Kız kardeşimi bastım, Yardımcı olun?

Hala hayal olarak sanıyorum ama büyük ihtimalle gerçek.
Spor salonundan çıktım saat 2 gibi hava zaten aşırı sıcak bende terliyim yurtta duş bozuk daha doğrusu su akmıyor diyebilirim sanırım. Amcamlara gideyim diye aklımdan geçti hem duşumu yapar hemde aksam onlarla görüşür aynı zamanda kız kardeşimide bir görmüş olacakdım ( kız kardeşim amcamlarla yaşıyor sebebi uzun hikaye ) amcam bana anahtar vermişti başın sıkısınca gelirsin istedigini yaparsın diye bende gittim kapıyı açtım yerde 2 tane sırt çantası gördüm sırt çantasının renklerı birbirine yakın oldugu için ( pembe beyaz , beyaz mavi ) acaba dedim arkadaşıyla falanmı kaynatıyor içeride içeri girdim ah ki girmez olaydım çırılçıplak önümde 2 karşı cinsten varlık ne yapacagımı bilemedim ( hala bilmiyorum ) çocuga bagırarak sinirli bir şekilde ( doğal olarak ) üstünü giyip bu evden s. gitmesini söyledim kız kardeşime duşa girmesini ve salonda beni beklemesini söyledim 1 aydır agzıma sürmedigim sigarayı gidip bakkaldan aldım salonda düşündüm ama hiçbir saglıklı sonuç çıkartamadım. Yanıma oturdu ağlıyor ( timsah gözyaşları ) gidip peçete almasını ve aglamayı kesmesini söyledim en son sinirlenip telefondan sahte arama açıp sonra konuşucaz diyip yurda geldim yapabilecegim ve bunların sonucunu kafamda düşünüyorum ama dedigim gibi HİÇBİRİ SAĞLIKLI DEĞİL sizin görüşlerinizi almak istiyorum.Çocuğa ufak bir tokat attım sadece kız kardeşime elimi sürmedim ( Severdim kendisini ) Yardım edin lütfen.
Edit: Kardeşimin yaşı 15'tir , Bebenin yaşı muhtemelen 1 yaş büyük fazla büyük göstermiyor.
Ağzını burnunu kır çocugun kızıda rezil et
İkisini aynı anda döv ( erkeği tabiki daha fazla )
Gençliktir hevestir fazla üstlerine gitme ( Tabiki bunun yanlış birşey oldugunu ve bu yaşta olmaması gerektiğini daha çok erken olduğunu söyle onlara )
Affet onları, Kız kardeşinle ilişkini kes ve artık bir abisinin olmadıgını söyle!
Kendi haline bırak ne b-k yiyorlarsa yesinler
Çocuğu yanlız biryerde sıkıştır öyle bir döv ki bidaha kardeşinin yanına yaklasmayı bırak uzaktan dahi bakamasın
Kardeşini öyle bir tehtid et ki bir daha bir erkeğe dahi bakamasın !
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Geleceğinide mahvetmek istemiyorum aslında onun bana hayatını mahveden bir abi insanlarında ona bir ***** gözüyle bakmasını istemiyorum ne yapacagımı bılmıyorum yarın bir planlama yapacagım muhtemelen ama Çocugu kesinlikle dövecegim derecesini bilmiyorum ama bir yerinden kan gelene kadar durmayacagım kesin. Muhtemelen yarın bir yere çagırmayı düşünüyorum orda konustuktan sonra kız kardeşimi yollayacagım ve belki hapis belki mahkeme kararı belkide ölüm kim bilir :)
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel..
Kız kardeşimi bastım, Yardımcı olun?