Kocamla 1 aydır evliyiz. İşimizi yorgan altına girip 10 dakikada halledip çıkıyoruz. Bu aralar bana seni çıplak görmek istiyorum demeye başladı. Beni şeyederken çıplak olmamı istiyormuş. Zaten onun beni şeyetmesine izin veriyorum bir de başka şeyler istiyor benden. Napmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılşimdi kötü şeyler söyleyeceğimde neyse yavrum avrupalılaşmadık diyorsun ya senin dediğine göre Peygamber Efendimiz o zaman avrupalı. ona sorulan regl döneminde eşler hiçbir şekilde yakınlaşmaz mı sorusuna hayır eşler sadece ilişkiye girmez birbirlerini sevebilirler diyor. al bununla alakalı sorulan bir soruya peygamberimizin dilinden bir cevap
Soru: Sevişmede Bir Sınır Varmıdır? - İslamda Cinsellik Sevişmede Bir Sınır Varmıdır? - İslamda Cinsellik
Resulullah buyuruyor:
Üç şey cefadandır; ... kocanın yönlenderdiği nükteler ve öpüşmeler olmaksızın, eşler arasında cinsel ilişki olması. Sizden hiçbiriniz eşiyle hayvanlar gibi (sevişmeksizin) birleşmesin.
Üç tür uygulama, kişinin acizliğindendir. ... kişinin fısıldaşmaksızın, sarmaş-dolap olup eğlenmeksizin eşi ile cinsel münasebette bulunması; eşi orgazm olmadan boşalıp işini bitirmesidir.
Erkekler için olduğu kadar, kadınlar için de sevişme bir sünnet görevidir.
Yani senin yaptığın hayvanlar gibi ilişkiye girip oldu bittiye getirmek cefadır diyor. Kocana yazık etme görücü usulü evlendiniz diye adamla oturup güzel güzel sohbetler, gezmeler, müzik açıp dans etmek ahlaksızlık değil hatta bunu yapmamak adamın günahına girmek. Görücü usulü evlenmiş olabilirsin ama onunla sevgili olamayacağın anlamına gelmez görücü usulü. Sadece nikah yapıldıktan sonra sevgili olmuş olursunuz. Adama biraz değer ver bak o zaman herşey daha mı iyi oluyor daha mı kötü oluyor bir bak sadece eğer kötü olursa eski düzene geri dön ama emin ol daha mutlu olacaksınız ve bana dua edeceksin yazık etme!!70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence monotonluktan sıkılmış! senin içinde değişiklik olabilir evliliğinize saygı çerçevesinde yenilikler katabilirsiniz! bir kaç iç gıcıklayıcı kıyafet alıp gecelerinizze renk katabilirsin ilk etapta! oral seksten her erkek hoşlanır deneyebilirsin! sen yapınca otomatik oda yapacaktır kendinizi 69 pozizyonunda bulursunuz!
06 Yorumla
Soran+1 yılYapmam öyle şeyler eziyete giremem. Sırf o istediği için 10 dakkada kocamın işini görüyorum başka icatlar çıkmasın başıma
Cevap sahibi+1 yıl10 dakika bence çok kısa zevk almıyorsan ya da hoşlanmıyorsan birşey diyemem! ama ilk evliliğimde 11 de başlayıp gece 2 ye kadar devam ederdik ve haftada 4 gün devam ederdi! her iki kişide zevk almadıkça olmaz bu süre sonra arkalarını dönüp uyumalar başlar...
Soran+1 yılNe zevki alıcam şeyedilen benim zevk mi almam gerekirdi
Cevap sahibi+1 yılsorması ayıp! tecavüze mi uğruyorsun? ön sevişme ya da dokunma diye birşey var! onuda geçtik kadınlarında boşalmasından haberin yok sanırım kısaca orgazm diyorlar ama! bu arada çıplak görmek istiyor falan diyorsun giyinik model nasıl oluyor 100 lerce farklı kişi ile birlikte oldum ama giyinik model nasıl oluyor denemedim! sen çizgifilimden falan mıçıktın kim çizdi seni oraya anlamışda değilim! 1 yıldan fazla sürmez eger kocan çok mülayim saburlı bir adam değilse! sonra ilişkiniz hem 10 dakika hem giyinik hemde başında 2 adet boynuzumsu figürlerle gezersin kısacası aldatır haberin olsun demedi deme!
Soran+1 yılYa üf bir kere öpmedi öptürtmem de! İşini görüyor işte ne gerek var? Anlamam ben öyle orgazm filan avrupai işi. Sokuyor yeter o ona.
Cevap sahibi+1 yılsana son yazışım ümidim yok zaten senden! sokunca her iş oluyorsa bunları hayvanlarda yapıyor! günah olup olmadığından korkuyorsan islama göre cinsel evlik yaşantısı kitapları var! emin ol senin kuralların orada yok dinimize göre hareket etsen kocan bayram eder! sen çok despotsun bu konuda islam dininde sadece ters ilişki anal ilişki yasaktır geri kalan evli çiftler arasında uygundur! git oku yaşantını dinine göre düzenle en azından! şafilerde de göğüs ellenmez şafi değilsen ondanda çekinmene gerek yok! allah sabır versin kocana...
zaten onun beni şeyetmesie izin veriyorum nedemek kızım evlilik bu sadece uyuyup kalkcanızımı sanıyodun? kocan o senin benmi çıplak görcem başka şeylerde isteyebilir en doğal hakkı neden evlendi seninle soruya bak arkadaş
90 Yorumla
+1 yılyuh kocan olacak bir de utanmiyor mu sey etmesi yetmezmis gibi ciplak goreyim demeye. terbiyesiz herif
200 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
55Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan karısını şey eder mi hiç? Bir de çıplak görmek istiyor ha? Vay namussuz. Boşan hemen.
150 Yorumla aa olur mu oyle kara carsafla seyetmesı lazım cıplak ta neymıs
171 Yorumla- +1 yıl
Carsafi kirtletmeyin buralarda bu konularda lüften!
Gizli Üye(30-35)+1 yılşey etmek ne ya skmek desene sen ona.. :D
izin vereceksin tabiki senin kocan o. çıplak istiyorsa seni çılpalancaksın başka yolu yok. avucundan kayar giderse görürsün..70 Yorumla
+1 yılaa olur mu öyle çok ayıp sakın soyunma kendini de şeyettirme bidaha
90 Yorumla
+1 yılya bu şaka mı? :D aaaa nasıl seni şey ederken çıplak olmanı ister yaa terbiyesize bakar mısınız? :D
91 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha terbiyesiz bu arada ben buradayım :))) bekliyoruz seni :)))
+1 yıl231 YorumlaKız ne ayıp seyine şeyi sokturuyorsun. Ölsen daha iyi
80 YorumlaHic yakistiramadim ya ne kadar ayip insan hi karisindan boyle bisey istermi hemde sey ederken :Ddd
85 Yorumla- +1 yıl
Yorgan altından yapiyoruz 10 dk sürüyo falan diyor baksana. Alışırsın falan diyeceğinize dalga geçiyorsunuz? Saçma olan sensin bilmeden bir insanla dalga geçilmez. Belki tacize uğradı ya da başka bişey oldu ki psikolojik açılamıyor rahatca? Yani her insanla dalga geçecek yer aramak anlamsız.
+1 yılSağlıklı bir birey değilsin. Ya da troll soru bu. Troll değilsen doktora gitmelisin. Psikolojik sorunların olduğuna eminim.
20 Yorumla
+1 yılİyide çıplak olmadan mı yapıyonnuz işinizi o nasıl iş la öyle :D
Olduğu gibi çıkart kıyafetlerini :D10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldalgamı geçiosn öyle şeymi olur be. açıcksn ışığı öyle yapıcaksn gözüne baka baka
100 Yorumla
+1 yılKendini doğanın akan sularına bırakmalısın. Kendini kasarsan görücü usulude olsa aşk evliliğide olsa sonuç mutsuz biter. Emin ol evliliğni %50 sini cinsel yaşam ayakta tutuyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç inandırıcı değil.. biliyormusun. verdiğin cevaplarda bayağı antika? ya ergensin ya da soru kasmak için abuk bir soru.. dizayn etmişsin..
20 YorumlaKadın yatak odasın da kocasının o.. pusu olmalı bence kocanın isteklerine uymanı tavsiye edrim. sonra seni çıplak görmek istemesi kadar doğal bişey yok. Elbiseyle mi giriyorsun yatağa. Başka şey olarak ne istiyor örneğin
00 Yorumlaşey edin artık siz evlisiniz bayan çıplak olun korkmayın şey edin günah değil :) :) :)
20 YorumlaÖeh yani ya.. Azalarak da bitmiyorsunuz ki, yavrualyacaksınız birde..
20 Yorumla
+1 yılYavrum kocan normal. Sen değilsin
120 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılYatağa tuvaletle girmiyorsunuz heralde? Tabii ki görecek.
10 Yorumla hahahah ay seni şey mi etti? ay kıyamam uf mu oldu öpeyim geçsin mi oy oy oy
30 YorumlaGörsün nolucak o senin kocan. Güzelliğini görmek istiyor
20 Yorumlae göster gitsin nede olsa kocan birde zamanla bıkar belliki kocandan pek menmun değilsin bu konuda :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl yaa giyinikmi yapıyosunuzki nasıl ya görmüyomu zaten anasonı satim şuraya ne zaman girsem kafamı karıştırıyosunuzz haa
51 Yorumla
+1 yılSende üzerindekileri şeyet canım. Olur mu öyle ilişki aaaa. Kızıyorum bak.
00 Yorumla
+1 yılaa ne kadar ayıp, insan hiç eşinden böyle bişey ister mi..
30 Yorumla
+1 yılkocan değil mi ne derse yapacaksın, yoksa adam başkalarına gider. evlendi istediğni yapacak bir hatun da olmayacaksa cinsel yaşamında niye evlendi senle
14 Yorumla
Soran+1 yıl10 dakkamı ayrıyorum yorgan altından sokuyor zaten. Daha ne cinsellik olucak? Bir kere bile öpmedi zaten öptürmem de kızıcagımı biliyor! Avrupalılaşmadık öyle!
- +1 yıl
hahahahah 10 dakikasını ayırıyormuş avrupalılaşmamış. ne alakası var ne saçmalıyorsun sen adam senin kocan be. kaldır at sen o kafayı çöpe. daha ne cinsellik olucakmış. senin adam kaçar gider yakında. sen böyle davranırsan öpmez tabi. kızacakmış. adam gider başka kızları öper. böyle kadın mı olur böyle evlilik mi olur.
Soran+1 yılSizin gibi geniş laçka degiliz kudura bakmayın efendim!!!
- +1 yıl
geniş laçkalıkla ne alakası var. saçmalıyorsun. evlenmişsin kocan olmuş sen hala ne diyorsun. neyse banane ya ne yaparsan yap. çok da umrumda sanki.
Elbiseli kiyqfetli rahat seyedilmez töbe töbe :D :D
00 YorumlaAdamın hayal gücü geniş bence faztezilerini yapmaya calış zaten bundan 10 yıl sonra ayda yılda bir kere istiyecek ozaman pişman olmada
00 YorumlaOlacak şey mi ya! Zaten 10 dk. şey etsin diye izin vermişsin, çıplak görmek istemek ne ki? :p
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 10 dakıkada ıs mı bıter o senın helalın gormek ıster tabıkı goster sende
20 YorumlaSüre yetersiz. Bir kere oral sadece o kadar sürmeli. Bazıları görsel zekaya sahiptir. Görmek ister. Bu normal.
04 Yorumla
+1 yılSeyetmesine izin vermek ne demek ya evlisin mecbursun istemiyorsan ayrilirsin dar goruslusun
10 Yorumlafazla uzun sürmez bu evlilik peki senden çocuk isterse ne yapacaksın
00 Yorumla
+1 yılBen senin kocan olsam bu yazdıklarını görsem seni o an bosarim
20 Yorumla
+1 yılnorvece tasının oralar soguk yorganla dvm edersınız :D
20 Yorumla
+1 yılvereceksin ki gozu disarda olmasin ki zaten o senin helalin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne var ki bunda 10 dk. da az değil mi nasıl doyuma erişiyorsunuz ,
10 YorumlaBunu kocana sorman gerekmiyomu amacin ney die fantezi ariyo adam skilmis demekki
10 YorumlaYakında bu adam seni aldatır söyliyeyim.
40 Yorumla
+1 yıliyice cılkını çıkarttınız. Tabiki istediği şekilde şey edecek. Hasta mısınız anlamadım
00 Yorumlane kadar ayıp..
insan insanı şey eder miymiş!!80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkısa sürüyor ama ileride sorunlar yaratır evet istesin evde görsün ne var ki bunda
00 Yorumla
+1 yılSen benim karım olsan üç günde bosardim seni
52 Yorumla
Soran+1 yılNeden yeterince isteklerine cevap veriyorum daha napayım?
- +1 yıl
Adamın helalisin tabiki ister yoksa aldatır seni
+1 yılbu iş normalde çıplak olmuyor muydu zaten :D
30 Yorumla
+1 yılanlaşıldı görücü usulü evlenmicez :D
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖnsevişme dahil mi 10 dakika?
09 Yorumla
Soran+1 yılÖnsevişme ne? Yani yorgan altına girip sokuyor. İşini bitiriyor.
- +1 yıl
direk vajinaya mı giriyor?
Soran+1 yılEvet fazlasına da izin vermem zaten. Hiç öpmedi beni öptürmem de kızıcagımı biliyor! Öpmeler dokunmalar yapıcak kadar Avrupalılaşmadık! Ahlaki degerlerimi koruyorum.
- +1 yıl
sonuçta bu şekilde orgazm olamazsın. Ben çıkıyorum.
Soran+1 yılOrgazm olmak isteyen kim? O işimi görsün insin üstümden. O yeter.
- +1 yıl
mutsuz olursun böyle ondan dedim.
Soran+1 yılGörücü usulu evlendik. Konuşmuyoruz bile çok. Yani nasılsın meraba filan. Ev işlerini görüyorum. Hatrımı da soruyor yoruluyor musun filan diye de soruyor öyle biri.
- +1 yıl
tamam. mutsuzsun yani. Şimdi çıkmam lazım. Hoşçakal.
- +1 yıl
Avrupa lılaşmadık ne alaka? Ayrıca haram olmayacaksa görücü usulü olması süper olur.. Zevkini çıkarın uzun vakit ayırın derim ben.. Öpme dokunma olmazsa kocan başkalarına sarkarsa ne olacak? Bundan sen de sorumlu olmaz mısın? Bence iyi düşün.. Son olarak bildiğim kadarıyla arkadan ilişki haram dır haberiniz olsun
Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı. Öncelikle sen ne istiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılŞaka mısın ya :D al birde burdan yak.
20 Yorumlakocan şeydecek tabi, izin ver
14 Yorumla
Soran+1 yılYa ona lafım yok. Kocamın işini görüyorum 10 dk da sırf o istedi diye zaman arıyorum. O yetmezmiş gibi çıplak görmek istiyor.
Soran+1 yılBir kere bile öpmedi öptürmemde kızıcagımı biliyor. Yorgan altından hallediyor işini. Avrupalılaşmadık öyle!
+1 yıleşin işte adam haklı kabugumuzdan cıkalım diyor
00 Yorumla
+1 yılal bide burdan yak...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de ondan ciplak olmasini iste.
00 Yorumla
+1 yılHikayenin devamı yok mu
00 YorumlaAyıp degilmi birbirnizi şey ediyorsunuz :-)
11 Yorumlakocan tabi istiyecek mk :ASD :D
00 Yorumla
+1 yılNormal misin sen arkadaşım? eşin sonuçta..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnası bir ilişkiniz var
00 YorumlaŞey yaparken , şey yaparsan , şey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende ondan bişeyler iste
00 Yorumla
+1 yılZıhahaha..
00 Yorumla
+1 yılNe gibi seylerrr istiyor sendennn
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında