Bana veriyor. Anlamıyorum niye nedense daha çok zevk alıyorum.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir kadının eşinden başka bir erkekle cinsellik yaşamasının çok heyecan verici olduğu inkar edilemez. Tabi ki bu heyecanı yaşama imkanı bulanlar olabildiği gibi, buna imkan bulamayanlar olabildiği gibi bunu tercih etmeyenlerin de olması doğaldır. Herkesin tercihi tabi ki kendine.
Ancak ben aldatmanın, yalanla dolanla kandırmanın, kandırılmanın, aldatılmanın her türlü ilişkiyi zehirlediğini söyleyebilirim. İster bu ilişki iş ortaklığı, ister yakın arkadaşlık, ister sevgili, ister evlilik olsun farketmez. Aldatmak, yalan, dolan her ilişkiyi zehirler.
Yalanlarla dolanlarla eşini aldatmak, kandırmak yerine açıkça konuşmak çok daha sağlıklı bir şey.
Her şeyden önce bu konuya ön yargılı yaklaşmamak lazım. Hele hele hakarete varan ifadelerden de özellikle kaçınmak lazım. Başkalarını yargılarken dikkat etmekte fayda var. Malum "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" tembihi boşuna edilmemiştir herhalde.
swingera giriş dersleri
konu:aldatma
Yani belki.. Heyecan oluyor. Ama doğru birşey değil
Biliyorum da oluyor işte
Karakterinin beş para etmemesiyle birlikte, bastırılmış duyguların çekiciliği işte...
Yolda yürüyen adama ''çimlere basma'' dersen, gider çimlere basar..
O hesap seninki de..
Bazı kaliteli ver her şeyi içeren anlamların doruğuna çıkamadığın için, ucuz ve basit bir şehvetle mutlu olabiliyorsun sadece..
yetmiyorsa ayrılın ya da ilişkiye başlarken ciddiyet sadakat aramadığınızı peşin belirtin.. bu yapılan bir insanı çok derinden etkiler hele ki çok sevmişse bağlıysa yaşamının merkezine koymuşsa sizi.. bu kadar basit, gülüp geçilecek birşey değil, yazık size ya
Cevap
42Cevap
Aldatmak karaktersizliktir. Bunun nesi zevk versin?
anlamazsin sen
Sende bir sorun oldugu kesin haydi hayirlisi diyelim ama unutma keser doner sap doner
Aldatsn umurumda değil sadece benim haberim olmasın olursa yakarim dünyasını
sen söz verdiğin biri var mı yani evli misin ki bu duygulara kapıldın?
yo sevgilim var
he iyi ozaman böyle devam
bencede aldatmak yasak olanı cıgnemek yasamak oldukca zevklı defalarca yaptım yapmaya devam edecegım ;:)
Ahlaki açıdan çok yanlış bir davranış ama aldatmak yasak kavramlardan bir şey olduğu için bu biraz heyecan ve zevk verebiliyor.
Ruhunda bir sıkıntılar vawr bence kendine gel derim
Gün gelir seversin birini o da yapar sonrası malum.
Teşekkür
sen o* olmuşsun , ondandır :) bence işi paraya dök beleşe gitme :)
öyle zevk almam kendimi aşağılık gibi hissederm
Haa bak oda iyimiş karakter sehibisin :)
Sen bnce erkksn.. mamuttttt gerck seni grmekkk sterimmm :))
yaparken çok zevkli , ama iş bittikten sonra bir pişmanlık tekrar yapana kadar :)
ben pişman olmuyorum
sevgili iken belki öyle ama evlendikten sonra pişmanlık oluyor , ama birgün sonra yeni bir ilişki denk gelirse hayır denmiyor , seks böyle güzel birşey
aldatmak zevklidir ama bir ömür aldatmış bir kalp taşıyacak olmanın acısı bu zevki yaşamayı engelliyo
bir erkek veya bir kadının aldatmasının tek sebebi kocası veya karısı yetersizdir
Demek ıyı skemıyor senı gel ben senı bı skyım bakılım o zaman aldatırmısın
sana kalmadik
aldatmak karaktersizliktir ne tur bir zevk verebilir ki?
Heycani
Kaçamak ilişki benim hoşuma gidiyor ne yalan söyleyeyim :) dahası evli kadınlarla yapınca çok tutkulu oluyor.
yasak olan herşey zevk verir
Aynen
ruhunda bır sıkıntı var demekki
Nasıl?
Kadın aldatmalı her zaman...
nedn
Bir erkek asla bir kadına her anlamda tek başına yetmez... Kadın erkekten daha fazla duygu ister ilişkisinde... Güven, sevgi, saygı, şefkat, romantizm vs vs vs... Hiçbir erkek bunların hepsini karşılayamaz... Ayrıca kadın sekste erkekten en az 20 kat daha fazla zevk alır. Tüm bunları göz önüne alırsan, kadın aldatmasın da ne yapsın :D
haksız değilim işte
Sana haksızsın demedim ki zaten... Kadın her zaman aldatmalı diyorum... Keşke sevgilim olsaydın...
senle evlenen yaşadı valla
Umarım senin gibi biriyle evlenirim...
Bana senin gibi birini dile...
şeytan aldatmayı çok sever
işini bilio
Ne karaktersiz insanlar var.
he he
Ruhun 0ruspu olmuş bedenin habersiz
whatever
Kesinlikle haklizin aldatmanin acaip bir zevki var
eleman duyarsa yanlız çok pis kayar sana :D
Aynen öyle. Nedense artık daha zevkli
Farklı bir insan farklı bir zevk
bu zevki başkalarıda senin üzerinde yaşıcak bence
bana göre hava hoş kendim zevk alıyorsam
o zaman bekle ve gör :)
karektersiz onursuz değilim
ölüsün ama
aynen kimi aldatıyorsun?
sevgilimi, sen?
aynen sebep neydi
keyif valla :D
sende?
intikam canım , bu keyif nereden geldi ki aklına :)
intikam güzel
biri beni etkilemeye başardı ve risk aldım sonra hoşuma gitti o risk alma heycani hala fark etmedi sevgilim
evet , nasıl etkilymiş bu böyle , yazdıklarımızı herkes okuyor gizliden çıkayım mesaj at bana istersen
okusunlar kendimi ele verme riski 0 :D
kimi kime teşhir edeceğiz sende özeli ulu orta konuşamk doğru değil sadece :) ya da sen çık ben atıyım
D devam mı hala
Ruhunda o**luk var...
varsa var sanane
öyle adilik neden zevk verir ki
Gel zevkin tavan yapsin :-D
Eksik bulduğum konularda tatmin ediyorum
Kaşar olduğun için knk neyini anlamadın
Aldatilmak zevk verir mi
takılmam
O zaman sorun yok aldat aldatil
sadistlik kanında var senin.
ewet veriyor heyecan var tutku var adrenalın var