Evet soru garip ama gayet açık, penisde damar hoşunuza gider mi? damarlı mı seversiniz damarsız mı?
Gizliden soran arkadaşlara inat açıkta hesap, bekliyorum yorumları. ^^
Gizliden soran arkadaşlara inat açıkta hesap, bekliyorum yorumları. ^^
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Senin gibilerin nesli bir tukenmedi. Marifetmis gibi bir de aciktan bekliyorum yanitlari diyor. Cok is becerdin bravo alkis. Beyninizin ta ucra koselerini buralarda sergiliyorsunuz ya sizi sokakta ypsalar yine utanmazsiniz siz.
Güzel iltifatlların için teşekkür ederim gizliden laf sokan bağyan ^^
E ben utanmazsin demistim.
Bu sitede cinsel yaşam kategorisini ne diye açtılar? Bu tarz sorular ve bunlardan fazlaları için.
Biz soruyoruz cevaplıyıp cevaplamamak size kalmış, senin bunu bu kategoriyi beynin almıycak kadar küçük demekki. Anca böyle marifetmiş gibi laf sokmasını bilirsiniz tabiki birde gizliden.
Cinsel yaşam kategorisinde soru açanlar utanmaz mı oluyor? Sitede yenisin büyük ihtimal diğer sorulardan haberin yok senin şimdi kendini bişey sanıp laf sokma çabalarına girmede düştüğün utanılacak durumdan kurtar kendini bayan görüşürüz. :)
Buun sorulardan haberim var seni kucuk ukala seni. Madem istediginizii soruyorsunuz istenildigi gibi de cevaplanir. Utanmazlar sizi.
Cinsel yaşam kategorisinde, istenildiği soru sorulur cinsellikle alakalı.
Ama sen gelipte öyle sorunun yanıtı vermeksizin, laf sokmaya çalışıyosun.
Kusura bakma kardeşim, sen yaşca büyük olabilirsin ama beyince küçüksün bunu çok belli ediyosun işine bak.
Yok ya. Sen mi karar vericen neye bakip bakmiycagima. Hem hadsiz hem utanmaz hem arsiz.
Sen gerizekalımısın yeter artık.
Hadsiz utanmaz arsız ukala ne bunlar ya? senin neyin oluyorumda bu tarz laflar ediyosun bana. Yaşın büyük ama beynin küçük kalmış çocuklaşmaya başlama laf sokmak için burada sizin gibiler işine bak uzatma.
Haklisin mikin de yakisikli yakisiksizi olabilir :Ddamarlar sekilli olursa iyidir :p al sana aciktan cevap :)))
Şekilli damarlar ahahahah bu iyiydi teşekkürler, bazı çocuk beyinliler anca yorumlarda gizliden laf sokmasını biliyor anlamıyorum madem laf sokmak için burdalar ne diye cinsel yaşam kategorisine giriyorlarki. :D
Takma sen onlari ben hic takmiyorum kafama gore takiliyorum haha:)))
Teşekkürler :D :D
;) :D
:D :D :D
daha 18 yaşında yazık. beyni orda atıyor henüz o yüzden
Ahahahaha :D
Yahu şu sitede bir ton soruyla karşılaştım bide alttan ben sorayım dedim burnumdan çıkarır şimdi senin gibiler :D Kim bilir gizliden nasıl sorulara ne gibi cevaplar atıyosun sus sen gizli şey :D
Az damarli
Tırtıklı prezervatif mi tırtıksız mı? :D :D
Tirtiksiz
Ya :D :D :D :D
damarlı
Damarlı
İri ve damarlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar