Aşkk ve seksss?

Simdi soru içinde sorum olacak. Bir cocuk var bir ara opusmustuk ve o opusme sonrasi utancimdan bidaha onla asla konusmamistim. Sonra cok zaman gectikten sonra biz karsilastik. Gorustuk. Bulustuk. Eve gittik. Ben guzel bir kizim, o ise bana benden bir tik daha kötu. Erkekler sevişmeden sonra o kiza karsi duygularini yitiriyor biliyorum ama onun benden sogumasi cokta umrumda degil diyerek evine gittim. Ilk adimi hep ben attim. 3. kez dun evine gittim icimden dedim ki bu gece ilk adimi ben atmicam hani artik yeter dedim. Bu sefer ilk kendi opsun dedim. Herneyse baktim sarildi. 10 dakika 20 dakika oldu ciddi ciddi. "Sabaha kadar hep boyle sarilir kalirim biliyo musun" dedi. Yav baslarim simdi romantigine, ben sevismek istiyorum sen kalkmis romanizm yapiyosun dedim. Tabi icimden dedim. Sonra 1 saat falan oldu artik ilk adim ondan cikmiyor yine dayanamayip ben optum ve ilerisi geldi. Soyunduk falan hersey yaptikk ikimiz rahatladik oturduk isiklar kapali zaten konusuyoruz. Bana onun kalbinde cok farkli bir yerim oldugunu soyledi. Bende beni sevme, bana duygusal bağ lutfen hissetme dedim. O da sen nasil mutluysan ben oyle mutlu olurum sana asla karismam ki ben dedi. Sevisirken mesela zevkten bile ne zaman "ah" yapsam "tamam ya cektim elimi." , "acittim mi, bise mi oldu" falan hep ustume dusuyor. Yaninda uyuyorum ve bana dokunmuyor ya. Arkadaslar ciddi ciddi dokunmuyo yahu. Sarilip sadece uyuyabiliyor. Ben ilk adimi atmadigim surece dokunmuyor bile bana. Bu nasil bir erkek? Gercekten seviyor mu acaba beni? Ben daha once hic boyle birine rastlamadim cunku.
Aşkk ve seksss?