Lezbiyenliği denemek istiyorum?

Aslında erkeklerden hoşlanan bir kızın. Şöyle ki şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı.Önceden teklif gelirdi ben istemezdim şimdi ben istiyorum teklif gelmiyor. Ama zaten gelse bile ne kadar mutlu olurum tartışılır. Annemden uzakta yaşıyorum.Üniversiteye başlamadan önce annemle uyurdum hep şimdi de bir arkadaşım var hep onunla uyuyorum. Aslında sadece arkadaş olarak seviyordum onu. Ama zamanla sevgim büyüdü.Çok çok çok seviyorum. Onunlayken huzur buuyorum. İstediğim gibi ona dokunabiliyorum. Birlikte banyoya giriyoruz alışverişe birlikte çıkıyor bir ara yan evde oturan teyzenin oğluna bile bamıştık. Daha 2 yaşındaydı.Çok eğlenmiştik bakarken.2 oda bir salon kiralık öğrenci evi bizimki. Ama sevgi dolu. Ona keşke ikimizden biri erkek olsaydı dedim. O da keşke sen erkek olsaydın dedi.Çok aşık olurdum sana çok yakışıklı olurdun dedi.Çok hoşuma gitti ya. Gece boyu bunu düşündüm. Sonra sevişelimmi aşkım deyince -şaka maksatlı tabii- sevişelim aşkım diyor açıyor kollarını falan ben de kucağına oturuyorum. Garip bir ilişkimiz var. Aşk değil arkadaşlık değil. O bana gerçekten evlenelim deseydi kabul ederdim sanıım. Ayrıca çok seksi bir kız. Normalde esmer kızları beğenmem ama 170 boyu var küçük avuç içi kadar göğüsleri falan dudakları kalın gözleri yeşil. Allahım bir tatlı bir tatlı.Öpmek istiyorum ama aynı zamanda korkuyorum yani ne biliyim arkadaşlığımız biter diye korkuyorum ama denemeyide çok istiyorum. Erkeklerle dışarı çıktığımıza bize hep lezbiyen misiniz yoksa diye soruyorlar. Sadece gülüyoruz. Başta bizde garip karşılardık ama alıştık sanırım. Aynı külotları bile giyiyoruz. Ya denesek mi acaba? O da kabul eder mi ki seks yapmayı denemek isteme mi?
Lezbiyenliği denemek istiyorum?