böyle güzellere hayır denir mi
www.trendgelinlikmodelleri.com/.../...odelleri.jpg
www.guncelmodadunyasi.com/.../...yaj-modelleri.jpg
img837.imageshack.us/img837/4529/814kadin4.png
www.google.com.tr/.../e-kart.13397.html&h=1783&w=1423&tbnid=6Nxfi4kPPU8CFM:&zoom=1&docid=uQhCRDoT2WIZPM&ei=2eNUVbj-J4GuswHwnYGoBA&tbm=isch&ved=0CCcQMygNMA007 Yorumla
Soran+1 yılCirkin la bunlar boya kutusuna batirmislar kendilerini
Soran+1 yılMerakta kall ;)
sana cirkinlerinle mutluluklar :D- +1 yıl
Eig deki kaymak aşkına bak hahahaa :D
www.meleklermekani.com/.../kaymak_maskesi-b4.jpg
Soran+1 yılsapık pisliğin teki o keşke eig seçmeseydim
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 680 cevap paylaştı. zayıflıkla alakası yok kapalı gördüğüm zaman o kapalı elbisenin altında ne vücut yatıyordur diye düşünülüyor canım
136 Yorumla
Soran+1 yılMantikli merak ediyosunuz sizi daha da cekiyor
Soran+1 yılRica ederim
Soran+1 yılYok kapali degilim neden ki
Soran+1 yılOldukca beyaz tenliyim yaz gelsin bol bol guneslenicem iyi degil bu kadar ya
- +1 yıl
neden iyi olmasın ki sütün gibi vücudun vardır senin şimdi insanın içini götürür bence hiç yanma sen öyle daha güzel çekici olduğuna iddaa edebilirim benim eşim de beyaz tenli ben esmer olduğum için beyaz tenli beni daha çok etkiliyor hoşuma gidiyor yani sende şimdi kaymak gibi bir vücut var canım süpersin .)
Soran+1 yılTsk ederim yani evet fizigim ve tenim genelde begenilir ama ilk fefa bu kadar ovgu aldim :D:D
Soran+1 yılErkek arkadasim bana tapiyor resmen bazen beni boguyor ama ask iste naparsin :)
Soran+1 yılYa sen anlamamissin yalniz ne kelime tam tersi dibimden ayrilmiyor surekli beni kolluyor kiskaniyor yok soyle giyme boyle giyme diye karisiyor yani fazla sahiplenici bir sevgilim var bu kadar ilgi benide boguyor bazen amaa cok seviyorum onu
Soran+1 yılBen esinin yerinde olsam sana bu siteyi yasaklardim nasil izin veriyor
Soran+1 yılNasil yani esini burada aldatiyor musun sevmiyor musun onu
Soran+1 yılBenim sevgilimin haberi var ve ben kacamak yapmiyorum sadece sitede gorus yapip soru sorarim sevgilimi asla aldatmam aldatacak olsam onunla sevgili oolmazdik bence sen de yapma karın sonucta
Soran+1 yılSenin niyetin farkli sanirim karina yazik degil mi be adam
- +1 yıl
bende soru soruyor cevap veriyorum burada başka bişey olmuyor ama normal yaşantım da yapıyorum aldatıyorum hele senin gibi birisi olunca hiç dayanamam şimdi biraz işim var akşam 10 gibi burada olurmusun o zaman konuşsak hem birbirimizi daha iyi tanırız ne dersin istersen sana telefon numaramı da verebilirim mesaj arkadaşı oluruz istermisin canım.)
Soran+1 yılHayir istemem benim sevgilim var dedim sana ayrica elimde olsa bana bu yazdiklarini esine gosterirdim
Soran+1 yılSeni kirmak icin degil su yaptigindan utan diye soyledim
Soran+1 yılSenin evlilik anlayisina *.. Niye evlendin ki sen karinda baska tatlar alsin o zaman o da aldatsin seni razi olur musun su profildeki kucucuk cocuktan utan be
Soran+1 yılBende sana tereddutsuz hayir diyorum sen anlamiyon mu beni agzini bozdurma adamin neyse cok bile durdum burada Allah islah etsin seni ve senin gibi kendini adam sanan karaktersizleri
Gizli Üye(30-35)+1 yılOluyolar malesef ben kapalıyım yaklaşık 2 3 ay önce otobüse bindim nişanlımın yanına giderken taciz ettiler ama öyle dar giyinen kapalilardan değilim parduse giyerim zaten nişanlım izin vermez ne pantolona nede pardusesiz çıkmama şerefsizin teki geldi arkama dayadi sinirimden ağladım bagirmaya cesaret edemedim
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCam kenarina sıkıştırdı arkama geçip dayadi işte hissettim malesef
Cevap sahibi+1 yılZaten nişanlıma anlattım bunu tek başıma bir yere göndermiyo artık tek gitsemde dikkat ediyorum @Pınar_mnz
Soran+1 yılO. Cocugu serefsize bak keske bagirip bir seyvdeseydin biz boyle sustukca bu mahluklarin pisliklerin daha cok yapmay yuzu oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
kapalı var kapalı var pembe daracık pardesüyü yapıştırıyolar vücuda memeler füze g*t bomba ben kapalıyım böyle bir tesettür şekli yok islamda ve bu açık halden dahada tahrik eder açık olsa yüzüne bakmazlar kapatıp cazibe için kullanır tesettürü.
Ama desenki bol efendi kapanan tesettürlü kadınlar gözümü bile iliştirmiyorum kendilerine mübarek etsin Allah20 YorumlaUlan açıklık kapalılıkla olsa kış aylarında kimseden tahrik olmamamız gerekiyor.
Azıcık aklınızı çalıştırın. Elbette saçı görünmeyen kızlardan da tahrik olacak erkekler.038 Yorumla
Soran+1 yılHah? Secmedim ki
ayrica kisin da acik giyiniyor millet oyle atip tutma sakin ol
Soran+1 yılKalin kalin palto giyinenden bile tahrik olunabiliyor diyorsun sonra da abazalikla suclama milleti diyosun bu nasil bir celiskidir arkadas !
Soran+1 yılTaamm hadi sevgili olalim :D:D:D
Soran+1 yılAma olmaz ki ben olgun isterim
gücüksün sen
Soran+1 yılPardon abi
Sen buyukmussun ya
ben 19 um daha
Soran+1 yılAma benim abim bile senden kucuk
Soran+1 yılAma sen cok buyuksun benden hem ben daha 19 uma gireli. iki gun oldu.
Soran+1 yılYaaaaaa. banane kucugum ben :(
Ayrica boyle seylere inaniyor musun cidden
hem beni napican ya cirkinsem ya da sen cirkinsen sence sanaldan boyle bir sey mantikli mi
Soran+1 yılAma ben istemiyorum
Soran+1 yılEvet zor begenirim erkek arkadasim cok sansli
Soran+1 yılOha sacmalama takiliyom sadece burada atilan yorumlara oyle guluyorum ki :D isteyerek oyle sacmaladim yoksa reelde cok farkliyim tabiki
Soran+1 yılTaam ya ne kiziyon komik yani. Burdan kiz arkadas bulunur mu hic ha akillim :D
Soran+1 yılSosyal insanlar nasil buluyosa oyle sanal insani sıkıyor bir yerden sonra yani dusunsene su an sana yaziyorum ama aslinda hic konusmuyoruz ve seni hicbir zaman goremicem gormedigin sesini duymadigin tanimadigin birine ne kadar guvenebilirsin ki zaten burada takilmak insani asosyallestirir hayattan cevreden soyutlar bence biraz hayatin icine odaklan burayi o kadar ciddiye alma
- +1 yıl
Beni neden hiçbir zaman göremeyeceksin? İnternetten tanışılıp biraraya gelebilir ve birlikte zaman geçirebilir insanlar.
Hayatın içi falan heee yavrum heee sen burada insanlarla alay etmeye devam et. Gerçek hayatta da senden çok var, o yüzden insanlarla arkadaş olamıyoruz, olmuyorsunuz bizimle arkadaş.
Soran+1 yılAlay degil de kendimce egleniyorum iste :D
bulursun bulursun arkadas takma bu kadar :D- +1 yıl
Sen sevgilim olmazsan, o sevgilim olmazsa, bu sevgilim olmazsa kim sevgilim olacak.
Boş lafa karnım tok. Şu bulursun bulursun deyişin bile alaycı geliyor artık bana.
Zaten başlıkta da erkeklere çemkirmenin sebebi alay etmekmiş, bende ciddi ciddi açıklama yaptım sorduğun soruya. Beni üzdün.
Soran+1 yılGoren de sevgilisizlikten olecen sanir hic mi sevgilin olmadi ya cevrenle ilgilen ya da ne biliyim sosyal aktivitelere katil yeni insanlarla tanis alternatif cok kafani kullan biraz yapan nasil yapiyor benim ne eksigim var onlardan de kendine :D kendini gazla biraz kendine guven ya
Uzulme uzulme gecer. :)- +1 yıl
Sevgilisizlikten öleceğim evet. Ben bu sebeple ameliyattan döndüm, aylarca sancılar içinde kıvrandım, sancılar yüzünden acıya dayanamayıp ağladım senin bunlardan haberin yok elbet. Haberin olsa da umurumda olmaz ya. . .
Yapan nasıl yapıyor benim onlardan ne eksiğim var dediğimde sorun hallolmuyor hanımefendi. Sevgili olduğumuz adamlarla nasıl sevgili oluyoruz, Murat'ın ne eksiği var diye siz kendinize sormalısınız kızlar olarak ve sevgilim olmalısınız. Yeni insanlarla tanışmak sandığın kadar kolay değil bak mesela sen tanışmak istemedin. Yolda kendi halinde yürüyen birini durdurupta arkadaş olalım desem yürü git l*n işine der!
Ben kendime güveniyorum, özgüven sorunum yok zaten. Sorun bende değil ki sende, siz kızlarda. Sizsiniz bana güvenmeyip benimle birlikte olmak istemeyen.
Soran+1 yılbence sen yalnız takıl sevgili yapma
çok takıyon böyle şeyleri halbuki akışına bırakman lazım bu işler hiç beklemediğin anda olur- +1 yıl
Yahu akışına bırakınca da olmuyor. Ben doğduğum andan itibaren sevgilim olsun diye ortalıkta dolanmıyorum. Olmadı olmadı, en son olsun olsun diye dolanmaya başladım bu yüzden.
Sen beni beğenmiyorsun, empati yap kendini diğer kızların yerine koy. Sen beni beğenmiyorsan, başkaları neden beğensin. Sen prenses olduğun için beğenmiyorsun da diğer kızlar köle kızları mı?
Yalnız takıl sevgili yapma demiş birde, sanki beddua eder gibi. Hiç beklemediğin anda olur sevgili diyorsun benim hiç olmadı sevgilim. 40 yaşından sonra falan mı olacak, o zaman olsa ne olur olmasa ne olur 15 yıl bekleyemem.
Soran+1 yılooow bu yaşına kadar hiç mi olmadı işin zor valla bu saatten zor gibi yani bugüne kadar hiç olmamışsa sorun sende olabilir
ayrıca sen çok büyüksün ve sanalsın sevgilim var gibi gibi çok sebep var yani benim istemem normal ama diğer kızlarında istemeyeceği anlamına gelmiyor
bak ne yap bilyor musun bence evlen sen artık yakınlarının da yardımıyla helal sütü emmiş bir kız bul görücü usülü de olsa belki seversin- +1 yıl
Sorun bende neden olsun ki. Yardım et diyorum etmiyorsun. Bak herkes her işte başarılı olacak diye bir kural yok. Kimi iyi yemek yapar, kimi iyi basketbol oynar. Kız tavlama konusunda erkeklerin yüzde 99'u başarılı oluyor diye bunu bir yetenek olmaktan çıkaramayız. Bu da bir yetenek meselesi ve o yetenek bende yok, doğuştan o yeteneksiz doğmuşum.
Tamam hadi sevgili olalım yazmıştın onu da gör yukarıda! Resmen alay bu!
Sen istemiyorsan tanıdığın birilerini bul diyorum yardım etmiyorsun. Bende yetenek olmadığı için yardıma ihtiyacım var. Şu yaş hesabını da anlamadım. 18 ile 26 arasında 8 yaş var. Hemen hemen denk yaşlar. Profilimde yanlışlıkla 18 görününce çok küçük oluyorum, 26 deyince nasıl bir anda büyük oluyorum. Birkaç yaşlık farklar pek önemli değil!
Evlenmek çocuk oyuncağı mı ben hâla öğrenciyim. Okulu bitirmem, askerliğimi yapmam, düzenli bir iş bulup bir süre para biriktirmem gerekiyor. Öğrenciye kız vermezler. En az 3 sene var evliliğe. Benim sevgiliye ihtiyacım var şu an!
Açık olanlar vitrindeki teşhir ürünleri gibidir... Müşteriler vitrindekileri inceler kapalı kutu ürün alırlar.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen normal kapalıyım arkamdan atmadıkları laf kalmıyo geçn bir tanesi taş gibi dedi sonra arkadaşı ona sen iyice abazalaştın diye kızdı açlık zor tabi
11 Yorumla
Soran+1 yılArkadasi hakliymis mala bak ayy sinir oluyom ya boylelerine sinirlendimm simdi
Gizli Üye(36-45)+1 yılkapalı kızlar daha çekici ve tahrik edici gelmiştir bana hep ;))
01 Yorumla
Soran+1 yılYuh
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsel azgınlık süresi vardır depo dolunca dışarı çıkarma isteği doğar ve bu sürede azgın olur erkek kuşlar
çoğuda kuş olduğuna göre
ne diyom ben ya :D02 Yorumla
Soran+1 yılKus oldu beybi
Cevap sahibi+1 yılyah
+1 yılbos bos konusmayın
gözümün önünde çırıl çıplak kadına bakmadığım oldu03 Yorumla
Soran+1 yılCiddi olamazsin
Sen erkek misin- +1 yıl
sapına kadar
Soran+1 yılNasil bakmadin l*n
Ve nasil ciril ciplak bir kiz gordun :/
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOrta doğu erkekleri ve Türk erkekleri öyle işte napıcaksın?
01 Yorumla- +1 yıl
ortadoğu- batı asyayı mı gezdin canım
Kapalı olup her adımında kalça ve göğüsleri bıngıl bıngıl sallananlar yok mu
00 Yorumla
+1 yılYok artık ben acik giyinen birini görünce Yüzümü çeviriyorum kapaliya başkanlardami var?
00 Yorumlaneden olmayalım oda bir elbise. dar giyimli kapalı kızlardan mesela. makyajlı
02 Yorumla
Soran+1 yılTam kapalidan bahsediyorm
aslında tahrik değil merak.. açık olanda herşeyi görüyosun ama kapalıda gizli apple saklı kutu :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen o da ayri bivdurum
+1 yılkapalı kızlar günümüzde daha tahrik edici oldular maalesef bu yüzden olurlar
01 Yorumla
Soran+1 yılHe ya nasil bir fantaziyse artik
Kapalı kişi kapaliysa olmaz değilse olunur olurumda hemde daha çok
00 Yorumlaartık kapalı kadın yok nerdeyse giyinmiş çıplaklar var
10 Yorumlagerçekten insan gibi kapanıyorsa hiç bir şeyim uyanmaz onlara
10 Yorumla
+1 yılBen görünce yolumu değiştiriyorum tahrikte olmuyorum doğal olarak
00 Yorumla
+1 yılEvet var öyle kromozomları mutasyona uğramış insanlar
00 Yorumlabaşı kapatıp aşağıyı açınca değişen bir şey olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbazalar olur. Erkek deme * abazalar yzunden tum erkek abza oldi.
00 Yorumla
+1 yılYok canım tövbe estagfurullah olmaz öyle şey
04 Yorumla
Soran+1 yılOluyo valla
- +1 yıl
Yapanlar varsa çok ayıp dünahtır öyle şey mi olur ya
Soran+1 yılSöv onlari Mehmet abi utanma kalmamis ki bunlarda
- +1 yıl
Sövdüm bile canım tamam. Evet malesef ki öyle insanlar var
- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olur açık kapala farketmez ki
00 Yorumla
+1 yılben iğreniorum kapalılardan ne tahrik olması :D
07 Yorumla- +1 yıl
çok önemliydi senin iğrenmen iyiki söyledşn
- +1 yıl
@Pınar_mnz zaten çirkin oluolar üstelik yazın çok pis kokuolar otobüste metroda tahammül edemiyorum iğreniorum resmen kısacası bir kadın için çirkin bişi kapalı olmak o yüzden bir travesti bile daha tahrik edici olur bir kapalı kadından
Soran+1 yılGit travestiyle yat o zaman
- +1 yıl
bir kapalı kadına göre daha mantıklı bir seçim olacağı su götürmez gerçek
Soran+1 yılYa bir * git su goturmez gercekmis. Erkek la onlar tobe tobe travestiyle olan erkegin erkekliginden suphe ederim
Ayrica cokta guzel kapali kizlar var mal herif- +1 yıl
yaw he he
+1 yılOlurlar bol giymeyip modaya uyarsaniz
014 Yorumla
Soran+1 yılModaya uymaalim mi simdi biz
- +1 yıl
Uymicaksin ferace giyeceksin ne kadar cahilsin? Ayetler var hz muhammed buyuruyorki zaman gelince tesstur degistirilip modaya uyulacak onlar cennetin kokusunu bile alamayacaklar. Eger tesseturluysen esarbini baglayip ferace giyeceksin bol
Soran+1 yılKapali degilim
bu konuda uzlasmis degilim daha- +1 yıl
O halde sorma
Soran+1 yılYa vijdanen kotu oldum simdi ama :(
- +1 yıl
Kapali deilim dedim
Soran+1 yılYa demin bir ayetten bahsettin ya bir de ben kapali degilim dedim ya ooff bu konularda hep kotu oluyom :(
- +1 yıl
Hayir neden? Illa kapali olman lazim deilki :) o kapalilara soylenmis bir soz diyorli tesseturlulere sadece parduse yerine pantolon ve vucut hatlarini belirleyecek seyler giyerse cennetin kokusunu dahi alamazlarmis tesseturlulere soyluyor acik olanlara değil yani onlara sadece parduse giymelerini buyuruyor ama sen aciksin farketmez
Soran+1 yılYa ciddi misin alay mi ediyorsun :/
Ben gunaha girmedim mo simdi
kafam karisti :/- +1 yıl
Yo gunaha girecegin bisi demedim o ayet kapalilara kafasini kapatip dar seyler giyip vucut hatlarini gosterirseler cennetin kokusunu bile alamazlar ama sonucta sende dar giyip vucud hatlarini belli edip erkekler tahrik oluyor ayni sey aslinda ama siz bilirsiniz musluman isen dar giyme kapan demiyorum namazimi kil
Soran+1 yılValla erkekler oto boka tahrik oluyor artik. Yani kapali olsam da bir sey degismez. Ki zaten cok acik giyinen biri de gilim
ayrica ilk defa boyle bir ayet oldugunu duyuyorum daha farkliydi sanki- +1 yıl
Bol pardesu giysen bakan olurmu saniyorsun? Simdikiler kapali diye dar pantolon dar gomlek heryeri belli petgamber efendimiznonlara ayet soylemis zaten onlar direk cehenneme
Soran+1 yılBen tam kapalilardan bahsediyorum o kendilerini kapali sanipta sacma sapan giyinenlere hic kaideye almiyom bile
Bol pardesu mu ben o kadar kapali olamam ya- +1 yıl
Buyrulan odur.
+1 yılniye ln kapalılar kız değilmi
01 Yorumla
Soran+1 yılKiz olsun yeter diyosun durum o derece vahim demek
+1 yılUçan kuşa bile zaafları var.
20 Yorumla
+1 yılNe s. laksın sen
11 Yorumla
Soran+1 yılSensin salak
hih mall
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha neler