Oral seks yapmış kız manevi bakire değildir diyen tipler?

Öncelikle ben hiçbirini yapmadım ve bu konuda yaram yok tamamen akıl mantık yürütmek için açtım bu konuyu.
sitedeki erkeklerimiz bazen şu tarz şeyler sölüyo: "Pipi yalamış kız manevi açıdan bakire değildir. Erkeğe oral yapmakla ilişkiye girmek aynı şeydir"
Saçmalamayın ya nasıl aynı şeydir, birinde kız masaj yaparken dudaklarında kullanıp erkeği rahatlatıyor ama kendi bişi hissetmiyor. öbüründe baya ciddi ciddi ilişkiye giriyor, kızda bişey hissedip orgazm oluyor, gerçek anlamda birleşiyor. ikisini nasıl aynı tutarsınız? Madem ikiside aynı şeydir bu sitede sevgilisiyle oral yapan herkes ilişkiyede degirsin? girmediğinize göre demekki aynı şey değil.

anala lafım yok. anal yapan kız bakire filan değildir çünkü vücuduna penis giriyo, birleşmeyle aynı şeydir.

Güncellemeler
+1 yıl
Bakın ANLAMIYORSUNUZ
Erkek kadına oral yaparsa, bakire değildir
Erkek ve kadın ilişkiye girerse, bakire değildir.
Erkek ve kadın anal yaparsa, bakire değildir.
Ama kadın erkeğe oral yaparsa BAKİREDİR. Çünkü bu en hafifi. Allahaşkına kıza hiçbi şey hissetmiyor, sadece kendisini seven adamı mutlu etmek istiyor, bunun için de masaj yaparken yer yer dudaklarını kullanıyor, soyunmuyor bile, ne var bunda?
Oral seks yapmış kız manevi bakire değildir diyen tipler?