Flirt ederken Ereksiyon oluyorum Telefondan Mesajlaşırken bile?
Ne yapmalıyız normal mi? Sevme ve aşk konularında konuşurken
Ne yapmalıyız normal mi? Sevme ve aşk konularında konuşurken
lh6.googleusercontent.com/.../oVVaKq9HTfszDAiBB5VvWORFzufeGczRgfwIQjtIM6N6mJVJOVSOz1dPs8YkfHpc0onjHVZNSv7-PF9KgJ0TFFzhAFSzaQ32doXUXAvCQ1m29A_O=w374-h393-nc eğer rahatsız oluyorsan tek çözüm bu :P
Gülücüge ve öpücük simgesine odaklandık :ı yaş 23 :/
Tam birini bulmuşken olmaz dedi :I digerine yöneldik bakalım inş.
ergenlik dönemindesin gayet normal. ya kendine yorucu bir iş bulup enerjini atacaksın. ya da güzel çirkin demicen bulduğun deliğe girecen.
yaş 23 n:ı
bir an önce evlenmeye bakk
evet :I
Gerçekten ama evlenirsen gece gündz istediğin an evin istediğin köşede yapardin
Dogru tabi yatarken ve sabah kalkarken herseferinde erksion oluyo :ı o zaman her sabah yaparız o istermi acaba
Her zaman istediğin an yaparsin tabi ister
Evlenmem lagzım benim :ı sıcak suyun altında çok istiyorum :ı
😁😁😁
Evet ne fanteziler yaparsiniz
Çok fantazilerim var öyle böyle degil mini etekli fantaziler jartiyerler :ı poliscilik doktorculuk :D kovboyculuk ben sapık degilim :ı
Hahahha 😁😁😁
Kızlarında bazen bağlamalı ve kavga ederken zorla sevişilen oluyor ya öyle fantezileri oluyo😀
Onlarda güzelmiş böyle zorla yapıyormuş gibi :))
Hayır kavga ederken mesela çekip kolundan sinirli olduğunda bile sevilmek işte zorla susturmak sonrada ilişkiye girmek
Veya elleri bağlı oral yapsan mesela eşin varya ucar 😀
Teşekkürler ama kime teklif etsem kabul etmiyo evlenmeyi :/ elim bomboş :ı yşım 23 Elini kolunu baglayıp heryerini bile yalarım ben
Cevap
1Cevap
senın durum vahim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar