Hetero tabii ki ;)
Herkesin cinsel tercihi kendinedir ve kimsenin buna karışmaya hakkı yoktur. Saygı duymak kalır geriye...
Not: Arayış içinde değilim analiz etmek istedim sadece
Dr. Kinsey cinsel yönelimleri 0 ile 5 arasında derecelendirmiştir.
0. aseksüel. hiç bir cinse karşı ilgi duymayan
1. sadece karşı cinse ilgi duyan (hetero)
2. sadece karşı cinsle ilişkiye giren ama kendi cinsine karşı da gizli/açık ilgi duyan (hetero/bi-curious)
3. Her iki cinse de ilgi duyan ve ilişki kuran (biseksüel)
4) Her iki cinsle de ilişki kurmakla birlikte hemcinsini daha fazla tercih eden.
5) Sadece hemcinsi ile ilişki kuran (gay)
Herkes bu 6 kategoriden birine denk gelir. Ancak demografik araştırmalar göstermiştir ki büyük çoğunluk 2 ile 4 arasında bir yerlerdedir. Ayrıca bu durum sabit de değildir. Kişiler zaman zaman basamaklar arasında gidip gelebilmektedirler.
Ben heteroyum diye kestirip atmak yerine kendinizi daha içten bir tecessüsle dinlemenizi tavsiye ederim.
ben asla bir erkekle kendımı hayal edemem hiç etmedım bana çok felaket ter.. kızlar her zaman tercihim olmuştur :)
Bisexualim
Heteroseksüelim nedeni basit olması gereken bu bedenimin kimyasını bozmak gibi bir niyetim olmadı hiçbir zaman.
Güzel cevap, teşekkür ederim soruyu doğru okuyup cevapladığın için ;)
Güzel bir soru ve güzel bir açıklamayı hak ediyordu ayrıca rica ederim.. :)
Olgun olmak ve olgun bakış açısı başka birşey.. / Rica ederim. :)
Kesinlikle haklısınız tekrar çok teşekkürler ederim inceliğinizden dolayı.. :) Sağ olun..
Rica'lar / Teşekkür'ler uzayacak gibi :D
:D Peki peki sustum... :D
Kabalık mı ettim acaba diye düşünmeye başladım şimdi.. "iyi niyetliydi cevabım" yanlış anlamayın lütfen.
Estağfirullah tek sorunum insanlara çok fazla teşekkür ediyor olmam zamanında Avrupa'da yaşadım oranın kültürünü ister istemez benimsedim ve en büyük kusurumun bu olduğunu düşünüp bazen kendimle dahi dalga geçiyorum aksine çok doğru bir noktaya temas ettin... :) :)
Aslına bakarsan teşekkür etmek bir incelik göstergesidir.. Ama genelde toplumumuzda teşekkür etmeyi /ah de vefa çok bilinmemesinden ötürü bu davranış bazen fazla geliyor ve aslında doğru olanı yapıyorsun böyle bir çelişki yaşanıyor durum itibariyle.. / bence bu davranışından vazgeçme bu da senin kişiliğinn güzel bir yanı ve değiştirmeye çalışma ;)
yanlış anlama da dostum, bu soruyu gizli sormandan sanki bir homo arayışını zarflama olayı gibi anladım ben.. üç tane kızın da parmak kaldırıp heteroşekşüeeeellllll diye bağırmaları manidar gerçekten...
dostum estağfurullah yanlış anlamadım tabii ki ben de heterosexual'im bir arayışımda yok analiz yapmak istedim sadece. bilerek gizli yaptım çünkü çok yazan oluyor - kendini beğenmişlik sanma kardeşim. Eğer gizliliğimi kaldırsaydım o zaman bir arayış içinde algılanabilirim ;)
tüm kızlar hetroyum dedi şimdi ellerimi sıvazlıyorum :)
Cevap
16Cevap
Zikim dik olduğu sürece girecek bir delik bulur zaar...
metroseksüel yani anlamı birçeşit yeraltı ipnesi
Hetero.. Olması gerektiği gibi yani :d
kızlarla birlikte olan erkek ne oluyorsa oyum :D
kardeşim soran olursa "hetero"yum dersin yani heterosexual ;)
olm bilgin olsun işte kız cahil sanmısın seni / ne dersen de artık sana kalmış ;)
bize ordan heto çek :)
sadece kadınlar dostum
bilmiyom kanka kız olsun yeter
soran olursa "hetero"yum dersin yani heterosexual ;)
Hetero
heterosexual
Hetero
Hetero
Heteroyum
Topum ben. bir sıklar arasında neden yokum
Genel de "top" lara "GAY" dedikleri için olabilir mi? ;)
Disilere duskunum
En uzun olanı
Dişi seksuel
o ne demek a. q. :D
Biseksüelim.
Hetero
Hetero.
Bisexualim
ne arıyodunki...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar