Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaLLeyes10Me kullanici adli kisi benim bir dusuncemi soylemis zaten :) bazi erkekler bayanlarda koltuk altini ve ozellikle vajinayi killi sever. hatta lafi bile vardir hani seyi buldun killisini mi ariyon diye.
bu duruma gore soruyu soran kisi evlenecegi erkek ondan koltuk alti ve vajinasini killi birakmasini isterse razi olur mu yani hic kil sevmiyormus ya hani
bayanlarin COGU hic kili olmayan köse erkek sevmezler. soruyu soran kisi gibi istisnalar kaideyi bozmaz elbette. hatta bir defasinda kiz arkadasima butun vucuduma lazer epilasyon yapayim mi diye sorunca, kiz bana dedi ki; sacmalama ya ne o oyle kiz gibi olacan yani seninle sevistigimde kendimi lezbiyen hissetmek istemem
sahsen ben genital bolgem ile koltuk alti killarimi duzenli olarak alirim. geriye sadece bacak ve kollarimda kil kalir ve biraz da gogsumde var ama evlenecegim kisi tum vucudumdaki killarimi almami isterse lazer ile kokten alirim elbette yani killarim askimdam daha onemli olamaz ve vazgecilmezim degiller
bence bu konulari cok abartmamak lazim yani tercih konusu yapilabilir ama vajina killi olsun veya erkegin vucudu kilsiz olsun diye şart koymak yanlis. killara karsi takintisi olanlar mesela baslarindaki ve kaslarindaki killari dusunerek killarla daha barisik olmayi basarabilirler… ;)011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgenelleme odakli bir soylemim olmadi. sadece bayanlarin cogunlugunun zevkleri ile ilgili cumlelerim oldu ama bu konudaki göndermeler sana degil, senin uzerinden hemcinslerimeydi :) istedim ki, bir istisna icin butun bayanlara savaş acmasinlar ve senin uzerine musallat olup gunah kecisi diye kurban etmesinler
Cevap sahibi+1 yılayrica ben seni cogunluga uymuyorsun diye elestirmedim. sadece bu konuyu olmazsa olmazlarin sarti yaptigin icin abartiyosun demek istedim. mesela ben de bayanlarin teninde kil degil tüy bile olmasini istemem ama bunu olmazsa olmazlarim sarti yapmayip yani ABARTMAYIP, tüy olmasina razi olup bu dusuncemle barisik olmayi yani fobilerimden cikarmayi basardim :)
Cevap sahibi+1 yılart niyetli olmadigima inanmana sevindim :) sordugun soruda "kizin midesi bulaniyor" dedigin icin ben kendimce abartip senin icin asla kabullenemeyecegin bir durum olarak dusunmus olabilirim
eger lafi uzatmamdan rahatsiz olduysan, soylemen yeterli ;) bu zamanda kivrak zekaya sahip, hosgorulu, argo konusmayan, seviyeli tartisabilen ve hosnut olmadiginda saldirmayan birine rastlamak cok zor oldugu icin, oyle birine denk gelince biraz daha diyalog kurmanin keyfini yasamak istiyorum… :))
bu arada, asil konumuz ile ilgili bayanlarda tüy bile istemiyorken bu fobiden nasil siyrildim paylasmak istiyorum. belki sana faydasi olacak yerleri cimbizla cekip kullanirsin. ben ciddi bir sekilde bayanlardaki kil disinda tüy bile beni tiksindiriyordu. abarttigimi biliyodum ama iste icten gelen birsey olunca tiksiniyordum. sonra mantiklica dusundum ve bu zamanda ici ve disi guzel olan, dini bütün, namuslu, iffet sahibi, durust, guvenilir ve SADIK ozelliklerinin hepsini kapsayan birini bulmak coookk zor
Cevap sahibi+1 yılbu ozelliklerin yanisira bir de kilsiz ve tüysüz biri olma ozelligine sahip olan birini bulmak yani butun bu ozelliklerin bir bayanda toplanmis olma ihtimali, imkansizi teğet gecmis bir zorluk derecesinde olur !!!
aklimi basima devşirdim ve kendime telkinlerde bulunarak ve ayni zamanda hem dini ilimlere gore hem de bilimlere gore kendime terapi uygulamaya basladim.
ornek olarak; hayvanlari seviyorsundur. bir baligi mi yoksa bir tavsani mi oksamak daha cok hosumuza gider. istisnalar haric cogu kisi tavsan der elbette. halbuki tavsan kil dolu ama balikta bir kil bile yok..
bu ornegi ucuk kacik bulabilirsin ama ben derin dusundum ve faydasini gordum. sonuc olarak tum vucudu tavsan gibi killi bayani tercih etmiyorum ama tüy ile barisik olmam icin yarari oldu yani ornekler ucuk veya abartili olsa da, bize lazim olani inceden sokup alabilmeliyiz
Cevap sahibi+1 yılbence sen biriyle ask yasamaya baslamadan once caktirmadan kil sentezini devreye sokup kil filtresinden suzmelisin. tum vucuduna lazer epilasyon yapmaya yanaşacak biri olmali. aksi halde killi vucudundan tiksindigin biri killarini inatla aldirmayan ve bunu devlet meselesi haline getiren biri cikarsa, cinselligini doyasiya yasayamazsin :(
bazi konular da toplum gorusu etken olabiliyor yani ornek olarak köse erkek konusu.. mesela benim erkeklere anlatamadigim ve hatta bazi bayanlarin abartili buldugu kisisel bakim yapiyor musum !
saçlarımı şampuanla yıkadıktan sonra saç kremi ile yıkayıp duruluyorum ve sonra bakım kremi uyguluyorum
banyo köpüğü kullanıyorum
ellerimi (özellikle kış mevsiminde) her gün krem sürüyorum
tırnaklarımı düzenli olarak kırpıyorum
kaşlarımı cımbız ve makas ile düzeltiyorum (kaş aldırmıyorum)
burun kıllarının budamasını yapıyorum
kulak kıllarını cımbızla alıyorum ve kulak her tarafındaki tüyleri çakmak ateşi ile yakıyorum
sence abartiyor muyum?
Cevap sahibi+1 yılmaalesef hemcinslerimin cogu yataktan kalktigi gibi gezip, disardan eve geldigi gibi yataga gomuluyorlar.. ben bu yaptiklarimi reelde erkeklerle paylasip light erkek damgasina maruz kalmak istemedigim icin bazen sanalda erkeklerle paylasinca cok elestiri aliyorum yani gereken cevabi veriyorum ama yine de can sıkıcı iste
bu arada, profilindeki asik ciftlerin fotosunun cok guzel manasi var (yanlis yorumlamadiysam elbette) ask ve mesk birbirinin tamlayanidir. mesk demek sadece seks demek degildir. birbirine dokunmanin her hali sevismek degildir. sevdigini tensel hissetmek hep zevk almak degil bazen haz almaktir (aşktan haz almak gibi) cirilciplak sarmas dolas olsalar da, seks olmadan sadece hos muhabbet sonrasi dudagindan degillll alnindan operek (fotodaki gibi) tatli uykular opucuguyle uyumaktir. hayvanlar duygusuzca ciftlesir ama insanlar romantizm, erotizm ve duygulariyla bezenmiş bir ruh haliyle mesk ederler…
Cevap sahibi+1 yılneyse.. yine lafi cok uzattim galiba ama iste bazi konularda icim o kadar dolu ki ve her konu herkesle konusulmuyor :) aksi halde geveze degilim :/ bazen agzimdan cimbizla ve hatta kelpetenle lafi alabiliyorlar ama bazen de kim tutar dilimi :p kendine kötü bakma ;) bye bye
En İyi Cevaplar
+1 yılağdaya gerek kalmaz lazerle kurtulucam zaten kısa zamanda ;)
07 Yorumla- +1 yıl
ağda çekilir dert değil :)
- +1 yıl
ciyaklarız ne edelim :)
- +1 yıl
hahaha tamam :)
- +1 yıl
teşekkur ettim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir ara sitede killi seviyorum daha dogal diyen mavi vardi
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçok tuhaf :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- 11 Yorumla
+1 yılkızda ben ıstıyorum dıye bacaklarında goguslerınde kollarında kıcında kıl bırakaacak mı?
127 Yorumla- +1 yıl
bak kız benım ıcın yapomıyor ben neden yapayım... alacaksam kıllarımı kendım ıcın kendı temızlıgım ıcın alırım
- +1 yıl
ben neden sadece onun ıcın alayım? belkı bende kıllı sevıyorum (ımkansızda ) ... soruna gelınce koltuk altı ve genıtal bolgeyı zaten jıletle temız yapıyoruz... gogus spor yapanlar alıyor zaten (bende) bacak sadece futbol oynuyanlarda gordum alan... poposunu ve tum vucudunu aldıranda toptur heralde (:
- +1 yıl
ben ıstedım dıye sen vajınandakı kıllara sekıl verır mısın?
- +1 yıl
fazla tuylenme var anlasılan? olmasaydı dedıgımı yapar mıydın
- +1 yıl
sunuda belırteyım ben kıllı bı kızdan nefret ederım kız dedıgın o yonlerden bakımlı olmalıdır fakat... erkegınde kadından bı farkı olmalı demı sakal gıbı bacak kılı gıbı
- +1 yıl
kusura bakma rahatsız edecek bır sekılde sorduysam... ben sevgılım ıstesede ne bacaklarımın ne de popomun kıllarını aldırmazdım... gogus ve sırtta varsa olabılır...
- +1 yıl
aynen sen sanırım kız gıbı full kılsız ıstıyorsun
- +1 yıl
bunun kız gibi göründüğünü düşünüyorsan evet kız gibi seviyorum ama sandığından daha erkeksi görünüyor gözüme
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...68c235f4d2.jpg - +1 yıl
Bak gogus atmıssın o adamın bacak ya da poposunu aldığını dusunuor musun ben soyleyım çevremde salonda onlarca boyle vücuda sahip kısı var onlarda sadece gogus bel ve kolları alıyor bende dahıl... benım demek ıstedıgım bacak popo kısmı
- +1 yıl
sence bacagına ve poposunada mı yaptırmalı yanı sakalı harıc hıc bı yerınde kıl olmamalı mı
- +1 yıl
olursa almasını ısterım dıosun?
- +1 yıl
pekı aceba sen nasılsın vucudun nasıl... purussuz tuysuz mu
- +1 yıl
LAzer yaptırdım derken sanırım son seansa kadar gıttın artık hıc tuy kıl yok genıtal bolgede hıc bı yerde... şu an vucudunu begenıyor musun? ya da en azından genıtal bolgemde kıl olsaydı dıyor musun
- +1 yıl
temızlık yonunden dogru soyluyorsun her an temızzın sevgılın bırsey yasanacak olsa pısım gıbı dusunceye kapılma ıhtımalın yok... mutluysan sıkıntı yok kendın oylesın ve kendın gıbı bırını ıstıyorsun anlasılan... ne zaman lazer oldun ve ılk gunkı gıbımı duruyor?
- +1 yıl
hmm pekı anladım bu hormon bozuklugu sadece kıl yonunden mıydı
+1 yılevet yaptırırım ben de öyle seviyorum ama malum toplum ağda yaptıran erkekleri pek hoş karşılamıyor en azından bahanem olur
08 Yorumla- +1 yıl
ama bacaklarımı yaptırmam zaten kıllarım çok koyu ve kalın değil bacaklarımda ama diğer bölgeleri yaptırabilirim.
- +1 yıl
ne zaman götürüyorsun beni ağdacıya ? :)
- +1 yıl
sevgilim yok benim 2 tane partnerim var birisi senin gibi kılsız diğeri de kıllı seviyor ben de ortadan bir şeyler yapıyorum mecburen :)
- +1 yıl
neyse en azından şunu biliyorum eski zevk algısı yavaş yavaş değişiyor. eskiden döşü kıllı erkek arayan kadınlar günümüzde kılsız istiyorlar.
Benim göğsümde ve bacaklarimda var oda az ve sakallarimida kesiyorum yani sikinti yoooğğ gonya yolundayizzzz
04 Yorumla
+1 yılHiçkimse için kendimi maymun etmem kılsız seviyorsa kılsızını arasın bulsun
01 Yorumla
+1 yılZaten lazer yaptırmak isteyen birisiyim, ağda nedir ki :D
21 Yorumla
+1 yılGit lannn kendine kılsız bir sevgili bul deyip tekmeyi atardım ona.
19 Yorumla- +1 yıl
Üstelerse kafa göz dalarım :D
- +1 yıl
O zaman benden ayrılması gerekiyor.
- +1 yıl
Bir kere ben zaten çok kıllı bir erkek değili ama göğüs bacak vs. vs. olmayacak yerlere ağda yaptırmam çok seviyorsam bile.
- +1 yıl
Beni niye sürekli değiştirmeye çalışıyor beni böyle sevsin. haaa sadece bir defalığına iterse bir kere de olsa yaparım o kadar
Başka kız bulurum, bir kız için kendimizi maymun edicek değiliz.
06 Yorumla- +1 yıl
bu rezzillik mi? bence kıl daha büyük rezillik ikisi de ortalama yakışıklı ama iki vücut arasındaki farka bak
galeri2.uludagsozluk.com/.../...ekler_465738_m.jpg
www.omurcek.com/.../Killi-Erkek-500x300.jpg
+1 yılHayır, koltuk neysede göğüs ve bacak kıllarını kesmem. Zaten kesmesi mekruh.
Öyle kızda çok nadirdir.01 Yorumla
+1 yılkoltuk altıma cok kez yaptırdım ama acısı cok berbat o yuzden su anda epilasyonlu
14 Yorumla- +1 yıl
kıldan bende nefret ederim ayrıca :)
- +1 yıl
sen istedinmi erkek arakdasından bu seklde agda ya da epilasyon
hayır kesemem
cüünkü sünnettir allahtanmı korkmalıyım kuldanmı bunun kararını alayım senden08 Yorumla- +1 yıl
yapma hemşerim bu da erkek
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...68c235f4d2.jpg - +1 yıl
onun için mutlu olmiyorsun ben göbekli biriyim ve kadının ruhundan anlarım onu zevke ve mutluuğa getirmeyi severim amerikan p*rno şekline karşıyım sen ve senin gibiler onlara özenip bneiim gibi erkeklerle evleneceksiniz şanslıysanda adam bulursun hemşerim neyse sen seks buddy bul kendine ben yapıyorum zaten bbiriyle sevgiyle kal
özel bölge olur koltuk altıda olur ama bacaklar olmaz :D
06 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani temizlik filan açısından karşı tarafıda dinlemek lazım
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyani karşı taraf için itici olmamak lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılbeni seven kılımla sevsin allahın kulu kılıma dokunamaz :)
017 Yorumla- +1 yıl
kıllımı?
- +1 yıl
kıl varsa hiç tanışmam bile ben :)
- +1 yıl
sistem hatası yapacak bişey yok :) erkek dediğin kıllı olur o ne öyle yolunmuş tavuk gibi kılsız erkek :)
- +1 yıl
birde zevk meselesi ben kılsız tercih ediyorum. karşımdakide kıllı seviyordur belki :)
- +1 yıl
yolu açık olsun o zaman :)
- +1 yıl
yapacak bişey yok çok bencilim hahahaha :) yaşasın kötülük.
- +1 yıl
hıhh olursa olsun farketmez kendi kaybeder :)
- +1 yıl
sende maşallah siteyi hiç terketmiyorsun bakıyorumda hemen cevabı yapıştırıyorsun :)
- +1 yıl
:) güzel
kendim rahatsız olursam yaptırırım. bir başkası istediği için değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. ben zaten kurtulmaya çalışıyorum
kendi yapackasa olabilir03 Yorumlao bıyıklarını lazerle aldırsın ben komple aldırırım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeni seven kız olduğum gibi sevmeli (aşk bunu gerektirir)
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet :)
Cevap sahibi+1 yılsağol ya :D
ben ayakkabılarından şarap içmek istiyorum emredersen içerim
00 YorumlaBeni seven kılımla kıpırımla sevsin...
02 YorumlaSırtıma yaptırıyorum sadece (:
00 Yorumlaben epilasyon yaptırıyorum , ağda da neymiş :)
11 Yorumlagitsin parlak bulsun hanımefendi beğenmiyorsa
02 Yorumla
+1 yılZaten yapiyorum onun demesine gerek yok.
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılLazer daha iyi bence.
09 Yorumla- +1 yıl
kızlar tüysüz sever mi gerçekten?
- +1 yıl
profil fotoğrafımdaki gibi iyi mi sence?
- +1 yıl
bence sen kıllı seviyorsun.
- +1 yıl
tamam şimdi oldu. Öbür resimde ne kötüydü mesaj atabilir misin?
oldu birde perma yaptıralım tam olsun.
11 Yorumla
+1 yılyaparım yeterki istesin
14 Yorumla- +1 yıl
temizlik titizlik önemli sonuçta iki vucut bir oluyor dımı
- +1 yıl
titiz bir insanım onun için hiçbir kız yatakta kötü bişey demedi o konuda sıkıntım yok
bende kıl sevmem. no problem
01 Yorumla
+1 yılsakalıma karışmasın yeter :)
14 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle :)
- +1 yıl
sende :D
+1 yılEvleneceğim kişiyse keserim onun haricinde NO!
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ağda yapmam ama makinayla traş edebilirdim
00 Yorumla
+1 yılBeni böyle seven sevsin
06 Yorumla- +1 yıl
Kıllarım yok başta diyim ama kız istiyor diyede herşeye eyw diyecek değilim kendi görüşüm
- +1 yıl
Günümüzde veya öncesinde kıllı erkek daha çoktur ki evlenen sevende çok ama eğer ki yüzüne bakılmayan kız varsa buda %90 bakımsızlık sen anladın :)
- +1 yıl
tamam
+1 yılbuyursun kendı yapsın
13 Yorumla- +1 yıl
acır oral yaapar geçer
bir siktirip gitsin lütfen.
02 Yorumlaerkek adama ağda yakışmazzzz
04 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılacır ama yaa
03 Yorumla- +1 yıl
düşünme öyle şeyler :)
hayır
014 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 916 cevap paylaştı. Doverim
11 Yorumla
+1 yılGülmeye geldim :)
04 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin cevaplari enteresan olur dedim dediğimde çıktı :)
- +1 yıl
Hhaha 😂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılG. t kısmı dahil değilse sorun yok.
00 Yorumla
+1 yılalırım.
01 Yorumla
+1 yılnah yaparım
11 Yorumla
+1 yılHayır
04 Yorumla- +1 yıl
Erkek dediğin kıllı olur kılsiz erkek dünya ahiret halamin kizidir
- +1 yıl
Ayh bunu tartışamicam şimdi burada
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
01 Yorumla
+1 yılHayir tabiki
01 Yorumlaalıyorum zaten 😉
00 YorumlaHee yaptırırım
01 Yorumlalazere giderdim
08 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026