Keske beynine mudahale etirseydin zarina etirecene... Kendini kocana koruma bikac yalan soze kan sonra binbir turlu hallere gir duzeltmek icin. Senin hicmi aklin yoktu bozdururken ortada kalirim diye. Erkeklerin zar takintisi olsun olmasin baska konu! Ama senin yaptin hic bir kitapa sigmaz sigmiyor ne ahlaksiz seysin. Bir kadin kendi namusu icin yasar korur erkegin korumasina hacet yok. Allah sana vermis koru diye sen kizim batmissinda batmissin 😒 allah akil fikir versin islah etsin
73 Yorumla
Soran+1 yılBakirelik desem benle asla evlenmezdi zaten kandıran da bir erkek değil miydi intikam olsun hepsine
- +1 yıl
Evlenmezse evlenmeseydi senin zarin icin evleniyorsa hic evlenmesin daha iyi. Kabul eden cikardi elbet kisilin icin. Ama sen boyle yaparak onuda yok ettin. Bir insan hayata durusu kisiligi karakteri ile durur. Ben ne kisiler tanidim kiz olmayipta genel evindeki kadindan daha beter olani ama kiz olmayipta karakteri ile gurur duydurani kendinden. Herkes hata yapar hatasiz kul zaten yok onemli olan o hatayla nasil bas etmendir. Intikam deyip isin icinden siyrilaman. Kocayin gunahini aldin yazikkk
Soran+1 yılMecburum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmaan boşver iyi yapmışsın bütün erkeklere yapmak lazım bunu
Kendileri onla bunla yatsın bize gelince bakire isteriz yok öyle dünya beyler!!
Bende diktirip evlenmiştim anlamadı153 Yorumla
Soran+1 yılBeni ilk bozan da bir erkek hepsine intikam olsun
Cevap sahibi+1 yılAynen oylee
Şüphelensin veya şüphelenmesin.
Bunun bizim saflığımızla alakası yok, senin *os*uğunla alakası var. Bundan kastımda ilişki yaşamış olman değil, ona biçtiğin rol. Yani sağlık rolü... Kocan olmuş insana dahi bu rolü layık görüyorsan zihninde, yazık sana beybi. Kırdığın cevizlerden yarın haberi olmasında...
Beybide beybi. Hemde ne beybi.
Uuuu beybi !
Eğer doğru düzgün sorsaydın soruyu, doğru düzgün cevap verirdim. Ancak senin hak ettiğin cevap budur gözümde.92 Yorumla
Soran+1 yılsizin şu bakirelik takıntınız olmasa hiç yapmayacağız bunları hepsi sizin yüzünüzden
Cinsellik konusunda 774 cevap paylaştı. trol olduğun diktirdim 1 sene sonra evlendim demenden belli
millete saf demek için önce sen dersini iyi çalışmalısın!!
bir de gelen kan miktarı diye saçmalamışsın, sanki standardı var bunun ve erkeklerin görevi bakire boza boza ortalama kan miktarını saptamakmış gibi yazmışsın :D:D22 Yorumla
Soran+1 yılHmmmmm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
+1 yılYapmışın bir b*k şimdi sna kızdım ama sana o ilk yapan erkek kızlığını bozan ite daha çok kızdım alaydıya o* çocuğu seni de ne hale sokmuş be kzım eclendiğine olmuş olan saf dion bide erkek safmı bak sikmiş atmış seni
87 Yorumla
Soran+1 yılAy evet doğru
- +1 yıl
Almamış bide o* çocu tam kızlığını bozmuş ya namus o namus senin bakire olduğunu görmüş ama almamış o alsa bölemi olurdun sende güvendin tabi sevdin biz safız kızım erkekler değil ama ne kadr saf olsamda evlenmeden vericeme geberem daha iyi
Soran+1 yılöyle kandırdı beni düğün planları bile yapıyorduk
- +1 yıl
Dugun planini yapsin senin diyecen neydi bilioyonmu once su resmi nikaha imzani bas sonra mal senin diyecektin. Bir marketten bir mal aldinda parasini odemeden seni cikariyorlarmi disari? Hayir, once para sonra mal. Dukkanciya sen diye biliyonmu parasini 5 dk sonra getirecem diyemen bu evlenmede kizlik bozmada ayni. Once resmi nikah sonra dugun sonra seks bu sirayi bozarsan olacan bu akilli olun beyninizi kullanin bosuna allah vermedi onu sus pus icin
- +1 yıl
Düğün planını sen ypmışssın o şrrefsiz deyil üzüldüm adına aynı şehirdeysiniz daha çok üzülürüm o da evlenmişmi
Soran+1 yılHayır değiliz o da nişanlı galiba
- +1 yıl
Örensin evlendiğinide kaybettiğine yansın
- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir salak ile yatacagıma salağa yatarım daha iyi. :):
144 Yorumla
Soran+1 yılNe demek bu
- +1 yıl
Bak, seni basit bir kelimeyle kocanın durumuna düşürdüm.
