Danimarka’da hayvan kerhaneleri tam anlamıyla yasal, bir hayvana tecavüz etmenin hiçbir cezai karşılığı yok. Bu durum insanların hayvanlarla seks yapmak için para ödediği bir iş dalının ortaya çıkmasına yol açtı. Hayvan sahipleri senelerdir bu türden etkinliklerde kullanıldığını ve hayvanların cinsel olarak uyarılmaktan büyük zevk aldığını söylediler.
Kesinlikle yanlış derhal yasaklanması lazım.
Hayvanlar bu durumdan memnunsa sorun görmüyorum.
Benim görüşüm farklı.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Danimarka ve Norveç'te ki hayvan genelevleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
alan memnun satan memnunsa 👍😄 ama türkiyedeki gibi ise değerlendirme şayet tecavüze uğrayan madure bağırmadı diye rızası var diyen hakimi hatırlatırım, orda da misalen anırmadı diye zevk aldı şeklinde değerlendirdilerse bilemiyorum ne derece doğru bir tespit olur hayvanın zevk aldığı. ki bunu anlamanın bir yolu var mıdır onu da bilemiyorum ama yine birilerinin kesesine hizmet ederken olan hayvancağızlara olmasın isteriz tabi 😄
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayvan durumdan nasıl memnun olabilir ki :( Yazıklar olsun itten farkları yok fazlalığını hayvana sokan iğrenç zihniyetli şer. f yoksunları yazıklar olsun gerçekten
ben daha insani şeylerle ilgileniyorum, beni ilgilendirmiyor da en azından oraya gidenleri fişleseler fena olmaz, sonra da ben bir elden geçiririm onları.
Ya bir s*kmediğiniz kalmıştı hayvanları sirklerde oynatıp hayvanat bahçelerinde kilitleyip genelevlerde s*keceğinize salın doğal ortamına şu hayvanları!
En İyi Cevaplar