Ergenlik çağlarına yeni girdiğim zamanlarda, aynı yaşlarda olan teyzemin kızı ile bazı şeyler yaşadık. Sonradan ayrı okul ve şehirlere gittik. Yani epeyce bir süre ayrı-uzak kaldık. Sonrasında birçok kız arkadaşım-ilişkim oldu ama hiçkimseyle onunla olduğum kadar doyuma ulaşamadım. (Onunla olduğu kadar sert ereksiyon yaşamadım.) Hala hayallerimi süslüyor. Küçüktük ve basit şeylerdi belki ama onun da yaşadıklarımızı unuttuğunu sanmıyorum. Onunla başlayan cinsel deneyimime yine onunla devam etmek istiyorum. Ne yapmam lazım? Yani onunla birlikte olmak istediğimi ona nasıl söylesem acaba?
Güncellemeler
+1 yıl
Bazılarınızın aklına gelebilir ki: ben ona değil, o bana yönelmişti. Yani yaşadıklarımız ilk önce onun isteğiyle oldu.
Tamam ama bunu nasıl yapacam? Ayrıca, aslında böyle olması pek hoşuma da gitmiyor. Yani tamam ikimiz de ergendik ve cinselliği yeni yeni keşfediyorduk ama yani ben hep onu arzulayarak veya onunla yakınlaşmalarımızı hayal ederek mi yaşayacağım. :(
Yazdıklarımı okumamış gibi konuştun. Ben de ona karşı öyle düşünmüyordum. Herşeyi o başlattı: Yanyana uzanırken, bacağını penisimin üstüne atarak ve sürttürerek sarılmalar... Gece yanyana yatarken (güya ben uyurken) penisimi okşamalar... Denizdeyken, beni kendine (bacak arasına doğru) çekip apış arasına dokundurmalar... Evdeyken, kucağıma (penisimin üstüne) oturmalar... Hatta bir keresinde, "ben hiç öpüşmedim bana öğret" deyip dudağıma yapıştı. Banyo yaparken beni çağırıp sırtını keseletmesine ne demeli... Ve daha birçok hallerde beni tahrik etti; boşalttı.
Bunlardan sonra ben de ister istemez ona cinsel gözle bakmaya başladım. Çok güzel ve seksi bir kız zaten. Bu tür şeyler yaşandıkça ben de fırsat buldukça ona sürttürüyordum. Dans ederken bile sevişiyor gibi oluyorduk sanki. Yanyana yatığımız zamanlarda gecelik giyior ve (güya) uyurken bana sarılıyordu. Geceleri yanyana yatarken geceliği yukarı sıyrılmış halde poposunu bana doğru uzatıyordu. O slip kilotlu halini görüp de...
azmamak (dokunmamak) elde değildi. Resmen "okşa beni, zik beni" diyordu. Yaptığı ve anlatmadığım başka şeyler de var. Neyse... Beni tahrik ettikçe ben de onu okşuyor ve sürttürüyordum. Onun bana karşı arzulu olmasından dolayı ben de aşırı zevk alıyordum. Kucağıma oturduğunda veya gece yatarken kilotun üstünden ona dayandığımda nasıl sert ereksiyon olduğumu ve nasıl fışkıra fışkıra boşaldığımı anlatamam. Birkaç kez ben duştayken, kapı deliğinden beni izlediğine de farkettim. Bunları biraz bilinçli, biraz da farkında değilmiş gibi yaşıyorduk. Ama sonuçta ergenliğimin, ilk cinsel deneyimleriydi. İlk hissettiğim kadın teniydi. Beni ilk uyaran, ilk boşaltan kızdı... vs.
Kızlar Ne Diyor
Ona acil bence belki oda aynı düşüncede
Tamam ama bunu nasıl yapacam?
Ayrıca, aslında böyle olması pek hoşuma da gitmiyor. Yani tamam ikimiz de ergendik ve cinselliği yeni yeni keşfediyorduk ama yani ben hep onu arzulayarak veya onunla yakınlaşmalarımızı hayal ederek mi yaşayacağım. :(
Senin bu tür tecrüben oldu mu peki?
Kuzenime öyle gözle bakmadım :D
Yazdıklarımı okumamış gibi konuştun.
Ben de ona karşı öyle düşünmüyordum. Herşeyi o başlattı:
Yanyana uzanırken, bacağını penisimin üstüne atarak ve sürttürerek sarılmalar...
Gece yanyana yatarken (güya ben uyurken) penisimi okşamalar...
Denizdeyken, beni kendine (bacak arasına doğru) çekip apış arasına dokundurmalar...
Evdeyken, kucağıma (penisimin üstüne) oturmalar...
Hatta bir keresinde, "ben hiç öpüşmedim bana öğret" deyip dudağıma yapıştı.
Banyo yaparken beni çağırıp sırtını keseletmesine ne demeli...
Ve daha birçok hallerde beni tahrik etti; boşalttı.
Bunlardan sonra ben de ister istemez ona cinsel gözle bakmaya başladım. Çok güzel ve seksi bir kız zaten.
Bu tür şeyler yaşandıkça ben de fırsat buldukça ona sürttürüyordum. Dans ederken bile sevişiyor gibi oluyorduk sanki. Yanyana yatığımız zamanlarda gecelik giyior ve (güya) uyurken bana sarılıyordu. Geceleri yanyana yatarken geceliği yukarı sıyrılmış halde poposunu bana doğru uzatıyordu. O slip kilotlu halini görüp de...
azmamak (dokunmamak) elde değildi. Resmen "okşa beni, zik beni" diyordu. Yaptığı ve anlatmadığım başka şeyler de var. Neyse...
Beni tahrik ettikçe ben de onu okşuyor ve sürttürüyordum. Onun bana karşı arzulu olmasından dolayı ben de aşırı zevk alıyordum.
Kucağıma oturduğunda veya gece yatarken kilotun üstünden ona dayandığımda nasıl sert ereksiyon olduğumu ve nasıl fışkıra fışkıra boşaldığımı anlatamam.
Birkaç kez ben duştayken, kapı deliğinden beni izlediğine de farkettim.
Bunları biraz bilinçli, biraz da farkında değilmiş gibi yaşıyorduk. Ama sonuçta ergenliğimin, ilk cinsel deneyimleriydi. İlk hissettiğim kadın teniydi. Beni ilk uyaran, ilk boşaltan kızdı... vs.