Başkasını seviyor, benle yatıyor?

Geçen çok alkollüydüm, hoşlandığım çocuğu aradım karşıya geçmek istemiyorum bu satten sonra dedim sana gelebilirmiyim dedim gel dedi bir mekandaymıs yanına gittim oda cok alkollüydü konusmaya basladık.
dediki eğer böyle bir adam olmasaydım seninle birşeyler yaşamak cok isterdim sen her erkeğin isteyebileceği bir kızsın sana cok değer veriyorum ama ben seni haketmiyorum seni mutsuz ederim vs dedi ki ben hiç seni seviyorum nolur sevgilim ol diye bastırmıyodum ama hislerimi biliyodu tabi. Sonra ona geçtik işte yattık yatağa öpüstük yakınlastık cok değil ama birden ben xx' i seviyorum onu düsünmeden yapamıyorum faln dedi. O an dünyam basıma yıkıldı arkamdan sarılıyodu onu anlattı bana gözyaşlarım koluna bulaşmasın diye allaha yalvardım resmen. Bana cok güzel sarıldı sımsıkı cok gizel öptü özğr dilerim seni üzdüğüm için vs dedi. Sabah olunca kızla bulusacaktı kız aradı bunu uyuyodu telefonu acasım geldi de yapamadım, okadar kötü olamadım istemedim mutsuz olmasını. Kıyamadım. Uyandırdım xx arıyor dedim. Hazırlandı ve gitti ama giderken yanıma yatıp bana sarılıp öpüp koklayıp gitti. Şimdi bu ne demek oluyor. Cok salak olduğumu söyleyeceksiniZ, haklısınız. Ne yapmam lazım? Benim olsun istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ben cok kinci bencil biriydim onun sayesinde bencillik neydi unuttum. Bencil değil "o"ncuyum artık, o mutlu olsun diye ses cıkarmıyorum yanımda kızla konsmasına, hatta yeterki mutlu olsun da kızla olsun istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Yardımcı olun, nolur
Başkasını seviyor, benle yatıyor?