birlikte disco bar eglenmek de guzel. Bu duygusal yaklasmak degildir. Aksine birbinizi tanimak daha keyifli vakit gecirmenizi saglar. Ama herkes normal hayatinda iken aramak mesaj atmak bu sorgulamaya girer ve fuckbuddy iliskisine terstir.
Soran+1 yılyok ya hıc arayıp sormuyorm o da alıstı
- +1 yıl
Sen sadexe isini yapsin birlikte vakit gecirmeye gerek yok dusuncesinde misin?
Soran+1 yılaynen oyle
- +1 yıl
Birlikte bulustugunuzda da hic alkol vs alip birlikte vakit gecirmekte mi yok
Soran+1 yılhayır hıc bırı yok
Soran+1 yılsınırlarm bellı
- +1 yıl
Himm seni tanimak mumkun mu?
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
Peki iyi eglenceler
Duygusal olarak boşlukta olabilir.
Arkadaş olarak seviyorsan bir kız arkadaş bulabilirsin ona.
Seks başka arkadaşlık başka.00 YorumlaOlur oyle
Çok normal bir durum.
Bişe hissetmiyor
Rahatına bak03 Yorumla
Soran+1 yılemın msın hep sevıyo dıyorlar.
Soran+1 yılya bende oyle dusunuyorm. ama tereddut ettm yıne de. cunku ben duygusal bırlıktelık ıstemıyorm.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok hissetmez benmde senn gibi bir fuckbuddym var cinsellikten sonra duygusallaşıyorum bende sabaha kadar sarılmak öpmek istiyorum aynı şekilde
017 Yorumla
Soran+1 yılhımm normal yanı? bısey hıssetmıyo?
Cevap sahibi+1 yılBen duygusal olarak bir şey hissetmiyorum şahsen ama bizdede kız birşeyler hissediyor bu kotu ya sevgilimde var yani bunu daha önce tanıdım ama şuandaki sevgilime çok aşığım onu kıskanıyor bırakmıyorda peşimi
Soran+1 yılhımm yok ben o acıdan bakmıyorum duygusallık yasamayı dusunmuyorm.
Cevap sahibi+1 yılBen ayrılmak istiyorum kızdan o peşimi bırakmıyor sadece fuckbuddy için görüşeceğiz dedik en başında şimdi sevgilime çok aşığım yapmak istemiyorum ama ona söylemekle tehdit ediyor nasıl kurtulcam bilemiyorum kahretsin ya
Soran+1 yılbence sen anlat sevgılıne ve kurtul
Cevap sahibi+1 yılTerk ederse beni ben ilk defa birisine aşık olduğumu hissediyorum onu çık seviyorum çok temiz ve masum kendimi kötü hissediyorum zorla yapıyorum diğer kızla onu tanıdığımdan beri zaten o beni kullanıyor oldu ilk başlarda ben kullandığımı düşünürdüm :(
Soran+1 yıler ya da gec ogrenecek
Cevap sahibi+1 yılOnunla geçirebildiğim kadar çok zaman geçirmek istiyorum ya yüzüne bakmaya doyamıyorum sesini duymaya ağzından bal damlıyor sanki :( ne b. k yedim ben ya çok pişmanım :(
Soran+1 yılbence soylemelısın aynı seyı bende yasadım cok kırıldım ama zamanla sevgısını anlayınca tekrar dondum sonucta benden onceydı. zaman kaybetme derım
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum işte 9 aydır bugün öğrendi öğrenecek korkusuyla yaşıyorum :( yaa ama inanılmaz aşık oldum
Soran+1 yılvalla sen bılırsın ama soyle bence
Cevap sahibi+1 yılBırakırsa ne yapmalıyım ben bu acıya dayanamam sanırım :( o zaman bu kızıda öldürürüm yani
Soran+1 yılyalanlar uzerıne kurulu bı ılıskı o zaman anlat ve ayrılsa da telafı etmeye calıs o kadar sevıyorsan
Cevap sahibi+1 yılÇok seviyorum ve daha sormadı yalan hiç soylemedim ben ona :( bana böyle bir şey sorarsa zaten yalan söyleyemem ona dediğin gibi anlatmayı deneyeceğim
Soran+1 yılonun sormasını bekleme bence
Cevap sahibi+1 yılTamam beklemicem en kısa zamanda yapmam lazım diğerinden kurtulmak için :(
Soran+1 yılkesınlıkle
+1 yılSeks arkadaşlığının bir tık üstüne çıkmış haberi yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılsanırım :(
+1 yılıkılem arasında kalmıs sana asık olabılır ama benımle yapıyorsa herkesle yapıyor kafasını yasıyordur kendıne yedıremıyor olabılır.
07 Yorumla
Soran+1 yılbır seyler hıssedıyor mu yanı? gulusumu falan ızlıyo sureklı ve yanımda sarılırken gozlerı kapalı hep
- +1 yıl
olabilir banada oluyor arada ozellıkle kız cana yakın sa.
Soran+1 yılısvelı cılvelı ve emınm erkeklern en az %70 ınını ısteyebılecegı bı kızım. belkı de ondan anlık bı kapılıyo
- +1 yıl
olabilir ama fazla kaptırma sonra basına ıs olur.
Soran+1 yılyok ben o kaptırdıysa ılıskıyı kesıcem
- +1 yıl
kaptırmadıgını soyelyıpte kesmeyelım ne olur falan derse hapı yuttun :D
Soran+1 yılyok oyle bı ınsan degıl fınans muduru seckın bı ınsan
sen fuckbody olarak görüyorsun çocuğu o duygusal bağlılık istiyor
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha cok bekler o zaman ne dıyeyım. karsıma alıp konussam daha ıyı olacak
+1 yılnasıl tanıştınız? fuckbuddy olmayı kim teklif etti?
00 YorumlaBiz sadece sevişmek ve seks yapmak için biraraya geliyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhissediyor olabilir sen bişey hissediyorsan karsılık ver hissetmiyorsan yolları ayır cunku birkaç zaman sonra cocuk ıcın husranlar olabılır
09 Yorumla
Soran+1 yılhıssetmıyorum sonucta parlak baslanan bı ılıskı degıl
Cevap sahibi+1 yılbence yolları ayır yeni bir fuckbuddy bul :D
Soran+1 yılyok ya baskasınanıyetm yok :)
Cevap sahibi+1 yılama devam edersen daha cok baglanır bu sana ve senden karsılık bulamayınca canı acır bu arada gerçekten fuckbuddy olayını senle başarabilrişiz :D
Soran+1 yılarkadas bı abazaya baglamayın ya
Cevap sahibi+1 yılmakara yapıyorum benim 2 tane var zaten onlarla yeterlı :D
Soran+1 yılnapyn koleksıyon mu :)
Cevap sahibi+1 yılher ıkısıde haftada 1 er gün musait tam anlamı ile :D
Soran+1 yılte allahım ya hayırlı ısler kardes :) :) :)
+1 yılevet bence duygusala bağlamış
bende arıyorum ama benim prensibim kadınım ne derse o olur
amaç kadınımı memnun etmek00 YorumlaFuckbadsi olan mı 😂😂😂 burada ki erkekler hep sağ el kızım ne fuckbadsi
02 Yorumla
Soran+1 yılhahha benim kı ne o zaman :)
- +1 yıl
Tamam f. ckbody değiliz de sağ el olayı da biraz ağır olmuş...
Herkes öyle değil dostum...
Gizli Üye(36-45)+1 yılBize denk gelmez böylesi 😅 yeter diye inletirim 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulmuş senin gibi birini kaybettiğine yansın.. Bu arada sorunu beğendim 😄
00 YorumlaAdam mala vuruor helal
01 Yorumla
Soran+1 yılsoru hakkında fıkrın var mı?
+1 yılVakit geçirmek istiyor iste
30 Yorumla
+1 yılYa cidden bu fuckbodyleri nasıl buluyorsunuz :-)
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılbenim fakbadim yok ezik miyim yoksa
20 Yorumla Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. normal olaylar bunlar
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusallik var uzak durmalisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın :(
+1 yılArkadas fuckbuddy olayini dahi becerememis.
03 Yorumla
Soran+1 yılbencede. duygusallıga yer yok yanı.
- +1 yıl
Tadi kacmis o isin. Sal gitsin.
Soran+1 yılaynen oyle
fuckbudy seven kızlara aşığım süpersin
02 Yorumla
Soran+1 yıltesk
Birşeyler hissediyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDusunuyor sanirim
33 Yorumla
Soran+1 yılneyı?
Cevap sahibi+1 yılDuygusal birseyler dusunuyor ya da duygusallasiyor iliskiden sonra
Soran+1 yılya normal zamanlarda da konusmaya calısıyor
+1 yılmerk ettirdn kendinibak
00 YorumlaBenim hic fuckbadim olmadiki :(
00 Yorumla
+1 yılya ben bulamıyorum senin gibi fuckbody yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfak badi mak badi bilmem de bence bir fak of
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFuckbuddy ne ya gidin sevgili olun işte
10 YorumlaUzaklaş uzaklaş...
11 Yorumla
Soran+1 yılkesınlıkle