Geçmişim yüzünden terk mi edildim?

İkimizde çok iyi anlaşyoruz çok mutluyuz ama bişey engel oluyo.. Biz başta arkadaştık o zaman ben buna daha önce biriyle zorla cinsel ilişkide bulundugumu anlattım o da çok üzüldü.. bir süre sonra aramızda ısınma başladı sevgili olduk. sonra geçen gece bana mesaj attı "seninle çok mutluyum cok seviyorum ama başkasıyla ilişkiye girmen aklımdan çıkmıyo bana zaman ver düşünmem için ara verelim ama arkadaş gibi konuşmaya devam edelim kopmayalım" dedi. saygı duydum.. sonuçta her erkek bir kadının ilki olmak ister.. başkasının teni tenime değmesi onu huzursuz ediyo biliyorum. ama ben o olayı yaşadıgım da kendisini tanımıyodum bile.. keşke daha önceden karşıma cıksaydı napcam bilmiyorum üzüldüğümü belli etmek istemiyorum ama çok kötüyüm ağlamaktan damarlarım çıktı. ben onla tanıstıgım gun tüm geçmişimi unutmuştum... napcam? çok seviyoruz birbirimizi. kendisi daha önce cinsel ilişkide bulunmamış kafasına bu yüzden daha cok takıyo. bugun fazla konuşmadık o mesaj atmadı bende ona atmadım. en son napıyosun dediğimde arkadaslarlayım dedi. daha konuşmadık.. arkadaşlarıyla dertleştigini düşünüyorum.. ve arkadaslarının verdiği cevabının "ben olsam bende terkederdim" olduğunu düşünüyorum. Çünkü çevremdeki erkek arkadaşlarıma sordum "benim başıma gelse ya kullanırdım ya terkederdim" cevabını aldım. napcam bilmiyorum çok mutsuzum.. öbür ocnu savcılıga da veremem ailem bilsin istemem... Psikolojim altüst oldu intihar edecek durumdayım. bir erkeğin evine gitmenin cezasını ömrüm boyunca çekicem yoksa...
Geçmişim yüzünden terk mi edildim?