Kamerada soyunmak etik bir davranış mı?

Bunu yazarken bile çok utanıyorum..

Sevgilimle 2, 3 yıldır beraberiz. 2 aydır görüşemıyoruz. Görüşemeyince telefondan 3g'li konuşmaya başladık.

Hiç birbirimizle cinsel konular konuşmamıştık, derken bir gün telefonda konuşurken bu konular açıldı ben sürekli kapatıyordum bu konuları açtığında, birgün yine bu konular denk geldi, benimde istekli olduğum zamandı konuştuk ışte. Buluşunca yapacaklarımızı falan anlattı.

Bir günlüğüne tatile geldi işten buluşalım dedi o gün benimde önemli bir işim vardı yoksa ekmezdim, çok özlemiştim zaten ama buluşamadık. Böylece buluşunca yapacaklarımızı da yapamadık. Bilmiyorum iyi mi oldu...

Buluşamamıza epey bozulmuştu. O zaman 3g'li arayım göğüslerini görmek istiyorum dedi bende hayır saçmalama öyle şey mi olur falan derken epey zorladı, bende artık dayanamadım gösterdim, allahım ne büyük bir saçmalık...

Sonra bu konuları bazı akşamlar telefonda konuşmaya başladık oda benden 3g'li arayıp soyunmamı istedi, ben bi kaç gün böyle direndim saçmalık olur mu öyle şey derken 2 aydır kamerada her yerimi gördüü...

Ben bu durumdan çok rahatsızım ama çok ısrar edince dayanamadım kabul ettim... Bu arada bende onun cinsel organını gördüm. :S

Benim sorum burda bir absürtlük var bana çok saçma geliyo ağırıma da gidiyo bu saçmalığı yapmak ama çok ısrar ediyor bende dayanamıyorum.

Sizce benden bunu istiyen adam beni ne kadar seviyor olabilir? Bir erkek sevdiği kızla cinsellik düşünebilir mi? Beni çok sevdiğini söylüyor senin için ölürüm diyo. Bana her zaman sahip çıkar kaç kişiyle dövüştü benim için.

Ama bu konuda benimle oynuyo gibi geliyo sürekli cinsellik konuşuyoruz bide kamerada beni çıplak görüyo allahım diyorum bu duruma düşecek insanmıydım...

Biraz uzun oldu ama bilmiyorum çok saçmaladım farkındayım.

Bunu bana yaptıranda mı, suç yapanda mı? Inşallah anlatabilmiştirim...
Kamerada soyunmak etik bir davranış mı?