Arkadaşlar benim vajinamus rahatsızlığım var. Eczaneye gittim. Eczacı bana Atarax tablet ve JeoMed sprey verdi. Bu ürünleri kullananlar var mı aranızda
Arkadaşlar benim vajinamus rahatsızlığım var. Eczacı bana Atarax tablet ve JeoMed sprey verdi. Bu ürünleri kullananlar var mı aranızda?
Endikasyonları: Psikonörozlara bağlı anksiyete ve gerginliğin semptomatik tedavisinde ve anksiyetenin ortaya çıktığı organik hastalıklarda yardımcı tedavi olarak kullanılır. Kronik ürtiker, atopik ve kontakt dermatozlar gi-bi allerjik durumlara bağlı pruritler ve histaminle oluşan pruritlerin tedavisinde yararlıdır. Sedatif olarak pre-medikasyonda veya genel anesteziden sonra kullanıldığında, meperidin ve barbituratların etki-sini artırdığı için bunların pre-anestetik yardımcı tedavide kullanımları her hasta için ayrı ayrı ayarlanmalıdır. Hidroksizinin antianksiyete etkinliği uzun süreli (4 ayı geçen) tedavilerde sistematik klinik çalışmalarla teyit edilmemiştir. Bu durumda hekim kişisel olarak her hastayı periyodik olarak değerlendirmelidir. Hidroksizin ayrıca, akut alkol kesilmesindeki ajitasyonun tedavisinde, optiumlarla analjezi dozlarını azaltmak için, taşıt tutmalarını kontrol için, değişik sebepli ( Örn. postoperatif) bulantı ve kusmaları kontrol için kullanılabilir. Hidroksizin bazı tip kalp hastalıklarıyla beraber görülen anksiyete ve endişeyi kaldırmak özelliğiyle bu hastalarda yararlı olur. TTO TEREX SPREY özel formülüyle bir taraftan ter bezlerini bloke ederek aşırı terlemeyi önlerken, diğer taraftan da içeriğindeki TEA TREE OIL sayesinde Aliminium Chlorid’in yan etkilerini azaltarak, ter kokusu, pişik, yanma v. b. cilt sorunlarından korunmaya da yardımcı olmaktadır. TTO TEREX SPREY’in diğer ter önleyicilerden en önemli farkı budur. TTO TEREX SPREY, ayak ve tırnak bakımı için de vaz geçilmez bir üründür. Yani biri sadece rahatlamak için kullanılan bir ilaç diğeride cild korunmasına dayalı bir sprey.. Bir hekime gidip yardım almalısın.. seni sorunun cinsel korkuya ve isteksizliğe bağlı bir hastalık.. Kayganlaştırıcı jel ürünleri çiftler arasında cinsel birleşim esnasında kullanılan doğal cinsel destek ürünleridir. Bu ürünler vajinal veya anal bölgenin darlık problemleri ve aynı zamanda da kuruluk problemlerine karşılık olarak kolaylıklar sağlayan yardımcı ürü
Alanında gerekli tüm sağlık sertifikalarına sahip olan ürünleri gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Kayganlaştırıcılar sınıfındaki en etkili ürünler kayganlaştırıcı jel ürünleridir diyebiliriz. Üstün kalitedeki cinsel sağlık ürünleri zararsız ve doğal olduğundan dolayı kişilerin dilediği miktarda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Kayganlaştırıcılar kendi içerisinde de farklı kulvarlarda ayrılabilmektedir. Bunlar, meyve aromalı, oral olarak kullanılan fantezi ürünleri olan yenilebilen tatlı kayganlaştırıcı jeller ve natürel kayganlaştırıcı jeller olarak da çeşitlilik gösterebilmektedir. Ürünlerimiz ile daha detaylı bilgi için ürün iç sayfalarını inceleyebilirsiniz.
Söylediğim jel çok rahatlatıcı ve oldukça inanılmaz bir kayganlık yaratıyor.. Bunun yanında da şeker gibi ağıza da rahatça alına biliyor. Yalnız atrax ı hekim tavsiyesi olmadan asla kullanma.. Eğer rahatlamak istiyorsan yan etkisi hiç olmayan İncidon kullan hap olarak.
Toplumumuzun olumsuz yanı, baskı yüzünden kadın Seksi kötü bir şey gibi görüyor. Sadece acı çekeceğini düşünüyor. Bu da onda otomatik bir tepkiye, kasılmaya yol açıyor ve ilişki sırasında gerçekten çok acı çekiyor çünkü kendini çok kasıyor. Kız kendini kasmazsa, çok zevk alır, ama kasarsa sadece kendine zarar verir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Atarax antidepresandır, sakinleştirir seni. Diğeri de kayganlaştırıcı jel. Vajinayı yumuşatıp kaygan hale getirerek penisin kolay girişini sağlayacak
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Canım yanmaz demi? İlk kez olacak çünkü. Çok korkuyorum. Hiçbir şey hissetmeyeceğpim demi?
O sakinleştiriciyi içtikten sonra zaten sersemleşirsin muhtemelen. Canın kayganlaştırıcıyla çok çok daha az acır. Emin ol bahsedildiği kadar ciddi acı yok ya sinek ısırığı gibi ve hemen geçiyor. Korkulcak hiçbir şey inan bana. Kendini sakinleştir ve gerisini eşine bırak
Ay ne bileyim hiç uyku halinde ilişkiye girmedim ben. Kendimi rahat bıraktım oldu. Sende öyle yap iç ilacını Kontrolü eşine bırak. Kaç kez Söyleyeyim daha
Eşimle ilişkiye giremiyorum. Korkuyorum. Atarax hap sersemleştiriyormuş beni. O hap sayesinde eşimi ilişki esnasında itmeyeceğim. JeoMed spreyi vajinama sıkacağım. O jel ise kayganlaştırıyor
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Arkadaşlar benim vajinamus rahatsızlığım var. Eczacı bana Atarax tablet ve JeoMed sprey verdi. Bu ürünleri kullananlar var mı aranızda?
En İyi Cevaplar