27 yaşında tecrübeli bir bayanım. Ne istediğini bilen biriyim. Bugün bana aklınıza takılan, merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıl27 yasındayım.30 yasında bır kızla flort asamasındayız. kız bekar ancak bakıre degıl emınım gercı bekarette onemlı degıl ama neyse... benı tahrık edıp cıldırtmayı her seferınde basarıyor ancak ne zaman opsem kendını hemen cekıverıyor sonrada gozlerımın ıcıne bakıyor bazen sadece ateslı bır opucuk seksten bıle daha tamın edıcıdır dıyo bır keresınde operken dudaklarımı ısırdı. dudaklarının sahıbı ancak bır kadın olabılır dıgerlerı onun gecıcı mahkumlarıdır dedı. ellerını tutuyorum bazen hemen ellerını cekıyor ve ten uyumu ellerın etkılesımı ıle baslar ve vucuda yayılır dıyor ve ben ıstemeden ellerını tutma dıyor. ona seks yapmamız gerektıgını ıma ettıgımde bız sevgılı degılız bır arkadasız cevabını alıyorum ama aramızda tensel bır uyum var bu yuzden vucutlarımızın hormanel durumuna yenılıp arkadaslıgımızı zedelememız gerektıgını soyluyor.. benım farklı kızlarla yatmamı ıstedıgını soyluyor. işte o zaman dudaklarımın farkını anlayabılırsın dıyor.. mesala yemek yemeye gıdıyoruz hesabı ban hıc odetmıyor ve ortamdakı kızlar hakkında hangısını yatakta ıyı olabılecegını dıs gorunusune gore yorumluyor. spor yapıyorum ve yenı yenı fıt vucuda kavusmaya basladım. kızların fıt vucudunu sevmedıgını ve kılolu erkeklerın daha tahrık edıcı oldugunu soyluyor.. gozlerının ıcıne baktıgım zaman gozlerının ıcıne fazlaca bakmam gerektıgını cunku onlardan etkılendıgını soyluyor ben bakmaya devam edıyorum ancak 1 2 dakıka ıcınde benı makaraya alıyor.. ve gulmeye baslıyor... ben artık gecenlerde sana asıgım senın arkadaslıgını ıstemıyorum senın vucudunu senın bedenını senın duygularını ıstıyorum dedım.. bunun ıcın hazır olmadıgımı dusunuyor ve ılıskının maksımum tatmın duzeyıne ulasmadıgını soyluyor.. bu kızı NASIL YATAGA ATICAM BEN
07 Yorumla- +1 yıl
Senden önce ben haz aldım keşke böyle kız arkadaşım olsaydı kölesi olurdum
Soran+1 yılBence kafa buluyor arkadaşın
Cevap sahibi+1 yılyani ne demek bu?
Soran+1 yılyani seninle ilişkiye girmeye hiç niyeti yok gibi.
oyalama taktikleri uyguluyor
Cevap sahibi+1 yılpekı cozum ne onu nasıl yataga atabılırım bunun ıcın yapmam gerekenler neler
Soran+1 yılSana tavsiyem: Kaçan kovalanır :)
Birazda sen kaç o kovalasın
Cevap sahibi+1 yıltskrlr
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kadinla sevişirmisin?
evlendikden sonra başka erkekle ve ya erkeklerle cinsel ilişki yaparmısın? aldatirmısın yoksa swingers tarzımı takılırsın?
birde bence çoğu kadının fahişe gibi s.. mek isteyi var yani sert, küfürlerle, güçlü bir erkeğin onu onu yatakdan kalmayacak hale getirecek kadar. yani sanki kadinlar icin normal seks sadece seksdir ama bu yazdığım gerçek s.. mekdir ama tabii erkek saygili olucak, sevicek gererkirse o erkekle romantik yavas bir seks yapa bilecek. bana gore çoğu kadının icinde bu istek var ki bazen kendileri bile bilmiyorlar. sence doğru mu?01 Yorumla
Soran+1 yıl1.) Bir kadınla deneyim yaşamak isterdim evet.
2.) Evlenmeyi düşünmüyorum.
3.) Kendi adıma konuşmak gerekirse, ben yatıp erkeğin beni b.. beklemem. Kontrol bende olsun isterim. Benim değilde, erkeğin yataktan kalkamayacak hale gelene kadar devam ederim.
4.) Küfürden hoşlanmam
Bir kıza penisimin boyunu ve kalınlığını söyledim vajinadan çoğu kızı tatmin edemeyeceğimi ama anal için çoğu kıza göre ideal olduğumu söyledi tecrübeli isen sana sormak istiyorum bu doğru mu diye?
06 Yorumla
Soran+1 yılboy ve kalınlık?
Soran+1 yıl13 cm bayanı vajinal orgazma ulaştırmak için yetersiz olabilri. Ben çevremde anal seksten hoşlanan tek bir bayan bile tanımıyorum. O nedenle soruna cevap veremeyeceğim.
Soran+1 yılTabiki her bayan aynı değildir ama genelde bayanın g noktasına ulaşmak uzun penis ile daha kolaydır. Partnerize sormalısınız orgazm ulaşıp ulaşmadığını. Eğer ulaşmıyorsa farklı yöntemler deneyebilirsiniz, örneğin vibratör gibi
+1 yılkadın cinselliği bu toplumda tabu olmaktan ne zaman çıkacak sence ?
011 Yorumla
Soran+1 yılerkekler bakir olmayıp, bakire kız aramaktan vazgeçtikleri zaman.
kadınlar kendi vücütlarını keşfetmeye başladıkları zaman.
genç insanların doğru düzgün cinsellik hakkında eğitim aldıkları zaman.- +1 yıl
tamam da o zaman tahminen ne zaman ? süre ver.
Soran+1 yıl20 sene
- +1 yıl
peki sence de 20 yıl öncesiyle şimdiki türkiye arasında da çok fark yok mu bu konuda ?
Soran+1 yılBilmiyorum. Türkiyede yaşamıyorum
- +1 yıl
şanslısın o zaman.
Soran+1 yılfarkındayım
- +1 yıl
insanın hayatını özgürce yaşayabilmesinden daha büyük bir hazine olamaz.
Soran+1 yılçok haklısın
- +1 yıl
neyse konu dağıldı ne diyorduk nereye geldik.
- +1 yıl
EİC için teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Erkekler Ne Diyor
64
+1 yıl1) Olgunlardan derken olgun kavraminiz nedir?
2) grup icin 2 erkek 1 bayan mi 2 bayan 1 erkek mi tercih edersiniz?
3) iliskim var yazmissiniz evlilik dusunuyormusunuz. Sadece cinsellik mi?
4) fuckbuddy kavramina nasil bakiyosunuz?06 Yorumla- +1 yıl
Cok hazirlandim ;) ergenus @estarabin
- +1 yıl
;) uza kocum be yaptiklarini anlatanlarin ne kadar tecrubeli oldugunu bilecek kadar olgunum ergenus @estarabin
Soran+1 yıl1.) Olgun derken +35
2.) tercihim 2 bayan bir erkek ama 2 erkek bir bayanda ilgimi çekiyor. Bu konuda henüz deneyimim yok.
3.) İlişkim ciddi ama evlilik şu an için düşünmüyoruz.
4.) fuckbuddy olabilir bunda bir sorun yok ama genelde bayanlar ilişkinin ilerlemesi ile birlikte daha fazla şeyler bekliyor. Her iki tarafta fuckbuddy olmak istiyorsa ve bundan memnunsa, sorun yok
+1 yılbu saatten sonra tam olarak neler yaşamak istersin hepsini alabilir misin bağlamalı fantazilerinden tut köleliğe bdsm kadar bir erkek bir kadın ilişkiye girerken aynı anda iki delinimi ayni anda belden bağlamalı penisle yapılmasını istermisin
her şeyi ister misin neler istersin yazabilir misin00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim sorum ilişkide boşalınca benimki hiç inmiyor hemen ikinciye geciyorum ikincide bosalınca üçüncüye geciyorum ama üçüncüde biraz acıyor ereksiyon halini hiç kaybetmemesi anormal bir durum mu genelde bosalınca erkek bir 5 10 dk dururmus benimki hiç durmuyor sürekli ereksiyon halinde bu arada deneyimliyim öyle heycandan falan değil yani sizce neden olabilir deneyiminize güvenerek soruyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılCinsel isteğiniz çok fazla. Bir sorun yok. Keyfini çıkarın
+1 yılBir kiz bakireligi icin seks istemezmis kizlik bozulunca erkekten fazla seks yapmak istermis dogrumu
Erkekten fazla siz zevk aliyormussunuz seks katiliyormusun buna05 Yorumla
Soran+1 yılDoğru. Bakireyken sadece merak oluyor. Daha neyin ne olduğunu bilmiyorsun. Zevk, deneyim kazandıktan sonra başlıyor
- +1 yıl
Kiz bakire nasil zevkten usura bilirim onu onerin var mı
Soran+1 yıloral seks
- +1 yıl
Oral varda seks nasil oluyor ozelden ulasma imkanin var mı
- +1 yıl
Sen ne is yapiyorsun hayat kadinimi falan mi kaba bir tabir oldu ama k. bakma
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu siteden biriyle yatmak ister miydin? Evli misin sevgilin var mı? Günlük ilişkiler yaşadın mı? Kaç günde bir seks yapıyorsun? İçine boşalınmasını mı ağzına boşalınmasını mı tercih ederdin? 2 erkeği aynı anda almak ister miydin? 2 kız tek erkekle yatmak ister miydin? En sevdiğin pozisyon? Hard mı slow mu?
04 Yorumla
Soran+1 yıl1.) hayır
2.) sevgilim var
3.) hayır
4.) iki günde bir
5.) ağzıma tercih ederim
6.) hayır
7.) evet
8.) Reverse cowgirl
9.) hard
Cevap sahibi+1 yılKaç kişiyle yattın? Hiçte marjınal durumun yokmuş sadece sevgililerinle yatıyorsun
Soran+1 yılMarjinal olduğumu söylemedim ki.
3 kişiyle birlikte oldum.
çok kişiyle yatmak marifet değil, aynı kişiyi seneler sonra bile seks yaparkan inim inim inletmek marifet.
Cevap sahibi+1 yılO kişiye bağlı durum
+1 yılVajina yaladin mi tadı nasıl? ya da spermin tadı nasıl. Arasındaki Fark nedir?
01 Yorumla
Soran+1 yılSpermin tadi (şaka değil) ne yediğine göre değişiyor. Bazen tuzlu, ekşimsi bir tat oluyor, bazen hiç tat olmuyor.
Vajina yalamadım ama tabiki kendi vajina sıvımın tadına baktım. Şu an tadını anlatmak biraz zor. Hafif ekşi bir tat ama o an zevk aldığın için, sana baldan tatlı gelebiliyor :)
kadınların büyük bir bölümü o* ruhlu diyorlar? doğru ve dürüst cevap ver lütfen :)
06 Yorumla
Soran+1 yıliyi seks yapan kadın her türlü role bürünmeli. bir gece o- ise, bir gece masum kız olabilir. renki fantazi dünyası olan kadınlar bunu bilir.
Soran+1 yılAnladım. Ona kalırsa hem bayanlar hem erkekler o. ruhlu olmuyo mu bu durumda? :=)
Soran+1 yılkötüymüş. üzüldüm bu tür kötü deneyim yaşamana
Tek sorum var; cevabını biliyorum aslında ama yine de sorayım, tanışabilir miyiz?
15 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Kadinlarin G noktasini bir cok insan biliyor nerde oldugunu. Erkeklerin G noktasi nerde peki? Yardimci olur musunuz tecrubeli bayan :)
05 Yorumla
Soran+1 yıl1.) Erkeklerin G noktası anüs bölgesindedir. (prostat)
2.) Fransız öpücüğü (French Kiss) kişilerin dillerini birbirine değdirerek öpüşmesidir. 'Normal' öpücükte sadece dudaklar birleşir. french kiss de hem dudaklar hem diller
Soran+1 yılfrench kiss öpüşme oluyor, sizin dediğiniz fransız öpücüğü değil, fransız tekniği (=oral seks)
+1 yılHoslandgmz kıza biraz bakarz baktık diye keko oluruz konusmaya giderz hakeret eder döner gidersiniz bunun ortası nedir
01 Yorumla
Soran+1 yılhiç yaşamadığım bir durum. yardımcı olamayacağım maalesef
Canim ben herseyi biliyorum da en fazla kaç cm yedin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizlar cinsel bolgelerine normal zamanda agda yapar mi? Yani iliski oncesi veya tatile gitme disinda killi mi gezerler?
020 Yorumla
Soran+1 yılben uzatmayı pek sevmem. her zaman bikini bölgemin temizliğine dikkat ederim. kış aylarında ara sıra olur biraz ihmal ederiz ama genelde temizdir bayanlar
Cevap sahibi+1 yılBen bacaklari bile almadiginiza sahit oldum ki o bolge cok zordur, hic almayan bile vardir gibine geliyor? Bir kiz bana agda yapmamak icin eteklerini hep corapla giydigini ve killi bile cok seksi oldugunu cunku killi oldugunu kimsenin bilmedigini soylemisti. Ozetle corap giyen kizlar agda yapmadigini ortmek icin mi giyer? Oysa ki corap benim en sevdigim aksesuardi.
Soran+1 yılKişiye göre değişir tabi. Ben kendi adıma konuşayım, asla ve asla bacaklarım kıllıyken etek giymem, pantolon tercih ederim.
Cevap sahibi+1 yılPeki neden killi olursunuz? Suclama sorusu degil bu lutfen yanlis anlamayin ogrenmek istiyorum. Almaya usenip pantolon giyip keyfinize mi bakiyorsunuz yoksa almak icin biraz cikmasi mi gerekiyor? Cunku iyice cikmadan alan gormedim hic.
Soran+1 yılalmaya üşeniriz, adet döneminde daha çok can yakar, vaktimiz olmaz, ev müsait değildir vs. vs.
bu gibi sebepler olabilir
Cevap sahibi+1 yılLazer epilasyon tüm vücut olayını tüm kadınlara aşılamak gerek. Masraflı evet ama o acılardan kurtulmak için değer bence. Peki yatakta fantezilere nasıl bakıyorsunuz? Fantezilerin sınırı olmalı mıdır? Analdan falan bahsetmiyorum o hariç.
Soran+1 yılanal zaten bir fantazi değil, bir seks tekniğidir.
fantaziler mutlaka olmalı. uzun süre ilişki yaşayan çiftlerin birbirlerini tatmin etmeleri için faydalı ve gereklidir.
Cevap sahibi+1 yılPeki bunların sınırı olmalı mıdır? Fantezi elbette renk katar ama hangi noktaya kadar? Örneğin benim sevgilim şimdiye kadar hiçbir isteğimi garip karşılamadı ama yine de işin uzmanından öğretici bilgiler almak istiyorum çok bilgilisiniz bu bariz belli.
Soran+1 yılSınır olmalıdır demek yanlış olur. Benim sınırlarım seninkinden farklıdır, sevgilinin sınırları yine farklıdır. İki taraf bir fantaziyi gerçekleştirmek isterse idealdir. Bir taraf isterse, diğer taraf tabularını yıkmak zorunda değildir. Karşılıklı anlayış ve yeni fikirlere açık olmak her ilişkiyi taze tutar. Bence sınır kişiye göre özeldir.
Cevap sahibi+1 yılAnladım teşekkürler. Her kızın tiksindiği şeyler istememe rağmen hiç şaşırmadı ve anlamıştım zaten, elbette yaparım falan dedi. Sizce kendisi de yapmak istediği için mi hemen kabul etti yoksa ben memnun olayım diye tabularını mı yıktı?
Soran+1 yılbunu cevaplamam ne kadar doğru bilmemiyorum. arada büyük bir aşk varsa senin için yapmış olabilir.
Cevap sahibi+1 yılNeyse şu an beni adeta donatıyorsunuz o yüzden bir doktorla özel konuşuyormuşçasına rahatça anlatacağım. İnce çoraplı ayak fetişim var ve o da çorap giymeyi sevmeyen biri olarak zevkle kabul etti. O yüzden soruyorum yani çorabı mecbur kalmadıkça giymeyen kız, ilişkimizin merkezine yerleştirdi. Sadece söyledim, bırakın ısrarı, teklif bile etmedim o kendisi hemen kabul etti. Zorlamış olmam değil mi bu şekildeyken?
Soran+1 yılPartneriniz sizin fantazilerinize ayak uydurmuş. Bence keyfini çıkarın
Cevap sahibi+1 yılZevk aliyor mudur peki? Yani benim kendimden gecmem ona da zevk verir mi yoksa sadece veriyormus gibi gosterip beni mi mutlu eder?
Soran+1 yılKadınlar erkeğin zevk almasından etkilenir ama sen onun gerçekten zevk aldığından şüphe duyuyorsan, almıyordur. Yoksa sen böyle bir düşünceye kapılmazdın.
Cevap sahibi+1 yılBeni cildirttigi icin tahrik oluyor gibi ama ben severek, kendisi istedigi icin yapalim istiyorum. Zerre sikayeti yok ama ne bileyim sirf ben cok seviyorum diye surekli yapiyor yazik ona da. Ama o kadar iyi yapiyor ki istersen yapma diyesim gelmiyor itiraf etmeliyim.
Soran+1 yılSende onun isteklerini yerine getir. Karşılıklı olmuş olur ve kendini daha iyi hissedersin
Cevap sahibi+1 yılOnun istekleri daha zor ama yapacagima soz verdim. Sonucta benim istegimi yapabilecek ve daha onemlisi iyi yapabilecek kadin cok azdir.
Soran+1 yılok o zaman karşılıklı yapın ve tadını çıkarın
Cevap sahibi+1 yılCok tesekkurler, uzmanliginizin iliskime cok faydasi dokunuyor.
Gün içinde bir erkeği görüp onla beraber olmak istedin mi ve oldumu?
02 Yorumla
Soran+1 yılistedim ama olmadım
Sizinle tanışıp karşılıklı kahve eşliğinde konuşmak istesem cevabınız ne olur?
02 Yorumla
Soran+1 yılmümkün değil. türkiyede değilim
cevabım bu olurdu
Sünnetsiz olmanin cinsellige etkisi var mı sünnetsiz bir erkeğin ilişki öncesi nelere dikkat etmesi gerekir. Bekârim o yüzden sordum
011 Yorumla
Soran+1 yıldikkat etmesi gerek bir şey yok. bayanlar için sünnetli erkeklerle ilişkiye girmenin daha zevkli olduğu söyleniyor.
Soran+1 yılpenisin ucu derinin altında olduğu için
Soran+1 yılyinede vajinanın içinde fark hissediliyormuş
aslında doğru bir kamu hizmeti yaparsın. çok iyisin ve ben hazırım :)
00 YorumlaBirine sevimli görünmek için bebek taklidi yaptığın oldu mu? Eğer olduysa cevap yazmasan da olur
02 Yorumla
Soran+1 yılyapmadım. sinir oluyorum yapan kızlara
+1 yılSeni merak ediyorum apla Haydar dümen in ögrencisi misin?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1) Doğum kontrol yöntemin nedir? 2) içine boşalma oluyormu? 3) ayak parmaklarının emilmesi ve dizinin arkasından öpülmek hoşuna gider mi? 4) eli ile penisi içine yönlendirme benim çok hoşuma gidiyor sende yaparmısın. 5) beraber duş nasıl fikir?
00 YorumlaAyagin kaç numr çok buyukmu resmini atarmisin bana?
03 Yorumla
Soran+1 yılResim atmam.
37 numara
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlimisin? kaç yaşında kime verdin bekaretini? anal oral vajinal hepsini denedinmi? durup yaptınmı? yakın bir akraba ya da komşu iş arkadaşı gibi birisinden hoşlandınmı yattınmı?
06 Yorumla
Soran+1 yılbekarım.
20 yaşında sevdiğim insanile ilk ilişkim oldu.
oral, vajinal deneyimin var. anal sadece aktif olarak denedim.
grup yapmadım. akraba, komşu, iş arkadaşımla her hangi bir ilişkim, ilgim olmadı
Cevap sahibi+1 yılhmm kaç kişiyle oldun ve ortalama kaç kez yaptın
Soran+1 yıl3 kişi ile birlikte oldum
ortalama sayısını bilmiyorum- +1 yıl
anal sadece aktif olarak denedim. Demişsin bu ne demek oluyor
- +1 yıl
Soran+1 yılstrap-on kullanyorum demek oluyor
Bayanın duygularını uyarmadan erkekten 7 kat daha fazla zevk alması mümkün mü?
03 Yorumla
Soran+1 yılBayanlar çok hassastır ve daha şiddetli orgazm olduklarını duymuştum evet. Ama bayanların %50si vajinal orgazm olamıyor, sadece klitoral orgazm oluyor. Bazıları klitoral orgazm bile olamıyor.
Erkekler ise hem boşalarak tatmin olur hemde anal orgazm olma imkanları vardır.
Soran+1 yılbilmiyorum. benim düzenli cinsel hayatım var, dizginlemiyorum
+1 yılsorayım ama her soruyu soramam kı ben buradan ozel sonucta gızlı kullanıcısın cunku
02 Yorumla
Soran+1 yılkonu cinsellik olunca her soru özel. diğer arkadaşlarda sordu, sorun yok sor istediğini
- +1 yıl
yok buradan gerek yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılhic bir arkadasina sirf cinsellik icin birini tanistirdin mi? ya da kaba tabirle birini ayarladin mi? kiza erkek ya da erkege kiz
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır yapmadım
+1 yılsenini mrk ettiğin soru varsa bende cevaplayabilirim ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen vajinadan cikinca peniste beyaz sivi oluyo o nedir kizin bosaldigini nasil anlariz
01 Yorumla
Soran+1 yılVajinadan gelen sıvı zevk suyudur ama illaki orgazm olmuş dıye gelen birşey değildir. Çok zevk aldığı zaman gelir. Anlamaktan ziyade partnerine boşalıp boşalmadığını sor.
+1 yılSana soracak bir sorum yok. Çünkü ben de tecrübeliyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kadın en çok neresiyle oynanmasından hoşlanır ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılOynama derken dokunmak demek istedin sanırım. Erkekler genelde klasik olarak göğüslere dokunur veya boyundan öper. Kadının vücudu bundan ibaret değildir. Hassas olan bölgeler (özellikle dudaklarınız ve diliniz ile dokunduğunuzda): bel bölgesi, bacaklar, göğüs uçları, bilekler vs.
Cevap sahibi+1 yılpeki sexste kontrolun kimde olmasını istersiniz
Soran+1 yılkontrol mutlaka bende olsun isterim
+1 yılofff olgun ve ne istedigini bilen bayanlara bayılıyorum ve her zaman ılgımı cekıyorsunuz..
00 Yorumla
+1 yılbenimle sanal seks yaparmısınn
14 Yorumla
Soran+1 yılsanal seks kadar gereksiz birşey tanımıyorum
- +1 yıl
canım sen öyle san da iki gün önçe sert ve küfürlü seks isteyen bir bayanlanla art arda iki posta boşaldım ama oro.. puda işi çok iyi biliyor
Soran+1 yılBen kendi adıma konuşuyorum zaten. Birbirne temas etmeden boşalmalar bana garip geliyor. Yapanlar zevk alıyor olsa gerek, çünkü yapan çok
- +1 yıl
bir kere deneyelimmi, zevk almazsanız camınızı kaparsınız. daha internet kablolarından gecerek odanısa gelemiyorum:)
- Daha fazla (34)
Daha fazla(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler, bugün merak ettiğiniz tüm soruları cevaplıyorum. Neyi merak ediyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler