Pişman oluyorum ama yine nefsime yenik düşüyorum

4 ay önce ayrıldık ama bu süre içinde hep irtibat içindeydik başta resmiydik ama sonradan yine yakınlaştık şimdide yakınız.Fakat biz birlikteyken cinsel anlamda ilişkide yaşıyorduk ve ben birdaha barışmak istemiyordum bu yüzden.yaptığımın çok yanlış olduğunun farkındayım çünkü.bana kaç kere sevgilim ol yine dedi çok değişti gibi duruyor bu sefer aa ben her seferinde yok diyorum.Sevgiliyken evine gidiyordum tam anlamıyla ilişkiyi yaşıyorduk ama hiçbirselde kan gelmedi veya ağrım olmadı.fiziksel olarak bakireyim veya değilm bilmiyorum.ama burda önemli olan şey yani sormak istediğim biz şu anda sevgili gibiyiz yani güzel sözler seni seviyorumlar falan var.ayrı olmamza rağmen evine çağırdı başta gitmiyordum ama sonra 1 kere gttim ve çok oişman oldum kendisne söyledim braz tavır yaptı bu ikimizn arasında kimse hiçbirşey bilmeyecek sonsuza kadar falan dedi.ben yinede yok dedim ama aradan süre geçince lafımı çiğneyip yine gittim. benim hakkımda ne duüsnüyordur sizce sürekli gelecekle ilgili şeyler söylüyor evlenicem seninle seni bırakmayacağım falan..?
Pişman oluyorum ama yine nefsime yenik düşüyorum