Soran+1 yılUffff
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. öyle salladın ki ne deyim sana ben. ilk yırtılmada bir iki damla kan gelir ve rengi malesef kırmızı değildir.
sen insanlarla maytap mı geçiyorsun. ilk kan kırmızı olmaz sonraki kanamalar kırmızı olur.110 Yorumla
Soran+1 yılama inan öyle oldu benim gerçekte kartın bozulduğunda gelen kan hem daha koyu hem daha kırmızıydı rektörlükten sonra gelen kan çok değil ama biraz daha açık biraz daha suluydu
- +1 yıl
neyse sen tıpta ilksin.
bir de şu hakaret işini bırak.
hem o. rospular gibi zikişp hem kandırmak için zar diktirmek gibi bir sahtekarlık yalancılık yapıyorsun. hayat yoldaşını kandırıyor aldatıyorsun. sonra da erkekler çok saf ya diyorsun. bu senin aşağılık biri olduğun konusunda bir veri oluyor. en iyisi bunlardan vazgeç.
yani
o. rospu, sahtekar, yalancı biri ile ona güvenen masum bir adam var karşımızda
Soran+1 yılağzını topla
Soran+1 yılsizin şu bakirelik takıntınız olmasa hiç yapmayacağız bunları hepsi sizin yüzünüzden
Soran+1 yılÖyle mi ozaman evlenmeden kızların bekaretini neden alıyorsun
- +1 yıl
beden veriyorsunuz?
kimse zorla silah çekmiyor. hatta buradaki sorulara bakarsak mesela "ne yaparsam erkek arkadaşımı azdırailirim ya da arkekleri azdırmak için ne yapmalı" gbi sorulara bakınca siz kendiniz kaşınıyorsunuz
hiç bir erkek kadın kadar cesur değildir. asla bir kadından davet gelmedikçe erkek cinsellik yaşayamaz
Soran+1 yılbeni evleneceğiz diye kandırdı aldı bekaretimi sizde sahtekar sınz en az biz kadın
Erkekleri kekleme sorusu. Kızlık zarı diktirdikten sonra en fazla 24 saat dayanır. Şu dümen hoca bunları anlatmak için yıllarca kıllarını ağarttı. Ama hala cahil cühela fertlerimiz var.
41 Yorumla
Soran+1 yılHmmmm
Şüphelenmemıstır de sen bu yalan la nasıl rahat olabiliyorsun ki eşine yazık
67 Yorumla
Soran+1 yılhiç rahat edemiyorum unutmaya çalışıyorum aklımdan çıkmıyor
Soran+1 yılbakire olmadığımı söylesem bende asla inanmazdı
Soran+1 yılbeni kandıran erkekler onlar da farklı değil
Soran+1 yılNeyse öyle işte
- Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılIlla ki foyan ortaya çıkacak, seni vicdansız sürtük.
47 Yorumla
Soran+1 yılben buna mecburdum şüphelenmdiyse nasıl ortaya çıkabilir ayrıca ben vicdansız değilim neden böyle bir cümle kuruyorsun
- +1 yıl
Insan hayatını paylaştığı aynı yastığa baş koyduğu insanı gözlerinin içine baka baka kandırır mı her gün? Hic mi vicdanınız sızlamıyor arkadaş.
- +1 yıl
Eğer o haltı yiyosan sonuçlarına da katlanacaksin, önemsemeyen insan da çok ona bakarsan.
Soran+1 yılönemsemeyen insanlar ile iyi evlilik olmuyor ama
- +1 yıl
Neyse naparsan yap.
Soran+1 yılOlur
Ulan hangi kıza güveneceğiz bu devirde, o orasını diktirir, başkası başka yerini diktirir, kapalı yeriniz kaldı mı, her yeriniz delik deşik olmuş, afedersiniz ama. gerçek bu
57 Yorumla
Soran+1 yılöylesiniz tabi zaten ilişkiye girdiğim o kişi de beni seviyorum diye kandırmış tı biz de sizi böyle kandırıyoz iştei intikam olsun hepinizi
Soran+1 yılkarşılıklı intikamlaştık işte
Soran+1 yılHı hı
Gizli Üye(36-45)+1 yılKac kere kiz bozup gordunde soruyosun :D vurdum ve goll
811 Yorumla
Soran+1 yılilk bakireliğin bozulduğunu daha koyu kan gelmişti
Cevap sahibi+1 yılYok benin dedigimi kocana dersin :)
- +1 yıl
Sen dedim herhalde
- +1 yıl
Dedin herhalde
Cevap sahibi+1 yılDememe gerek kalmadi kocam bozdugu icin :)
- +1 yıl
Neyse öğrenmiş olduk
- +1 yıl
Iyi o zaman 😊
Soran+1 yılAaaa doğru çok saol
Cevap sahibi+1 yıl:) mutluluklar
- +1 yıl
Ama bir yalanı destekledin neyse 😊
belki oda buralardadır soru soruyodur bunla ilgili aghahlasıjhflsadgh
33 Yorumla
Soran+1 yılO böyle şeyleri bilmez ki
Soran+1 yılYattı uyudu o
+1 yılSen boyle bizi kandirip laf atiyorsun meraketme ne ekersen onu bicersin dedikleri kocanda kim bilir neler yapiyordur ilahi adelet 2. si eger dogru durust bir adamsa onu buna niye yaptin
06 Yorumla
Soran+1 yılMecburum bakire olmadığımı söylesem bende asla evlenmezdi
- +1 yıl
Sen o adamla evlenmdk icin evlenmissin hic sevmemissin saygi duymamissin demekki o adama yazik karim dedigi hayatta en cok ona guvenebilecek kadin tarafinndan kandiriliyor dusunsene
Soran+1 yılO çok mutlu
- +1 yıl
Bu yaptigini bir anlat bir de oyle dusun dedigim gibi sen ona defer verip sevmiyorsun yazik adama
Soran+1 yılSeviyorum
- +1 yıl
Seven insan sevdigine durust olur yalan dolan anlatmaz kendinden daha cok onu dusunur
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlık zarı bir yıl tutmaz tatlım diktirdiğinde öncelikle bunda anlaşalım :) sonra senin fake hesap olma ihtimalini düşünelim. kızlık zarı ilişkiye girilmeden en fazla 1 hafta önce diktirilir çünkü kendisi bir süre sonra yırtılır gider :)
33 Yorumla
Soran+1 yılBen yurtdışında yaptırdım
Cevap sahibi+1 yılyurt içinde çin malı mı kullanıyorlar :) pardonda
Soran+1 yılBilmiyorum
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkekler sana göre saf ise, evlenmeden önce kızdan bekaret raporu istesin. Bunu gururuna yedirebilir misin? Yediremezsen kocan için de saf kelimesini kullanma..
17 Yorumla
Soran+1 yılöyle demek istemedim saf derken hani kanama işlerinden pek anlamıyorsunuz gibisiyle söylemek istedim
Soran+1 yılUffff ne biliyim
Soran+1 yılOh iyi o zaman
Soran+1 yılUyudum
+1 yılerkekler baya bir saf oluyorsunuz ama neyse...
Gel de yaşa * yerinde.13 Yorumla
- +1 yıl
Sen erkeğinin başkasıyla nefes nefese olduğunu düşünmeyi kaldırabiliyorsan o senin gevşekliğindir.
Lakin ben kadınımın bakire olmadığını görürsem çok üzülürüm. Buna takıntı denmez. Benim bakir olup olmadığımı sormak gibi gereksiz işlere de kalkışma sakın. Ben genel erkek psikolojisini baz alarak konuşuyorum.
Soran+1 yılöyle mi
+1 yılsen diktirmişsin sen cevap ver biz nasıl yardım edelim hıaa :D
11 Yorumla
Soran+1 yılne bileyim erkekler bazen daha iyi biliyor
+1 yılYanlış bir şey yapmamana rağmen bir bakıma telafi etmeye çalışmışsın ve sebebini gerçekten anlamıyorum. arkasında dur bari.
02 Yorumla
Soran+1 yılne yapmamı istiyorsun
- +1 yıl
Doğruyu söyleyebilirsin mesela? Bakire olmadığında fikri değişecek kadar darkafalı birine katlanabilmen bile mucize.
+1 yılgecen hafta keraneye gittiyimde bir o* bana dediki bazı müşterilere bakire kızları da pahalıya satmak icin kızlık zarını diktiriyorlarmış
12 Yorumla
Soran+1 yılEeee banada
Soran+1 yılBanane
bence şüphelenmemiştir de
umarım boşar seni183 Yorumla
Soran+1 yılNiyeymiş o
- +1 yıl
Umarım boşamaz :D erkekler sizi mal gibi kullanıyor siz hala onları savunuyorsunuz
Allah isterse altına yattığın erkekler karşına çıkar. Saf maf diyosun büyük konuşma beybisi.
11 Yorumla
Soran+1 yılSadece 1 erkekle beraber oldum ben
Insan kandirmak, saf yerine koymak nasil bir vicdanin var. Tebrik ettim
02 Yorumla
Sağlam kaşarmışsın maşallah. Birkez daha soğuttunuz kendinizden. Namuslu insanı bulmak zor.
41 Yorumla
hem benim kızlığımı bozan da bir erkek intikam olsun size
- Cinsellik konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılTrolsün anladık ama gerçek sayalım hiçmi karakterin şerefin yoktu neyse
53 Yorumla
Soran+1 yılben buna mecburdum bakire olmadığımı söyleseydim asla evlenmezdi
- +1 yıl
Git başımdan gece gece sinirimi tepeme çıkarma
+1 yılsoran diyorki ben trolüm sizi kızdırmak istedim. şaka l*n şaka
23 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle olsaydı neyse belki zamanla unutur bunu hiç yaşamamış sayarım
- +1 yıl
birgün oda biriyle ilşkiye girer farkında olmazsın. unutulur gider fit olursunuz sıkıntı olmaz.
Soran+1 yılGiremez
Gizli Üye(36-45)+1 yılTrol sorunun onde gideni :D eğer sen bırlıkte olmus olsaydın onceden bekaret kanının kırmızı olmadığını bilirdin bekaret kanı pembemsi bir kırmızı renktedir milleti burada aşağlamak amaclı baslık acık trol soru soruyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHiçte bile
- Cinsellik konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılHe canım He safız işimiz senin gibilerin kızlığını bozmak Hadi yat zıbar yok diktirmişmiş falan fikan
13 Yorumla
Soran+1 yılilla bakire takıntınız olmasa hiç yapmayacağım bunları hep sizin yüzünüzden
- +1 yıl
Yav he he
Soran+1 yılÖyle tabi
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞüphelenmemiştir rahat ol şimdiki yeni nesil kızları istisnalar dışında hep senin gibi evleniyorlar zaten bazı erkeklere müstahak.
02 Yorumla
Soran+1 yılinşallah beni ilk bozan erkekler neyse
Cevap sahibi+1 yılBak canım bu sorun cidden troll 1 sene önceden diktirdiğin zar çoktan geri yırtılır dikim işleri evlenmeden 3-4 gün önce yapılır doktor arkadaşlarım sayamayacağım kadardır benim ve bu konuda bilgim fazladır..
Biri canını yakmış olmalı Allah yardımcın olsun...
Evlenmeden jinekolog şart :D Yanında durucan açıcan bakıcan :D Güven yok sizlere :D
15 Yorumla
Soran+1 yılo zamanda bakire olsa bile o senle asla evlenmez
Soran+1 yılben ne olacağım
Soran+1 yılNeyse olan oldu
Cinsellik konusunda 496 cevap paylaştı. :D :D :D Kanayan.. değil Sahtekar ruhumdu ondan renksizdi dersin.
11 Yorumla
+1 yıl'erkekler baya bir saf oluyorsunuz' şimdi şu kurduğun cümlede sen bence yaşama.
17 Yorumla
Soran+1 yılAma bakire değilim desem benle asla evlenmezdi
- +1 yıl
asla evlenmiyorsa, başka birini bul panpa zor değil? niye kendinle beraber başkasınıda kandırma gereği duyuyorsun ki? açık sözlü ve dürsüt ol. bu şekilde istemediğin sonuçlar alırsan söyledi dersin.
Soran+1 yılonu kaybedemem
- +1 yıl
sen kaybedemezsin, o seni bu yalanından dolayı bırakır buraya yazıyorum.
Soran+1 yılanlamadı anlamadı bu iş kapandı
- +1 yıl
net mutlu sana anlamadıysa, insanlara karşı dürüst ol tavsiye ederim.
Soran+1 yılzaten dürüstüm bir tek bu konu hariç
onu da gidip sskda diktirmişsindir a... da bizimde hakkımız var :D
112 Yorumla
Soran+1 yılssk diken böyle yerleri rezil olurum millete özele gittim
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılUffff
Soran+1 yılZor ya
Bir senedir ses seda yok o adamın hakkını öteki tarafta nasıl hesap vereceksin asıl mallll sensin
26 Yorumla
Soran+1 yılbuna mecburdum
Soran+1 yılAğzını topla
Soran+1 yılÖyle değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan sonra diyolar ki kızlar iyi neresi iyi ya neresi iyi bak çoğu orosp iste (Bakirim)
310 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılParantezi okumadın galiba ya bak ne b*k yedin beni ilgilendirmez ben temiz bir adamsam temiz birini isterim doğru olanda bu sen o herifi aldatırsında oros sun hiç mi vicdan allah korkusu yok nasıl çocuklarının yüzüne bakıcaksın sonra saf oluyoruz öyle mi ya eşinde temiz bir adamsa yazık be cidden yazık bende iyiler var diyorum benim gibilere ne iyileri çoğu böyle al sen orosp.
Cevap sahibi+1 yılOnlar bile daha kalitelidir en azından kabul ederler dürüstler.
Soran+1 yılDefol git terbiyesiz
Cevap sahibi+1 yılZoruna mı gitti kaltak çamur atamıyosun demi
Soran+1 yılGit dedim sana defol
Cevap sahibi+1 yılHadi len ordan orosp
Soran+1 yılCelil git
Cevap sahibi+1 yılok by
- +1 yıl
Hadi lan temizmiş bir sg ordan bakire erkek yoktur
Cinsellik konusunda 637 cevap paylaştı. senin eşin ben olsam
seni direk babanın evine götürrüm
ha diceksin ki nerden anlıcan saf
oda bende kalsın..03 Yorumla
Soran+1 yıllütfen söyle nasıl anlarsın
Soran+1 yılmerak ettim çünkü anlayamazsın
Vay yaratik vay senden dogacak pcleri tahmin edemiyorum
41 Yorumla
Soran+1 yılAğzını topla
+1 yılYalancı bir temel üzerine kurulan evlilikten me hayır gelir
23 Yorumla
Soran+1 yılben buna mecburdum ama
- +1 yıl
Mecbursun ama yukarda çok iyi bir şey yapmiş gibi erkekler çok safsınız diyorsun bu iyiniyet değil kötü niyet
Soran+1 yılben öyle demek istemedim güncelleme yi oku
+1 yılYapmışsın bir halt. Sonuçta yaptığına kanan biri var. Artık eski defterleri kurcalama bırak, kocanla mutlu olmaya bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıla. q. kanama konusunda master mı yaptık da çok anlıcaz. anlasak bu kez erkeğin o.. pusu dersiniz. anlamasak saf der alay edersiniz. halbuki acınacak haldesiniz.
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılol a. q. yine biz suçlu olduk ya. sonra da gelme erkeğin o.. pusu da varmış diye ağlama hiç
Soran+1 yılBeni ilk kandırıp bozan da bir erkekti hepinize intikam olsun
+1 yılSoramaz. merak etme dedigin gibi safız sizin gibi seytan degiliz
16 Yorumla
Soran+1 yıllaf sokma sizin şu bakirelik takıntınız olmasa hiç yapmayacağız bunları hepsi sizin yüzünüzden
- +1 yıl
Yani biliyorum. Zaten bizde i. nelik var :-D
Soran+1 yılÖyle
- +1 yıl
Özelden mesaj at bisey diycem
Soran+1 yılBurdan de
- +1 yıl
Olmuyor iste
+1 yılGel de kufretme.. o adam seni namuslu diye aldi sen adami kandiriyosun ne kadar zalimsin
12 Yorumla
zalimlik deyil mecburiyet bizimkisi- +1 yıl
Bakire değil diye namussuz diyen sizsiniz kızda diktirmiş namuslu olmuş bunun nesi yanlış?
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlık zarı dikimi kolay mı nasıl nekadar sürede iyileşiyo
10 Yorumla1 yıl sonra mı soruyosun bu soruyu.
Eşini kandırdığını sanıyosun kendini kandırdın.01 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl sonra evlendim yani daha yeni evlendim
+1 yılKız herkesi trollemiş , tutup ciddi ciddi cevap veriyonuz bideD
01 Yorumla
Soran+1 yılTroll değil
+1 yılŞüphelenmemişse bile birgün seni s. kenlerden biri ben bu karıyı s. kmiştim diyecek kocana
112 Yorumla
Soran+1 yılbu asla olmayacak
- +1 yıl
Emin ol olacak
Soran+1 yılnasıl olabilir ayrıca bir ne demek evlenmeden kişiyle beraber oldum o da artık benim nerede olduğumu asla bilmiyor
- +1 yıl
Ama bir gün çıkacak karşına
Soran+1 yılHayır hayır Hayır
- +1 yıl
Demişti dersin. Kocan şu an nerede?
Soran+1 yılYatakta uyuyor
- +1 yıl
Niye koynunda değilsin?
Soran+1 yılSanane
- +1 yıl
Bir salak bulduğunu sanıyorsun değil mi? Ömrün boyunca mutsuz olacaksın
Soran+1 yılHiçte bile Hayır
- +1 yıl
Yazık sana
Çok üzüldüm adama valla bak.
71 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Gizli Üye(36-45)+1 yılTebrik ederim seni vicdanina soz gecirmeyi basarabilmissin
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen bakireligi yanlis anlamissin biz bozulana baska gozle degil bunu saklayana bakariz sakin yanlis anlama ama gercekten vicdanin sizlicak
Gizli Üye(36-45)+1 yılZavallı ya bak bide bize saf diyor. :) Kodumun gerzeği.
18 Yorumla
Soran+1 yılben öyle demek istemedim güncelleme yi oku
Cevap sahibi+1 yılSevdiğim ve beni seven insana böyle bir kazık atacağıma evlenmem daha iyi, senin gibi karaktersizler yüzünden bütün kızlara şüpheyle bakar olduk, keşke ölseniz.
Cevap sahibi+1 yılEşine acıdım senin gibi biriyle evlenmiş yazık adama bugün böyle kazık atan yarın aldatır da :) Vay safım vay oda bakire kadın aldım giye seviniyordu ama patlat cıktı haberi yok
Soran+1 yılne malum seninki de böyle olmayacağı
Cevap sahibi+1 yılBen geçmişini sorun edeceğim bir insanla evlenmem bana bakire olmadığını söyleyebilir dert değil, dürüst olsun yeter, senin gibi kazık atmasın ama. :)
Soran+1 yılKurban ol
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi yalancının neyine kurban olucam, seni seven insana hayatının kazığını atmışsın hahaha :)
+1 yılpişman olmuşsan evlilikden önceki ilişkiden mesele yok
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet oldum hemde çok
- +1 yıl
adıyaman menzile git orda bir yaşayan bir Gavs hazretleri var kadınlar bölümünde kalırsın iyi gelir sana
Soran+1 yılOne ki
- +1 yıl
bahsettiğim zat şu linkden bak https://www.youtube.com/watch?v=ASxFc3OJFeY
- +1 yıl
ve ramazan ayında semerkand tvyi hergün izlemeni tavsiye ederim
Soran+1 yılPeki
+1 yılsanmam şüphelense söylerdi
11 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum bir sessiz oldu sanki ya da suç sahibine korkutur misali ben rahatsız oluyorum
+1 yılSuphelenseydi soylerdi keske supheleneydi
21 Yorumla
Soran+1 yılIyi ki şüphelenmedi
Ne mutlu sana.
Umarım öğrenir kocan^^31 Yorumla
Soran+1 yılNiye öğreniyormuş
+1 yıloyy en sevdiğim orspu troll
21 Yorumla
Soran+1 yılo dediğim de sensin
+1 yılo saf evet ama öteki dünyda sende ahmak olcaksın
11 Yorumla
Soran+1 yılmecburdum buna
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocani istedigin kadar kandir. Senin ruhun or*spu.
53 Yorumla
Soran+1 yılAğzını topla
Cevap sahibi+1 yılSende eteğini.
- +1 yıl
Siz her haltı yiyip or*spu olmuyorsunuz ama
Yaa bu ne yüzsüzlüktür? Ayıp be ablacm ayıp !!!
25 Yorumla
Soran+1 yılMecburdum
Soran+1 yılben çok mutlu oluyorum ama onu
Soran+1 yılaynen öyle cinsiyet meselesi değil bunlar
Şüphelendiğini sanmıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum şöyle bir sessiz olun sanki şüphelendi ya da suç sahibini korkutur misali ben rahatsız oluyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılArsız arsız gelmiş soruyo bide.
63 Yorumla
Soran+1 yılmecburum ne yapayım
Cevap sahibi+1 yılNeye mecbursun? Kandırmaya mı? Yapmasaydın yaptıysan da arkasında dursaydın keşke ;)
Soran+1 yılYapamadım
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. neyse ben yorum yapmayayım !!!
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Cinsellik konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yılhepsinin üstüne burada bunu sorarak sivadin :)
25 Yorumla
Soran+1 yılMecburdum
- +1 yıl
yalanla dolanla olmaz bu işler
- +1 yıl
takıntı bakirelik değil. sevdiğin insanın gelmisini gecmisini kiskanmak. birinin ona dokunma olayını düşünmek bile kötü bişey yani. kişiden kişiye değişiyor ama bu durum
Soran+1 yılEvet öyle
Dolandırıcının kralı sensin
11 Yorumla
Soran+1 yılMecburum
anlasaydı ilk gece anlardı ama yazık be adama
03 Yorumla
Soran+1 yılne yapayım mecburdum
Soran+1 yılSormaz diyorlar
Suphelenmez salla bubduncen suphelendirir
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
- Devamını Gör (13)