annem olmadığı için bunu soruyorum.
kadınlarda meme ucu rengi ve büyük olması neyle alakalı
kadınlarda meme ucu rengi ve büyük olması neyle alakalı
BEM OKUMADIM SEN OKU :D
Göğüslerin uç kısmı ve göğüs ucunun etrafını saran "areola" adı verilen dokunormal deriden daha farklı yapıdadır ve hem içerdiği pigmentler hem de etrafını saran yoğun kılcal kan damarları nedeniyle de deri istediği kadar koyu renk olsunderiden daha koyu renklidir.
Bu bölgenin neden koyu renkli olduğu konusunda henüz yeterli ölçekte denenerek tam olarak bilimsel geçerlilik kazanmamış olan bazı ek görüşler de bulunuyor. Bunlardan en anlamlı görüneni de göğüs ucu ve çevresindeki bu renk koyuluğunun üreme sinyali ve başarılı bir çiftleşme göstergesi olabileceği. Özellikle bayanların ovulasyon (yumurtlama) günlerinde ve gebelik dönemlerinde buradaki kan damarlarının etkinliklerinde görülen artış sonucu areola’nın daha da koyulaşması bu görüşü bir bakıma destekliyor.
bu herkeste farklı olur
kimisi küçük olur başı sivri
kimi büyük olur başı geniş ve yassı
bunların tersi de olabilir
kafaya takılacak şeyler değil..
Emziren kadının göğüsleri 2-3 sene boyunca büyüme görülür spor yapmazsa daha sonrası sarkmasına sebebiyet verir
Cevap
12Cevap
ırka göre de değişebilir. hamile olursa etrafı kararmaya büyümeye başlar .
bir kadın doktoru olsaydım buna daha kolay cevap verirdim ama tecrübesiz olduğum için veremiyorum
Kilo, soya çekim gibi etkenlerden değişir. Sadece kadınlarda mı meme olduğunu sanıyorsun aynı durum erkekler içinde geçerlidir.
peki kızlr bazı kız arkadaşlrımın meme uçları içe dogruydu neden acaba
İşte türler :)
link
renk ve buyuklugun herhangı nedenı yok .
bu yaşa göre farklılık gösterir her kadınınki bir değildir
Meme ucu rengi cilt tonu ile alakalı.
Genle alakalı ,değiştirmezsin
çokta önemli değilki bu
tamamen genetik.
benimki açık khve
en tatlı olanlarından yani uç kısmının şekli nası peki
emdirisenz büyür r
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar