Cinsellik olur onu biliyoruz da, ben ondan öncesini merak ediyorum.
Dügün tantana bitti, sessiz eve girildi. E simdi nolacak?
Dügün tantana bitti, sessiz eve girildi. E simdi nolacak?
hiç bir şey yokmuş özel bir gün değilmiş gibi yaşama devam edeceksiniz.
düğün tantanasıyla aşırı yorulur ve terlersiniz. bu arada acıkmış olabilirsiniz.
önce üzerinizdeki fazlalıkları bir atın. sonra duşa girip iyice bir rahatlayın. duş hem dinlendirir hem stres atar hem de temiz bir ilşki için olması gerekendir. prensip edinin evliliğiniz boyunca asla banyo yapmadan sevişmeyin. birbirinizden tiksinmenize asla fırsat vermeyin.
banyodan sonra eşinizle 2 rekat namaz kılın. bu nikahın gereği şükür namazıdır. (müslümanlar için)
daha sonra salona oturun televizyon açın hoşlanacağınız bir kanal bulun. mesela müzik kanalları olabilir.. sonrar o an açlığınız varsa kahvaltı vari aperatif bir şeyler hazırayın. ağır yemek olmasın. hafif olsun ve az yiyin.
sonrasında sıcak soğuk bir şeyler içmek isterseniz için.
şunu asla unutmaın. asla yaşamınızda ezbere yer vermeyin. ezberle hiç bir şey olmaz.
yatak odasına girmeniz gerekmez. artık yaşamınız ortak ve istediğiniz gibi yaşarsınız
hurafe inançlara asa yer vermeyin. kanlı çarşaf kültürü olanlar lütfen itiraz edin. bu dinen haramdır. bekaret kanı mahremdir ve kadınla kocasını ilgilendirir. başkasının görmesi haramdır.
gelelim işin devamına. kanepede otururken ufak tefek oynaşmaya başlayın. eğer çok yorgunsanız fiyasko yaşamamak için gidin yatın. eğer zinde iseniz sevişmeye devam edin. bol sevişin yaşam ve zaman sizin. acele etmeyin. kız iyice nemlenmeli. bu işi oracıkta bitirin. yatak odası ayrı bir sendrom yaşatır geline
Bir b*k olacağını sanmıyorum o yorgunluk ile. Ayrıca iki taraf da çekinir ve geri durur diye düşünüyorum. He çok olaya girilecekse yan yana uzanırsınız sessiz ton ile koyun koyuna biraz sohbet edersiniz konuyu çekersiniz zaten oradan sonrası gelir herhalde daha gencim pek bir şey diyemiyorum..
tecrubeli olarak bilgilendirim sizi :) işin içinde sağdıç varsa onlar da eve gelir erkekler ayrı kadınlar ayrı konuşur taktikler verilir sonra onlar gider. ben de sağdıç yoktu olanlarda böyle yapar zaten..
elbiseleri çıkarıp bir duşa girilir ayrı ayrı ama.. sonra dinlenilir.. (namaz kılacaklar burada icraa eder dilerse) sonra harika bir meyve kokteyli getirir gelin. gecelikler giyilir meyve yatakta tüketilir.. içinde envayi çeşit.. muz kivi ananas ağırlıklı çilek falan işte.. malum erkek güçlü kuvvetli olmalı :P
sonra sırayla birbirilerine masaj yapılır.. derken ufaktan dokunmalar ve öpüşmeler başlar.. ve erkeğin kontrolünde işler rayına oturur.. :D
su meyve fikrini sevdim bak, agir da olmaz hem gece gece
tabi ben aradaki bir çok detayı da es geçtim şimdi birisi yazmış ekleyim bari dedim:
kızda çok bir heyecan çekinme korku falan olabilir bunun için biraz sohbet gerekli.. espiriler falan yapılabilir bu esnada falan. meyve yenmesi olayı da çiftler birbirine yedirebilir burada biraz fantazik yapılabilir maksat kızı hazırlamak burada. masajdaki dokunuşlarında gayesi bu. işlerin büyük çoğunluğu erkeğe düşüyor burada. asla acale edilmemeli.. gerekirse tüm bu kadar uğraştan sonra ertelenbilmeli bir gün sonraya hatta.. erkeğin sabrı önemli.
teşekkür ederim
Şükür namazı kılınır 2 rekat. Sonra çift isterse birer duş alır günün yorgunluğunu atarlar hem de hijyenlerini tazelemiş olurlar. Bu birbirlerine karşı özgüvenlerini arttırır. Sonrasında biraz sohbet edilebilir. Bu sohbet eğer kız çekiniyorsa onun çekingenliğini alır. Sonrasında hafif dokunuşlar öpüşmelerle kız birleşme için yavaş yavaş hazır hale getirilir damat tarafından. Sonrası malum zaten. Sabırlı olmakta acele etmemekte fayda var.
herkes sohbet diyor da ne konusulur ki, ben kendimi düsünüyorum da cok heyecanlanirim iki kelimeyi bir araya getiremem heralde
Düğünde olanlardan başlarsınız gider yaa. İnsan kocasıyla konuşacak konu bulamaz mı
Cevap
18Cevap
O sactaki firteke leri çıkarmak zaten 1 gece sürer:))
ahahha haklisin
:) ) ) )
Ne olucak. Çiftler isterse ilk geceden olayı gerçekleştirir eğer yorgunluk filan olursa ertesi gün yapılır ama genelde ilk gün bu iş hallolur :) . İlk tabi duş filan alınır namaz kılınır 2 rekat sonrası ya allah bismillah.
Ne var bunda ergenmisiniz hala merak ediyonuz yaaaa giriş çıkış bitti yani olay bu
Ay bn zangir zangir titriyordum korkudan felaket bişi :D
deme ya, ben de korkudan bayilmazsam iyi ;D
Once islanirsin
uzanirsin
acarsin
ummadigin anda o yolu bulur
bir duş alalım güzelim, sonra da işimize bakalım.
benim de bir fikrim yok. oturup sohbet ederiz herhal :)
Kocan böyleyse büyük ihtimalle belin kırılacak.
https://i.hizliresim.com/qYRa8V.jpg
Kocaya uyku ilaci icir rahat rahat uyu😉
2 rekat namaz sonrası malum
bnde merak ediyorum ya bir duş filan alınır heralde
Abdest alınır 2 rekat namaz kılınır sonrası malum
Koçan seni soyacak sonra vajinani yiyecek profesyonel se eğer ucucaksinizzz :)
yavaş yavaş.
bacaklarını açıp bekliycen :D
İş direk olayla başlıyor zaten
gerdek mi kaldı kuzum herkes önceden yapıyıor :)
bu tamamen çiftler arsındaki iletişimle alakalı
Çay demlenip içilir
en iyisi :D
Yatılır
konuşun olacakları
Ön sevişme olacak :)
Sevişme olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar