Kizlik zari diktiren var mı kimse yargilamasin sadece yapan varsa bişi desin?

5 yıl önce sevdiğim sandığım bir insan vardı cahil 16 yaşındaydım arabayla gezerken bir gün bana zorla sahip oldu hep mecbur ezik hissettirdi dünyam yıkıldı kimseye diyemedim aileye demedim şikayet edemedim bunu herkez duysa kimse yüzüme bakmaz di bunu herkez bilir nese bu benimleyken hep başka laryla konuştu beni aldattı ben bu sene ona sadece bu olay dan mecbur hissettim o hep hissettirdi bunu işe başladım eve yardımcı oluyorum engelli kardeşime bakıyorum orda burada gezmiyorum kardeşim daha önemli benim için anlamadı 6 ay önce çalıştığım yerde abimin arkadaşı o bana ben ona aşık 6 ay önce bunu ona ispat Ettim ayaklarım üzerinde duran evine destek olan biriyim diye ve ona bitti dedim 4 ay öldü beni aratmis bende her anıyı sil kendi yoluna bak baskalryla mutlu ol ben beni mutlu eden biriyleyim sil herşeyi dedim bittin gerekirse diktircem çıkma yoluma diye doğru karar hakkı hellim et ddi allah var ne hala varsa gör dedim sizce ne yapmam gerek hayatımdaki bu izi nasıl silebilir im İstanbul gibi biyerde gercktn
Güncellemeler
+1 yıl
Basıma bı kere geldi burada yorum yapan erkek lerın ego su tavan yapmış aklınız ANCA aptal gerizekalı yoruma yeter sözden daha çok bılıyorum ben ılerde derdim demem o beynim sorunum kendı kardesınızn basına böyle bısı gelse ne halt yerine acaba b*k tan seylere anlamadan yorum yapmayın bı zarı naz yok dıye günah ıkı naz olmuyo sanmayın
Kizlik zari diktiren var mı kimse yargilamasin sadece yapan varsa bişi desin?