Gizli Üye(30-35)+1 yılyaaa insanlar aldatırken neden empati kurmaktan aciz oluyorlar ki?
bak şimdi eğer trol soru değilse ne yapacam diye yardım istiyorsun yaa aslında bunu bize sorman hata ne b*k yediysen sen düşüneceksin ama yine de bişey diyecem sadece sondan sonra sen ne yaparsan yap... tövbe et öncelikle , günah be günah.. kadının hayatını mahvettin , zina işledin...
diyeceğim o ki düşün ki
eşin aynı şeyi yapsaydı yani birinden hamile kalsaydı ve onu senin çocuğun diye yalan söyleseyd yıllarca onu kendi çocuğun olarak severken o hala diğer adamla birlikte olsaydı yıllardır ne hissederdin? ne yapardın eşine , ne derdin?
tamam senin durumunla aynı değil ama bu da kadın versiyonu aldatma şekli dimi ! her ikisi de b*k ! se eğer ne yapardın o zaman onu düşün ona göre karar ver..
ama şunu demeliyim o sevgilin olacak karıya söyle onun çocuk yapması falan önemli değil. nasıl evlenmeden çocuk yaptıysa evlenmeden büyütsün o halde sen de eşşşşek gibi tüm masrafları karşılayacan ! eşin ayrılmak isterse de gider evlenir misin ne halt yersen yersin.
Allahım sizin gibilerden uzak tuttsun. ama unutma ki EDEN BULUR HAYATTA.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıliyi dağıtmışsın
112 Yorumla
Soran+1 yılEn azından hakaret etmediğiniz için teşekkür ederim. :(
- +1 yıl
niye hakaret edeyim onayladığım birşey değil ama başkasının hayatını yargılamak bana düşmez
Soran+1 yılSizin bir çözüm öneriniz var mı? Çok iyi birisine benziyorsunuz? :(
- +1 yıl
bu işin çözümü eşinize olayı açık açık anlatıp onun düşüncesini öğrenmeniz ve bir karar almanız sevgiliniz 2. sırada kalmak zorunda şu an için ama kaçmanın bir manası yok tek çözüm herşeyi açık açık anlatmak
Soran+1 yılOlay sadece üçümüzün arasında kalsa herşeyi kabul ediyorum. Aileler çocuklar v. s. açıkçası şu an çözümün ölüm olduğunu düşünüyorum. :(
- +1 yıl
ölüm hiç de çözüm gibi durmuyor yanlış anlamayın ama eşinizi çocukları vs. düşünmekte biraz geç kalmışsınız iki tarafla aynı anda yürümez mecbur bir taraftan vazgeçmek durumundasınız önce buna karar verin o zaman kendi ailenizi mi istiyorsunuz yoksa sevgilinizi mi bunu düşüp ona göre adım atın
Soran+1 yılKeşke bu işin tek kaybedeni ben olsam. :(
- +1 yıl
sizden daha çok onlar kaybedecek mahvolacaklar ama birşeyler olduysa sonuçlarını öyle ya da böyle göze almak durumundayız kaçarak bir yere varılmaz ha bana sorarsanız ailenizi dağıtmamanızı tercih ederim
Soran+1 yılKeşke zamanı geri alabilsem.
- +1 yıl
Hamile bir kadına heleki baslarindaysa böyle birsey açık acik soylenmez. O kadın o bebeği düşürür. Baş kahramanda koşa koşa metresine gider. Noldu eski eşe peki?
- +1 yıl
peki olay nereye kadar ertelenecek zaman herkesin aleyhine işliyor şu noktada
- +1 yıl
@atalanteee öncelikle mantıklı açıklamalarınızdan dolayı tebrik ederim yaşınızdan büyük düşünmüşsünüz keşke herkes sizin gibi yaşamadan sonuçlarını görebilse
Ve soran abicim hanfendinin dediği gibi sakın kimse için yuvanızı yıkmayın çünkü çok büyük bir söz var "yuva yıkanın yuvası olmaz" eşinize açılın ve o kızdan vazgeçeceğinizi söyleyin ne kadar büyük günah işlesenizde 6 yıllık eşi 3. çocuğunun babasısınız inşallah sizi affeder.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılyargılayacak değilim ama çok fena bir duruma sokmuşsun kendini. bundan sonra hayatın hiç huzurlu olmayacak gibi. çözümü bu işlere hiç girmemendi sen çıkmaza girdin. bir yanda eşin diğer yanda sevgilin... bu durumu kabullenecek kimseyi bulamayacaksın etrafında. yapılan doğru olmasada yapabileceğin şey duyurmamak olacak.. sevgilin tarafı bunu böyle kabul edermi orasıda meçhul..
00 Yorumla
E oglum yaptigin serefsizlik degil mi madem baskasiyla iliskiye girdin bir halt yedin ne diye gelip yuzsuzce karinla iliskiye giriyosn
karin hamile olmasaydi bile 2 cocugun var yazik degil mi onlara sen nasil bir babasin90 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılBence karına anlatıp kadının hayatını da mahvetme bilmemek mutluluktur. Sevgilinden ayrıl bebeği aldırt. Ya da sevgilin çok doğurmak istiyorsa konuş ben mesuliyetini almıyorum de. Karınla mutlu mesut yaşa 3 çocuk babası olacaksın. Azıcık kendine çeki düzen ver.
514 Yorumla
Soran+1 yılPeki eşin böyle birşey yapsaydı? Bilmemek mi isterdin?
- +1 yıl
kesinlikle bilmemel isterdim çünkü kindar bir insan değilim ama asla unutamam her öptüğünde her dokunduğunda aklıma gelir nefret ederim devam edemem o evliliğe o yüzden bilmemek isterim. Ama çocuklarım olduğu için. Çocuğum yoksa hamile de olsam bilmek isterdim.
Soran+1 yılBöyle bir durumda boşanıp çocuğu aldırır mıydınız? Yoksa sadece boşanmakla mı yetinirdiniz? Ya da evliliği mi sürdürür müydünüz?
- +1 yıl
Eşimin davranışına bağlı eğer eşim beni aldattığı halde bana olan sevgisini verdiği değeri azaltmamışsa hala ilk gün ki gibi değer veriyorsa sadece cinsellik olarak beni aldatıyorsa sıkıntı yok çocuklarım için boşanmazdım. Bir ailede çocukların görmesi gereken en büyük ve en önemli şey anne ve babamın birbirine olan sevgisidir çünkü. Ama eşim bana hakaret ediyorsa şiddet uyguluyorsa ya da her eve geldiğinde suratı asık oluyorsa önce çocuğu aldırır sonra da boşanırım
Soran+1 yılHayatımda hiçbir kadına el kaldırmayı bırakın kaba bir söz bile söylemedim. Aldatma olayı ise belki üç beş sefa oldu ama sadece o bayanın bebi istemesi ya da şeytana uyma olayı bilemiyorum. şu an vile eşimi seviyorum diyebilirim.
Soran+1 yılİnşallah sizi üzmeyen doğru dürüst bir insanla karşılarsınız.
- +1 yıl
O zaman sen bırak insanları beni dinle. Asla karına söyleme bilmesin. Ama yaptığın hatayı bir an önce düzelt. Sevgilini al karşına konuş. Ya aldırsın ya da çocuğunuda alsın gitsin. En iyisi aldırmaktır yine de, sen ikna et. Sevgiline karının hamile olduğunu da söyleme belli olmaz gözü mözü döner takip eder zarar vermeye çalışır ya da verdirir filan sadece karını çok sevdiğini onu aldattığın için pişman olduğunu ve bu ilişkinin bitmesi gerektiğini söyle. Karınada daha çok değer ver artık. Senin için 3. cü çocuğa hamile daha napsın bu kadın yani!!
Soran+1 yılBeni yargılayıp direk idam etmediniz çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim. Kolay gelsin şimdiden.
Soran+1 yılBu aeada karım ikiz bebwjlere hamile olabilirmiş. Kesin sonuç haftaya belli olacakmış.
- +1 yıl
Allah analı babalı büyütür inşallaah. Hayırlısı.
Soran+1 yılDediğinizi yapacağım inşallah iyi olu. Bir daha dişi sineğe bile ya gözle bakarsam Allah beni kör etsin.
- +1 yıl
Amin. İnsanoğlu hata yapabilir bu kadar büyütmemeli önemli olan sizin gibi hatalardan ders çıkarıp doğruya yönelmek. Allah yolunuzu açık etsin. Hoşçakalın.
Soran+1 yılSonucunu buraya yazacağım. İnşallah güzel olur.
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla arkadasim ben sevgilin olan bayana daha cok üzüldüm cunku bu durumu anlattiginda herkez eşine yazik soyle boyle diyordiger kadini sucluyor ya sonucta o kadin tek başına yapmadi hamile kalmayi sonucta biseyler yasamisiniz sevmisiniz zaten evliliginde cok mutlu olsaydin diger kadin zaten olmazdı hani bir laf varya. EGER IKI KISI ARASINDA KALIRSAN IKINCIYI SEC ÇÜNKÜ EGER BIRINCIYI COK SEVSEYDIN IKINCI OLMAZDI... anlatabildimmi? Bence esine anlat herseyi konuş sonucta yalanla olmaz ve diger kadini sakin ama sakin inkar etme ortada birakma sonucta oda insan ve seni sevmiş allah yardimcin olsun...
15 Yorumla
Soran+1 yılYorumcular içinde o kadını düşünen tek sen çıktın?
Cevap sahibi+1 yılBence allah korkun varsa sende düşün
Soran+1 yılDüşünmesem şimdiye kadar bir karar verirdim. :(
Cevap sahibi+1 yılVeremedinmi karar
Soran+1 yılHala bir karar veremedim. :(
Senin gibi insanlıktan nasibini almamış mahlukatlar baba olmayı hak etmiyor. 2 evladın var , sözde baba olmuşsun ama ADAM olamamışsın. Eşine ve 2 Çocuğuna + daha doğmamış günahsızlara yazık.
- ALLAH ISLAH ETSİN. Ve cümlemizi senin gibi adam olmayanlardan uzak eylesin.70 Yorumla
+1 yılya ben anlamiyorum arkadasim tamam hani evliyken baskasina asik olmus olabilirsin aba aldatmakta ne demek? yani niye iliski yasiyorsun seninle yuva kuran senin karninde 2 hatta 3 bebegini tasiyan cocukalrini buyuten bu anneye hic mi saygin yok? sevgin yok anladik bari cocuklarina esine saygin olsaydi. bence karina anlat ne haltlar yedigini, karin karar versin.
22 Yorumla- +1 yıl
ben sevgilimle 3 senedir birlikteyim erkeklere en ufak gozumun ucuyla bile bakmadim ustelik bunlari sana veya bir erkekle yazisirken bile anonimde olsam yinede bir kotu hissederim kendimi. sen acaba karindan baskasinin tenini ellerken miden hicmi bulanmadi.
Soran+1 yılİşte insan bir şeytana uymaya görsün. Herşeyi alt üst oluyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani şu durum bedduayı bilie hakediyor, en ağır küfürleri bile.. Lakin son pişmanlığın fayda etmeyeceği gibi bu laflarda sonucu değiştirmicek.
Evet yaptığın gerçekten çok berbat birşey, yani ahlaksızca birşey.. Ne kadar kötü olursa olsun bir kadın ya da bir erkek aldatılmayı asla haketmez'!
Hele ki 2 çocuk annesi yıllarını vermişsin.. Senin aldatmanın sebebinde belki katkısı vardır o da seni uzaklaştırmıştır ama bu yine de sana aldatma hakkı vermez.. O dier kadınla ilgili birşey söylemicem.. Burda en büyyük suç onun yuva yıkanın yuvası olmaz.. O kadına değil karnındakine acırım onun hayatı bitik... Yaptığının valla nasıl içinden çıkacaksın bilemem ama sevgilim diye adlandırdığın evli erkeklerle olan hamile kalan bunu gururla ortaya sunan kadınla olan bölüm ve o bebek gitmek zorunda... Yani ilerde o bebek içinde yaşamak kolay olmayacak..00 Yorumla
+1 yılBizim bir komsumuz vardi. Güzel kariyer sahibi kadini esi bir universite ogrencisiyle aldatti. Kadin cocugunu alip bosandi. Diger kiz hamile kalmış. Ogrenci kiz cocugu dogururken öldü. Cocuga kizin ailesi sahip cikmadi. Kadin kizimin kardeşi diye aldi yanina. Adam da bir hastaliga yakalanmis diye duyduk sonra. Cok üzücü di mi kac insanin hayati mahvoldu
36 Yorumla- +1 yıl
Aldatilan es mi aldı?
- +1 yıl
@kaptanmağarakadını aynen oyle. Nufusuna da anneai diye kendi adini yazdirmis. Büyüttü ya kadin 2 cocugu da. Ama eşi bitmiş durumda
- +1 yıl
Alnından öpülesi kadın.
- +1 yıl
@kaptanmağarakadını sen kadini bir gorsen. Hem bankaci hem de dunya guzeli. Dedik bu kadin aldatildiysa bizim hic sansimiz yok :))
- +1 yıl
Neyse kadının ölmesine sevindim ama cennete falan gidece Bu şimdi dimi. Doğumda öldü falan filan. heeifte gebersin. Kadın imtihanı başarıyla geçti. Ne kadar güçlü bir kadın. ÖzendiM.
- +1 yıl
bu bir hikaye değil miydi daha önce başka yerde duydum? ama komşumuz diyorsun anlayamadım olayı şimdi
Karın kendi basının çaresine bakabilecek biri mi acaba yazık kadına ya şimdi sen ayrılmak isteyeceksin ama acaba gidebilecek bir yeri var mı sahip çıkanı olacak mı senden yardım almak ekmegini yemek kadar da hiç bir şey ezmez onu insallah kadın basının çaresine bakabilecek bir kadındır herseyi anlat.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi şöyle efenim... Ortada bir Anne bir şerefsiz ve bir metres var. Şerefsiz, Anneye gidip kendinin ne mal olduğunu ve bu malla bir hayat sürdürmek isteyip istemediğini soracak. O Anne ne diyosa o şerefsizde onu yapmak ZO RUN DA. Metres metresliğini bilip başının çaresine bakmalı bir şekilde.
21 Yorumla
Soran+1 yılMetres biraz ağır olmuş ama karnındakinin suçu ne? :(
Çok mide bulandırıcısın.
Bir dakika kusup geliyorum.110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer yazdıklarin dogruysa hani diyosun ya tek cozum olum diye bence de oyle git kendini oldur hadi bir kez adam gibi bisey yap boylece karin ve çocukların onlari aldatdigini ogrenmis olmaz o o.. sevgilin de defolur ya cocugu aldirir ya da bir baskasina yamar kendisini de picini de ha bu arada Allah belani versin
10 Yorumla
+1 yılSana kizmiyorum sana deger verenlere hic kizmiyorum neye kizicagimi sasirdim okadar igrencsin
80 Yorumla
+1 yılKula bela gelmez hak yazmayınca , hak bela vermezmiş kul azmayinca. zaten yasak iliski evlilikleri asla yürümez. sende bu vicdan yükü ila dağilacaksin. seni rahatlatacak kelime yok. hakaret olarak algilama bazi hatalarin diyeti ağir malesef.
12 Yorumla
Soran+1 yılKendimi düşünmüyorum zaten. Sadece çocukları ve anneleri düşünüyorum.
Yuh ! Öküz adam.
Boşanıp öyle yaşasaydın ne yaşayacaksan !
Bazen düşünüyordum , evli çiftler çok mutlu evlilik harika bişey die.. Ama bu tip olayları göre göre midem bulandı.22 YorumlaEvlen dıyorlar senın gıbıler varken nasıl evlenırkı ınsan, kadın aldırcak aldrımassa sen yanarsın evlılıgın bıter gıder karınada söyler.
60 Yorumlasölücek bir kelime bulamıyorum yediysinsen o haltı cekiceksin
metresinin karnındaki çoçuk yeniyse aldırtcaksın ya da dogacak olan çoçuda boba olucaksın bunun baska bir cıkar yolu yoktur10 Yorumla
+1 yılvalla yapacak birşey yok..
Ya ikisininde sorumlulugunu alacaksın
ya ikisindende vazgeceksin21 Yorumla
Soran+1 yılTabiki. Ben sorumluluktan kaçacağım demiyorum. Sadece bu kadar kişinin vebalini nasıl taşıyacağım ondan korkuyor ve utanıyorum. :(
Kotu bir durum ancak esinizle bunca yil ayni cati altinda yasadiginiz bunlari hak etmiyor ona karsi durust olun ve en azindan saygi duydugunuzu gosterin ayrilin ancak bildigim tek gercek o sirketteki sevgilinizle asla iyi bir yuva kuramassiniz cunku yuva ustune yuva olmaz şu an sorumlulugunuzu bilin ve butun cocuklariniz icin en iyisini yapin bu iki kadindanda vazgecin ama destek olun maddi manevi
00 YorumlaSevgilin için eşini bırakıcaktın diğerlerini saymıyorum bile yüzüne tükürülecek erkek tipi :) birde hakaret etme diyor zor tutuyorum kendimi...
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılöncelikel askinleşmelisin, kafanı rahatlaştır, iş arkaşdaşınla nikah kıy, iş arkadaşın yani ikinci eşine bu şekilde bir hayat yaşayacağınızı ne kadar az acı çekebilirsiniz onun yollarını araştıracağını söyle
10 Yorumla Ortalık p**evenkten gecilmiyo ya millet hep mi abaza? Köpege engelliye mumyaya tecavüz edilen bir ülkeden ne beklenir ki gidicem bu ülkeden !!
10 YorumlaGit öl o çocukların yüzüne bakarken utanmıyor msn? Karından boşan yazık etme bari kadına
20 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaSen ne yapmışsın be geniş insan? Aldatanı kınarım cinsiyet ayrımı gözetmeksizin. Onuda nikahına al ya da eski eşini boşa, onu al.
20 Yorumla
+1 yılKarma felsefesine göre yaptığın herşey sana 3 katı ile geri dönermiş..
10 Yorumlaanalı babal büyüsün vatana millete hayırlı evlat olsunlar ne diyelim başka
00 Yorumla
+1 yılboku yemişsin yav. Harbi ne yapacan? Evdekine yazık olmuş digeri durumun farkında.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağımı bilsem buraya yazmam. :(
- +1 yıl
Burdakiler birine sahip mi cıksın ne istiyosun.
Tek başıma ölmek istiyorum müsait bir yerde.
22 Yorumla
Soran+1 yılSen niye ölüyorsun. Asıl benim ölmem lazım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah senin belani versin diyecegim ama vermus biyerden iste azicik gurur varsa temizle kendini yeryuzunden pislik herif
20 YorumlaVay.. birde baba olacaksin.
yapmadan, aldatmadan once dusunecektin10 Yorumlaçekeceksin birader sonuçlarına katlanacaksın olay bu, çocuk oyuncağı değil ki
20 Yorumla
+1 yılSevgilini bırak büyütsün tek başına. Kanı bozuk bir çocuk dünyaya gelecek. Ikiside ölsün çocuğada acimam.
24 Yorumla- +1 yıl
Acimam. Kanı bozuk. Büyüyünce aynısını yapacak.
- +1 yıl
Hamileyken aldatilan kadın kafası bu yadirgamayin. Iz bırakıyor.
Yazıkk ikisine de eşini bıraksan olmaz sevgilini koyversen hic olmaz.. Üzüldm acıkcası sana değil ama o 2 bayana..
10 YorumlaAşkı memnuna baş rollük adamsın , tebrik ediyorum sadece
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO degil de cokmu ugraatin ayni ikisi hamile kaldi?:/
Tevbe et allahtan yardim iste ama dogru yolu bulman icin yoksa ztn olacaklari zaman gosterecek00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sevgilin çocuğu aldırsın sende eşinle devam et. Çocuklarına yazık.
10 YorumlaAğlancak haline gülesim geldi 😂 kürtajdan başka şansın yok gibi 🙄
10 Yorumla
+1 yılSen önce bir adam ol ondan sonra napıcağını düşünürsün
10 Yorumla
+1 yılallah kolaylık versin bende öyle bir korku yaşamıştım :) sevgilinle olan cocugun 2 ayı gecmediyse aldır derim karınla kalsın
00 Yorumlaİkisini de hamile bırakırken aklın nerdeydi ve sevgiline sor bakim senden başka kimlere vermiş
30 Yorumla
+1 yılNe diyelim ulan senin gibi karaktersize birde soruyor yüzsüz
10 Yorumla
+1 yılYerinde olsam kendimi gider kendimi ilk buldum köprüden atardim
00 Yorumla
+1 yıltek yapacağınız şey beyninizi kullanmak ve düşünmek onu da yapamıyorsunuz helal olsun
10 YorumlaDüşünmeden yapılan bir hata nelere mal oluyor bir örnek işte
10 Yorumla
+1 yılAdamligin dibe vurmus bence sen iyisi ortadan kaybol :)
00 Yorumlaİnanmıyorum neden böyle bişey yaptın 2 çocuğun yazıkl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEssek kadar olmusun adam olamamisin. bu dunyaya serefsiz gelip oylede gidiyorsun yaptiklarindan belli bencil hiyar. hayvan senden iyidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolanla ölmüşe çare yok. nerde baksan tutarsızcaa be abi naptın böyle.
empati yapmaya çalışıyorum da yok I-ı tıkanıyo kafa almıyo.10 YorumlaSenin durum gercekten ciddi ve kotu. Aklindan ne yapmak geciyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMetresin mal mi?
Sende iyi para var sanirim belki isteyerek hamile kalmistir senden00 Yorumla
+1 yılHerkese benden çay sana karakter
40 Yorumla
+1 yılSenin kim olduğunu biliyorum,
Yaktım çıranı30 Yorumlaİlk durakta biri şunu indirsin beyler.
70 Yorumla
+1 yılDostum sevgilini kürtaj yapamıyor musun?
20 Yorumla
+1 yılOh allahın sopası yok İşte şerefisizliğin cezası
20 YorumlaKuma al iki cocugada bak
04 Yorumla
Soran+1 yılSen böyle durumda kumayı olmayı ya da kuma gitmeyi kabul eder miydim?
Soran+1 yılHayır sadece dibe batmış biri olarak sağlıklı bir karar vermeye çalışıyorum @ samyelii
Hahahhahahahaaha adam bir taşla iki kuş vurmuş :)
04 Yorumla
Soran+1 yılÇaresizliğime gülüyor musun? :(
Soran+1 yılGülme komşuna gelir başına demişler atasözünü hatırlatmak istiyorum o kadar.
6 yılda 4 çocuk. :/
50 Yorumla
+1 yılSenin bu hayatta nefes alman bile hata.
10 Yorumla
+1 yılHakareti haketmiyorsun...
01 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibiler yüzünden insanlsrın çoğu evlenemiyor. Sen budurumu ALLAHa nasıl anlatacağını düşün bir istersen. Burada yapmak etmek kolay..
bunca insanın hakkını alıyorsunuz sen ve senin gibiler..
+1 yılbu de senin cezan oh olmuş inşallah boşamaz !!!
10 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat