nasıl güveniyorsunuz- korkmuyor musunuz? ya da hüsrana uğrayanınız oldu mu?
Cevabın nedir?
Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. oldu hemde defalarca. inanmıcaksın belki ama evli bir kadınla ilişkim oldu. kocası benzin istasyonunda çalışıyodu gece nöbetçiydi kadının kayın validesi ve çocuu evde uyurken gece 1 de evinden aldım tenha bir yere çektim birlikte olduk. bu böyle 5 ay devam etti her fırsaatta yapıoduk :D kocası beni öldürür die korktum ayrıldım :D böyle bir sürü anım var. yeterki güvenilecek birini bul gerisi sorun değil herşeyi yaparsın :D ama adam gibi adam olsun sonradan sarkıntılık ve tehtit etmesin. :D kadının bende bir sürü özel fotosu war çıplak :D silmedim duruyu halaa. nete de atmadım kimseye bahsetmedim. o benim özelim sonuçta :D ilerde evlenirsem silerim ama :D
12 Yorumla
Soran+1 yılbüyük cesaret inanın :)) nasıl bir gözünüz döndüyse artık :))
- +1 yıl
ama bu seviyeye hemen gelinmiyo. 1 hafta içinde gelişti herşey :D birisiyle 3 ay konuştuk ondan sonra birlikte olduk. dediğim gibi karşılıklı güven şart. yoksa mümkün değil bir sürü kişi tanıyorum bu mevzular yüzünden başı ağrıyan sıkıntı çeken :D aklı başında kişilerle güzel şeler yaşıyabiliosun :D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılburdan olmadi ama netten oldu bir kac kere. az cok taniyorsun. guvenip de husrana ugramadim ve ugratmadim. sansliyim galiba
121 Yorumla
Soran+1 yılevet öyleymişsin
Cevap sahibi+1 yıladay mi var? bulusmadan once bol bol konus. kamerada gor. ayni sehirden mi aday
Soran+1 yılyok şehir dısından
Cevap sahibi+1 yıliyi tanidigini dusunuyorsan bulusabilirsin. dikkat et ikinizin durumu da ayni olsun. ikiniz de bekar gibi. amac tanismak ve cinsellige acik bulusma mi? yoksa direk cinsellik amaciyla bulusma mi
Soran+1 yılhem tanışma hem cinsel beraberlik..
Cevap sahibi+1 yıldenemeden bilemezsin. bulundugun sehre mi gelecek? sen mi gideceksin? mekan. nereyi dusundun
Soran+1 yılO gelicek.. mekan daha belli değil bir öneriniz var mı peki
Cevap sahibi+1 yılkisiyle bulus, guven veriyorsa en rahat edcegin yer kendi evin bence. tek mi yasiyorsun ya da mekani sen sec. icin rahat etsin
Soran+1 yılyalnız yaşamıyorum malesef ev olmaz yani.. ama günlük kiralık daireler düşündüm ben..
Cevap sahibi+1 yılhic denemedim o daireleri kiralamayi. genelde bayanlarin evinde ya da ben ogrenciyken benim bekar evimde oldu. dikkat et derim son zamanlarda denetim artti. sehir neresi
Soran+1 yılyalnız yaşamıyorum malseff. ama daha önce kullandım o daireleri bir sorun olmadı
Cevap sahibi+1 yıloyleyse sıkinti yok. deneyimlisin. gece kaliyor musun o dairelerde guvenli mi? ben hic. denemedim
Soran+1 yılevet kaldım hiç bir sıkıntı yaşamadım.. sözleşmeli oluyor ztn sağlam bir yr olması önemli. kurumsal yerlerle anlaştım hep
Cevap sahibi+1 yılanladim. ailemle yasiyorum son 5 yildir. onlar yokken bir kac kez eve gelen oldu. genelde kizlarin evine ben gittim ihtiyac olursa diye sordum. sagolasin. sehir nereai
Soran+1 yılist
Cevap sahibi+1 yılben ic anadoludayim. bu taraflarda az o tip yerler. 8 mayis givi ist e gelecegim ama arkadasin evi olacak. aksi bir durum olursa burdan sana ev tavsiyesi sorarim :)
Soran+1 yılolurr :)
Cevap sahibi+1 yıltesekkurler :)
Soran+1 yılben teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılEig icin tekrar tesk. nickim acik yazdim sormak istediginiz baska seyler olursa fikir alis verisi yapabiliriz. ben de İstanbul hakkinda size sorularim olabilir
Cevap sahibi+1 yılne yaptin? beni begenmedin sanirim. elemanla bulustun mu sevismek icin
+1 yılbende yaptımmmm.. dermişim ama yapmadım şekerim. :D :D yorumları okumak için geldim, o kadar vakit harcayınca xper almak hakkım diye düşündüm :P :P :P :) :)
10 Yorumla
Cinsellik konusunda 748 cevap paylaştı. Netten oldu. Amaç sevişmek değil tabi. olayın o noktasında pek memnun olmadım. Normal çevrende de bulsan birini bu işin garantisi var mı?
01 Yorumla- +1 yıl
merk etirdn kendini
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
78Cevap
El etteki oldu tanistigim biriyle 2 sene düzenli görüştük hatta ama ilk buluşmada yataga gecmedik once bir iki kez disarda buluşup vakit gecirdik birbirimizi tanidik aramizda birkac yas fark vardi sonra baktik hersey güzel gunluk kiralik daire rezidans gibi yerlerde uzun uzun görüştük
20 YorumlaBurdan tanıştıgım kız erkek iyi arkadaslarım var.. sanal yaptıgım kızlarda var seks yaşadıgım kızda var.. yani var oglu var güven denen sey erkegin kadına yaklasımıyla aşılanır yoksa boş
12 Yorumla
Soran+1 yılişte güven meselesi.. ben daha önce sanaldan biriyle birşey yaşamadımm ondan biraz tereddüt ediyorum..
+1 yılSanalda tanıştıklarında insan reelde tanıştıklarında ne farkı var ki?
14 Yorumla
Soran+1 yılsanaldakinin yalan söyleyip söylemediğini nerden bilicem reelde az cok tanımışımdır :)
- +1 yıl
reel hayatta yıllarca tanıdıgın birinden bile kazık yiyebiliyosun:) sanalda en azından bu potansiyeli gördügün için kazık yesende üzülmüuosun:)
Soran+1 yılhaklısın tandıgın birinden yediğin kazık en kotüsü oluyor.. bunun ki en azından o kadar koymaz :))
- +1 yıl
Aynen öyle :) boşver rahat ol en fazla ne olabilir ki? Hangi sehirde yaşıyosun sen
+1 yılevet oldu hatta sehir dısından tanıstım sans bu ya neyse istanbula geldi otelde kaldık 3 gün keyifli idi =)
19 Yorumla
Soran+1 yılbide öyle bir durum var şehir dışında olmak.. :)
- +1 yıl
yapıcak birsey yok 4 yıldır dostlugumuz var sanal seksinden normaline kadar hepsini yaptık konusuruz her zaman derleşiriz güzel bir paylasımımız var
Soran+1 yılbu şekilde olması gerçekten iyiymiş.. yani samimi ve uzun süreli güvenilir olması..
- +1 yıl
hayat böyle daha güzel bence guvene laik olmak ve dostlugu surdurmek
Soran+1 yılkesinlikle.. umarım bu da öyle olur
- +1 yıl
buda öyle olur derken?
Soran+1 yılgüvenilir ve dürüst yani
- +1 yıl
inşallah darısı basına
Soran+1 yılİNŞ :) TEŞEKKÜR EDERİM
+1 yılSanalda tanışıp görüştüklerim oldu sadece birinde hüsrana uğradım diğerleri ile hoş zamanlar geçirdik
11 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir hüsran oldu peki?
Evet oldu. Bir hayli fazla oldu. Eğer öncesinde herşeyi konuştuysan hiçbir problem olmuyor. Kartları açık oynamak lazım
10 Yorumla
+1 yıl2 sene evli biriyle beraber oldum o Ankara ben İstanbul fırsat buldukça gidip geldim.
Birçok bekarla uzun beraberlikler yaşadım.
Bir kere de benden 10 yaş büyük biriyle 3 ay kadar beraber oldum.
00 Yorumlaallah aşkına nedir bu güven korkusu ya kim kime ne yapabilirki ha öyle hemen kimseylede ol demiyoruz ama hepimiz insanız sonucta
10 Yorumla
+1 yılAcıkcası guven sorununu bayanlar yasıyor... eger kası tarafa gereklı guvenı verırsen cok rahat ve zevklı dakıkalar yasanabılıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSuana kadar sanaldan tanisip bulustugum her kadinla beraber oldum.
14 Yorumla
Soran+1 yılSanaldan biriyle beraber olmak nasil birsey peki
Cevap sahibi+1 yılYani burdakilerde sen ben gibi insan :D
Cevap sahibi+1 yılsanirim guven sorunundan bahsediyosun? 1 kisi disinda pismanligim olmadi yani seviyeli bir birliktelik oldu. tabi ben erkegim senle konumlarimiz farkli
Soran+1 yılEvet benim için güven önemli..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen cok eglendim cok guzel bir geceydi hala gorusuyoruz
319 Yorumla- +1 yıl
Oldumu guzel oluyor
Cevap sahibi+1 yılNeyi nasil bulduk :-)
- +1 yıl
valla bana hep fake denk geldi bu siteden :(
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle :-) ama cok eglendik en yakin zamanda yine gorusecegiz :-)
Cevap sahibi+1 yılHemde nasıl :-) :-) :-)
Cevap sahibi+1 yılEvett :-)
Cevap sahibi+1 yılDirek dudaklarıma yapıstı konuşamadan :-)
Cevap sahibi+1 yılEngel olmadım :-)
Cevap sahibi+1 yılTam :-) :-) :-)
- +1 yıl
mer kettirdn kednini
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu siteden biri ile düzenli seks hayatımız var. dışarıda geziyoruz yemek yiyoruz beraber egleniyoruz düzenlide seks yapıyoruz..
10 Yorumlasen ne kadar dürüstsen karşındaki de o kadar dürüsttür sorun olmadı :D
10 YorumlaBenimde sanal oldu buluştuğum olmadı güvenmek önemli tabi ama zamanla olacak birşey birde ne istediğini bilmek önemli
10 Yorumla
+1 yılKSden Tanıştık Cok Sevdiğim Biri Tanıstık Görüştük Çok Şey Paylaştık Beraber Olduk. Güvenmek İçin Birbirimize Destek Olduk ELbette Başlarda...
10 Yorumla
+1 yılOldu ama neden garip karşılıyorsunuz? Uzun zamanlı sohbetten sonra güven oluşuyor zaten, kaldı ki dışarıda tanıdığının da çok farkı yok. Nasıl anlatırsa öyle tanırsın karşındakini
00 Yorumla
+1 yılBu siteden daha olmadi ama sanalda tanisip reelde sewistiklerim cok oldu
10 YorumlaTeknoloji gelisti :) sadece tarayici uzerinden bile kamerali sohbet yapiliyor faceye felan gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılBirkac kisi oldu hatta birisiyle hala arada gorusuyoruz. 6. Hissim kuvvetlidir hic husrana ugramadim henuz
00 Yorumla
+1 yılKorkmuyorum. Gerci tanisip buludtugumda olmadi ama korkamzdim herhalde.
00 YorumlaBu sitede tanıyıp görüştüklerim oldu sadece biri beni hayal kırıklığına uğrattı
06 Yorumla
Soran+1 yılne gibi?
