Aile içi ensest nedir?

Cinsel kavramı ilerledikçe eski zamanlardan günümüze kadar geler 'Incest' (Ensest) kavramı zamanla yayılmaya devam etti, ve halen daha Aile içi ensest durumları gözle görülür bir hal aldı. bu bana açıkcası saçma geliyor? insan nasıl olurda kendi öz annesi, öz babası, öz abisi, öz kardeşi, öz kızkardeşi ile ilişkiye girebilir? avrupa aile içi ensest'e herkes olumlu bakıyormuş, mantık şu, oğlumuz veya kızımız sevgili bulamadılar varsı bizi düdüklesinler :D mantık açıkca böyle işliyor :D bizim memlekette'de var, "anneme olan ensest hislerim diyen bir genç, kız kardeşimle yaşadığım macera" :D her türlü konuya ipe sapa gelmeye başladı :D dünyanın çivisi değil zincirleri kopmuş :D yani bu durum hakkında sizler ne dersniz KS halkı, aile içi ensest yaşanmalımı, yaşayan var mı ya da yaşansın bişey olmaz mı diyorsunuz :D yoksa yaşanmasın mı diyorsunuz. avrupayı bizim memleket ile kıyaslarsak oran çok üstünde :D rusya özellikle başı çekiyor :D amerika, ingiltere, fransa, almaya, ukrayna milimum diğer ülkelerde finlandiye, isveç, norveç, belçika, bil hassa asya ülkelerinde rastlanılmış durumlardır. oranlar çok düşük ama yinede görülmüştür :D ben bişey demiyorum.
Aile içi ensest nedir?