Arkadaslar butun erkekler mast yapar mı? Yapmayan varmıdır? Bu bır ıhtıyac mıdır? Ve kac gunde bır nasıl yapıyorsunuz?
Tek tek cevaplarsanız sevinirim
Tek tek cevaplarsanız sevinirim
Evet tüm erkekler yapar yapmazsa seminal kanallar ve vas deferans dolduğu için ağrı yapar. Bu agri siddetlenirse kasiklara kadar vurur. Yapmayan erkeklerde vardır bunlar ikiye ayrılır 1 cinsel ilişkiye girdiği için ihtiyacı olmayanlar 2 inanclarindan dolayi catlayana kadar kendilerini tutanlar.
Evet bu bir ihtiyactir.
Genel olarak haftada 1 2 kez yapanlar cogunluktadir. Ama hergün yapanlar da vardır kişiye göre değişir.
İnsanin doğasında vardır ihtiyactır sapkınlık yapmamak için insanin kendisini masturbasyon yaparak dizginlemesi normaldir çünki elinde olmadan vücudun sperm üretmesi gibi bir durum var ve sen bunu vücuttan dışarıya atmassan cinsellik dürtülerin yükselir elinde olan birşey değil yani en kötü uykuda vücut kendi işini kendisi görür kısacası kimisi derya günah o bu şu falan boş sapkınlık olmadıgı sürece normaldir bence...
hepsı yapıyor
Cevap
42Cevap
Bütün erkekleri bilmem... ben bunu keşfettiğimde çok hoşuma gidiyordu... daha sonları alışkanlık olduğunu düşündüm...1.5 hafta yapmaddım... Gece rüya gördüm güzel bir kız vardı tam ilişkiye girecektik o soyunuyordu... kızın sadece gövdesini hatırlıyorum yüzünü değil... neyse sabah kalktığımda o iğrenç tablo vardı.. iç çamaşırlarını çöpe sonra duşa girdim... anladım ki ben yapmasam vücut bunu bir şekilde yapıyor... düzenli yapmak lazım yani... bazen hormanel dengesizlikten 3 gün yapmayıncada oldu bana... o yüzden en az 2 günde bir yapıyorum... ameliyat olduğumda 16 gün yapmamıştım... en son artık kendi kendine kalkıp duruyordu rahatsız ediyordu gece olmasından korktum... sadece 1 kere dokandım... havayi fişek gibi.. oldu... sorun varsa sorabilrisin... burada milleti aydınlatıyorum... dalga geçmeden
mast yapmayan erkek oldugunu düşünmüyorum imkansız gibi yani onu nasıl tutabilir içinde insan tabikide ihtiyactır yani düzenli yapmasak önümüze gelene saldırırz heralde ben açıkcası p*rno izlemekten artık zevk almıyorum sanal biri olursa sanal seks yapıyorm fuckbody zaten bulmak çok zor böyle kendi halimdeyken haftada 1 falan yapıyorum mast
butun erkeler yapar asırı dindarlar hariç. hem ihtiyac hem zevk. normali 3-4 gunde bir ama. bazen hergun yapıyosun. bazen gunde 3-4 kere. o anki durumuna baglı etkilenmene baglı. genelde banyoda sabunla. ya da gece yatakta. sürtünerek falan. haa bu arada kız kilotyla yapanlar var :)
Bu bir . ihtiyaçtır. Fazla enerjinin vucuttan atılması gerekir. Hiç yapmasa bile uyku esnasında görülen erotik rüyalar yoluyla istemsiz atılır vücuttan. Yani yapmam diyen yalan soyluyordur.
mast yapmazsan bile zaten o sıvı uyurken çıkar. o da kötü oluyor elbiseler batıyor falan.
sıvı üretimi süreklidir. yani her zaman üretim vardır ve bir kesede birikir. kese dolunca dışarı çıkar ya sen çıkartırsın ya da gece kendisii çıkar.
ben 3 günde bir yaparım yapmışken en az 4 kez boşalırım. vaktim çoksa.
çoğu erkek mastürbasyon yapar çünkü ihtiyacı vardır. yumurtalıkların ürettiği spermler fazla olunca yani boşalıp da dışarı atılmayınca gece uykuda kendiliğinden akar. gece boşalması olur. zaten bu duruma gelene kadar da iyice bir azma kudurma olur. bu yüzden yapmak zorunda normali 3 4 günde 1 ama kişinin cinsel isteğine sperm üretimine göre değişir
Yapmak lazim hem saglik acisindan hemde beyin acisindan yoksa disi sinek bile tahrik ediyor o anlar stop yqpmak icin powera basicaksin:)
-yapar
-ihtiyaç olmasa bile zorunluluktur diyebiliriz. spermler mast. ya da diğer şekilde vücuttan atılmasa bile, belli bir süreden sonra uyku halindeyken vücuttan atılır.
-baharla beraber haftada en az 5 bilemedin 4 gün yapıyorum.
Testislerde biriken spermlerin boşalması gerekir. bu ya masturbasyonla ya da iliskiye girerek olur.2-3 günde bir normaldir.
Bence hepsi yapar. Nerdeyse hergün yapıyorum. Bence ihtiyaç çok azınca milletin kıçına ellemk istiyorsun boşalınca hem hücreler de yneileniyor iyi yani
Hepsi yapar. yapmayan tanga giyer :-D
Biyolojik bir ihtiyaç
Abazalıga göre degisir normal olan haftada 1-2
Hepsini cevapladim. Ama ayni soruların cevaplarini senden aliyim :-D
Yapmayan var mı bilmiyorum ama bu gerçekten bir ihtiyaç. Günü saati önemli değil. Lazı oldukça...
Yapmayan erkek yoktur.
Evlenince bile yapan vardır.
Mastürbasyon yapmıyorsan sekste yapmıyorsan mutlaka uykuda kamyonu Devirirsin Vücûd sperm üretiyor sonuçta bunu depolama yapmak sağlıkl değil bir yerden mutlaka sızar
evet ihtiyaç 3 günde bir en az şu an 2 gün oldu kendimi zor tutuyorum...
Çifter çifter cevap versek. Ben ve o cevap verıyoruz derken bana sus dedı
herkes yapar yapmayanlar cemaatci falandır ihtiyac derken bazen 2 haftada yapmam ama zor genelde 3 günde 3 kere nasıl yapılır belli
İnsanın başına ya meraktan ya da... gelir boşversene :)
yapar yapmazsan olmuyo be ya olup olmadık işler güçler
Vucudun rahatlamasi icin ya manuel ya otomatik gidermek lazim otomatik olmayinca manuele devam:)
Yapmayan erkek yoktur yapmayan gece rüyasında patlar..
yapmayan varsa gece boşalır zamanla arad yapıyom mesela ihtiyaç tabikiii
hayatta yapmadım yapmam ve nasıl yapıldığınıda bilmiyorum öğrenmekte istemiyorum
Bütün hepsi yapar. Yapmayan yok. İhtiyaç eğer yapmazsak uykumuza rüya halinde bosaliyoruz. Ben kendim 2 günde bir yapıyorum. seks hikâyesi okuyarak yapiyorim
hergün yaparım ihtiyac..
Ne kadar da meraklı çıktın
Butun erkekler yapmaz
yapmayın şunu yahu yapmayın :((
burada cevaplamam yasak bu tur seyler
sabunlu elime alıyorum sazı, çalıp çalıp duruyorum
herkes yapar yapmayan erkek degildir
Bu aksam gitti üç posta
tam üstüne denk geldin
gün de 5 kere
Evet herkes yapar
Yaparım