Soran+1 yılişde o yüzden güvenemiyorm bende.. hayal kırıklıgı yaşayıp hiç ummadıgım biriyle berabr olmak istemiyorm
Soran+1 yılhaklısınız.. denemekten zarar gelmez
3 4 kere oldu.. Yeterli zamanı verdikten sonra güveniyorsun ya
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim oldu ama başka siteden, 2 ay falan whats app tan konuştuk sora seviştik ama sadece oral yaptı bana, bakireydi çünkü ama inanılmaz bir oral yaptı, filmlerde ki gibi :D
10 Yorumla
+1 yılEvet oldu. Karşılıklı güven vermek önemli. Yalan olmadı mı her şey düzgün oluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet burdan iki kişiyle çok ileri seviyelere geçtik.
Bir iki de normal şeyler oldu yüzeysel.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir çok kez oldu hala görüştüklerimde var. saygı çerçevesinde olunca hiçbirşey olmaz
10 Yorumla
+1 yılsanalda tanıstım yuzyuze gorustum karsılıklı etkılesımden sonra cinsellık yasadık cogu kez..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurdan değilde twitterdan tanışıp buluştuğum oldu sadece seviştik.
219 Yorumla- +1 yıl
Burdada siftah zamanı gelmiş bence :p
Cevap sahibi+1 yılBakalım kısmet :D
- +1 yıl
;) yok artık ;)
- +1 yıl
Mesaj at sen bana :)😋
Cevap sahibi+1 yılNden olmasın kii gayet normal
- +1 yıl
Hala mesajını bekliyorum)
- +1 yıl
:-) ciddi misiniz
Cevap sahibi+1 yılEvet ciddiyim :)
Cevap sahibi+1 yılTakılın twitter iyidir :)
Cevap sahibi+1 yılÇok imkansız beni bulamazsin :)
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalımm
- +1 yıl
merk ettim bak
Cevap sahibi+1 yılNeyi merak ettin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok oldu. Hala daha arkadaşlığımız devam ediyor hepsiyle.
10 Yorumla
+1 yılÖyle bişeyle karşılaşmadım ama güven söz konusu karşıdakı kişi ile anlaşılırsa neden olmasın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanalda tanışmamak üzerine görüşüyorum böylesi çok daha güvenli. Yalnızlığı gideren bir arkadaşlık oluyor
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSanaL yapmak eğlenceli olabiliyor kişiye bağlı
+1 yılOlmadı, o güveni verebilen bir babayiğit yok bence burada..
01 YorumlaOldu elbette. Hatta aynı gün içinde gerçekleşen de oldu
00 Yorumla
+1 yılBen bu konuda uzmanım. Konuşuyoruz. Düzgün insanlarla beraber oluyor ve konuşuyoruz zaten. Sorun olmuyor
00 YorumlaOlmadı sanal seks cok oldu ama hic ayni ilden biriyle tanismadım
02 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle..
Şehir dışı tanıştıgım oldu ama istanbuldan hiç olmadı buluştuk ama ilişki olmadı
00 YorumlaCinsellik konusunda 434 cevap paylaştı. Ben hos citi piti biriyle tanismak isterim, benden korkulurmu bak su masum tatli yuze:)
00 YorumlaBu siteden değil ama evet oldu 2 yıl kadar birlikte olduk sadece duygusal bağ olmadan sonradan evli olduğunu itiraf etti ve bitti sen nereden tanıştın
00 Yorumla
+1 yılKimse inanmıyorki konuşsa bile karşısında canavar var sanki oda insan belki bazılarının kalbi yoktur ama insan
00 Yorumla
+1 yılOldu niye olmasın artık reelde yapilmiyo bu işlerin çoğu sanalda başlıyor
00 Yorumla
+1 yılBenim oldu.. bir kere sevistik ve sonra bir daha görüşmesidik. oyle anlastik çünkü
00 Yorumla
+1 yılkeşkeee olsaa :) güvenirim nolacak
14 Yorumla
Soran+1 yılerkek olunca sıkıntı olmuyor da kadınlar da ister istemez bir güven meselesi oluyor :)
- +1 yıl
Neden olsn ki yüzünü gösterme sende
Soran+1 yılgörüşünce yüzünü nasıl katatmayı düşünüyorsun :))
- +1 yıl
Görüşmeyiz bizde sanalfan devam ederiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgiliydik, gittim memleketine becerdim geldim 2 ay sonra ayrıldı :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok oldu ve şuana kadar çok sorun yaşamadım hatta hiç yaşamadım
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hic Korkmuyorum, Yaşadımda
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfaceden oldu. sadece sevişme
29 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl1 defaaaa
Cevap sahibi+1 yılsanane
Cevap sahibi+1 yılhai canım bşaka kapıya. boş boş yorum atma
- +1 yıl
mer kettirdn bak
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet oldu, korkmadım, ikimizde istedik, hatta onun evinde seviştik
00 Yorumla
+1 yılface tanısıp 1.5 yıl cıktık yapmadıgımız kalmadı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltanıştım, yarım saat sonra buluştuk, bir saat sonra bar tuvaletinde sevişiyorduk
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olmaz mı hiç.. 1 buçuk yıl sevgili olduk.
00 YorumlaOldu ama buluşma olmadı sadece burdan biriyle :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldemekki bizde iş yok.. hiç denk gelmiyor
20 Yorumla
+1 yılSoruya çocuğu eklemeyi unutmuşsun :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbu sitede olan biri değil ki :)
+1 yılevet ne var ki bundan herşey karşılıklı güvenn
10 YorumlaEvet yaptık bişeyler :)
00 Yorumlaburada tanışmıştım iki yıl surdu.
00 Yorumla19 kızla ayıp şeyler yaptım buradan
14 Yorumla- +1 yıl
Mesajlar neden kapalı kardeş :D
- +1 yıl
Hahahaa Tamam bakalım
3-4 ay önce bu siteden oldu..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 si evlı olmak uzere 4 bayanla birlikte oldum
014 Yorumla
Soran+1 yılhiç evli biriyle beraber olmadım.. onun heycanı nasıl olur bilmiyorum :)
Cevap sahibi+1 yıl1 tanesi evlı oldugunu benden saklamıştı bırlıkte olduktan sonra duşa gittiğinde çantası acıktı kimliği gozume çarptı kocası doyuramıyormus
Cevap sahibi+1 yılDiğeride istem dışı gelişti gece saati konusurken burada atladı taksiye geldi evime
Soran+1 yıldürüst olması önemli bir konu.. ama evlilerde de sıradanlaşma ve doyuramama sorunu çok oluyor sanırım.. çogu dışarda arıyor mutlulugu
Cevap sahibi+1 yılsen peki oyle bir macera yaşadın mı bekar biriyle netten
Soran+1 yılyok yani tanıştım sanal da bişiler yaşadım ama görüşmedim hiç..
Cevap sahibi+1 yılhımmm seni tanımak ısterım konusabiliriz farklı geldin :D
Soran+1 yılhep böyle mi yürürsünüz :))
Cevap sahibi+1 yılyok hayır boyle yurumem farklı yollarımda vardır :):) ve sen ıstemedıkten sonra yurumem boşa olur sadece tanışabiliriz konusabılırız
Soran+1 yılgizli oldugun için mesaj atamıyorum.:))
Cevap sahibi+1 yılkısa süre gizlimi acıyorum mesaj at
Cevap sahibi+1 yılatcakmısın mesaj acayım mı gizliyi
Soran+1 yılevett acarsan :))
Cevap sahibi+1 yılaçtım hadı at 2 dk var
+1 yılramak kalmıstı ya.. yakında olacak burdan hemde =)
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem