Evet arkadaşlar, başka sanal sever yok mu aramızda?
Sanal seksi nasıl yapmayı tercih ediyorsunuz?
Evet arkadaşlar, başka sanal sever yok mu aramızda?
Sanal seks yapmadım ama eşimle gün içerisinde telefonda muhabbet ederiz bazen ne yapalım birbirimizi özlüyoruz işte.
yazışarak güzel oluyo , tanımadığın biriyle alından ne geçerse yazmak
Sen de mi yazışarak diyorsun hocam. Enteresan ses varken neden yazıpeki
camda,, sert ve küfürlü, tanımadığın kadınla yüz göstermeden
Sert ve küfürlü kısmı zaman zaman, birebir benziyor tercihimiz
iki gün önçe gurbetci bir manita var camda sert ve küfürlü seviyor or.. spu benide nasıl azdırıyor. camda bana stris yaptı:):)):ardarda iki pozta yaptım...1.5 yıldır seks yapıyoruz onunla yüz göstermeden
Enteresanmış 1.5 yıl :) uyum var demek ki
Cevap
4Cevap
Eig ile sorunun bağlantısını çözemedim. Evli çiftlerin ne işi olur sanal seksle.. Cevabım Sesli iletişim her zaman iyidir..
Teşekkürler ben de sesli severim.
Evli olup ihtiyaç duymamak ve sanaldan uzak durmak hoşuma giden bir hareket o yüzden seçtim. Cevap alakasız değilse neden seçmeyeyim, alakasız olsa neden şikayet etmeyeyim.
Aynen. Mümkünse cam açmayı da severim. Sessiz bişey anlamıyorum
:) benden de
Seslide gayet iyiyimdir
Partner seçerken nerden buluyorsun peki genelde
Badoodan bulman iyiymiş beklemdim
Saadece yazışarak...
Yazışma için çöktükler aldım ama ben pek keyif alamıyorum nedense. Hayal etmek tamam da dokunmadan nasıl rahatlar insan :) dokunurken nasıl yazabilir zor olmuyor mu
:))
Çok teklif olacaktı ilk kısım :))
Önemli olan dilinden anlayan bir sanal partmer bulmak,, şahsen benim için çok zor olmuyor, zaten bazı anlarda yazamıyorsun :) karşındaki bunu anlamalıdır, sevişmenin inceliğidir bu reeldede, sanalda bir erkek / kadın o anı hissediyoır ve yakalayabiliyorsa, her ortamda sevişmenin hakkını verebiliyor demektir ;)
Partneri o bazen yazamadığı noktaya getirmek gayet heyecanlı olmalı :) haklısın kafa dengi olması önemli. Anlamadığım nokta sesi kullanmak elleri rahat bırakmak varken neden yazı? Yazı yine yapılabilir yolda işte sessiz ortamlarda onun yeri de özeldir eminim :)
Yani bana daha özel geliyor ve daha çok heyecanlanıyorum vuuhuuuuuu :)))
Ahahaha sen bilirsin elbette. Bana özel gelmediği halde yazışmayı da yapıyorum her ortamda mümkün :) ama misal, fake bir skype hesabı açıp sesli de konuşmakta ne sakınca var her türlü o da güvenli değil mi. Sesin ayrıcalıklarını da yaşamak lazım :) yihhuu
Açıkcası ben doğal ortamda sesten etkilenebilirim ama özel konuşmalarda pek etkilendiğim söylenemez, hatta itici bile geliyor diyebilirim, yani hususi yapılınca sevmiyorum, yazarkende normal başlamalı, öyle bodoslama, hadi gel sevişelim olayından nefret ederim, sanalda da, telefonda da, reelde de... Eig seçimin beni çok şaşırttı açıkcası, sorunla ne alakası var o cevabın anlamlandıramadım :)
vuuhuuuuu ne oluyor :)
Sence :)
İlginç gerçekten, öyleyse bişey diyemem. Yapmacık değilse sesini duymak beni en motive eden şeylerden biridir. Cam açmak o kadar değildir mesela. Tabi cam da açarım müsaitsek, ayrı konu.
Evet o soruyla çok alakalı olmadı ama sempatik geldi, benim de içimden öyle geldi :) yoksa senin cevabın daha uygun aslında. 3yıldır sitedeyim artık pek yakılmıyrum eig olaylarına.
Benim cevabım eigi hakediyor diye söylemedim :) Çoğunlukla eig seçilen cevaba bakarım ve konuyla alakalı değilse, genelde cevap vermem...
Bence yi bana atacağın mesaj ile paylaşmak isterim :)
Mesajlarım kapalı ve hiç kimseye açmıyorum...
Sitede rastladığım ilginç insanlardan biri olarak hatırlayacağım öyleyse :) eig e göre cevap vermek değişik bir tutum cidden
:) Benim için çok şey ifade ediyor...
Doğrudur. Zaten sanalı sessiz istemek kadar şaşırtıcı değildi :)
Sessiz istemek , samimiyetsiz, klişeleşmiş sesten daha verimlidir... :)
Ona ben de katılırım. Hatta bazen heyecanlı kısmın öncesinde sonrasında sadece sohbet etmeyi isterim partnerimle. Müsaitse sesli olur, bazen yazışarak. Sesini almak istemem sohbet için de, duygusal ihtiyaçlar ve arkadaşlık için de :) hiç zevk işlerine girmeden sohbeti bitirdiğimiz Zaman'ları da bilirim
Aynen, zira her seferinde sanalda sevişeceksin diye bir kaide yok...
Kesinlikle. Bazen hiç kimseye açamadığın bir sırrını veya derdini anlatırsın. O rahatlığı hiçbir psikolog veremez
kemeri tuttuğum gibi kızın kalçalarına vurmaya başladım onun acı çekmesi nedense çok hoşuma gitmişti bir yandan kalçalarını kemeri vururken analdan girmişim gözlerinden yaş geldi ve bu beni gerçekten çok zevke getirdi kızın vücuduna bir yalan kemerle vururken bir elimlede saçlarından kendime doğru asiliyordum daha fazla dayanamadım kızın ellerini yatağın başından bağladım gözlerine de göz bandıyla kapatarak vücuduna kemerle vurmaya başladım kızarana kadar ben vurdukça o çığlık atıyordu
Haklısın Soran...
Gelanlatayım bu fazla sert ve sadistce olmuş :((
Eğer sohbet fikir alışverişi amaçlı tanışmayı düşünürsen gizliden çıkabilirim bu arada.
Teşekkür ederim...
Rica ederim
olsada gerçeğini yapsak sanal hoş değil pek
O da doğru
Görüntülü ve sesli
Ben de öyle
Teşekkürler
Partneri Nerede bulursun peki
Burdan buldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar