Müzikhol nedir? Müzikhol ve pavyon arasındaki fark nedir? Müzikhol pavyon aynı şey mi? Pavyon ne demek? Çalışmak istiyorum ya müzikholde ya da pavyonda.

Müzikhol nedir? Müzikhol ve pavyon arasındaki fark nedir? Müzikhol pavyon aynı şey mi? Pavyon ne demek? Çalışmak istiyorum ya müzikholde ya da pavyonda.
Müzikhol sadece içip sızmak isteyen ve müzik dinleyen adamlardan oluşur. Diğer mekanlara göre daha elit yerdir. Burada amaç müzik dinlemek ve eğlenmektir. Masalara görevli kadınlar gelmez.
Pavyon ise sırf göbek atan dansözü izlemeye gelen ve parası varsa masasına kadın çağırıp sohbet ettiği bir yerdir. :) Bu gibi yerlerde çalışmak pek akıllıca değildir. Sağlam yerler değil.
Müzikhol: Fon müziğinden yararlanılarak eğlenceli, fantezi oyunların oynandığı yer.
Pavyon: Geceleri geç vakte kadar açık, içkili eğlence yeri.
Müzikhol: Müşteriler yiyip içerken şarkıların söylendiği, müzikli oyunların oynandığı, cambazlık, hokkabazlık gibi çeşitli gösterilerin sunulduğu eğlence yeri.
Pavyon: Gece geç saatlere değin açık olan, çalgılı, konsomatrisli, dansözlü ve içkili eğlence yeri.
Müzikhol daha masum pavyona göre. Yine de bu gibi yerlerde çalışmak pek akıllıca değil.
Hayır onca is varken neden bu tarz yerler erkeklerin sizi kullanması küçük görmesi hoşunuza mi gidiyor
Cevap
53Cevap
Aslında bakıldığı zaman ikisi de aynı yere çıkıyor sadece elitlik farkı var.
Müzikol sadece müzik ve alkol üzerinedir ancak pavyonda dansözler vardır göbek atan kadınlar vardır ve masaya kadın çağırma gibi durumlar olur yani bakıldığı zaman dediğim gibi benzer görevi görüyorlar ama müzikol biraz daha iyi gibi duruyor
Pavyonda kadınları para karışılığında kiralarlar. Müzikoller de ise daha çok bedava elde edinilir. Ya da bir içki karşılığında. Pavyonlarda alkol ağırlıklı tüketilirken müzikollerde alkolden çok uyuşturucu maddeler tüketilir. Pavyonlarda dandik sesli kadınlar şarkı söylerken müzikollerde bilgisayar winamp programı kullanılarak müzik çalınır. Pavyon orta yaş ve üzeri için sözde eğlence mekanıdır. Müzikoller ise genelde gençlerin tercih ettiği sözde eğlence mekanı.
Bildiğim kadarıyla ikisi de aynı kapıya çıkıyor.. Fuhuşa aracılık eden , varoş tiplerin sözde eğlendikleri mekanlar.
Muzikholda taksi paran kalır payvonda yürüyerek gelirsin
Hayırlı Akşamlar Yalanmı çokkarizma kardeşim
Işıl ışıl her yer her yer sanki pavyon
Pavyonda genelde konsomatrisler oluyor, müzikholde sadece müzik ve eğlence oluyor.
İkisine de gitmedim gitmemde. Çok sesli yerlər və kalabalık yerleri pek sevmiyorum
Müzikhol düğün salonu oluyor benim bildiğim en azından adana için öyle pavyon içkili yer yer konsomatrisli mekanlar
1 yıl olmuş bu soru sorulalı şimdi vitrinde🙄 Çok tehlikeli mekanlar..
Aynen bende ona dikkat ettim
pavyonda konsomatris vardır müzikholde revü kızları bide müzikhol pavyonun 1 tık daha kalitelisidir
Pavyon genelde 40 45 yasustu adamlarim takildigi kilolu gotlu gobekli mini etek giymis kadinlarin o masadan diger masaya gectigi masa altindan orasini burasini ellettigi igrenc havasiz bir yer.
Hiçbirisi kulüp ya da disko en iyisi krallar gibi kafa dağıtırım
hayatım boyunca hiç pavyon görmedim, müzikhole gitmedim. bizim köyde öyle şeyler yok
Fark yok aynı ikisi de girdiğin zaman kurtuluşun yok :)
Pavyonda dansöz falan oluyor galiba o fark olabilir.
gitmedim nerden bilebilirim ki. s
pavyon = müzikhol zaten :D
Sadece müzikhol yazması daha hoş geliyor göze kulağa :D
Esra erol daki kıza ne olmuş kızı tanıyorum oradaki gibi değil olay
ses mi fizik olarak mı? pavyon tavsiye etmem müzikhol var ailelerin geldiği deniz kıyısı biyer sahibi bizim kiracımız
Pavyon kaziklanma yeri parali ksdinlar sana mssraf ettirir soguk cay icer vizki diye ödersin
baskan Oavyon pek kalmadi zaten. heryer muzikhol Girersen iceri tarlayi birakip cikacaksin 😃
En İyi Cevap